Andreea Liptak nu e rușinată că face NuSkin

Nu știam de ce articolul ăsta din 2012 are hituri zilele astea.

Un articol din Wowbiz pornește cu titlul “Andreea Liptak a ajuns milionară în dolari, dar provine dintr-o familie săracă”, nu vorbește deloc despre cum a ajuns milionară, ci însăilează niște pasaje aiurea despre nimic.

Am găsit postarea de unde au luat paragrafele, e pe pagina ei de fb:

Cu un copil de 1 an si unul de 4 ani acasa, ne-am mai luat joburi in plus, am deschis o mica afacere, ca sa ne putem sustine. Ne-am lasat “recrutati” intr-o afacere de network-marketing, multi-level, ca sa putem supravietui ramanand etici – un model de business de care au fugit toti corporatistii din jurul nostru pentru ca le-a fost teama ca li se degradeaza imaginea si isi pierd statutul (inchipuit!). Mie nu mi-a fost rusine sa vand produse bune si nu imi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineata si am ajuns acasa la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Ma uitam in ochii fetelor mele (daca nu dormeau cand ajungeam acasa epuizata) si stiam ca intr-o zi o sa avem ceea ce meritam. Si ceapa as fi vindut, daca asta mi-ar fi ajutat familia! Ma intereseaza sa muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputatie.

Nu știu voi, dar eu unul am râs. A început o afacere fără să le spună șefilor despre ce e vorba, a fost dată afară când s-a aflat, s-a mușamalizat un pic totul și acum, la 7 ani distanță, e mândră de ce a realizat. În 900 comentarii, doar unul îi spune că mica ei afacere un MLM care funcționa pentru ea și pentru Spiridon pentru că lumea îi vedea/stia la TV, nu pentru că erau ei niște vânzători senzaționali.

201906202820194040

Timp de 7 ani s-au trezit la 4 dimineața și au ajuns acasă la 9 seara. Bieții copii. Câte sacrificii au făcut părinții lor ca să nu vadă crescând. Aproape că-mi vine să plâng.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

  1. umbla zvonul ca Doru Pelivan si-a schimbat camasa…

    00
  2. Nu e chiar schema piramidala, e o teapa mai cosmetizata prin care vinzi produse de 2 lei la suprapret.

    00
  3. NOU
    #4

    E un non-sens pentru mine – de ce ai munci cinstit, daca nu dai doi bani pe reputatie?
    Toata ideea de a munci cinstit nu e ca sa ai o reputatie? Care, teoretic, te ajuta in relatiile interumane si/sau afaceri (care tot niste relatii sociale sunt).
    De ce ai publica ceva pe fb daca ti se rupe de oameni?

    01
  4. „nu dau doi bani pe reputatie” – ce parasuta mincinoasa… Genul asta de persoane ca ea, ca barba-su, ca unii medici sau avocati cu notorietate, sunt special alesi si introdusi in retelele MLM TOCMAI pentr ca au o notorietate in ochii prostilor si, pe baza authority bias, pot vinde mult mai mult decat orice gigel de pe strada. Si minte iar ca o scroafa, ea nu vinde cosmetice, ea vinde imaginea afacerii, ea ii convinge pe prosti sa intre in respectiva afacere si sa isi toace banii pe achizitii scumpe de produse mediocre si pe achizitii de fel de fel de cursuri si seminarii motivationale. Acolo se fac banii grav in „afacerile” astea MLM, sa fii in varful piramidei si sa convingi prosti sa intre in afacere, nu vanzand 3 sampoane sau 2 paste de dinti.

    00
  5. Dar nu te numesti antreprenor daca esti intr-o retea piramidala. Daca pornea ea reteaua piramidala se numea antreprenor. Este liber profesionist. Cine dracu cumpara de la Nuskin ma intreb?

    00
  6. Pb Nu Skin e ca nu prea au intrare in corporatii, acolo ar fi o masa mare de fraieri cu bani. Si nu reusesc pt ca acolo sunt destui oameni cerebrali si te cam faci de cacat. Asa ca incearca sa mearga pe coarda sensibila: ba, fa-te de cacat daca vrei succes !

    00
    • „acolo ar fi o masa mare de fraieri cu bani”, „acolo sunt destui oameni cerebrali”.

