Black Eyed Peas au blog în română

BEP în Bucureşti este blogul cu pricina, făcut cu ocazia concertului de pe 15 septembrie. Până acum e plin de clipuri ba ale trupei, ba ale lui Smiley, ba ale concursului “Cântă pe scenă cu The Black Eyed Peas”.

Comunicatul de presă mai jos.

Concertul celor de la The Black Eyed Peas din 15 Septembrie nu va fi doar un simplu concert!

Stim ca esti curios si vrei sa afli cat mai multe. Acceseaza http://bep-in-bucuresti.blogspot.com/  – blogul neoficial al concertului The Black Eyed Peas. O sa te informam despre tot ce face faimoasa trupa de la sosirea in Romania si pana la plecarea ei.

O sa-ti spunem daca Fergie este o fandosita si daca cere sa aiba camera vopsita roz cu picatele mov. O sa-ti scriem si despre cele mai bizare cerinte ale lui Will.i.am sau Taboo. Sa nu crezi ca imaginea Pepsi in Romania — Smiley scapa! Vei avea parte din plin de capturi cu el de la filmarea videoclipului, poze sau lectii de dans marca Smiley Dance Academy.

 Asteptam si de la tine sa ne lasi cate un comentariu ,  din cand in cand. Spune-ne ce vrei sa afli despre trupa  sau ce altceva ti-ai mai dori –  mai putin bilete moca,  pentru ca n-avem !   Insa iti putem da informatii legate de aceesul la locatie, de la cat incepe conferinta de presa sau concertul,  cum a fost la meet & greet si asa mai departe.

Tot pe blogul nostru http://bep-in-bucuresti.blogspot.com/ vei afla zilnic ultimele stiri despre concursul “Canta pe scena cu The Black Eyed Peas”. Nimeni si nimic nu scapa de sub atentia noastra.  Toti o sa incercam sa va scriem ce facem ca acest proiect sa fie  super tare!

A – si inca un lucru! Vrem sa -ti  spunem ca in cazul concursului “Canta pe scena cu The Black Eyed Peas” s-a prelungit perioada de inscriere. Noua data limita  pentru inscrierea online este sambata, 25 august. Intra pe blog ca sa afli cum se va desfasura concursul mai departe! 

Fiindca ne place tot ce este nou am intrat in lumea bloggerilor!  Acceseaza http://bep-in-bucuresti.blogspot.com/  sau aboneaza-te la feed-ul nostru si o sa  fii in centrul actiunii in tot ce insemna concertul The Black Eyed Peas in Romania!  

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Poate e doar un fan site

  00
 2. Ce se screme Fergie aia in prestatia live.Sunt o trupa care suna bine…dar in studio,la radio etc.

  00
 3. :)) ma grabesc sa-l bag in blogroll
  asta… si un blog ‘manele’ gasit mai demult
  :))

  00
 4. ai pierdut un pariu si ai fost obligat sa dai linkul de 20 de ori?

  00
 5. e pe bani ma!

  00
 6. o sa putem lua autografe?:D

  00
 7. Cum se numeste melodia pe care a cantat-o Smiley solo la concertul BEP?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Pun clipuri pe Youtube

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)