MGTOW

Nimeni nu e profet în țara lui. 8 ani, tati.

Faza e așa: pentru că femeile “au luat-o razna”, bărbații s-au împărțit în mai multe categorii. Cea mai nouă categorie, care mocnea de vreo 10 ani și abia acum doi ani a început să capete formă și nume este MGTOW sau Men GO Their Own Way.

Ăștia sunt bărbații care nu vor să fie nici incels (ăia care cred că femeile sau societatea le datorează sex și supușenie), nici beta providers sau beta bucks (ăia care au fost respinși de femei când erau tineri și săraci și care acum sunt căutați de femei pentru că au salarii bune și sunt docili), nici nice guys (ăia care sunt respinși de femei, dar ei își așteaptă rândul).

MGTOWs au niște convingeri amuzant de realiste: cred că societatea a împins femeile să creadă că o pot arde în petreceri și distracții (“cock carousel”) de la 18 la 27 și după aia pot să își caute de măritat. Alea care fac asta devin mai disperate cu trecerea anilor, când coboară din carusel și se lovesc de realitate (“The Wall”): au pierdut cei mai buni bărbați și acum valoarea lor a scăzut, pentru că trebuie să concureze cu femei de 20 de ani, care au același lucru de oferit (mai nimic în afară de “un vagin uzat”), dar care sunt pretențioase și aeriene cu privire la ce aduc ele în relație.

Mișcarea a fost coagulată și definită de câteva bloguri numite manosphere, scris de obicei de psihologi și/sau tipi care s-au ars cu femei dubioase.

Când vă simțiți triști, urmăriți astea două subreddituri ca să

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

143 comentarii

  1. Nu stiu ce sa zic, cred ca e o conspiratie la nivel mondial prin care barbatul este supus la tot felul de cacaturi pentru a capata aceleasi apucaturi irationale si comportament fluctuant precum „sexul frumos”.

    00
    • Situația e cam așa :
      Tehnologia, accesul la informație si alte mișcări stupide (în speță facebook si instagram) a făcut ca sexul slab să-și piardă complet mințile. Orice arătare devine o prețioasă, validată de labagii de pe social media. Sau începe să considere că merită mai mult când vede pozele din vacanță postate de colega ei mai nașpa despre către nu știe că e futută mai rar ca ea.
      Si atunci ce face? Își ia copiii și pleacă, își lasă în bărbat valabil și pornește să-și găsească prințul la 35 40 de ani.
      În practică ce se întâmplă ? Păi stă singură că proasta cu lunile pentru că da, ce e sub primii 3% din bărbați sunt urâți. Le-o mai trage câte unul de arată bine la câteva luni după aia plâng după el si cad în depresie apoi rămân în continuare cu setul de vibratoare. Fute și viața copiilor evident, care cresc fără tată. Ajung la 60 de ani singure cu pisici și o viață de căcat. Peste tot în lume, inclusiv la noi, rata divorțurilor a trecut de 50% ele fiind principala cauză. Uite ce zice un psiholog:
      https://m.huffpost.com/us/entry/us_5666990

      00
    • Fute și viața copiilor evident, care cresc fără tată.

      și care, când realizează (sau dacă realizează) încep să o urască pe ea pentru ce le-a făcut.

    • @cristina, aproape complet de acord. Doar ca principala cauza a divorturilor este cadatoria. 100%. Cand se va renunta la acest sablon social invechit si nenatural multe probleme sociale vor disparea pur si simplu.

      00
    • Incerc sa confirm teoria ta prin practica. Am probleme repetate cu o tipa de la slujba, pe care am rejectat-o elegant. (nu arata rau, dar jumate din firma isi lasasera laptii in ea, este si cam betiva, etc.)

      Pe chestia asta mi-a facut diverse mizerii, pe care le-am documentat, si dupa ce am vazut ca managerul ei o acopera, iar seful meu de trage pe cur, am escaladat la hr. Faptele ei sunt def de manual pt harassment, vreau sa vad daca vor aplica regulile asa cum fac cand barbatii sunt agresorii.

