Știrile zilei – 8 octombrie 2019

  1. Roșcată . Apus . Brunetă . Blondă . Blondă . Cioc . Albastru . Blondă . Lac
  2. Localnicii și rezerviștii vor fi puși la muncă
  3. De ce nu este lăsat Nicușor Dan să candideze
  4. Patroni bogați, angajați săraci
  5. Just Constanța things
  6. Spamerii de la Artmark au luat 10.000 lei premiu
  7. Facebook iar suge când e vorba de video
  8. Accidentul a avut loc duminică, până acum proprietarul calului
    …n-a fost arestat pentru omor. Ce să facem acum, mortul nu se mai întoarce, hai să o lăsăm așa…
  9. Cronica de business
  10. Cronica serii

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. ”Localnicii și rezerviștii vor fi puși la muncă”

    Deci numai localnicii; rezerviștii se vor comporta ca-n decembrie 1989, cu țevile țintite înspre localnici.

    00
  2. Paznici nu are mallul ala? Mi se pare o lipsă mare de respect la adresa clienților ca sunt tolerate asemenea jeguri ordinare de oameni.

    Ai parcat prost/blocat pe cineva, rotile blocate, „amendă” 500-1000 lei.

    De ce să sufere majoritatea pentru câteva jeguri care au impresia că sunt mai importanți decât alții?

    Repet, lipsă de respect a mallurilor / hypermarketurilor pentru clienți.

    00
    • Suspectez un pic o scoatere din context. Poza e de la ultimul etaj al mall-ului, care are parcare pe acoperis. Practic Flanco-ul sau ce e acolo e pe acelasi nivel cu parcarea. Omul a tras masina un picut mai in usa, sa-i fie mai usor (suspectez) sa duca televizorul la masina. Sunt masini parcate si in stanga si in dreapta usii – spatii dedicate de parcare.
      Dar hei, suntem liberi sa credem ce dorim.

      00
  3. 3. Adică pe românește nu prea e santajabil.
    4. Cred că așteptările noastre de la patroni ( inclusiv statul) sunt prea mari. Suficient faptul că stadioanele pentru euro 2020 sunt construite cu muncitori vietnamezi.
    8. Trebuie să așteptăm expertiza. Daca de dovedește că șofer avea viteza peste limita legală pe segmentul de drum e posibil sa fie considerata culpa comuna.

    00
    • anonim – la 8 lasam viteza, ne uitam doar la centurile prinse tipic in inchizatoare dar nu peste sofer ci sub sofer… isi merita soarta oricum

      00
    • @verdenpom
      Nepurtarea centurii de siguranță nu poate fi luată în considerare drept cauză a producerii accidentului. Circulația cu viteză peste limita legală insa da. Așa gândește poliția. De aia vrea expertiză.
      S-a mai discutat pe aici că în cazul în care un șofer calca un bețiv căzut pe drum daca circula cu viteză peste limita legală soferul este vinovat sau cel mult se consideră culpa comuna.

      00
    • aham, deci vrei sa spui ca fara centura nu ar fi supravietuit? Tu iti dai seama ca fara centura de siguranta te duci in coparseu chiar si la 49 km/h?

      00
    • @verdenpom
      Tu îți dai seama că faci confuzie între cauza și efect?
      În cazul în care expertiza constată că avea viteza peste limita legală cauza accidentului este viteza nu nepurtarea centurii de siguranță.
      Din păcate așa e legea iar poliția așa o interpretează.
      Stai sa vezi expertiza care va spune că dacă ar fi avut viteză legală ar fi putut evita accidentul sau acesta ar fi avut consecințe mai puțin grave.
      Chestia asta are importanță în stabilirea daunelor adică cine le va plăti.

      00
    • Sau mai pe intelesul lui:
      Daca purta centura de siguranta, tot intra in calul ala. Daca avea o viteza mai mica, poate reusea sa opreasca.
      Am ajuns in punctul in care daca iti spune cineva ca nu ai dreptate, iei foc si vezi lumea cu ochelari de cal.

      00
    • Tot se vorbeste de centura de siguranta aici, ma gandesc cati oameni mai mureau in accidentul ala din Ialomita daca purtau centura in microbuz. Nu de alta, dar caroseria microbuzului n-a suferit deformari, scaunele nu s-au desprins si nu s-au comprimat. Ok, aveau rani grave, coaste rupte, dar jumatate ar fi trait (sau chiar mai multi).

      00
  4. A durat un pic sa vad cine semneaza in Gandul un asa articol. Domnul guvernator DD Liviu Mihaiu, caruia brusc ii pasa de USR si sub nici o forma nu a gasit o metoda sa scurme in cacat (scuzati expresia). Articolul pare marcat cu publicitate in versiunea de desktop (desi ma pot insela). Iar Nicusor Dan nu e lasat sa candideze pentru ca e vazut ca pierzator si ca era sa distruga o data partidul prin ideile lui fixe. Anyway, daca tot am ajuns pe Gandul am zis ca mai bine citesc Gandurile lui Cristoiu.

    PS: asteptati-va la un sponsored pe FB de la litere.net sau alte site-uri asemanatoare.

