Pentru că articolul anterior a avut ceva succes, e timpul să mai facem unul. Mă uitam cât costă masa de prânz în weekend, când stăm acasă și punem chestii pe grătar. Roșii – 6 lei Salată – 4 lei Castraveți – 2 lei Patru cefe – 16 lei O coastă – 17 lei Pâine – […]

Știu că e făcut pentru vegetariani și ideea lor stupidă că animalele pot trăi bine mersi libere în natură, dar pe mine clipul ăsta m-a motivat. Nu doar să cred că ăștia care se ocupă de campaniile astea sunt idioți, ci și că trebuie să mănânc mai multa carne, dar cu salată. Și să îl […]

Soția unui prieten face asta din 2014, dar cred că abia în ultimii doi ani ideea de nutriționist a început să capete contur și lumea să înțeleagă că există și alternative la înfometare. Și asta mi-a plăcut cel mai mult, că nutriționiștii înțeleg că oamenii au nevoie de mișcare și meniu diferit, nu tras la […]

Trei premise pentru ce vreau să spun: Undeva e o discrepanță. România are un consum TV foarte mare în Europa, 5 ore, dacă țin minte bine, pe cap de locuitor. Adică pentru fiecare om care nu se uită deloc la televizor, e altul care se uită dublu, sau măcar îl ține deschis. dacă consumi un […]

Dacă și voi sunteți un pic disperați de cât zahăr există în dulcețurile de casă sau din comerț, care uneori nu pot fi mâncate de cât de dulci sunt, o variantă bună sunt cele făcute de Daciaplant, care nu au zahăr. 15 lei borcanul. Nu mă prind de ce ți-ai pune numele pe senvișuri de […]

Am dat de articolul ăsta amuzant (via mihai) despre cum bărbații sunt crescuți prost de mamele lor. Citatul cheie: Eu, le consider vinovate pe mame in mare parte…pentru faptul ca e plin de barbati mitocani, cu pretentii. Toti vor ca femeia sa fie intr-un anume fel, sa calce, sa gateasca, sa traiasca numai pentru ei. […]

Încă un reportaj dintr-un sat unde țăranii sunt disperați că li se iau porcii: Inspectorii sanitari din Dolj merg însoţiţi de jandarmi într-un sat în care a fost confirmat un caz de pestă porcină. Este a doua zi în care încearcă să sacrifice animalele din gospodările localnicilor. Acţiunea trebuia să se desfăşoare ieri, dar veterinarii […]

Azi se discuta la radio despre taxa aia pe băuturi dulci (soft drinks) ca o metodă de a reduce consumul de zahăr (complet stupid, dar nah, dacă atât îi duce capul) și mi-am adus aminte de ceva de la o ședință cu părinții: învățătoarea a spus părinților că nu trebuie să le dea copiilor dulciuri […]

Fi-miu e mort după cașcaval, i se pare cea mai tare mâncare din lume, ar mânca numai asta dacă l-am lăsa. Într-o vreme, cumpăram Hochland Family Pack, cașcaval feliat, într-un singur ambalaj. De vreo două luni, nu se mai pot desface feliile. Încerci să desfaci o felie, se rupe, se fărâmițează, nu poate fi pus […]

Căutam un înlocuitor pt. vechiul meu grill electric, care și-a dat sfârșitul omorându-mi și siguranțele, și am zis să încerc un Tefal. După o lună de folosire sunt chiar încântat. Pros: Se încălzește repede – undeva la ~5 minute maxim pentru treapta 3 de putere. Se curăță foarte ușor. În caz că apucă să se […]

Unde am fost, am halit de două ori chestii mediu picante. Puțin picante după standardele lor, mediu picante după standardele europene (sau deloc picante după standardele mexicane și indiene). Bun de tot. După, știți și voi, foc la ieșire. Întrebarea mea e dacă focul ăsta încetează după o vreme. Adică mănânci 1 lună picant și după […]

Ignorând prezentarea de la început, care e copiată după un material "Last Week Tonight" cu aceeași temă, reportajul e bun.     Cine naiba mănâncă 6 lingurițe de zahăr pe zi? Una la cafea, poate ceva dulce în timpul zilei, hai, maxim 3. Dar, la naiba, 6?!?!?

Mă sună niște prieteni: – Nu vrei sa mergi cu noi la pescuit? – Știți ca eu nu pescuiesc, dar pentru voi, da, aș veni. Numai că am o mică doleanță: aș vrea să vin cu bicicleta. Așa că voi plecați dimineață cu mașina, iar eu vin cu bicicleta; stau cu voi, apoi mă întorc […]

Mă dusesem pregătit să fiu dezamăgit, pentru că anul trecut s-a făcut pe o alee mai sus, care era îngustă și nu era loc și de oameni și de camioane. De data asta s-a făcut pe Aleea Tiberiu Brediceanu, unde e loc și de mese și de oameni și de camioane. Asta nu însemnă că […]

Raluca, o prietenă, se ocupă de ghidul culinar Gault&Millau în România. Ghidul e la prima ediție, e despre restaurante și bucătari. La gala a fost lansat ghidul Gault&Millau Romania 2018, care include 141 de restaurante si localuri POP din 6 orase (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea, Brasov, Sibiu). In premiera, restaurantele din Romania au primit note […]

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.