      PS: evident ca puteam sa o calmez rapid – imbatata, poze in pizda goala/pula in gura, santaj – dar exista si riscul sa fac parnaie. Nu merita efortul, pt o boarfa…

      00
    • @thebblack Cu ce inlocuiesti casatoria? Parteneriatul civil sau concubinajul au aceleasi urmari cand se ajunge la „divort”. Poate ai vrut sa spui cand se va renunta la legatura emotionala, dar ce faci cu copiii rezultati care iubesc neconditionat?

      00
    • ha! „copiii rezultati care iubesc neconditionat”… adica n-au nevoie de acte de la primarie si biserica ca sa va iubeasca. dar voi aveti!

      00
    • @thebblack Asa-i ca nu ai inteles fraza?
      Nu casatoria e problema, ca daca esti intr-un concubinaj sau parteneriat civil cand se rupe legatura apar aceleasi probleme ca si la divort. Sau tu esti de piatra cand esti intr-un concubinaj si o inima calda si iubitoate in casatorie???

      00
  2. MGTOW e o mizerie subversionista (vezi doar cine o promovează agresiv) iar bărbații care pun botul sunt niște labagii slabi și fără coaie și voință pentru care drumul ăsta e chiar benefic. Dacă ești bărbat misto, exista femeie misto pentru tine. Acum depinde si în ce cercuri te învârți și ce înțelegi prin ”mișto”.

    02
    • Total de acord. Atragi femei de cacat, pt ca esti de cacat tu ca om. Cunosc o groaza de femei absolut minunate.

      De fapt, MGTOW sunt niste frustrati la marginea, de fapt in afara, piramidei sociale masculine. Un barbat educat, ingrijit si fara apucaturi neurotice sau afectiuni psihiatrice totdeauna va gasi o femeie ca lumea. Nu toate „te fut cu divortul”.

      02
    • Unde vedeti voi numa femei misto? Plm, ma uit in jur la lucru si vad 20 de curve si 2-3 fete mai acatarii, linistite, la casa lor. Restu toate cu ochii umflati de la batacanda de az-noapte.

      10
    • @Tziahs: Şi dacă au afecţiuni psihiatrice, ce? 25% din oameni vor avea una pe parcursul vieţii, asta nu-i face oameni de căcat.

      10
    • Da, daca ai boli psihice si afectiuni psihologice, NU esti un barbat ok. Eu zic de barbatii educati, care se pot intretine (nu cu BMW, nu cu Bentley – sa se poata intretine), inalti (minim 1.85 m), fara burta, si cu par (PE CAP, nu pe picioare sau pe burta).

      La ei ma refer. Ei totdeauna o sa isi gaseasca o femeie mega mega mega OK. Cu care poti construi ceva, poti face copii, poate sa iti fie cea mai buna prietena, poate sa iti fie orice. Dar, trebuie sa oferi ceva.

      MGTOW e un coping mechanism pentru barbatii care undeva au gresit sau natura i-a gresit.

      01
    • @tziahs

      Esti exact ca 3/4 din tipele de 30+ de pe Tinder. LOL.

      10
    • E amuzanta asta cu decenta dar minim x.. noi vrem egalitate dar doar pt catzei 🤣

      10
    • @tziahs Mi se pare că sugerezi o relaţie „mega mega mega” superficială care se va sfârşi „mega mega mega” rău.

      10
    • Aș dori să aflu cam care e procentajul bărbaților cu înălțimea peste 1.85, fără calviție și fără burtă, ce rămân cu aceeași femeie mai mult de 10 ani.

