Un Opel Vivaro cu 300.000km dați înapoi

Cam asta e afacerea: cumperi mașină cu 3.200€ și 450.000km la bord, îi dai înapoi 300.000km, îi dai un polish, îi faci un detailing interior și vinzi Opel Vivaro cu 5.700€ și 176.000km.

O mie drumul, o mie profitul.

(sursa)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

34 comentarii

  1. Trebuie să fii și ușor tâmpit să crezi că o mașină de transport marfă parcurge doar 20k în medie pe an. Am căutat recent o utilitară în Olanda și alegerea a fost una de aceeași vechime cu asta și cu aproape 400k. Și tot nu sunt convins că sunt reali.

    00
    • nu e adevarat, se poate si o medie mai mica de 10 mii pe an, daca a fost dauna totala.

      00
    • Ooof s-a vândut ca pâinea caldă, la cât de bine arăta cred că l-a luat alt samsar care l-a mai dat înapoi încă 300k.

      00
    • Cică mai nou batranicile din Germania își iau dube sa meargă cu ele la piață. Și doctorii și avocații tot asa.. Merg puțin cu ele și le țin în garaj.

      00
    • Are tatăl meu un transit din 2007, 140.000 km actual, luat de nou.
      Pe lângă transit mai are 4 mașini și logic că nu poate merge cu toate în același timp.

      00
  2. Drumul 500 euro, o aduce adesa, sau carsontheweb la ușa ta.

    00
    • Adesa (carsontheweb) pare foarte interesant, au si preturi normale, masini cu inspectie bine facuta. Dar nu sunt doar pentru revanzatorii de masini? Ai cumparat tu de la ei ca persoana fizica?

      00
    • Merge si daca nu esti revanzator. Stiu cel putin 3 persoane care si-au luat masinile de acolo, e drept, pe firma, ca altfel nu te poti inregistra. Altcineva care s-a inregistrat recent, mi-a zis ca nu crede ca poate lua ceva de acolo, ca nu este revanzator (eu ii sugerasem sa se inscrie, dar nu stiam detalii despre site), dar l-au sunat (la propriu) sa-l intrebe de ce nu a finalizat inregistrarea si, cand le-a zis ca nu e revanzator, i-a spus duduia ca nu e nici o problema, poate cumpara pana la 5 masini pe acelasi CUI.

      00
    • Carsontheweb e scump si stoc limitat(foarte putine masini). Sunt alte site-uri de licitatii mai dotate cu peste 30k de masini de vanzare. De la ciurucuri pentru dezmembrat si pana la tesla cu 5 roti

      00
    • @verdenpom da un exemplu de site din ala mai bun care asigura si transportul.

      00
    • auto1; din nefericire este dedicat doar persoanelor juridice si transportul germania-romania se invarte intre 350 de papusoi pana la 450 de papusoi(depinde mult de locatia actuala a masinii) dar se poate alege si ridicare personala/tert parte daca nu ma insel

      00
  3. Ce samsar inteligent…. scrie ca nu a carat marfa dar pune poza cu bena unde se vede ca e imbracata in tabla si e tavalita grav.

    Cand esti prost si mai si semnalizezi!

    00
    • Eu l-as intreba ce a facut cu masina daca nu a carat marfa:)) Sunt curios ce raspunde „Boss m-am plictisit de McLaren ca stateam prea aplecat si voiam o masina cu 3 locuri in care sa stau teapan”.

      00
  4. E maximă aia cu „autoutilitara care nu a cărat greutate”. Mai rămânea să scrie că „unicul proprietar” a fost o fabrică de pufuleți și gata.

    00
  5. Nu sunt masinile astea o minune de la Dumnezeu? peste 400k si arata ca noua?
    Cum ar arata masina asta dupa 100k in Ro?

    00
  6. Ca un aprig cautator de astfel de masini in ultimele 2-3 luni, cazul asta mi-ar fi sarit si mie in ochi daca as fi dat peste el. E prea dubios! Eu am mai zis, sansele sa te pacalesti sunt mult mai mari cand cumperi o masina second din Romania decat daca ai cumpara-o din Olanda, Germania etc.

    00
    • Cand mi-am luat actuala masina am cautat cateva luni bune, nefiind in graba.
      Multe masini proaspat aduse cu km dati inapoi dar cu carte service aproape verificabila, adica pana pe la 200k toate is urmaribile in service, dupa valoarea aia de obicei masina ajunge la vre-un neamtz mai putin german si mai mult estic si isi face reparatiile pe unde apuca.
      O idee pentru cei care cauta VAG, daca e automata poti sa ii citesti cipul de pe cutie, cu VAGCOM.
      Caz: masina avea classicul 210k pe bord, potrivit cu cartea service, urmaribil in reteaua VW dar ultimul an cam lipsea, invariabil raspunsul este: a stat in haus…
      Pus laptopul pe masina totul pare ok, facem o scamatorie si citim cipul DSG si apar 275 mii km approx. Km dati inapoi in Germania.
      Daca iei masina la licitatie atunci sigur is km in regula si istoric complet pe bune.
      Daca masina este in regula, gen arata bine si merge bine, nu e mare tragedie, motoarele bine intretinute duc 400-500 mii fara stress, am vazut Passat din 2010 cu 700mii km, mergea binisor, schimbase doar egr, ambreaj, ceva clapete, nimicuri ca sa zicem asa, la km astia, se pregatea sa o vanda cu 350.k la bord :)).

