Bordea wtf?

Nu știu dacă vă uitați, dar am prins o emisiune de-a lui Capatos și l-am văzut pe Cătălin Bordea pe acolo, aparent e asistentă la Un Show Păcătos.

Și nu mă prind ce caută acolo. Că retardații care se uită la Capatos nu știu ce e aia standup comedy și nu dau năvală la spectacolele lui. Sunt două mulțimi care nu se întrepătrund, teoretic. Practic, la ce glume au 90% dintre ăia care fac standup în România, e posibil ca ăia care citesc Cancan și se uită la Capatos sunt tot ăia care merg la standup comedy, deci probabil Bordea știe ceva.

 

bordea

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. intamplator am vazut si eu o emisiune si borbea parea total ratacit pe acolo, probabil ca se afla acolo doar pentru ca nu castiga destul din standup comedy

  00
 2. Fiecare alearga dupa bani. Sincer sa fiu am prins si eu bucati din emisiune si incep sa cred ca nu are ce cauta acolo Capatos.

  00
 3. Daca si la show-uri spune aceleasi glume ca la emisiune e clar ca nu prea au ce auzi cei ce merg la show-ul lui Bordea

  00
 4. Toti sunt rataciti acolo.

  00
 5. ce chestie, 3 au “prins o emisiune , întâmplator au văzut”
  mie îmi place cum da ala din cap pe melodii!

  00
 6. e intelectual, are tatuaje cu einstein si shakespeare (sau o fi leopoldina balanuta – http://static.cinemagia.ro/img/db/actor/00/56/57/leopoldina-balanuta-889742l.jpg?)

  00
 7. L-am vazut pe Bordea la un show de stand-up. Multe poante deochiate, dar tipul mi s-a parut bun. Jumatea aia de ora a lui a fost un tur de forta, are o energie incredibila. Si da, a amintit si despre emisiune, ca “daca lumea nu s-ar uita nu ar fi emisiuni din alea”, si oarecum voalat, ca o face pentru bani. Si, zic eu, pentru o oarecare expunere.

  00
 8. “… am prins o emisiune… “, “… retardații care se uită la Capatos …” :-)

  00
 9. Băi, eu ştiu un stand-upist celebru prin Românica, destul de apreciat, ce lucrează şi la livrăzi pizza. Adică e băiatul care vine cu scuterul cu pizza. Tipul căruia-i laşi 5 lei, că plm, gestu’. Şi-i mai amuzant ca Bordea.

 10. Eu nu știam cine este, dar îi ziceam Mini-Capatos. Și-a luat un Mini Me pentru emisiune.

  00
 11. Am ales sa fac asta
  Altceva n-a fost
  Si vreau sa fac bani din asta
  Altfel … Capatos

  00
 12. ..eu stiu unul care are blog , cica castiga ceva din el ,..si participa , chiar produce , o emisiune mai proasta caCapatos…

  00
 13. Am fost de cateva ori la stand up fiind pasionat de genul asta de spectacole. Am fost inclusiv prin alte tari, cand s-a nimerit cate un stand-up decent.
  Ai nostri sunt slabuti, pun mult accent pe glume deocheate ce prind la masele mai putin inteligente. Pe mine nu ma mira ca Bordea e la Capatos, deloc, chiar era de asteptat. Probabil o sa urmeze si altii din “industrie”.

  00
 14. l-am vazut pe Bordea live la Club 99 si la ce glume de autobaza face, este perfect la Capatos in emisiune, targetul se suprapune 100%.

  00
 15. realitatea crudă e că din emisiunile de tambalau se mai mănâncă o pâine pe când din stand-up îţi cam ghioraie matele

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.