Întrebare logică: dacă nu își lansa cartea, mai mărturisea chestii?

Că la asta se reduce tot. La a mai spune niște chestii șocante pentru a vinde ceva. Lady Gaga n-a suflat o vorbă că ar fi fost violată până nu avea album de lansat. Katy Perry la fel. Asta la fel. 50 de ani n-a deranjat-o, dar dacă e vorba de făcut niște bani, spune vrute și nevrute.

201909242524124848

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

50 comentarii

  1. Pe langa marturisirea despre care scrii, a zis multe altele: sex in 3 cu fostul sot tanar si frumos – te- a pus cineva sa accepti? A fost de bunavoie cica, dar de fapt acum se simte nasol…Sarcina pierduta in luna avansata cu acelasi sot mai crud…ce devastata a fost. Dar doar acum, cand isi lanseaza carte.

    00
  2. As of 2019, Demi Moore’s net worth is estimated to be $150 million dollars.

    00
    • Ce investitii fac unii cu $500

      00
    • lol da, a stimulat-o maica-sa putin. teoretic multi care ajung in top au ceva de demonstrat pentru ca au fost victimele unor abuzuri in copilarie sau unor traume. ar fi trebuit sa fie plina lumea de eminemi si jacksoni. din nefericire insa, cei mai multi ajung Cristi de mai sus, pentru ca tine mult si de inteligenta fiecaruia, de sansa etc.

      00
  3. Eu stau si ma intreb asa: Bah, nene. Am fost mare si tare la vremea mea, am adunat un purcoi de bani, o duc bine- mersi. Am trait mereu in intimitate, nu m-am afisat la tv cu drame si altele, am capatat un anumit nume, ma stie lumea drept o persoana de clasa A in Hollywood.
    De ce as vrea sa ma apuc sa imi arat chilotii acum? Nu e ca si cum n-as avea conturile pline.

    Adica…

    *crickets*

    00
    • de ce să ai doar 150 milioane când poți să ai 200?

    • ma gandesc ca e foarte umilitor sa fii violata, mai ales cand esti copila si nu stii exact ce sa faci, probabil de aia multe femei nu vorbesc despre asta cu zecile de ani. sa inteleg ca e preferabil ca toate femeile violate sa taca pentru totdeauna, mai ales daca au facut un purcoi de bani.

      00
    • Nu am vrut sa spun asta, mai ales ca sunt femeie, doar ca o face intr-un context in care o face sa para oportunista.
      Nu e in industria asta de 5 ani, ci cred ca are vreo 30 de ani de cariera. Timp in care a fost sus de tot si ar fi putut sa spuna oricand.
      Daca o spunea total random, nu eranimic rau in asta, Oprah nu a avut nicio jena in a spune prin cate a trecut si tot e considerata o femeie respectabila.

      Doar ca doamna Moore s-a gasit sa mentioneze fix cand isi lanseaza cartea.

      Asta nu inseamna ca o acuz ca minte, sau ca face experienta ei ceva de luat in ras. Atitudinea ei, fata de experienta respectiva, e ceva de luat in ras.

      00
    • Pai, e o carte de memorii. Probabil a vorbit despre cateva subiecte importante din carte. Despre ce era sa vobreasca la o emisiune in care isi lansa cartea, daca nu despre ce a scris in carte? Ca ai fi vrut tu, personal, sa vorbeasca despre asta acum 30 de ani sau total random asa, asta e altceva si nu cred ca are mare importanta.

      00
    • Given the royalties of a standard contract, an author selling 20,000 books priced at $25 would earn $65,625 the first week on the „New York Times” best-seller list. Deci 65 in prima saptamana, cand vinde cel mai mult. Sa zicem ca vinde asa saptamana de saptamana, asta ar insemna ca timp de 16 ani sa fie bestseller ca sa faca 50 de milioane.

      00
    • pentru ca, poate, de la un anumit nivel in sus, nu mai conteaza banii, vrei doar sa iti iei ceva de pe suflet.
      doar poate…

      00
    • e amuzant maxim cand saracii se pun in pielea bogatilor si incearca să-și imagineze chestii…

      00
    • Si de ce ai scrie o carte despre asta, pe care sa o VINZI, in loc sa faci o postare pe internet (sau sa dai un interviu benevol), pur si simplu, in care sa te descarci si sa iti spui povestea? E greu sa faci un filmulet in care sa povestesti, sa spui: ” uite dom’ne, am patit asta, asta si asta, am facut aceasta postare, ca sa ma cunoasteti mai bine, sa stiti ce a stat in spatele atator ani”?.

      Nu o judec pentru faptul ca se descarca de problemele pe care le-a avut si ca si-a facut curaj acum sa o faca. Repet, e interesant doar faptul ca vrea sa vanda povestea.