      10
    • poate @Bogdan se referă la …, nu știu, depresii, stări de anxietate (nu c-aș sugera că astea sunt mai ușurele), sau tot felul de situații pe care le experimentăm majoritatea din felul în care am fost crescuți, sau ca urmare a unor chestii care ni s-au întâmăplat, situații acceptate și recunoscute de persoana în cauza, care caută și acceptă tratament, iar @Tziash s-o fi referind la sindrom bipolar, schizofrenie, sindrom maniaco-depresiv sau mai știu eu ce complicățenii, eventual nerecunoscute și netratate de persoana în cauză (inclusiv refuzat sfaturi, ajutor, tratament din partea apropiaților).
      tocmai citesc ”învățare” de Tara Westover, se sugerează la un moment dat că probleme lui ar proveni dintr-un sindrom de bipolaritate, dar modul în care boala (posibilă, dar nediagnosticată) se răsfrânge asupra familiei, copiilor îmi face rău fizic. nu pot să trec dincolo de aspectele astea și cred că ratez ceea ce vrea cartea de fapt să spună, dar pur și simplu nu pot să înțeleg chestii, nu pot să accept, să …. nu știu.

      00
    • :)))… 1.85 in conditiile in care in romania inaltimea medie e undeva pe la 1.70 iar aia peste 1.85 sunt aproape valori externe…

      10
    • nu mai știu unde citeam, dar 3% din bărbați au peste 1.85. la nivel global. toți.

    • Ia uite ba, aflai si eu azi ca la 1.84 nu ma calific la „inalti”. Mama, ce teapa si-au luat toate gagicile de pana acum…

      10
    • @tziahs
      Deci barbatii care arata bine, educati, cu un job decent (de se pot intretine singuri), par ca al Lannisterilor, isi gasesc usor femei? Thank you, Captain Obvious!!!!

      00
    • @tziahs

      Citisem acum vreun an că 10% din bărbații de pe glob au minim 6ft/1,83m. În 1,85m ai tăi se încadrează probabil ca. 8%. O parte cu burtă, o parte cu chelie (futu-i mama ei de genetică), o parte cu păr pe burtă/piept/picioare (morții ei de genetică). Practic ne-ai spus că 2-3% din bărbații la nivel global o să-și găsească o femeie. Mai ai și alte predicții din astea?

      00
    • Chelia se rezolva acum in Turcia. Chiar foarte bine.

      Eu zic ca merita supliciul pentru a avea o șansă la inima frumoasei Tziahs.

      00
    • Tzizas asta e femeie?
      Ca voiam sa-i dut două palme… e femeie, deci?
      Atunci o palmă. Părintească, ca la campionatul de pălmuit din Rusia.
      Iar dacă e femeie, as paria ca e vreo maimuță.
      „Minimum 1,85, da?”
      Ce-i fă asta? Dacă ai osul femur mai lung, ești mai valabil, proasto?
      (am înălțime peste media din România, nu te grăbi s-o sugi cu analizele tale de cacat)

      00
    • Ati sarit pe tziahs, dar are dreptate in anumite chestii. Pentru multi barbati, sunt niste elemente greu de digerat. Asa a construit natura femeia, sa fie atrasa de barbatii cu anumite trasaturi care le ofera un avantaj in supravietuire! Da, lungimea femurului E un avantaj in supravietuirea ei si a copiilor ei. Daca traim in orase de niste sute de ani, crede cineva ca s-au modificat multe in adn-ul femilor, format in sute si sute de mii de ani de selectie?

      Cum am mai scris si in postul „Una rece și una caldă cu femei”, daca femeia e cu tine dintr-un compromis financiar, asta nu inseamna ca SEXUAL e atrasa de tine, tu fiind un „barbat” de 1.66, chel si cu ceva burta. Evident ca in timp ce e in pat cu tine, isi imagineaza ca e cu x, y, barbati care probabil au peste 1.80, un corp atletic, un penis corespunzator, par in cap etc.

      Nici macar nu e vina femeii. Atractia sexuala NU e ceva ce poate fi controlat. Nu partea rationala a creierului se ocupa de lucrul asta. Merge pe strada, vede un specimen reusit si i se inmoaie putin genunchii, niste furnicaturi inghinale, niste fastaceli, un pic de transpiratie, un pic de rosu in obraji, mai ales stiind diferenta intre specimenul reusit si specimenul pe care il are acasa…

