De ce e Nicholas Cage falit?

În 2007, actorul a cumpărat 3 case, în valoare de 33 milioane dolari, 22 maşini (dintre care NOUĂ Rolls Royce) şi alte chestii. În urmatorii doi ani a cumpărat 15 case, un jet Gulfstream şi mai multe yachturi.

Iar acum e falit, datorând câteva milioane de dolari la toata lumea, inclusiv la Fisc. Dintr-o data, filme ca “Knowing”, “Bangkok Dangerous” şi alte mizerii în care a jucat în ultimii ani încep să capete sens. Omul lucra doar pentru plata curentului şi benzina la maşini.

Cum pana mea să îţi cumperi 9 Rollsuri? Făcea întrecere cu ele? Le luase pentru piese? Concura cu rapperii din videoclipuri?

via tmz

23 comentarii

 1. Are si Hollywood-ul cretinii lui. Trebuie sa existe negri si printre albi. :-| Bling bling, masini scumpe, sampanii cu foite de aur. Atata-i duce capul pe unii.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Este adevarat ca, odata ce iti cresc veniturile, iti cresc si pretentiile. Si ca in lumea lor imaginea conteaza. Este la fel de adevarat ca poti sa faci putin “display” si cu mai putini bani, avand grija si de viitor. Ca nu sunt chiar putine cazurile de indivizi care ajung faliti dupa ce au spart milioane de dolari. Se pare insa ca talentul actoricesc nu are de-a face cu o anume educatie financiara sau minim bun simt. Nu stiu de ce, dar nu ma rupe mila, desi Cage este un actor pe care il admir. Nu pot spune ca il respect ca pe un Nicholson, dar e totusi OK.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. @Elisa – ce-a facut Cage in ultimele filme mai este cunoscut si sub numele de “prostitutie”

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. pai la fel s`a intamplat si cu producatorul scott storch care e falimentat acuma si omul ala a avut un yaht, vile, masini, bijuterii si diamante. apoi s`a apucat de cocaina si a facut muzica proasta pentru brooke hogan si paris hilton. a zis ca zbura cu anturajul lui la vegas si dupa o noapte de coca pentru el si aprox 10 oameni le`a luat la toti rolls`uri.
  normal ca daca se face asa risipa, banii se termina.
  nu`s de judecat, cam oricine o ia razna cand se trezeste cu atatia bani.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Face un film nou si revine peste linia de plutire, mare lucru. Sau vinde 2 Rollsuri

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Deh, unde nu-i cap, vai de picioare.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. ce-a facut nicolas cage in ultimele filme este cunoscut sub numele de ‘ciubuc’.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Sincer? Nu îl vait. Pe de o parte, este posibil, ca şi la noi, de altfel, ca presa să exagereze, iar el să fie bine-merci! Poate fi, la fel de bine doar publicitate! Pe de altă parte, este la o vârstă şi are un renume care îl poate “readuce” pe linia de plutire mai repede şi mai uşor decât credem noi…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. Ultimul film insa e genial…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10. nu se aştepta la criză. voia să le vândă mai scump după.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11. NOU
  #11

  Pentru toți care se gândesc “vai cât de idiot e săracu Nicolas Cage” le reamintesc că omul a fost întâi sărac, apoi a fost bogat și acum e iar sărac.

  Voi încă sunteți la prima fază, aia cu doar săraci.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12. Pentru ca isi permite. De aia e falit. Pentru ca face banii pe care ii datoreaza intr-un an. Si Will Smith a fost odata falit. O data.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13. si-a vandut jumate din astea toate si e bogat din nou

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14. Cage e colectionar de masini :))

  Thumb up 0 Thumb down 0
 15. totul e foarte clar
  daca iti cumperi o casa trebuie sa ai un rolls mic ca sa mergi la paine ,iar daca casa e aproape de mare iti trebuie si un yaht
  saracanilor :P

  Thumb up 0 Thumb down 0
 16. Mie-mi sare altceva in ochi: ca financial advisor-ul lui Nicolas Cage a castigat 1,3 milioane de dolari intr-un an jumate. Nu stiu de ce, dar vad similitudini cu doctorii lui MJ…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 17. Intrebarea pe care cred ca trebuia sa o pui din prima era :
  are nevasta?!
  un raspuns afirmativ la intrebarea asta iti raspunde la multe intrebari.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 18. nevasta lui e o vagaboantã cu 30 de ani mai tanara care e obsedata de rrollzuri & shit .

  Thumb up 0 Thumb down 0
 19. Hai sa strangem bani pentru saracul Nicu’ bietul om, puneti fiecre din alocatie cate 10 lei si haideti sa-i platim asigurarea la masini, acum in loc de apa de 6000 euro litrul, bea apa la numai 100 euro …vaaai ce umilitor.
  Eu fac primul pas… am in pushculitza 64 de centzi (de 2ç) si 38ç (de 1ç).
  Ce darnica ma simt.
  Asteptam donatii (va dau nr meu de cont?)!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 20. vroia sa aibe mai multe decat Regina Angliei:>

  Thumb up 0 Thumb down 0
 21. in randul actorilor si a altor4 celebritati este un trend sa cumperi nu stiu cate masini, etc.
  O mare porcarie ca o masina se devalorizeaza in cele mai multe cazuri si pierzi banii.
  Ca actor Cage e bun.. ca si investitor…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 22. Atatea comentarii aiurea pe aici… Falimentul se declara in momentul in care o firma/persoana a vandut totul si tot nu isi poate plati datoriile. Astfel, se cere instantei declararea falimentului ca protectie in fata creditorilor. Cam cum era Michael Jackson. Cum e Cage acum se cheama pur si simplu incapacitate de plata. Vinde 4 din 9 Rollsuri si gata, nu mai e “falit”.

  Thumb up 0 Thumb down 0