Ce legatură e între Hotnews, SRI şi Euractiv?

Dan Luca, (Daniel, cu prenumele sau din acte), este managerul portalului si agentiei de presa EurActiv.ro, care functioneaza si la Bruxelles si la Bucuresti. Mai mult, Luca este actionarul firmei Euractiv Network SRL, care asigura managementul site-ului EurActiv.ro. Alaturi de Luca, detinatorul a 27,5 la suta din actiuni, actionari mai sunt jurnalista Manuela Preoteasa, tot cu 27,5 la suta, precum si firma Hotnews.ro SRL, proprietarul portalului de stiri HotNews, cu 5 la suta din actiuni. Daca avem in vedere ca Manuela Preoteasa este actionara la Hotnews.ro SRL cu 35 la suta din actiuni, alaturi de sotul sau, Ionel Margarit Timbolschi, care si el poseda 30 la suta din actiuni, putem spune ca actionarul majoritar al firmei EurActiv Network SRL este familia Preoteasa-Timbolschi, cu 32,5 la suta din actiuni.

Din Ziua

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. ultima data cand am verificat “actionarul majoritar” detinea 50%+1 din actiuni…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. @Mihai

  Nu e oblogatoriu. Acţionarul majoritar este acela care, dintre toţi acţionarii, are cele mai multe acţiuni. că de aia e majoritar. Are cele mai multe voturi în AGA.

  @Zoso

  Poate îs io mai profan, dar unde intervine SRI-ul în ecuaţie?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. in articolul din Ziua… desi eu am invatat de vreo 10 ani ca decat sa crezi ce scrie in Ziua… :))

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. @Robintel: citeste tot

 5. as intreba dar devin subiectiv iar gestul meu interpetabil. mai deunazi era la vantu acum la psd sri. doua citari recente din ziua. inclinam sa pledez ca delatiunile nu sunt sustinute.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Acum am văzut că trebuia să citesc ce scrie în Ziua. ca şi opinie stric personală, mie nu îmi place Ziua, nu-mi inspiră încredere. În fine. Cu PSD-ul e nasol oricum.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.