Reddit și publisherii români #2

După smetia administrată cu delicatețe de Recorder, e timpul pentru isteții de pe Reddit să mai încaseze una. Tot cu delicatețe.

TNR avea niște probleme azi dimineață și un rodditor a concluzionat repede că au ceva cu ei, care sunt sunt cei mai drepți și mai cinstiți dintre români.

Sunt aici să îi ajut și să îi liniștesc. Nu e cazul. Nu s-a supărat nimeni pe ei. Ba chiar le-am scos și eu refferalul, să nu mai plângă.

Cât privește traficul pe care îl trimit către TNR, am un screenshot. 110.000 abonați, ~1.000 oameni online mereu, the knee of the frog. Mihai, care are 10.000 unici pe zi, trimit trafic la fel.

 

Dar să nu disperăm, sunt convins că la un moment dat vor începe să baneze mizerabilii și mincinoșii, și vor renunța să downvoteze oamenii care corectează minciunile și mizerii. Pentru că vor o Românie mai bună, vor începe cu curățnia în curtea proprie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. Nu stiu daca e cazul sa il luam pe bluntlee ca referinta, el fiind stiut ca om cu capul pe umeri. Roddit e toxic, dar bluntlee e pe tarlaua lui speciala.

    00
    • i got nothing. e la mine pe fb poza aia, din 2016.
      am văzut acum că încearcă să insiste cu ideea că fac trafic de poze cu minore sau ceva de genul ăsta. până la urmă trebuie să găsească ei o etichetă care să prindă. aia cu traficul n-a mers, asta cu minore nici atât, mai caută.

      ps: pentru prostul care insistă. nu, coițe. la 180km/h nu scot telefonul ca să fac poze la bord. eu eram cu ambele mâini pe volan, altcineva făcea poza. nu viteza era problema în clipul sânzienei, ci (1) filmatul dintr-o mână și (2) condus pe b2 cu b1 liberă.

      ps2: doiceban. uite, tot de acolo, video în 2009. când tu nu nu știai ce e aia internet. ;)

    • Cum de ai reușit să atragi atât de mult hate pe Reddit?:))
      Din ce vad, motivele pt hate ar fi : ești urât și uscat:)) Și în același timp zic că nu mai ești relevant dar îți cunosc toate postările :))

      00
    • le mai dau peste bot când sunt proști și nu le place.

  2. Știi și tu cum funcționează reddit. Contează ce s-a postat de pe times-new-roman acolo, ce titlu avea, câte voturi a obținut astfel încât să fie mai vizibil ș.a.m.d

    Așa, un screenshot dintr-o zi random în care poate nu era postat nimic de pe times-new-roman acolo, e irelevant.

    00
    • ăla e traficul din toată luna. și se pun linkuri tnr pe reddit frecvent, o dată pe zi sau o dată la două zile. 10% din 110.000 abonați? nici măcar. 1%? nici.

      și e vina celor care au tolerat și au încurajat comportamentul ăsta.

    • Numarul de abonati nu are nici un sens, te aboneaza automat daca ai ip ro, chiar daca nu intri vreodata pe subreditul ala.

      00
    • eu am IP de .ro și nu sunt abonat automat.

    • Corect, ai dreptate, se pare ca au scos de ceva vreme default subs ( https://www.reddit.com/r/changelog/comments/65x4a7/testing_a_new_sign_up_experience/ )
      Am 3 conturi mai vechi si la toate a trebuit sa dau unsubscribe de pe romania si nu numai.

      00
    • Ceva nu se leagă. Astea sunt postările de pe /r/romania spre timesnewroman din ultimele 21 de zile. Dacă aduni numărul de puncte* îți dă mult mai mult decât traficul din poza ta. Sau acolo sunt vizitatori unici?

      Numărul de puncte = (upvotes – downvotes), deci numărul de voturi e implicit mai mare (la fel și vizitele)
      + că sunt mulți care citesc și nu votează

      Am făcut un test acum puțin timp cu o poză postată pe facebook + aceeași poză postată pe /r/romania să văd diferența de vizualizări, iar postarea de pe reddit (cu 136 de voturi) mi-a adus, conform imgur, 1900 de vizualizări.

      00
    • și eu am 25.000 unici pe prima pagină, dar se împart pe articole. oamenii se uită pe titluri și își aleg de acolo.

