Să mai notăm o dată că PaginaDeMedia fură

Băi, sunt convins că nu la mine a văzut Petrișor Obae știrea. Eu am publicat pe 15 iunie, cu cinci zile înainte. Dar Libertatea a publicat pe 20, iar 5 ore mai târziu, Pagina de Media avea propriul articol, fără să citeze pe nimeni. Pur și simplu Obae o avea și el, dar a dat-o mai târziu.

Nu contează că a citit în altă parte despre ce era vorba și a adus câteva detalii pe lângă. Complet neimportant. Nu merită citat de unde ai luat mai mult de jumătate din articol.

Și mai amuzant e că Libertatea e în trustul Ringier, pentru care Petrișor Obae și Pagina De Media presta servicii de periaj profesionist. Dacă nici pe ăia la care ai lucrat 10 ani și ți-au mai băgat ulterior bani în buzunar nu îi citezi, restul ar trebui să tacă atunci când iei de la ei ce vrei, nu?

Aștept cu interes materialul ăla cu “Pagina De Media cea mai de încredere sursă, a fost citată de X ori”, pentru că bunul simț nu există.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. Lasand la o parte ciondanelile new media, amuzanta faza cu avem un NDA. Pulica e vorba de bani publici, si nu scut la deveselu.

    Maine poimaine incepe si bromania sa faca clipuri despre statul paralel alaturi de dobro si catavencii.

    00
  2. Obae a fost mereu un oportunist pur.
    Dar părea frecventabil când înjura Antena 3 sau îi manevra la audiențe prin omisiune.

    00
    • era amuzant cum, când erau pe plus, toți anteniștii ii dădeau share, iar când erau pe minus îl înjurau că n-a numărat bine.

  3. Obae e(ra) si pe statul de plata al tvr. O arde impartial, dar antenele si tvr sunt in mod constant prezente pe site cu stiri nefrecventabile (citeste publicitate mascata, advertoriale, stiri pozitive sau neutre). Comentarii insalubre de la postacii antenisti se lafaie pe site tot timpul. Nicio deontologie la dumnealui, doar banu’…

    00
    • da, aia cu comentariile jegoase e clasică. le lași libere, eventual adaugi și tu și dupa aia te duci la șefu. bos, nu facem ceva frumos să ștergem comentariile astea?

  4. Eu nu inteleg unde e furtul. Clipurile erau pe youtube, oricine le vedea realiza ca sunt parte a unei campanii, eu am realizat ca e campanie cu vreo 2 zile inainte de a aparea la oricine asta, de cand a aparut clipul lui hash. Nici nu trebuia sa intreb la STB ca era evident, la hash se vede destul de clar ca e regie, se vede ca a filmat intr-un autobuz scos pe strazi doar pentru filmare.
    Pana si melodia lui Whatsup se vedea ca e parte dintr-o campanie, el nefiind la prima isprava de acest tip, e vechi in a face melodii ca manelistii, in functie de cine arunca banul.

    00
    • oricine le vedea

      clipul publicat pe 12, știrea din libertatea pe 20. de pe 12 până pe 20, obae n-a văzut nimic. după articolul din libertatea, brusc a descoperit și el apa caldă. când vezi o știre în altă parte și o iei fără să menționezi asta, cam este furt.

    • Daca se surpa o strada, si se intampla ca primul care scrie un articol cu asta sa fie Libertatea, nu inseamna ca e sursa stirii si ca toti cei care scriu un articol despre surparea strazii sa zica ca stiu de la Libertatea si sa ii faca reclama… sursa e chiar strada, e cat se poate de publica si vizibila.
      Putem discuta despre citarea sursei in cazul unor informatii ce nu sunt evidente si publice si au fost publicate in premiera de un anumit site, sau daca se folosesc poze/video ce apartin unui site care a scris inainte… cel putin asa vad eu asta.
      Ca exemplu concret, daca imi deschideam un site dupa ce am vazut clipul lui hash si m-am prins ca e campanie nu m-as fi asteptat sa fiu citat si mediatizat ca fiind sursa stirii, pentru ca nu eram, eram doar primul care a sezisat si scris despre o chestie evidenta si publica pe care o sesiza oricine intra pe youtube.

      00
    • chestii confuze în capul tău.

      eu am scris primul, dar n-am zis că eu sunt sursa.
      când scris un ziar cu 600.000 unici pe zi și la 6 ore ai scris tu, deși clipurile zăceau de 8 zile pe yb, te cam caci pe tine.

  5. Obae e draconic la coments, taie la greu. Eu v-am facut , eu va omor.

    00
    • obae e pus pe făcut bani. plătești taxa pentru a fi in baza de date PdM? comentarii moderate. nu plătești? comentarii libere.

  6. am vorbit la un moment dat cu petrișor obae despre asta.

    campania a pornit pe 12 iunie, și cu clipurile video, și pe pagina de fb a primăriei.
    eu am scris pe 15 iunie.
    libertatea a scris pe 20 iunie.
    5 ore mai târziu a scris pagina de media.

    petrișor a susținut că el a văzut pe net campania, dar nu mai ține minte unde. în mod sigur nu la mine sau la libertatea. a văzut-o el la 5 ore după ce a publicat libertatea articolul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube