Engie face succes cu Otravă

Ar putea fi de râs când vezi câte sute de mii de fani au oamenii ăștia pe social media și ce cifre are reclama. Dar nu e asta. E amuzant că ENGIE au zis că, pentru campania asta, cu cursă cu mașini, ar fi potrivit un om care n-are carnet de conducere. De aia reclama e mișto. Că se suie el la volan și se preface că ar conduce.

Și nu, nu e vorba de băiatul din dreapta, care are și licență de pilot de curse și e supărat pe mine pentru faza cu licențele soft, ci băiatul din stânga, care se îmbracă la 40 de ani ca unul de 20 de ani și care a abandonat blogul când traficul s-a dus în cap și gâsculițele care îl citeau s-au cam prins că e mult abur și deloc consistență.

Minimul bun simț ar fi dictat că, bă, nu ai carnet, nu te bagi să te prefaci că conduci. E de porc. Lasă pe alții. Dar când nici ăla nu e, nici discernământ, dai înainte, la rupere, că oricum cine zice ceva e hater.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

55 comentarii

  1. Cu ăsta ar fi mers campania STB, să coboare din mașină că nu și-a primit carnetul și merge cu transportul public.

    00
  2. Ce, nu are carnet? Și se preface că este la volan? Ridicol! Dar nu contează, așa cum Fabulose au reclame chiar dacă nu au niciun impact (adică nici pe FB, dacă nu promovează o postare nu au mai mult de 2,3 like-uri) la fel și băiețelul acesta de 40 de ani :)

    00
  3. îţi dai seama, dacă câştigi şi eşti în echipa lu’ cabral, tot drumul pân la cluuuj te fute cu „am întrebat osutăderomâni”

    00
  4. Am 40 de ani, și mă îmbrac ca la 20.
    dar… ce înseamnă „se îmbracă ca la 20 de ani”?
    bermude si tricou, pantaloni largi, hanorac cu glugă… astea ce au dacă stau pe un om de 40 de ani?

    00
    • Pai uitate la poze si vei afla raspunsul.

      Asa se imbraca un om de 40 de ani? Cu tricoul de genul ala dorm iar pantalonii aia sunt buni sa dai o zugraveala ceva ca de mers pe strada mi-ar fi rusine.

      00
    • Eu cred ca a gresit formularea, corect e ca se imbraca ca acum 20, nu ca la 20.

      00
    • IonutO… ia arata-ne tu cum trebuie sa se imbrace un om de 40 de ani…! Abia astept sa vad cum trebuie sa ma imbrac peste 6 ani. Fashionisti conservatori ce sunteti voi… cu zoso in frunte.

      PS. Si la 90 o sa ma delectez cu snapback-urile din colectie. Aia cu Los Santos (din GTA V) este favorita.

      00
    • Mă îmbrac cu bermude „rappa”, largi, cum se purtau în anii ’90. Bermudele de azi ma strâng prea mult de c… Pentru că a ajuns imposibil să găsești bermude care nu sunt de gay, uneori imi fac la comanda.
      Tricouri largi, pentru ca e cald și îmi place sa ma simt liber.
      Bumbac, pentru că nu vreau să put peste 3 ore, îmbrăcat în „mulate, din poliester”, cum sunt la modă plasticele.
      Ciorapi din bumbac, pentru că gleznele goale nu sunt stilul meu. Ciorapi, pentru ca nu vreau ca papucii să pută după o săptămână.
      Am acelasi „stil” de vreo 20 de ani, și nu m-am plictisit de el.

      00
    • Camasa, servieta (de piele sau nu), pantaloni in nici un caz blugi ca aia sunt pres tineresti, ceas, credit la banca, 2+ copii si nevasta nefututa ca nu mai ai timp/chef ca trebuie sa iti cauti outfituri de 40…

      00
    • 1 copil, unul pe vine, nevasta fututa de 4-5 ori pe saptamana cand nu are burta cat o minge de baschet. In rest da camasa/tricou polo pantaloni.

      Plm tata era fochist si tot se imbraca la camasa pantaloni si pantofi.

      00
    • Ionut, ți-ai răspuns singur, tatăl tău și cei care gândesc așa se îmbracă „mai bine” fiindcă au impresia eronată că hainele compensează. Da, Otravă e un papagal, dar nu pentru că se îmbracă așa.

      00
    • Eu ma opresc aici, deja o dam in balarii :)

      O zi frumoasa domnilor

      00
    • IonutO, nu te mai agita. Iei minusuri de la invidioșii pe faptul că-ți fvți de 4-5 ori/saptamana nevasta. :D

      00
  5. Ei se fac ca conduc noi ne facem ca ne uitam!

    00
  6. Ce plm? Tocmai auzisem la radio reclama la engie cu premiu Zoe. Campania o fac cu i3?