    • refferals
      Câți oameni au intrat în TNR venind din acel site.
      TNR are în medie cam un milion de unici, din care 265 vin de la rreddit.
      utilizatorii de /r/românia nu sunt obișnuiți să dea click pentru că 90% din conținutul de acolo este furat, de obicei cu ascunderea intenționată a sursei. Un roditor mediu face printscreen la ce vede pe Facebook, ascunde autorul și dă poza pentru „karma”.
      pe r/Romania sunt informații care circulă pe FB România cu câteva zile înainte.

    • @Eftimie
      Ai văzut linkul meu (nu ăla cu testul meu care e mai mult sau mai puțin relevant) ? Nu sunt poze, nu e linkul ascuns, e link direct acolo. Lumea nu prea votează dacă nu intră pe link.

      00
  3. NOU
    #16

    Old man yells at sea.

    00
  4. Deci un gigel oarecare pe reddit il intreaba pe nenea care posteaza din partea recorder ce trafic trimite. Recorder le da cifrele, un mod vine cu ideea sa descurajeze linkurile catre canalul youtube al recorder si sa trimita catre site. Concluzie: Recorder le-a dat-o peste bot ca nu genereaza suficient trafic. Pentru ca asta e obiectivul unei comunitatii de comentatori: sa trimita cat mai mult trafic catre publisheri! Sunt convinsa ca dupa critica asta usturatoare o sa organizeze multubunu o sedinta de biciuire publica intru spalarea pacatelor catre publisheri.

    Sau nu, ca un subreddit nu exista ca sa genereze ceva pentru nimeni, exista ca sa spatiu unde comentatorii se duc pentru amuzamentul propriu si personal, chiar daca e mizerabil si mincinos.

    00
  5. Nu cred ca intereseaza pe cineva de pe reddit pe unde se plaseaza „entertainmentul” lor pe scara ta de valori. Nici nu ar tb. sa le pese. Cat despre whatabout-ismul asta pe care il folosesti pe post de argument: tzeapa. Daca ipocrizia este cea care te deranjeaza ti-as atrage atentia ca te plangi de starea acestei tari destul de frecvent dar ai luat la misto orice initiativa de a o schimba, indiferent care ar fi aia.

    Cat despre downvote la comentariile care „dau peste nas”, uitandu-te la comportamentul comentatorilor de pe blogul tau care fac fix acelasi lucru cu opiniile celor care te critica deschis mai ales atunci cand bati grav campii, nu simti asa ca te bate usor ipocrizia pe umar?

    Amuzamentul propriu arata si asa https://prnt.sc/pagvf5 dar asta nu corespunde retoricii tale, deci trebuie ignorat. Dar de cele mai multe ori amuzamentul sunt discutiile politice. Dar mno, ce adunatura de hoti si ignoranti!

    00
    • greu la deal cu boii mici.

      1. n-a zis nimeni că e o problemă cu downvotul opiniilor. încearcă să faci diferența între „ăla e prost”, care este o opinie, și „cerul e galben”, care nu e o opinie.

      2. e normal ca pe blogul meu să ia downvote comentarii împotriva mea. ar fi stupid să fie altfel.

      3. problema e cu downvote-ul adevărului. am mai dat exemplul ăsta și îl repet: la aproape fiecare discuție despre mine, apare un prost care spune „i-a scăzut traficul, de aia X sau Y”. dacă cineva îndrăznește să spună că traficul meu e public și n-a scăzut, ia downvote. și sunt zeci de alte situații în care cineva încearcă să trezească idioți și ia downvote. după care pleacă. și rămân distractivii între ei. cerul e galben. upvote. upvote. ce mișto. e galben! cine zice altceva, downvote. nu degeaba ți-am dat alea două linkuri. ele ilustrează foarte bine mentalitatea nocivă a oamenilor de acolo.

      4. mă interesează foarte puțin de scara lor de valori. dar ei pretind că au niște reguli pe grupul ăla. și totuși, nu am văzut pe nici unul dintre căcații care fură constant conținut de pe net să fie banat. regulile interne ale subredittului. nimic. în trecut mi-a fost înjurat copilul. a stat comentariul acolo vreo 3 zile, avea vreo 18 upvotes. civilizație, calitate, respect.

      5. nheea, fostă moderatoare pe acolo, a susținut de vreo două ori că am abordat-o pe fb și am înjurat-o. zilele trecute, alt anonim a susținut că sunt pedofil și fac trafic de poze cu minori. reacția la raportat această ultimă mizerie? până n-am scris la contact@reddit, nu s-a întâmplat nimic. oamenii fac asta pentru că nu există consecințe. li se pare amuzant. hai să zicem de ăla că e pedofil! ha ha ha, ce glumă bună! hai, mai explică-mi cum e cu ipocrizia și whataboutismul ăla.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.