      00
    • ioane, și mie îmi place Pamela Anderson. Îmi plăcea… sau, merge puțin și azi. :)
      Una e să te uiți după curul gagicilor, alta e să privești de sus alți oameni.
      La cât de pretențios sunt, as paria că tzisus asta e o maimuță ordinară. Bag mâna în foc că așa mi se va părea dacă o văd.
      În munca mea lucrez inclusiv cu actrițe și foste prezentatoare de sport. Am dat mâna inclusiv cu Andreea Berecleanu, am văzut-o de aproape pe Andreea Raicu când încă era relevantă (2006, ea prezenta Big Brother).
      So, una de comentează cu toate gorilele pe zoso.ro nu are cum să fie vreo „vedetă”. Adică, e o maimuță.
      Înseamnă asta ceva?
      Nu știu, înseamnă?
      (Aș putea spune că am simțit sentimente de iubire pentru o fată pe care Statul i-a dat certificat de handicapat fizic de gradul 2.)

      Treaba maimuței asteia ce preferințe are, eu am comentat când am citit „minimum 1,85”.

      Vezi ca am comentat mai jos cu „nespălatul” ăla de prieten de-al meu. Are 185cm, părul e sârmă pe cap, ‘tu-l în gură de norocos, că eu arăt ca un ou, pe cap.
      Să-i spun de tzatza? Știu sigur ce va spune despre ea… :) De asta îl și iubim pe jegos, ca e mega-sincer.

      00
    • Aș provoca-o pe țața la un mic concurs de gătit. Apoi de spart lemne, de pus faianță, de spălat rufe, de călcat, de spălat la fund copchii rahatiti pe ei.
      Apoi să reevaluam pretențiile ei.
      Să-mi trag palme, dacă aș avea niște condiții de pus unei femei, ar fi să poată face gospodărie cel puțin cât mine. Măcar să știe procedee, „workflow”!
      Cacat.
      Și nici măcar nu-s MGTOW!

      00
    • nu exista corelatie intre penis si inaltime, ca tot s-a vorbit mai sus despre asta… poti fi pitic si sa ai 3 picioare in pantaloni, poti fi gigant si sa ai un deget mic ascuns acolo

      00
    • M-am agitat pentru că am citit asta: „pentru barbatii care undeva au gresit sau natura i-a gresit.”
      Înțeleg o femeie că strâmbă din nas la bărbați grași. E ok. Si noi strâmbăm din nas la balene.
      Poți munci să fii slab, la fel cum o vaca grasă cu pretenții poate munci să nu arate ca o vaca.
      Înțeleg și că vrei un bărbat „cu condiție”, mai ales ca nu mai ai 20 de ani, ci 35 (în curând intri la menopauză, nu?) În plus, poate câștigi bine, deci vrei unul care să fi făcut in viață măcar cat tine.

      Dar apoi încep mizeriile. Chestii pe care oamenii nu le pot îndrepta, pentru că nu ține de ei în mod direct: înălțime, păr pe cap.
      E ok să spui „nu”, pentru că și noi spunem „nu” femeilor care matură cu curul pe jos (vedeți, cunosc multe epitete și comparații ;) ).
      E ok sa spui „nu”, dar nu e ok să denigrezi o persoană pentru chestii pe care ea nu are ce face spre a le îmbunătăți.
      De aici agresivitatea mea la comentariile proastelor.
      Repet: am peste înălțimea medie din România, iar acum mulți ani am făcut culturism și lupte libere = arătam bine; nu e cazul să comentați aiurea. :)

      00
    • „Merg pe strada, văd un specimen reusit si mi se inmoaie putin genunchii, niste furnicaturi inghinale, niste fastaceli, mai ales stiind diferenta intre specimenul reusit si maimuța pe care o am acasa…”
      Diferența e că selecția se face înainte, nu în timp ce ești cu una.
      Tu bag seama ești un fel de „beta”, care ar accepta sa-l însele femeia, ca doar ești un „specimen” de cacat.
      Pizda poate vedea orice pe stradă, tu ai intelege-o dacă ti-ar face figuri pentru că a văzut un pularete mai tânăr și mai bun „pe stradă”.
      Ei, din cauza proștilor ca tine si-au luat-o femeile în cap.
      Și tu meriți niște palme peste ochi, ca la campionatul de pălmuit din Rusia.
      Selecția se face INAINTE, bulă.
      Bărbații care visează că și-o trag cu Pamela Anderson (n-am găsit altă rimă), cum sunt percepuți de femeile cu care trăiesc?: „Scuza-ma, dragă, dar genetic noi futeam tot tribul, acum 10.000 de ani! Înțelege și tu!”

      00
    • Deci daca n-ai 1.85, ai burta si inceput de chelie, gata.. ai pierdut orice sansa sa mai gasesti o femeie misto. Ce idioata.. :D

      00
    • Cristi, e ok, ai dreptate, insa nimic nu e rational la declaratia ei

      in plus, pentru inaltime nu ai ce face dar parul in cap se poate implanta :))

      in contrapartida, nici barbatilor nu ne plac sanii inexistenti tip mugurel, idem se pot implanta

      m-am certat cu una pe tinder ca ma masurase ea ochiometric si cica nu am 178 cat am :))

      00
    • „Diferența e că selecția se face înainte, nu în timp ce ești cu una.”

      Cand esti cu una care te accepta in viata ei din motive financiare si nu simte realmente nicio atractie fizica pentru tine, ce selectie sa faci? Da, o intrebi, incerci sa-ti dai seama daca face un efort sa para ca se simte bine cand e cu tine in pat, dar logica iti va spune ca nu esti visul ei erotic… Daca iesi pe strada si vezi ca nu semeni cu barbatii dupa care intorc capul femeile, ce poti sa crezi? Relationarea ta cu femeia si cu orice alta femeie e strict din pozitia unui beta provider, nu a unui individ capabil sa-i satisfaca nevoile sexuale. Sunt barbati care inteleg ca se afla in situatia asta, isi stiu pozitia in ierarhia sexuala si prefera sa nu relationeze deloc cu femeile, cunoscand ca ar putea-o face STRICT din pozitia de beta provider. De ce-o fi atat de greu de acceptat si digerat chestia asta pentru barbatii care sunt mai naspa fizic?

      Barbatii care accepta pozitia asta, ajung destuld e repede sa fie dispretuiti de femeile cu care sunt din motivul urmator: Nu au fost prima optiune a femeii si a trebuit sa faca un compromis. Chris Rock o spune mai bine, aici, la minutul 5: https://youtu.be/M902ZJHzaLE?t=301

      E socant ca mai sunt „barbati” care cred ca atractia sexuala se poate negocia…

      00
    • Having a relationship is not a right. It’s a privilege.

      00
    • Ioane, tot insisti. EA sa facă selecția înainte. Nu iese cu mine ca nu avea cu cine in perioada aia a vieții ei, ca-i rup capul.
      Asta înseamnă MGTOW: „Marș in morții ma-tii dacă îmi încurci viața.”
      A, m-ai mințit, iar acum ai găsit „înlocuitor”? Păi bat la tine ca la fasole.
      Da, există divorț. Foarte bine. Accept.
      Dar nu veni cu „nu te-am iubit niciodată”, dacă vrei sa mai ai dinți în gură.
      Zi orice. Zica am pula mică, că tu te-ai lărgit și vrei nigerieni. Zi ORICE, accept orice în afară de faptul ca am trăit o minciună cu tine. Toate plimbarile pe malul mării au fost o iluzie?… nu zi asta.

      Apropo, știti ca românii au cel mai mic penis din UE, da?
      Încă un lucru carr nu se poate controla prin dietă și exerciții fizice.
      Fetelor, unguri si francezi!, dacă vreți „mărime”.

      on topic, a divorțat masculul alfa Papadopol. Nu-i mai plăcea de nevastă și de copil, a divorțat zilele astea.
      Cică incepuse cu scandaluri din nimic, certuri din nimic… un adevărat papagal beta. Un prost.
      MGTOW înseamnă să știi pe ce lume te afli, sa ai puterea si onoarea sa te desparti fara a face ani de zile de scandaluri înainte…

      00
  3. Pai daca nu exista alternativa cred ca Mgtow astia stau mult in their own laba!

