Articolul care a făcut mai multe pentru online decât 3 conferințe și 12 consultanți la un loc

După ce am scris articolul ăsta, oamenii de la Cotnari au avut un motiv în plus să le dea cu flit fetelor de la LikeOne și agenției #weglobal.

Pentru că asta:

 • ei plătiseră și un link cât mai la vedere, pentru a direcționa oamenii care s-ar uita la acel clip pe site-ul lor. deci nu era o campanie de tipul “top of mind”, în care doar bagi produsul în poveste. au spus la finalul clipului de link si concurs.
 • doar că n-au reușit să facă linkul ăla să meargă în cele 4 zile care au trecut de la publicarea clipului la publicarea articolului meu. l-au lăsat așa, că nu le-a păsat.
 • clientul le-a trimis un link către articol când ăștia au venit cu factura.

Și oamenii din industrie vorbesc acum despre cum nu e ok să fii în halul ăsta de incompetent în timp ce ceri o poală de bani pretinzând că te pricepi la online, social media, instagram, facebook și la alte minuni. #influencer

Cu un articol am făcut mai multe decât consultanții care țin cursuri de social media pline de platitudini unor oameni care nu pun în practică nimic din ce aud și decât  conferințele unde lumea stă cu gura căscată și pleacă acasă la fel de deștepți. #influencer

Continuăm.

fun-expert

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

26 comentarii

 1. In concluzie mai pui o incuietoare la poarta si mai cumperi un topor. hoarda haterilor se mareste

  00
  • NOU
   #2

   Nu cred ca s-a marit acum. Cand zoso are dreptate, are dreptate.
   Problema e ca are dreptate doar cu cam 5% din ce zice.

   00
  • șofer, nu fi cârnat.

  • NOU
   #4

   – se cern usor usor “valorile” si din on line … sincer nu cred ca datorita articolului tau ci datorita facturii si return-ului pe care NU l-au avut … cand te duci cu sacul la pomul laudat …

   00
 2. Poza de sus nu e Lorand? Asa pare…

  00
 3. Eu sunt curios ce inteleg unii prin poala de bani.

  00
 4. Acum asteptam un articol de promovare Cotnari la tine pe blog sa le arati pipitelor likeone cum se face treaba :D :D

  00
 5. …si asa ii faci pe cei de la cotnari sa vrea sa se mute cu tot cu podgorii la brasov, care tot in moldova e

  00
 6. Pe de alta parte cei care cer sunt la fel de competenti. Cand nu sti ce sa ceri sau ce vrei e normal sa profite altii.
  Ca si cumparator trebuie sa sti ce inseamna facebook, instagram, youtube etc, ce beneficii iti aduc si cui te adresezi, in mare. Mai e nevoie sa sti cu cine lucrezi de la bun inceput. Altfel ajungi sa cumperi un cacat polisat.

  00
 7. Unii de prin zona asta se vand ieftin, pentru ca foame de bani. Iar pentru asta ar fi dispusi sa faca orice, oricand, oricum. Si uite de aia n-are ursul coada si se plange lumea ca plateste YouTube prost in Romania.

  00
 8. Amatorii astia de la Cotnari, exploatatorii viilor dacice din care Marele Stefan se mai amețea dupa cate o batalie, nu-s in stare sa aiba un director de marketing capabil. Au cules ce-au semanat.
  Iar aia de la agentie puteau sa plateasca niste blogari machitori ca Marian, Radu care sigur faceau treaba mai buna.

  00
 9. Bă, eu fur și postez caricatura aia. E pur și simplu GENIALĂ

  00
 10. Lasă astea, mai bine ne dai informații de interes public: cine e blonda? Cat cere pe ora?

  00
 11. Din poza ta realizez ca noi de-abia suntem la nivelul din 2008 cu influencerii din Social Media.
  Eu cred ca aici este o problema de responsabilitate, întâi de la cei de la PR-ul Cotnari care nu au specificat clar ce vor și nu au verificat ce li s-a furnizat apoi de la cei care au realizat videoul și i-a durut la bască. Oricum, o reclama buna si-a făcut Cotnari cu documentarul Flavours of Romania – Moldova:

  Legat de responsabilitate, eu m-am lovit recent de o problemă cu abonamentul la revista National Geografic furnizat prin Poșta Română, la doar 3 luni , o revista nu a ajuns la mine, cei de la Burda spun ca ei au trimis-o, postașul speriat ca va fi concediat se jură ca a furnizat revista deși cutia postala estei mica si nu ar intra. Noroc ca Burda a promis ca îmi va trimite numărul prin Poșta Recomandata dar asta după ce mi-am făcut nervi, gânduri că ‘Asta este România’ și ca ‘Poșta Română’ trebuie privatizată pentru a avea servicii civilizate.

  00
 12. Bravo! Asta ne interesa

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.