cry babies

Dupa ce a promovat produse ca Windows Media Player si Internet Explorer, integrandu-le in Windows, Microsoft este acum hotarat sa realizeze acelasi lucru cu Windows AntiSpyware.
Acesta va fi inclus in urmatoarea versiunea de Windows, Windows Vista; in acest moment, aplicatia este oferita ca si produs separat.
Aceasta strategie Microsoft ar putea sa confirme temerile Symantec si ale altor producatori de produse de securitate, care erau convinsi ca gigantul software va utiliza monopolul pe care il detine prin OS-ul Windows pentru a impune produsele sale.

Ce plângăcioase. E normal că dacă ai o afacere cu baloane cu aer să scrii pe ele ca ai şi o mezelărie. E cel mai simplu mod de a-ţi promova afacerea. De aceea la cinema, înaintea filmelor, se difuzează reclame la alte filme. Şi asta de prin anii 50. Dar nu plânge nimeni. Omg, labele de la Symantec plâng că nu îi lasă Microsoft să îşi vândă produsele de căcat.
Userii inteligenţi nu folosesc Antispyware pentru că nu au nevoie. Restul userilor, dacă nu sunt în stare să dea un search după un produs mai bun, îşi merită soarta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Eu unul folosesc Symatec Antivirus de ceva timp si sunt multumit de el ; ceea ce face Microsoft nu mi se pare a fi concurenta neloiala ci pur si simplu isi promoveaza produsele . Daca ar fi sa judecam asa, atunci ar trebui sa-i luam in vizor si pe cei de la PROtv , care fac reclama la Acasa si PROcinema…

  00
 2. Are grija Comisia Europeana de ei :D

  00
 3. Mai bine să nu. Comisia Europeană ar cam trebui să-şi ţină labele acasă. Nu sunt fan Microsoft, dar deja CE exagerează cu restricţiile impuse… M??ine, poim??ine o să-mi ceară mie CE să fac reclamă şi la Norton Antivirus pentru că deja fac reclamă la NOD32 şi că nu ar fi loial să promovez doar un singur produs, nu ?

  Bullshit.

 4. Legile antitrust ale UE sunt foarte dure, la asta americanii sunt cu mult in urma. M$ nu poate decat sa faca ce zic ei. Din cate stiu au fost obligati sa lanseze Win fara Media Player, asta e doar inceputul.

  00
 5. I like Microsoft AntiSpyware :)

  00
 6. Nu e vorba doar de faptul ca MS isi vinde produsele impreuna, nu asta e principala problema. Dar de fiecare data cand vin cu ceva nou incep sa puna presiuni asupra firmelor de compuri [gen Sony sau Toshiba etc] sa nu mai vanda si ceva de la ‘opozitie’. De-aici a pornit si scandalul cu Netscape – cand MS a introdus primele versiuni de MSIE – si presimt si acum ca vor exista tulburari diverse… intri in http://www.futureshop.ca si vezi acolo ca toate laptop-urile vin cu Windows… si multe si cu McAFee sau Symantec. Ei bine, de-acum incolo nu se stie daca vor mai veni. [zic de laptop-uri pentru ca doar fraierii isi cumpara desktop-uri facute de firme mari, ca sa plateasca nush cate sute de dolari in plus fata de un whitebox system]

  00
 7. sincer, mie nu mi se pare aiurea. symantec si mcafee se imbogatesc crand produse pentru windows, iar microsoft nu au voie sa introduca onecare?

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.