Profet în țara lui: patru ani pentru Free2Move

Un cititor mi-a atras atenția că am fost prost la faza cu Beer Institute, că o duc bine și și-au deschis a doua locație. Am notat eșecul și țin cont de el.

Dar…

Citeam aiurea chestii despre gruparea interlopă de la Craiova care clona carduri în Mexic și am ajuns la cele trei articole ale lui Krebs pe tema asta. Sunt din 2015. În 2015 omul a scris cu subiect și predicat cine face asta și afacerea a continuat încă patru ani, noroc cu fratele sifonar al unei victime care a dat de gol gruparea, faza cu cardurile fiind oricum insignifiantă în anchetă, fiind vorba de crimă și tentativă de crimă.

OK, Mexic e o țară coruptă, dar chiar în halul ăsta, să poți opera liniștit încă 4 ani fără probleme?

 

film-roaring-twenties

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

  1. zero fucks were given. cam da, cand le ia un apasat de taste sa faca banii la loc si presupunand ca nu-s miliarde, ii cam doare in pl, cel putin asa pare si asa am impresia.
    de asta si psd sau alte partide fura linistite iar noi mergem cu yango sau acceptam regulile facebook ori google. pt ca fix ne doare in pl, ma refer ca majoritate, restul zbaterilor sunt insignifiante. profitati de reguili si de lipsa aplicarii lor, voinicii mei =))

    00
  2. Au facut crowdfunding cu succes pentru deschiderea unui magazin, indiferent daca le merge sau nu afacerea cu bere artizanala este impresionant ca au reusit sa convinga suficienti oameni.

    00
  3. Da. Foarte multe procese sunt intentate si pana la urma nu se incheie cu nimic, pentru ca mita, nepotisme si alte rahatzisuri.

    00
  4. Avantajul lor e ca in carrefourul ala nu prea vine lume. Eu de cate ori am mers acolo sa iau bere parcarea era pe jumatate goala. In weekend.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.