Oare de ce publică ANAF lista cu companiile datornice?

De curiozitate, de ce credeți că fac exercițiul ăsta trimestrial? Că n-au altceva mai bun de făcut? Că e soare afară? Că se plictisesc prin birouri?

Sau să vadă cetățenii cam ce face compania la care lucrează? Să își dea seama că poate ar trebui să își caute de muncă. Să își dea seama că, dacă freacă duda toți, e nasoală.

Dar hei, cine să se uite la Capatos și la LupulDacic? Când să mai găsești timp și de verificat starea companiei la care lucrezi? Timpul e prețios, nu merita să te interesezi de starea ei și, implicit, de a ta.

film-burn-after-reading-1

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. Ca sa li se faca rusine si sa isi plateasca datoriile. Gluma zilei, fara lipsa de modestie!

    00
  2. Am incercat sa caut ceva si deja sunt depasiti de situatie.

    https://ibb.co/YtpXGc5

    00
  3. Ca să pară că fac ceva util, când de fapt stau și cer mărunțiș și calculează prost „datorii” de acum 5 ani pentru fraierii care nu au relații pe acolo. Azi n-ai datorii și mâine mai trebuie să le dai 1.000 de lei pentru acum 4 ani. Și reducerea de 10% se reduce la 5%, că de aia e reducere, când plătești căcaturile alea din timp.
    Merci, dar nu.

    00
  4. Lipsa de interes/comentarii la articolul asta e ironica…

    00
  5. esti cam stresant cu placa asta.
    si-a dat cineva demisia de la Sârbu? datoriile se mai si sterg, nu e treaba angajatilor sa isi bata capul cu situatia companiei la care lucreaza, decat daca sunt actionari. in plus, oamenii nu sunt eminamente morali si nimeni nu isi va da demisia dintr-un loc caldut, indiferent cat de maro e situatia.

    00
    • nu a plecat nimeni de la sârbu, dar ăia care nu știau că nu se plătesc taxe sunt fie proști, fie mincinoși. eu asta vreau să combat, prostia. o dată pe an poți rupe 10 minute să te uiți ce face compania la care lucrezi.

    • Linia e extrem de subtite si pe majoritatea ii intereseaza sa vina banul. Intarzie banul si se impute putin treaba pleaca si dupa devin moralisti si cu principii. Vezi cazul moise guran care cat a fost caldut la voiculescu a stat acolo desi stia cine e si a fost voiculescu. E doar un exemplu….

      00
  6. Acum ma simt vinovat ca te citesc de la lucru…

    00
  7. Nu bagă nimeni în seamă care firmă are datorii la stat cît timp vine banul.
    Ce, și-a dat cineva demisia de la CFR?Sau din minele de cărbune prețios?

    00
    • ok, nu te interesează foarte mult datoriile firmei la stat, dar poate te interesează alea privind CAS, CASS, șomajul, chestiile care te privest direct pe tine, în funcție de care ai sau nu asigurare de sănătate, în funcție de care o să iei pensie, de care ți se calculează șomajul, d-astea.

      00
  8. Eu cred că ii suspectezi de prea multă inteligență

    00
  9. Eu de exemplu am putut sa aflu ca scarba de patron ne mintea cu o mare durere in cot in momentul in care dupa ce si-a platit datoriiile, a continuat sa dea salariile cu taraita si cu intarzieri de doua saptamani. Si ne mintea pe fata ca vaai anaful.. Poprirea pe conturi.. Ca ii pare rau… Aparent nimeni din firma nu s-a gandit sa verifice nimic, tinand cont ca situatia dura de peste un an..

    00
  10. aproape 35.000 de firme, peste 2000 și ceva de pagini cu 15 firme pe pagină! fuck! dacă n-ar avea posibilitatea de a căutat funcție de firmă mori acolo până parcurgi tot.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.