    00
  4. Ce intrebai pe Twitter – da, este in .ro, este gata da’ nu-i deschis.

    00
    • Ma uit la intrarile de la ora 11 si ora 5, nu par cam in unghi drept ? Cam cat va dura pana cineva va „iesi anticipat” pe intrarile alea ?

      00
    • Nu cred ca e in romania. Nu e acoperita de nici un deal si nici vreo grinda cazuta nu vad….

      00
  5. Nu înțeleg de ce mai discutăm. Am citit primele 10-15 screenshot-uri din primul subreddit și nu am găsit nici una fără greșeli elementare de ortografie. Nici una! Greșeli gen your vs. you’re. Da’ multora din ele „le place cărțile”. Ce bărbat cât de cât pe picioarele lui și cu creierii acasă se uită la rebuturile astea sociale?
    Iar bărbații ăia care o ard cu exemple ca astea pentru a demonstra că „uite femeile e rele” sunt fix din aceeași categorie.

    00
    • NOU
      #42

      *niciuna

      „Nici una” se foloseste doar atunci cand „nici” are rol de conjunctie si „una” rol de pronume nehotarat.

      In rest, numai de bine.

      00
    • „nici macar una” sau „nici doua”… io zic ca-i bine oricum.

      00
  6. „Jos patriarhatul!

    Ba nu! Sa vina un barbat sa ma salveze dupa ce mi-am batut joc de viata mea pentru ca aveam chef sa ma distrez in loc sa imi consolidez o cariera si sa practic un minim de chibzuinta si responsabilitate personala!

    Dar, jos patriarhatul!”

    Imi pare rau. Nu m-as incurca cu o mama singura sau cu o tipa care a rupt cluburile si acum, la treizeci si ceva de ani descopera ca este rupta in fund si fara nicio perspectiva si se asteapta sa fie intretinuta pentru cum arata cu zece ani in urma. Nici sa ma pici cu ceara. Nu am nimic cu ele, insa mi se pare stupid sa se astepte ca un tip care este atractiv si interesant pentru sexul opus tanar sa fie cuma atras de ele. Si apoi se bosumfla ca atrag numai ratati.

    Avem aceleasi valori si interese? Ne simtim bine impreuna? Avem slujbe ok ca sa mergem in vacante, sa crestem un copil, are fiecare are deja casuta lui sau masina lui, si rostul lui in viata, si impreuna ne-ar fi mai bine decat singuri? Perfect.

    Altfel, imi pare rau, dar ne limitam la sex. Problemele mele nu te privesc, problemele tale nu ma privesc. Asta e viata.

    00
  7. este o miscare aparuta ca raspuns la feminizde (nu alea care luptau pt egalitate, astea care lupta pt avantaje pe baza de posesie de pizda).

    00
  8. One handed lvl 99 ! :D Acum lasand gluma la o parte e ok: trebuie sa renuntam la cutume de genul: trebuie sa ai nevasta, copii, sa te chinui sa stai cu o adunatura de oameni ce nu iti plac, sa lucrezi joburi de cacat, sa intreti plozi de cacat si soacra si etc in timp ce tu vrei concedii, curve, alcool, jocuri video, pescuit, distractii, masini, tzatze, etc… :D

    00
    • Am vazut Beach Bum, dupa viata reala a unora foarte bogati care au trait in stilul zero responsabilitati. Cel mai dezgustator film, in care snoop dog arata ca e un penibil, DeNiro un bosorog dezorientat, iar stilul de viata total cretin.

      M-a vindecat pe viata de din astea :)

      00
    • eu n-am rezistat mai mult de 10 minute. mi s-a părut sinistru de prost filmul.

    • Unii barbati prefera sa-si investeasca banii in orice altceva (nu neaparat tzatze si speis) in afara de un mariaj ratat cu o femeie sinistra care sa ii futa si ultimii neuroni de luciditate.

      Pentru multi barbati pur si simplu nu exista decat varianta cu banii (beta bucks), si dupa ce au vazut ce le ofera viata celor mai norocosi, nascuti „in top”, pur si simplu nu mai vor sa participe.

