Adevărul despre interviurile de joburi

Accentul tipului e absolut adorabil. Și le zice pe bune.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

 1. Aha, un Silviu Mănăstire de Essex. Adorabil.

  00
 2. Asta trebuie vizionat de HR-istele nefutute :)))

  00
  • NOU
   #4

   de obicei is futute, ca-s bune. adica se pun la punct de obicei, avand in vedere contactul cu multimile. si, daca au ceva experienta, devin dominatoare, pentru ca dupa o vreme nu au incotro – le-o impunejobul. sa nu le confundati cu PR-istele. HR’istele sa vi le imaginati imbracate in piele neagra si cu un bici in mana.

   00
 3. Am renuntat sa mai dau interviuri cu HR. Daca suna sa ma invite la interviu intreb cine va fi interlocutorul. In caz ca nu e nimeni cu cunostiinte tehnice refuz politicos si inchid. M-am saturat de aceste pizde care se cred buricul pamintului.

  20
 4. @DB: “HR-iste nefutute ” e pleonasm …

  00
 5. N-ar trebui mers la interviurile la care nu primesti informatii despre salariu, macar intr-un interval. Am auzit de cazuri cu zeci de candidati trecuti prin mai multe interviuri si teste, pentru ca la final celor admisi sa li se propuna salarii ridicole.

  00
 6. la 0:17: pr0n site :D

  00
 7. Am fost odata la un interviu la o companie care facea trainingurfade calificare. Aveau nevoie de cineva care practic sa faca tot, incepand de la programare clase, sunat potentiali clienti, marketing, organizare conferinte, bla bla. Mi-au propus 500 de lei salariu pentru ca eram proaspat absolventa Si nu aveam mult experienta. 500!!!! Cum mama masii sa poate deschide gura sa spuna asa ceva, cred ca si portarul primea mai mult.

  10
 8. NOU
  #14

  „I like Doritos, I’m good at Modern Warfare 2” – descrierea perfectă, ce ar trebui altceva?
  Și da, HR-iste nefutute este pleonasm.

  00
 9. Va povestesc si eu o aventura de-a mea. Prima, o companie din industria oil&gas, aveam o parere extrem de buna despre ei, intr-o zi ma suna domnisoara de la hr, detalii, nebunii, ma cheama la interviu. Erau doua pitzi asa de vreo 23-24 ani, abia vorbeau ma intrebau pe mine, chestii de genul celor din videoul de mai sus, m-au amuzat am raspuns, dupa interviu, cu manageri, teste tehnice, de engleza, multe zile pierdute, stres, m-au acceptat pana la urma. Dupa, am ajuns la salariu, unde chiar m-am amuzat, era vreo 1000 usd pe luna, 12h/zi, 7zile/7, iar cealalalta luna libera, neplatit. Aici le-am intrebat pe duduile acelea daca e vreo gluma la mijloc, raspunsul sec, va convine bine, nu va convine iar bine. Fiind mai recalcitrant de fel, m-am ciondanit cu duduia si am plecat. Cerinte occidentale si salarii romanesti. Prescurtarea firmei e aceeasi ca a unui cotidian sportiv, aviz celor interesati!

  00
 10. tot ce e bun la HR e H-ul..

  00
 11. LOL, zici că-i Nicko McBrain de la Iron Maiden (are pe ediția aniversare First 10 Years câte o povestioară de 8-10 minute) :D

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.