Jurnaliștii români știu ce fac.

Fii atent la prostul ăsta care e unchiul victimei! Fii atent la prostul ăsta ce cap mare are! Fii atent la prostul ăsta că nu are studii, dar vrea să fie președinte! Fii la câți bani are prostul ăsta! Fii atent! Nu, serios, fii atent! FII ATENT!

Tipul asta a reușit să strângă atâtea semnături pentru că presa îl împinge în față, pentru că e bun pentru business. Face afișări. De aia nu îl tratează cum merită, ca un parazit al sistemului, și continuă să scrie de el, la fel cum eu voi continua să dau boost post la articolele politice, că alea aduc trafic.

N-am pus numele lui în titlu, nu primesc afișări.

film-mindfuck

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Pentru că poporul român este obișnuit cu știrile de la ora 5, cu senzaționalul, cu panarama și cu panaramele.

    00
    • Lasa-ma ca mor cu stirile;find plecat de mult de prin Romania, dimineata in timp ce fac micul dejun pentru ai mei juniori, mai pun o stire de pe protv sau ce mai gasesc prospat prin youtube. Si incepe aproape la fel in fiecare zi : viol, omor, accident , o bataie, alt omor si altele. Nu cred ca am mai vazut stiri pozitive de ani buni.

      00
    • @Catalin dar continui sa te uiti la ele… Eu nu ma mai uitam nici cand eram in tara, d’apai aici cu atat mai putin. Pe fb sterg pana si pagini primite ca sugestii, doar pentru ca ma intampina cu mizerii gen „fetita disparuta a fost gasita moarta”.
      Eu cand fac de mancare sau curatenie prin casa, pun filme romanesti pe YouTube, interviuri facute cu batrani pe la tara, unde povestesc despre tineretea lor mai buna sau mai rea… De ce as vrea sa ma chinui ascultand numai despre violuri, crime, batai samd

      00
    • Te rog nu sunt Stirile de la ora 5. sunt crimele de la ora 5! am cam reuntat de mult la canalele de stiri.

      00
    • vezi ca celro plange pe youtube pt amenda de 1,6 bulioane…

      00
  2. Cred ca tocmai ai descris modul in care a castigat si Trump primul mandat.

    00
    • Cine crezi că ar fi fost mai potrivit pentru președinția USA? Ar fi fost mai ok cu Hillary?
      Dacă da, de ce?

      00
    • Asta cred ca traieste in Romania sau prin IEuropa, dar isi da cu pararea despre o alta tara. Ncsf! Romanii sunt cei mai buni la fotbal si politica … chiar si cea internationala.

      00
  3. Si…. cand ii iei interviu?

    00
  4. Stim toti ca e vorba de viorel catarama 😂😂😂😂😂

    00
  5. Sa ne aducem aminte, acum în prag de alegeri, ca nici un politician nu a facut în 30 de ani ce a facut Ceausescu în 10

    00
    • ba, nu stiu daca pot fi de acord, unii au furat in 10 cat a putut ceausescu strange in 30.. so?

      00
    • Mie imi pare rau ca nici un politician n-a patit ce-a patit Ceausescu acum 30 de ani

      00
    • Te referi la faptul ca ajunsesem sa imi fac temele in bucatarie, la lumina lumanarii si la caldura aburului de la oala cu mincare? Sau ca am stat 3 ore la coada in frig pentru un carton de oua?
      Da, lui Ceasca i-au iesit astea de minune.

      00
    • Dap, in 10 ani a reusit sa infometeze si sa tina in frig si intuneric cam 22 de milioane de oameni. Oameni care injurau regimul ala numai in gand, ca tremurau si de frica, pe deasupra.

      Adevarat, nici un politician post-revolutie nu a reusit asemenea performante uluitoare.

      00
  6. Eu am zis din prima că unchiul cu privire fixă e cel mai dubios din poză

    00
  7. Exact asa, noua ne pute Spiru H, dar daca e made in Switzerland ori Sweden, Lichtenstein, atunci e wow! Câtă ipocrizie, peste tot e la fel, banul vorbeste nu competenta, sunt diplome căcălău măria ta, trebuie doar sa fi bazat!

    00
  8. Intotdeauna e un loc/vid in mentalul colectiv pt Vadim. Si cam la fiecare ciclu de alegeri o sa ai cate un cretin asemanator, un haiduc dintr-asta ce minte ca omoara sistemul si ca face si ca drege. O da de gard ca este un Vlad Tepes reincarnat si sloboz. De Dan Diaconescu nu se mai stie nimic ?

    00
  9. „Tipul asta a reușit să strângă atâtea semnături pentru că” – câte a strâns? Și câte sunt fake? Hai să fim serioși.

    00
  10. Daca diseci treaba nu doar ca intelegi de ce face presa ce face, intelegi ca e si normal. Nu ii face mai putin viermi, doar ca motivatia lor principala nu e aceeasi cu a ta. Macar in idea asta are trump dreptate cand zice ca toata presa e fake.

    Pana una alta nu o tragi de maneca pe colega de blog. Ca are impresia ca e conspiratie in jurul lui voldemort asta de Caracal.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube