Două reclame mișto: Beko și Lays

Nu am auzit vreodată pe cineva spună că mașina de spălat fură strălucirea vaselor. Cui pana mea îi pasă de strălucirea vaselor? Geez…

După ce a terminat chipsurile din pungă a aruncat-o pe jos. Nu, nu ea. Alte 10.000 persoane, de aia e gunoi peste tot. De aia reclamele astea și alea cu berea la PET în natură sunt mizerabile.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

50 comentarii

  1. Ma, sa stii ca la femei ii pasa de stralucirea vaselor for some reason… Prietena a mentionat ca paharele arata urat dupa de vreo 10 spalari in masina…

    00
    • Asta depinde de detergent. Eu folosesc din ala Finish 3-1 (scump ca dracu) si se cunoaste diferenta fata de ala la jumatate de pret, marca „Generic Mega Image product”.

      …dar totusi, faza cu stralucirea paharelor este key selling point pentru detergenti, nu pentru masina.

      00
    • @jollyca, pe langa detergent, masina de spalat vase are un suport in care se pun paharele pentru spalat.
      suportul ala e destul de universal (pentru ca nu stie producatorul cate si de care pahare ai), iar la spalare paharul se zgarie prin frecarea de suport.
      nu imi dau seama cum rezolva beko problema asta, dar stralucirea unui vas zgariat e pointless.

      00
    • Eu am o masina Electrolux si una Beko („2 case, juma de Nastase”) si nu m-am prins care e suportul de pahare. Eu le pun pe raftul de sus si asta e. Asta Beko are niste tepi de metal pe raftul de sus (probabil ala e „suport”) care sunt foarte enervanti.

      00
    • beko si aici si daca pun paharele cu picior sus in suport, jos nu mai incap farfurii mari…plm…de obicei le utilizez impreuna

      00
    • de cand folosesc masina de spalat vase paharele sunt chiar mai curate mai ales cele care au o forma mai speciala si nu poti ajunge cu buretele peste tot.

      00
    • @ jollyca folosesc Somat, dar incerc si Finish sa vedem…

      00
  2. La reclama cu lays eu inteleg altceva: 3 pungi… sa traiasca obezitatea si colesterolul si desigur medicii privati. Inca ma intreb de ce cacat ai manca asa ceva, daca te uiti pe lista de continut caloric mori cu zile, incet dar sigur.

    00
    • Corpul mai are nevoie si de calorii+grasimi.

      00
    • vasi – pacat ca cartofii aia prajiti nu sunt grasimi benefice ci sunt grasimi hidrogenate si zahar cacalau pentru gust. Ce inseamna asta? Grasimi rele si apoi zahar, ce se intampla cu zaharul in exces? Nimic, se proceseaza in ficat iar excesul se transforma in grasime pe burta, picioare, gusa de porc etc… deci da, mananca chipsuri pentru ca corpul tau are nevoie de grasimi si de calorii. Vrei grasimi? Carne? Calorii? Nu iti trebuie cartofi prajiti si dati cu euro+coloranti, iti este de ajuns sa mananci cartofii la cuptor/legume… dar ma rog, nu cred ca are rost sa explic atat de multe.

      00
    • Corpul mai are nevoie si de calorii+grasimi.

      Corpul are sigur nevoie de calorii. Poti sa traiesti si fara ele, dar doar vreo 10-12 zile.

      00
    • Dar de ce cacat ai fuma? Sau de ce ai manca in oras la fast-food si nu ti-ai face tu mancare mai sanatoasa acasa?

      Oamenii mai au si obiceiuri nesanatoase… asta este viata.

      00
    • Uite cand ramai ca mine cu obsesii din copilarie. Erau pungile alea de Star cu 3 cartofi inauntru (20 sau 25 g), si 3/4 plin cu aer ca sa ramana chipsurile intregi…aur mi se pareau si culmea bogatiei sa iti cumperi din alea

      00
    • Cartofii din poza sunt copti, nu prajiti. Tu cand iti faci cumparaturile cauti doar lucruri sanatoase, mere d-alea care stralucesc de la ceara, nu iei ceapa si cartofi de la tarani pentru ca nu-ti dau bon? Incearca sa mai iesi si din bucla asta a sanatatii, nu mananca nimeni 3 pungi de chips, e o reclama. Nu-ti mai vinde nimeni produse sanatoase in supermarket, nu au niciun interes s-o faca, daca stai sa iei fiecare eticheta la puricat n-o sa mai bagi nimic in gura.

      00
    • ryan – merele mi le iau de la bunica din sat ca nu le stropeste nimeni cu nimic… ceapa o iau din piata. Nu e vorba de aliment, aceste chipsuri sunt niste cancere la pachet. Tu ce intelegi din aceasta reclama? Eu inteleg asa: nu e destul o punga de chipsuri cu cacer la pachet, nu nu nu nu, trebuie 3!
      Si nu, nu e vorba de mancat sanatos dar unele cacaturi de pe piata chiar nu ai avea de ce sa le bagi in gura, gen cacaturi de chipsuri, cacaturi mcdonald. Eu zic sa mai cititi din cand in cand eticheta din spatele ambalajului, in special la chipsuri. Drace, daca chiar ranjesti dupa chipsuri este chiar atat de greu sa ti le prepari acasa? A bun nu ai timp? Sunt buticuri alimentare ce vand chipsuri de genul asta fara mia de cacaturi adaugate peste ci doar taite si coapte/prajit stropite cu putina sare fara potentiatori de aroma si zahar.