      00
    • Enzo romanul doreste o masina mai curata decat curul sau dupa ce se spala, una cu rulaj mai putin decat nevasta(chiar daca a luat-o de noua de la reprezentanta marca socri), cu un polish agresiv sa straluceasca 2 luni ca apoi sa inceapa sa sara lacul ca deh, a fost subtiat si daca se poate la 5000 de euro adusa din germania dar nu mai veche de 5 ani, ori asa ceva nu exista, vrei masina care sa arate stas cu km putini revizii la zi si facturi? Scoti linistit 5000(doar masina fara alte costuri) de euroi pentru o masina veche de 10 ani de zile ca na, aceasta masina are toate sansele sa fi primit o vopsea cap-coada in urma cu 2-3 ani

      00
    • De acord! Eu verificam masinile din tara pe mobile.de (ca tot omu’:D), in zona unde sta fratele meu in germania. Ba eu, ba el, ne dadeam seama ca multe auto-haus-uri erau detinute de „nemti mai putin germani” unde la manareau la km in prostie! Evident, am renuntat sa mai verific masini de la anumite firme.
      Cert e ca pentru un necunoscator ca mine, e o loterie fantastica sa cumperi o masina second-hand. Totusi am auzit doar povesti de succes de la oameni care au cumparat de la nemti get beget si firme mari din germania. Au primit chiar si garantii (dar aici vorbim de preturi peste 10000 de euro).
      Fun fact: in 2016, constrins de imprejurari mi-am luat o masina second intr-o stare jalnica. avea 320k de km. Nu stiu daca masina are pe bune km aia sau a mai dat inapoi, dar motorul chiar merge struna si in plus nu scoate fumul ala de care mai vorbeau oamenii pe-aici, caracteristic VAG.

      00
    • Si faptul ca avea 320k km era intr-o stare jalnica? Vrei sa iti arat masina mea? Chituita in vreo 5 parti(fara vopsea la final), urme de usi, vopsea ciupita, parbriz ciuruit(nu e crapat), lac lipsa de pe elemente si merge bine mersi…

      00
    • Aa, nu km ii dadeau starea jalnica ci faptul ca a fost lovita pe partea din spate si a fost vopsita de niste carpaci…plus rugina de rigoare la aripi si alte chitibusuri care nu mergeau: stergatoare, becuri arse, maruntisuri…le-am reparat cu timpul, dar macar am stiut ca nu pot avea pretentii. Oricum am luat-o la un pret extrem de bun, care sa-mi permita ulterior sa string bani sa o repar incet-incet.

      00
  7. care 1 mie drumul. maxim 600 …

    00
  8. Românul” nu se dezminte, în loc să-i lase kilometri așa dându-i astfel valoare, îi dă înapoi…

    00
    • Dar de ce nu i-ar da inapoi daca romanul este prost? Cumpara masina cu 3200, la 4000 o aduce in tara. Cu km aia probabil ca ar vinde-o la 4500 dar asa cu 100 de euro ii scade 300k km si o vinde cu 5500

      00
  9. NOU
    #28

    Buan ziua – pt cei care doresc sa cumpere de la Kleyn va astept cu un tel la 0740 40 99 00 sau o adresa mail s ava trimit cateva oferte – avem cca 600 de utilitare si inca 1000 de buc peste 3,5 t …o zi buna tuturor

    00
  10. Am masina la vanzare , un passat b6 . Tehnic am bagat in ea numai piese de calitate , in primavara nu ma gandeam sa o vand si plecand in concediu am facut o revizie capitala cu schimbat amortizoare , parbriz si turbina.
    Acum am scos-o la vanzare si ma minunez ca nu reusesc sa iau 4000 pe ea . Estetic are varsta unei masini de 13 ani umblata prin toata Europa si de 3 ani prin Bucuresti.
    Romanul vrea afara vopsit gardul si inauntru leopardul ….asta e piata . Daca esti sincer nu vinzi PUNCT.

    00
    • dă-mi pe mail anunțul, punem aici, poate găsim cititori civilizați.

    • Si de ce te miri? Sa vezi cum se aduc loganuri de 2000 de euro si se vand la 4000-5000…

      00
    • Asa e si masina mea acum. Arata ca dracu’ pe-afara, cum am zis. Dar la mecanica, tipla! Va anunt in august daca ma tine un drum de 1700 de km in vacanta. Si merg si cu un copilas de 1 an, deci cum ar fi, daca nu merge masina bine, imi tai un coi jos.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.