      00
    • manole, detaliază.
      că o arzi de parcă ai fi vreun bogat nu vreun sărăntoc care ești…
      ia, explică „amuzamentul”, cu gândirea ta de sărăntoc. Ia, ce crezi tu că e amuzant la faza cu „saracii care”…

      00
    • Lasa-l pe manole, ca el crede in basmele alea cu „dupa ce am ajuns la suma x in banca, banii nu au mai contat”.
      Yep, de-aia se prostitueaza toti pe la tv, desi au sute de milioane, iar marii magnati ai lumii continua sa adune fiecare dolar, chiar daca au miliarde in conturi. De mult ce ii satsifac banii pe care ii au.
      Asta cu facutul banilor multi, pe banda rulanta, e ca un drog. Nu se opreste niciodata, chiar daca iti depasesti targeturile, devine, cumva, o obisnuinta si o obsesie, sa vezi cum intra milioanele. E chestie de orgoliu pe care, sarakii ca noi, nu il inteleg.
      Altfel, bogatii s-ar opri la un anumit nivel, ar mari salariile angajatilor, nu ar cauta sa taie din toate partile, ca sa aiba cresteri din ce in ce mai mari.
      H&M e un bun exemplu. Pentru ei, o crestere de 6% e prea mica. CRESTERE, da? Nici macar nu-s in pierderi, sau ceva. Deja se gandesc sa aduca si alte branduri in magazine.

      Doar fraierii cred in povesti siropoase, cum ca, banii nu aduc fericirea si nu rezolva problemele.
      Mie imi aduc. Sa-mi bag picioarele, cui nu-i trebuie, sa mi-i dea mie, ca eu am ce face cu ei.
      Da, stiu, daca te mananca cancerul, nu te salveaza nici dracu’, da’ sincer, daca m-ar gasi bolile, macar sa ma gaseasca cu un purcoi de bani in buzunare.

      00
    • Si de ce ai scrie o carte despre asta, pe care sa o VINZI, in loc sa faci o postare pe internet (sau sa dai un interviu benevol), pur si simplu, in care sa te descarci si sa iti spui povestea?

      :))

      cartea, interviul, postarea pe internet sunt platforme diferite. probabil cartea ramne singura platforma eficienta prin care iti poti scrie memoriile, nu postarea pe facebook. citeste o carte si apoi o postare pe blog sau pe facebook. vezi diferenta.

      esti obsedata ca isi VINDE o actrita memoriile. de ce nu posteaza domnule pe facebook, de ce sa isi vanda ea cartea ei scrisa de ea despre viata ei? nemernica. ce tupeu.

      poate doneaza banii din cartea asta in care vorbeste despre violul din copilarie fundatiei sale.

      The Demi and Ashton Foundation (DNA) has been renamed THORN: Digital Defenders of Children and has extended its mission to include a technology component to prevent the sexual exploitation of children.

      00
  4. Eu totusi cred ca i-a placut…

    00
  5. Eu nu mai știu ce sa cred.

    00
  6. Eu zic de acum incolo ca fiecare futai sa fie cu declaratie si semnatura, altfel e viol.

    00
    • Suedia nu e chiar asa departe de compulsory written consent. Cel putin incuviintarea trebuie sa fie clara si ar fi bine pentru tine sa poti dovedi dupa aia ca a existat. Am inteles ca au aparut inclusiv aplicatii pentru telefon unde poti sa salvezi „consentul” :D

      00
    • @Antohie: Suedia a luat-o razna la modul incredibil. Să ajungă să trimită o bolnavă mintal, adică una cu acte de la mai multe spitale cum că nu e zdravănă la cap, ca să facă tămbălău la ONU pe motiv de climate changes… Delirant!

      00
  7. Multe vedete fac mărturisiri din vremuri demult apuse când au ceva de lansat, sau când doresc să revină în atenția publicului. Atunci când ai avut anumite traume, simți nevoia să le povestești, sau mulți oameni o simt. Au tăcut, că nu au dorit să fie priviți ca victime, dar la un moment dat nu le-a mai păsat de asta, au vrut să vorbească. Nu mi se pare greșit să spui lucruri pe care dorești să le spui, indiferent de motiv.
    Demi Moore nu cred că face lucrul acesta pentru bani, sau nu acesta este motivul principal. Însă cred că are nevoie de atenția publică, după care încă tânjește (s-a și declarat supărată la un moment dat că actrițele în vârstă nu au prea multe oportunități) și mai ales cred că dorea să se răzbune și pe fostul soț, Ashton Kutcher. Nu s-a împăcat deloc cu despărțirea, i-a făcut multe zile fripte cu divorțul, a simțit nevoia de un ”closure”. Probabil și cu mama ei, dar a așteptat ca aceasta să treacă în neființă înainte să vorbească, deși mai aruncase indicii înainte despre relația dificilă. A așteptat momentul potrivit să le facă pe toate, să se răcorească. Și desigur, să reintre în vizorul presei, al publicului.

