Bătrânul infractor știe cum să dea cu manta…

Voiculescu e îngrijorat de finanțarea site-urilor românești. Cel care a susținut că a făcut economii pentru a-și începe afacerile, dar și că l-a moștenit pe un arab care avea copii, că așa fac oamenii cu copii, lasă afacerile moștenire altora, vrea să știe cine finanțează câteva site-uri care sunt cam prea vocale pentru gustul lui și o țin una și bună și dezastrul făcut de PSD. Să sperăm că nu vom afla că erau finanțate cu bani aduși din Cipru.

Două sublinieri la text, una tehnică, una de finețe. Aia cu bounce rate (numită de el rată de respingere) arată că textul i-a fost scris de cineva care se pricepe și care înțelege ce e aia, dar care și are acces la datele de trafic ale acestor site-uri, care nu sunt publice.

Dar cheia atacului lui se află în penultimul paragraf. Bă PSD, voi aveți un grup de presă al vostru, bă?! Păi cum vreți să câștigați alegerile fără un grup de presă, bă? Sunteți siguri voi că Antena3 vă susține? Păi ați prestat ceva în ultima vreme sau doar mărunțișuri? Ați băgat-o la bulău pe Kovesi? Ați dat amnistie pentru mine?

Aia e. La jumătate de oră după asta, Dragnea a ieșit cu ceva declarație fix pe tema asta, semn că înțelege și o să facă să fie bine.

Iar aia cu “prezintă adevărurile din societatea românească” de la o televiziune prinsă constant cu minciuni și manipulări e ceva ce doar proștii cred.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. Zi, ba, cine te finanteaza ?! Soros ? /s


  Comentariu apreciat. Thumb up 21 Thumb down 0
 2. Tavalugul nu mai poate fi oprit, o sa ne ia dracu pe toti.

  Thumb up 14 Thumb down 0
 3. Wow, ce javra de om: baga la urma barbi/cuvinte mari (demnitate, onoare). Si colac peste pupaza, in final apoteotic, ca Rmnka sa fie a romanilor! :) No shit, really?!? Cat de prosti sa fie cititorii sa ieie de bun asa ceva? Cat de prosti ii considera el pe romanashii cititori ca sa vii cu asemenea lozinci?!? Futere.

  Thumb up 11 Thumb down 0
  • Exact atat de prosti cat si sunt. Iar faptul ca A3 inca are niste audiente ne arata ca nu se inseala – inca sunt suficienti prosti de prostit.

   Thumb up 8 Thumb down 0
 4. Ce-nseamnă să fii rapandulă…
  Ne aducem cu toții aminte că au trăit 10 ani doar din faptul că-și făcuseră un ”modus vivendi” din atacarea preșredintelui Băsescu și au început la un moment dat să se dea cu curul de pămînt (plus organizat proteste publice, nereprimate de jandarmi!) cum că le-nchide Băse postul! Iar ”Băse” nu le-a închis prăvălia, ba încă i-a lăsat să-și practice scatofagia mai departe… că așa e democratic.
  Ce face nea Caisă cînd i-a ieșit calul cîștigător? Păi îi scuipă triumfător pe toți cei care încă îndrăznesc să parieze altfel! Și, dacă nici asta n-are efect, atunci ei trebuie lichidați fizic.
  Mă îndoiesc că nu-l duce mintea că, la următoarea cursă, calul său ar putea pierde (e jucător vechi). Mai degrabă aș crede că are ”inside info” că viitoarea ”cursă” va fi măsluită….


  Comentariu apreciat. Thumb up 21 Thumb down 0
 5. Pai sa verifice si cum s-au infiintat antenele si cum sunt finantati de la primarii di companii de stat daca Romania e a romanilor atunci ei trebuie sa stie ca banii din impozitele platite din munca lor se duc pe contracte de publicitate la antenele lui voiculescu

  Thumb up 14 Thumb down 0
 6. SRI stie cu siguranta de unde au venit banii pentru desantul pro-ciolos fără acoperire în piață. Ce SRI? E treaba lui doar

  Thumb up 3 Thumb down 0
 7. “dar care și are acces la datele de trafic ale acestor site-uri, care nu sunt publice.”

  sunt destule metode/soft-uri care sa te ajute sa estimezi asta, nu zic ca nu au acces la genul asta de date, dar nu ai de unde sa stii asta.

  Thumb up 2 Thumb down 0
 8. Mie mi-a venit un pic de voma în gura când am citit că Voiculescu a declarat că acele site-uri dezbina romanii, asta venind de la un patron de TV care in ultimii 16 ani numai cu asta s+a ocupat. Cat tupeu ordinar poți avea să faci asemenea declarații.

  Thumb up 12 Thumb down 0
 9. Pentru newsweek și epochtime ar putea și el să meargă pe Wikipedia.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.