      00
    • ‘fraierii cerebrali’ = ruptura logica

      00
    • Aici se vede diferenta intre cum e sa vezi pe cineva scriind ceva si cum e sa ti-o povesteasca live. :D „Masa mare de fraieri cu bani”(din mimica mea v-ati fi dat seama ca punctul de vedere al „milionarei” concediate de la protv) si „oameni cerebrali” e punctul de vedere al Ciocanului.

      01
  7. Toate produsele care promit minuni sunt sarlatanii. Insa asa cum este cu acele cursuri de ”imbogatire”, foarte multi oameni cad in capcana, pentru ca au impresia ca se poate să o ia pe scurtătură, cam în orice.
    NU Skin sunt pline de chimicale, silicoane și alte bazaconii, nu fac nimic fantastic. Da, dacă pui pe față o cremă cu silicoane fața arată bine pe loc, că umple ridurile etc, dar nu rezolvă absolut nimic. Dimpotrivă, pe termen lung face mai multe stricăciuni. Mai mult, este o schemă piramidală.
    Si cand te gandesti ca schemele acestea piramidale sunt interzise! Recent Herbalife a fost amendata in SUA, stirea a fost preluata si la noi dar nu de televiziuni sau de publicatiile mari. Ideea este ca oricum vinde produse proaste, pline de chimicale si care nu au rezultate, dar sunt ”endorsate” de vedete, culmea de unele care propovaduiesc un stil de viata sanatos. Dau si reclama la TV, sponsorizeaza si sportivii, lumea inchide ochii.
    https://www.theguardian.com/business/2016/jul/15/herbalife-ftc-fine-200-million-pyramid-scheme-label

    10
  8. ieri am dat search pe google ca nu stiam cine sunt trainerii de dezvoltare personala si azi sa vad cine e pulea andreea liptak nu skin…..

    00
  9. pana acum nu stiam ca fiinta asta exista

    o sa caut pe google sa vad de ce are notorietate

    00
  10. Pfoai câta drama, am vărsat o lacrimă da pe cur, de transpirație

    10
  11. Am un fost coleg care participa la un MLM cu cafea. Buna cafeaua. De nu se agita mama :) cand ii ziceam ca e teapa se umfla vena in el de plesnea cu totul. Asa ca l-am lasat in pace. Acum e in Anglia livreaza pizza si sper ca si-a acoperit datoriile pe care le acumulase atunci.

    00
    • Tot așa mai știu pe unu care repară closete prin Paris. Din cauza la un MLM cu mobilă
      Am uitat cum îi zice…

      00
    • In SUA oamenii care au dat in judecata MLM-urile pentru inselatorie (promis castiguri mari, care nu s-au materializat) au castigat despagubiri mari.

      00
  12. Mie altceva mi-a atras atenția. Credit pe 65% din salariu?!!! This is funny stuff.

    00
  13. Oamenii care invocă copiii sunt, de obicei, gunoaie.

  14. Dacă e acea Andreea Liptak de care știu eu, provine dintr-o familie onorabilă. În plus, nu cred că erau săraci. Acum eu asta știu, dar știi cum e, ce-i în casa omului doar el știe.
    Au trecut mai mult de 30 de ani de atunci, dar domnul Liptak de care știu eu era profesor de chimie (parcă) la Liceul Industrial Sebiș din județul Arad (unde am fost eu elev până în 1984). Și mama doamnei dacă-mi amintesc bine lucra tot acolo.
    Poate confund eu persoanele, sunt și bătrân și ramolit.

    00
  15. Zici WowBiz si tragi Libertatea.

    00
  16. „A început o afacere fără să le spună șefilor despre ce e vorba, a fost dată afară când s-a aflat, s-a mușamalizat un pic totul și acum, la 7 ani distanță, e mândră de ce a realizat.”

    Daca nu vedeam titlu as fi jurat ca vorbesti de Zaharescu, tot de la ProTv.

    00
  17. „Munca cinstita” si „nu dau doi bani pe reputatie”? Sa nu dai doi bani pe reputatie te discrediteaza, banuiesc ca nici hotii sau oportunistii nu dau doi bani pe reputatie. Am avut ocazia sa ii cunosc pe Liptak si Spiridon…au fix profilul care ii face usor de atras intr-o sarlatanie. Am avut un amic care a intrat in afacere si mi-a fost clar ca vand apa de ploaie, au conferinte cj argumente pentru inculti…cu oameni care au trait 148 de ani, ADN, stiinta…o gramada de cuvinte alandala si in final cumperi niste mizerii si ii imbogatesti pe altii.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.