    00
  8. N-ai ce judeca la o faza ca asta. Sa te vanda ma-ta pentru sex la 14 ani…

    Daca faza e adevarata, who the fuck cares daca a facut dezvaluirea ca sa-si vanda cartea? Ce relevanta are ca o sa ia niste milioane din vanzari? Macar sa ia ceva bani daca tot a patit ce a patit.

    Tu ti-ai vinde fata de 14 ani pentru niste milioane? Exact…

    00
  9. bla bla bla …….ce-as mai fi vrut sa ma fi violat si pe mine profa de franceza la 15 ani, jur ca nu spuneam la nimeni, am 40 si inca am vise cu ea

    00
    • Dacă era proful de franceză, tot așa ai fi spus?
      Hai să ne hăhăim pe chestia asta, de parcă n-ar fi la fel de traumatizant pentru un adolescent să fie abuzat sexual/violat de un adult care, în plus, are și calitatea de educator. Circumstanță agravantă.

      00
  10. Bai, dar câți psihologi pe aici. Nu a ieșit public cu asta pentru că nu se simțea, poate, psihic să o facă. Că apar d’astia că voi care o fac in tot felul, deși material, femeia are cam tot ce vrea. Sunt victime care nu spun o vorbă toată viața despre traumele prin care au trecut. Ea a fost violata când era copila, nu s-a dus in camera la unul să bea un pahar de vin și s-au întâmplat chestii.

    00
  11. Ma-sa lu’ Demi mai traieste? Ca poate vrea sa se razbune acum pe ea facand-o de kko, sau din contra, poate e pe lumea ailalta si nu voia sa ii faca rau cat era vie dar acum nu mai conteaza.
    In alta ordine de idei, daca o vedeta de asta isi povesteste traumele, multe fane din public fac si ele la fel, doar ca la timp nu dupa 40 de ani. Si impactul e pozitiv.

    00
  12. Ai si tu niste griji cateodata…. ce treaba ai tu cand a hotarat femeia sa spuna cand a fost violata? Ce treaba are logica si genul asta de situatii?

    Mergi tu pe strada mereu cu teama sa fii violat, ca sa poti sa vorbesti asa pe subiectul asta?

    Ii cumpara cartea unul din cititorii tai si ai simtit nevoia sa-i ”trezesti ca sunt pacaliti”?

    Cred ca sunt si alte subiecte…

    00
    • sunt, dar din când în când e bine să mai și subliniem că unii își aduc aminte de chestii doar când au câte ceva de vândut.

  13. Dacă stai să crezi…marketing 1.1

    00
  14. ala daca era baiat destept mai astepta 2 ani si o lua cu 50 dolari… direct de la sursa, fara intermediari.

    00
  15. Stau si ma gandesc cum ar fi fost acum 26 de ani cand a filmat „Propunere indecenta” sa dezvaluiasca acest mare secret. Filmul nu e departe de ce „i s-ar fi intamplat” ei cand era copil si nu trecuse asa mult timp de la eveniment.
    Oare ce impact ar fi avut la vremea aia pentru audienta acelui fim?
    Daca era asa marcata femeia sigur nu accepta rolul in filmul ala.

    00
  16. Miscare de marketing.
    Cu placere…

    00
  17. Cu sau fără legătură cu subiectul:
    am ajuns într-un grad de intimitate cu o tipa încât mi-a dat sa citesc jurnalul ei.
    Spuneți-i friendzone, spuneți-i cum vreți, dar am citit un jurnal pe care nici soțul ei nu-l știe (tipa are doi copii).
    În liceu a fost violată. Violată cu amenințări, pe un bloc. Sodolizata, mai precis.
    A vrut să-mi dea jurnalul, a plâns când mi l-a dat, a plâns când i l-am dat înapoi, două săptămâni nu am vorbit aproape nimic cu ea, și NICIODATA în 15-20 de ani câți au trecut de atunci nu am deschis subiectul.
    Oamenii sunt de mai multe feluri, bineînțeles, dar… poate nu atât de diferiți.
    Să apari în presă cu faze din astea mi se pare aproape o mizerie. Adică, aproape fals.
    Pariez că 90% din #metoo sunt cacaturi pentru care pizdele alea merită palme peste ochi. Că-s proaste și au distrus conceptul mișcării.

    il astept pe manole sa explice el care e treaba cu bogații, ca bag seama ca averea vindecă niște răni încât să devii vedetă după un viol.
    Cacat.

    00
  18. In SUA toate femeile sunt violate sau au fost violate si/sau abuzate si vor bani.

    00
    • e ca ajutorul de handicap sau ca ajutorul social, în România.
      a fost reportaj la TV, este un sat în România unde toți au/aveau un grad oarecare de handicap. toate leprele puturoase erau „handicapați”, și nu munceau.

      00
  19. Pe asta tot nu cred, sa dai 500$, echivalent 2500$ sau in genul, in ziua de azi…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.