    00
  7. Cabral și Otravă își caută coechipieri pentru o cursă verde cu mașini electrice până la Cluj.
    Permisul de conducere, obligatoriu, constituie un avantaj

    00
  8. daca locuiam in SUA, tipul cu ochelari din poza 3, ar trebui sa vina la usa fiecaruria din cartier si sa zica „i’m a convicted sex offender”

    00
  9. Cine e …Otrava si de ce Otrava? Pe bune, chiar nu am citit niciodata ceva legat de acest… influencer (?am zis bine?). Cati de aici il cunosc pe Otrava astfel incat, Engie sa-l bage intr-o campanie cu Cabral, care, si sub pamant sa fi trait, tot prindeai un ecou gen „….utaderomani…”

    00
    • O fi costat mult Cabral si probabil nu au mai ramas decat cu vreo 60 eur in buget… te adaptezi. Probabil Smiley e ocupat cu lansarea aplicatiei de ridesharing ISIS ca se stie ca nu refuza mai nimic, bani sa fie.. si uite asa ajungi sa faci clipuri cu Otrava..

      00
    • O fi fost promotie : La un contract cu Cabral il ai si pe Otrava aproape gratis, adica un drum moka la Cluj plus meniul zilei, dar stai linistit ca vine cu painea de acasa

      00
  10. Nu stiu cine este Otrava si acum imi este teama sa intreb.
    (Ce prost suna meme-urile traduse, dar tot nu stiu cine e Otrava)

    00
  11. Just business’ bo$$ :)
    Urat e asta otrava. Si cu nickname de adolescent. La cum arata cred ca are 50.

    00
  12. @Zoso, oare nu le facem mai multa reclama asa, cu link direct? Oare un screenshot nu ar fi mai ok.?

    00
  13. Pe-ala negru parca il stiu de undeva. A fost ceva fotbalist?

    00
  14. „băiatul din dreapta, care are și licență de pilot de curse ”
    Cum dracu’ bă sa participi la o cursa unde tu ai licenta de pilot si prostul ala n-are permis?
    Mie mi-ar fi jena
    Ca un meci Myke Tyson- Morodanca, unde Tyson spune ca va lupta cu toata forta si experienta pe care o are, ca-i un meci greu
    L-o fi ales Cabral sa fie sigur…

    00
  15. ăla cu licență de pilot și fără nici un pic de umor conducea ca un cur acum ceva timp dinspre Băneasa spre Ikea, depășiri fără semnal, luat fața unora care mergeau regulamentar, viteză prea mare la cât era de aglomerat.

    00
  16. L au luat pe otrava pt ca impreuma sa sa fie o echipa echilibrată. Ma refer aici la lungimea p…i. cabral daca ma citesti da si tu o bere, nu fii carnat!

    00
  17. Ca un cititor fidel de xhamster si pornhub ce sunt, cand vad un negru si un alb in aceasi cadru primul gand care imi vine e ca ala alb a fost adus sa fie facut de ras

    00
  18. Pe acelasi principiu as adauga pe unii de la o agentie de turism online, care au luat un baiat (influencer normal) pentru care in Austria se vorbeste austriaca. Si promova Viena, care e un oras super misto de e pacat sa il promovezi cu un prost.

    00
  19. Nu vede nimeni ironia referitoare la campanie? Companie de distributie de gaz organizeaza un concurs, „curse de masini electrice”? De parca nu ar exista masini pe gaz metan. La fel de verzi, sau pe acolo.

    00
  20. Meh, am cautat pe goagal sa vad cine e otrava. Pare sa fi fost chinuit destul de mult in scoala generala. Vorbeste ca un smecher din piata (raionul cartofi). De ce smomoz il faci cunoscut daca iti este antipatic?

    00
  21. Si ce daca se preface ca are permis , alte pizde se prefac ca au tate ! Ce am insinuat ,
    ca e pizda ?!

    00
  22. Mare hater mai e Vali asta :))

    00
  23. a intrebat 100 de romani gagiul brunet cati au bani de o electrica?

    00
  24. Interesant e că acum câteva luni zoso critica compania Coca Cola pentru faptul că își asociază imaginea cu vloggerul Ilie ÎNSĂ acum este numai Otravă de kkt nu și compania Engie pentru că își asociază imaginea în campania bazată pe o cursă de mașini cu unul care nu are permis la 40 de ani.

    00
  25. scrie în regulament că doar vedetele”persoanele publice lider” vor conduce trocariciul electric, câştigătorii vor fi doar pasageri.

    mai întâi te extrage random.org cu alţi 11 fraieri, şi vă cheamă la bucureşti unde veţi da nişte probe pe trotineta electrică şi jocuri de societate. din aştia 12 se selectează cei 2 pasageri. hahhahahahhaha

    00
  26. awww, engie a șters comentariile care spuneau că ăla n-are carnet.

    • :))) Engie sau agentia care se ocupa de pagina aia? Am asa o presimtire ca agentia care s-a ocupat de campanie nu s-a mai deranjat sa informeze clientul de un mic detaliu: „Stiti, unul din cei pe care ii platiti cu mii de euro nu are permis, dar are multe like-uri, asa ca e ok”

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.