    00
    • Chiar ma intrebam cine semneaza in Gandul. Deci asta e articolul anti USR de azi

      00
    • Mai rasfirati baieti, mai rasfirati.
      Gata, ati aparut de la prima ora? Continuind…asa ca ideile fixe ale lui ND, au fost inlocuite cu ideile fixe ale lui Barna si Ghinea (vezi alegerile interne pentru presedinte)
      Abia astept sa-l vad pe Barna cum ii da lectii anti-pierzator lui Nicusor Dan dupa ce o sa intre in turul 2 la prezidentiale.

      00
  5. m-a uns pe suflet vestea cu spammerii. Astept amenda ptr cei cu parfumurile paris, cursuri de lb engleza sau ochelari rayban. Muriti bai!!!
    am dat de 70 de ori unsubscribe si degeaba !!!!!

    00
  6. Mie mi-a placut stirea cu gainile decongelate si vopsite in galben, sa para ca sunt de tara.(pe stiri protv)

    00
  7. Lasa kurzii, misto e cum si-au batut pl chinezii de NBA … lasa si engleza si apuca-te de invatat chineza

    00
  8. Ce mare sfant pare a fi ND… nu zic ca nu ar putea fir, doar ca suna a articol din seria „ne avem autostrazi pentru ca nu ne lasa vesticii, ar ajunge prea repede tancurile rusesti in Europa”

    00
  9. Mi-ar plăcea ca Nicușor să câștige ca independent.

    00
    • Problema cu Nicusor nu e ca e un sfant incoruptibil, cum bate campii Mihaiu pe acolo (of, of, dupa analizele lui PAH, am ajuns si la Mihaiu…)

      Problema e ca politic e instabil. Primaria Capitalei e o chestie politica 100% in care e nevoie de negocieri complicate cu consilierii, cu primarii de sector, cu guvernul (pentru investitii, metrou, sosea de centura) si asa mai departe. A mai fost unul care a zis „eu fac si dreg singur, nu ma intereseaza ce faceti voi acolo, in consiliu sau la guvern” si a sfarsit prin a fi blocat total in orice proiect (Basescu, 2002-2004)

      Ori Nicusor refuza absolut orice negociere inainte de alegeri. Vrea sustinere neconditionata din partea USR, fara ca el se oferei nimic: nu vrea sa intre in USR (ca are diferente de principii!), nu sustine partidul la europarlamentare, nu il sustine nici la prezidentiale. Nu accepta nici alegeri primare, care ar clarifica rapid situatia si ar scoate aproape sigur Bucurestiul de sub administratia Firea

      Nu il vad dispus nici macar sa discuta un plan de administrare comun, pentru ca problemele Bucurestiului sunt uriase si sunt amanate de minim 15 ani. Ce facem cu RADET? Care sunt prioritatile in investitii? Ce facem cu cele 22 de companii infiintate ilegal de Firea? Toate astea ar trebui discutate inainte de orice posibila sustinere.

      „Nu are rost sa discutam de astea acum, principalul e sa ma sustineti, ca eu stiu problemele orasului”

      Ok, si daca e ales Nicusor si apoi el vede lucrurile astea intr-un fel, iar consilierii noii majoritati in alt fel? Ce face? Isi ia jucariile si pleaca, cum a facut in USR?

      Nope, o alegere gen independent e o alegere gresita, care o sa genereze blocaje peste blocaje. Voiculescu sau Ciucu sunt clar alegeri mai bune. Daca raman alegerile intr-un singur tur, USR+ si PNL ar putea avea discutii pentru un plan de administrare si un candidat comun doar pentru Bucuresti, ca in tara nu cred ca se va putea.

      00
    • degeaba voiculescu e o alegere mai buna daca nd e cel cu sanse. nu sustine usr-ul? ia vezi ce alianta ar fi avut usr cu plus daca nd nu se reinscria pt scurt timp in usr ca sa poata fi validata alianta. din ce vad nd si-a tinut cuvantul. barna e securist, dupa cum am mai spus

      00
    • „… nu sustine partidul la europarlamentare,”. @Silicon_v, daca Nicusor Dan nu sustinea alianta usr+plus la europarlamentare, nu se inscria in usr pentru 2-3 zile ca sa semneze documentele necesare la BEC. ND a fost de bun simt. Putea sa le-o faca astora de la usr si lui Ciolos.

      00
  10. Cal….ha…eu pe A 1, spre Bucuresti, la km 39 am ,,intalnit o vaca !!! Cu taranul alergand pe banda de urgenta, asta, vaca, fiind pe banda a doua….

    00
  11. Si de unde iei proprietarul calului? Ca nu stiu sa se microcipeze cai, doar caini

    00
    • dă-o dracu’, oricât ar fi de imbecili polițaii sătești și tot or știi care are cal prin sat și apoi să constate care nu-l mai are. sau, dacă nu știu, or avea măcar un neuron cât să întrebe p-acolo prin zonă/sat ”bă, care are cal în sat, cui i-a murit/dispărut calu’?!”.

      00
    • ion+A – nici macar nu trebuie sa intrebe satenii. Cabalinele trebuiesc inregistrate la primarie, este usor sa afli cui i-a disparut un cal caci nu e ca si cum intr-un sat sunt 1000 de cai

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.