      00
    • Deci asa isi asigura verdenpom necesarul de proteine si grasimi: nu stropeste merele. Mai un vierme, mai o ciupercuta.

      Eu stropesc pomii fructiferi la 3 săptămâni cu piatra vanata, altfel sunt pline de viermi si mana, cad din copac inainte sa se coacă.

      00
    • @verdenpom, iei o laie mere nestropite de la bunică-ta din sat. Numai cine a văzut meri în poze mai crede că se fac fructele fără să stropești copacii. :))))

      00
  3. Una peste alta, in Romania avem cele mai bune chipsuri din UE.

    00
    • Care-s alea? Ne-am aliniat la standardul european cu mai multa sare, toate au gust de knorr plm

      00
    • @Nix sa incerci sa mananci niste chips-uri cand ajungi prin Austria, Germania, Spania etc
      Dupa al 2-lea chips arunci punga direct la gunoi.

      00
    • Nici în România nu mai sunt ce erau 🙁. Si ai vazut ce baga astia prin salamuri în Germania? … civilizatia plii

      00
    • @NIX, încearcă d-alea fără niciun fel de ”arome”, doar sare și atât. mie mi se par ok alea cu sare, dar nu pot să pun gura pe orice altceva.

      00
    • C’mon, nici chiar așa. Italienii au unele bune (Amica), Lorenz parcă erau ok în AT și DE. Ok dacă vrei arome mai speciale gen sarmale sau mici atunci probabil da. Dar în general un chips normal cu sare e greu (nu imposibil) de greșit.

      00
  4. Chipsuri 2019, 13mii de arome, cele mai proaste chipsuri de cand ma stiu, explain this

    00
  5. Cine pla mea mananca TREI pungi de chips pe Transfagarasan?!?!

    00
  6. Stai ca nu e chiar asa…chipsurile alea sunt perfecte pt luat in natura. Daca esti atat de bou incat sa cari cu tine punga plina dar sa o arunci cand e goala si usor de impaturit, nu e vina producatorului de chipsuri.

    00
  7. mie imi pasa de stralucirea vaselor, am o problema daca paharele nu sunt curate ca un cristal lucios si ma enerveaza cand vad farfurii zgâriate, de plastice terne și îngălbenite nici nu mai zic

    00
  8. Fix asa…mai ales ca atarna mai usor. Hai ca nici in oras nu ai cosuri de gunoi chiar la tot pasul. Te tii de punga pana la primul cos

    00
  9. la detergent de vase poate ca e de inteles stralucire(pentru sticla) dar am vazut reclama la capsule de detergent rufe, persil 4 in 1…si unul din acele 4 elemente ajuta la „stralucirea hainelor’, whatever that means

    00
  10. Ba da nesimtita aia, a aruncat pe jos 2 pungi intregi.

    Nu inteleg nici logica de marketing din spate, cine plm merge in mijlocul naturii sa manance chipsuri. Intelegeam reclama la mici ca’s multi care se duc cu gratarul in orice poienita le iese in cale. Dar cu punga de chipsuri n-am vazut pe nici unul. Nu era mai ok sa o arate pe tipa pe canapea mancand chipsuri si uitandu-se la Netflix cum fac majoritatea? Cu sau fara chill…

    00
  11. Daca esti barbat asa ca mine iti iei femeie sa-ti spele vasele nu ca sa manance Leis in padure.
    #ProblemSolved

    00
  12. Veselă si nu „vasele”, ca mai speli si un pahar, etc.

    Dacă o punea pe aia intr-un leiziboi cu un ecran in fată si dădeau impresia ca face binge de seriale, as mai fi zis. Dar asa? Adică te duci sus pe fărăgășan si hop cu trei pungi să bagi in tine si să te uiti la fraeri cum fac dorifto in acele de păr.

    00
  13. „Nu am auzit vreodată pe cineva spună că mașina de spălat fură strălucirea vaselor.”

    toate soacrele din lume actually

    00
  14. Eu mi-am auzit n motive impotriva masinii de spalat vase:
    -“consuma”: mai putina apa decat ar spala unul dintre noi
    -“io am masina de spalat manuala, nevasta”- no comment, marlan care nu stie unde e cosul de rufe murdare, are sclav nu nevasta
    -“curata si cratitele alea cu arsura veche pe ele”? Nu, dar de ce dracu’ le-ai lasat de au ajuns asa?
    -“strica vasele”- nu strica nimic. Avem masina de vase de 10 ani, suntem la a 2a deja. Pahare de cristal, cutite de bucatar, vesela scumpa- se comporta impecabil. Probabil e importanta si calitatea materialului
    -“ti-e lene sa speli farfuriile”. Da. Nu vad de ce as sta o ora sa spal vasele de mana cand pot sa fac altceva mai util sau placut in ora aia
    -“eu le spal mai bine”- nope. Nu. Niet. Si la rufe e la fel.
    -“o sa o folosesti rar”- daca rar e de 4 ori/saptamana, da, e rar. Mai ales ca majoritatea au si half load.

    00
  15. Probabil ca nu ai vorbit cu femei despre stralucirea vaselor, dar problema e reala :)

    00
  16. Eu am scandal acasa din cauza ca am cumparat alte pastile de spalat vasele si nu alea cu care se spala de zece ani si lasa vasele impecabile, imaculate, incredibil de transparente (!).

    Celelalte fac pete. Deci nu te juca cu masina de spalat vase, ca e la fel ca … cred ca e mai grav.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube