Știrile zilei – 18 octombrie 2019

  1. Blondă . Verde . Blondă . Brunetă . Apus . Blondă . Blondă . Blondă . Lac
  2. Cine l-a ucis pe pădurarul Liviu?
  3. Șefa Tarom a fost demisă
  4. Piața hainelor de copii e de 360 milioane euro
  5. Piața auto a crescut cu 10%
  6. Critica capitalismului, aplicată
  7. Noul Volvo XC40
  8. Tesla deschide fabrică în China
  9. Mircea Geoană este secretarul general al NATO
  10. Cronica de business
  11. Cronica dimineții

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

    • Nu stiu ce responsabilitati implica functia, dar pare ca permite anumite experimente. Dupa ce aceasta pozitie a fost ocupata pentru prima oara in istorie de o femeie, acum este nominalizat un pros… ahh un est european tot pentru prima oara. Probabil ca au nevoie de yes-man pentru acesta pozitie.

      00
    • Dudes, in comparatie cu Veorice, Geoana este Einstein.

      00
  1. Zilele astea stăm față în față cu câteva probleme interesante pe care România, ca țară mică ce își așteaptă sentințele morale și economice din altă parte, nu le discută.

    De ce sa ne bagam in seama cu asta?

    00
  2. Prost sa fii, noroc ca esti! Cum frate sa-ti deschizi fabrica Tesla in China?

    00
    • E o miscare buna, costuri mai mici cu fabrica in China. Nu are de ce sa le fie frica ca le fura chinezii tehnologia, pentru ca Tesla oricum targeteaza piata high-end. Clientii care or sa cumpere clone tesla facute de chinezi oricum nu ar fi luat Tesla ca e prea scump.

      Plus, Elon Musk da deja dreptul oricui sa foloseasca patentele Tesla daca vrea, pe motiv ca concurenta ajuta. Problema lui principala acum e ca nu produce Tesla cat vinde, de asta trebuie o piata cu mai multi muncitori.

      00
    • Prosti astia de la tesla ca nu te-au pus presedinte peste consiliul de administratie sau ce? Pai tu, varucu, tocmai ai vazut o greseala majora in strategia lor pe termen lung pe care nici unul din oamenii aia, care au realizat totusi ceva la viata lor, nu au vazut-o.

      00
    • Mana ieftina de lucru, si nu mai platesti transport si taxe pe piese facute de altii tot in China, iar produsul finit il vinzi pe pietele din Asia, ca sunt suficienti bani si cerere.

      00
    • varucu, in business totul e despre bani. daca in china sunt costuri mici din care rezulta un pret mai bun de vanzare din care rezulta mai multe vanzari pentru tesla atunci e o miscare buna …..

      00
    • Piata din China e cea mai mare cu masini electrice la nivel mondial, adica vand local mai mult decat oriunde. Dar plm, noroc ca stim noi mai multe. Relax, Tesla tinteste la peste 10 fabrici la nivel mondial, iar acelea sa produca pt piata locala. Pana o sa-ti permiti tu o Tesla, ea se va produce in Europa, n-o sa o iei tu pe aia din China.

      00
    • Ador Romania asta a oamenilor binevoitori 😁

      00
  3. Adjunct. Secretar general adjunct NATO.

    00
  4. Mai mult analiză și prezentare decât știre, dar totuși interesantă
    – calculator cu uptime de 15,364 de zile
    https://www.youtube.com/watch?v=H62hZJVqs2o

    00
  5. Nu poate Bolo să facă-n țară ce face-n Oradea, că deh…
    O mai încercat Boc ș-am văzut ce-a ieșit.

    00
  6. Ca să-şi dea chinezii peste coaie cu mărfuri produse local. Noua strategie SUA pentru un razboi cu China (huawei revenge). 🤣🤣

    00
  7. Mai iasa UK din Brexit sau barfe? :b

    00
    • Se votează pe 19 într-o sesiune specială parlamentară dacă se aprobă „deal-ul”. Pe 31, teoretic, ar trebui să iasă.

      00
  8. Ce misto ca s-a terminat gargara ipochimenului de la icr podcast, ce merita ascultat doar pentru Eftimie, cate trasnai si aberatii stangiste putea sustine ala …
    Cine vrea sa citeasca ideologie serioasa de stanga sa il citeasca pe Vasile Ernu ori pe Costi Rogozanu, zarzavagiul lazar era/este infiorator, iar la umor e zero barat ! (printre altele el nu suporta serialul „Rick and Morty” si tinea mortis aitistu’ lu’peste sa marturiseasca asta)

    00
  9. Nimeni si nimic despre politica kaufland in privinta pungilor(plastic) de legume/fructe eco/biodegradabile(cica) la 10 bani bucata? In acelasi timp iti ofera 2 pungi din tifon pentru legume/fructe la pretul magic de 4.99 lei dar desigur ca vei avea nevoie de vreo 5-6 pungi. Ma indoiesc ca merge cineva la supermarket doar sa cumpere rosii si castraveti

    00
    • sau poti sa ai pungi in masina sau sa vii cu ele de acasa

      00
    • kmlx – nu ai inteles, nu pungile de carat cu toarte sunt probleme ci pungile de sandwich/legume/fructe… am adus cateva de acasa(2 lei 100 de pungi…) si au inceput sa boncane la casa de marcat ca de ce nu am folosit pungile lor cu 10 bani bucata sau acele 2 pungi din tifon la 5 lei… am in masina 3 pungi mari de rafie pentru pus alimentele in acele pungi. Plm, ce ne place sa ne dam ecologisti asta in conditiile in care nici macar canada nu recicleaza ci arunca direct la gunoi.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.