      Daca vrei sa cresti niste copii, e mai eficient sa donezi bani unui program pentru asistenti maternali, sau sa adopti.

      De ce sa te inhami la crescut copii unei femei care nu are nevoie de tine decat pe post de portofel?

      Prezenta unui asemenea barbat in casa nu va insemna nimic, pentru copii va fi „tatal vitreg” iar pentru mama va fi un rau necesar.

      Pentru ce dracu sa curtezi o femeie care rade de pozele tale cu amicele la o cafea si-si plange de mila ca i-a ajuns cutitul la os atat de tare incat sa se multumeasca cu tine?

      00
    • vosidit98: ai de plm cat detaliu.

      Chiar asa de grava e viata pt unii?

      Dragilor, am 2 propuneri pt voi:
      – Mereti in fundul vasluiului daca vreti o dacoiaca docila, sau prin filipine si luati de acolo una buna si cuminte;
      – Orice secta pocaita, una cu batic, habotnica, cuminte.

      Problem solved.

      00
    • @alxzen pai ai vazut ce a scris @tziahs: barbati educati (cu facultate), cu bani, minim 1.85m, fara burta, sau chelie, si sa nu fie nici OCD, autisti, bipolari, sa nu fie divortati, etc.

      Dar nu e grava viata, doar ziceam si eu. Worst comes to worst: exista nimfomane, publi24, etc.

      Oricum, cam tot acolo ajungi sa cheltui pe un „date” daca ai sub 1.85, burta si vrei sa vezi si tu o buca, un sfarc, ceva.

      Din fundul vasluiului? Mai bine pas.

      Din filipine? Pai nu te casatoresti doar cu ea ci cu tot clanul ei. Esti „vestic”, ai bani. Repara acoperisu’ casei batranesti, stai ca am un var la facultate, etc.

      Mergi tu boss si te converteste la pocaiti, JW sau ce vrei tu. Prefer sa am libertate de exprimare, sa nu ma haituiasca un clan intreg de habotnici daca zic un banc despre „elderi”.

      Pana la urma tot pe Hand Solo ajungi te bazezi si cu ele, si tot la stadiul de portofel simtitor ramai. Dar, priveste partea buna, daca ai noroc poate copilul chiar va fi al tau.

      00
    • Vezi problema. MGTOW e ca Occupy.

      Da stim ca se poate si altfel, da noi vrem una care sa nu fie curva da sa nu se sperie de pula, fata cosmopolita, cont de instagram.

      o suge ca o campioana, da esti primul, fii sigur de asta.

      00
    • @alxzen Nu e ca Occupy. Aia cereau socialism capitalist. Pe de alta parte nu cred ca se asteapta multi barbati trecuti de 27 de ani sa gaseasca o femeie virgina.

      Nu cred ca ai inteles prea bine ce-am vrut sa zic: Exista un numar destul de mare de barbati care nu au cum sa fie altceva decat beta.

      Indiferent ca femeia e „naiva” sau „experimentata”, ea nu va tine vreodata la barbatul ala.

      Crezi ca daca iei „o fata de la tara” (care n-a plecat deja la oras?) nu cunoaste visceral diferenta dintre un Ion al Glanetașulu si un George Bulbuc?

      00
    • „Indiferent ca femeia e “naiva” sau “experimentata”, ea nu va tine vreodata la barbatul ala.” in general femeilor nu li se inmoaie niciodata genunchii mai mult de 2 minute la exemplare reusite fizic, noi nu suntem construite sa futem sportiv ca barbatii, intervine instinctul de conservare al speciei si esti nevoita sa te gandesti daca futacul are si oleaca di onoari pin sânji, generozitate, inteligenta in a para loviturile sortii, altfel risti sa te alegi cu o pula de decor prin casa si copiii au nevoie de camin, mancare si un individ de la care sa invete sa nu-i dea in cap ma-sii la bătrânețe pentr-o pensie de 3 lei, in final genunchii se inmoaie cand vezi burtosu ca le face oua prajite la copii fara sa mârâie că la mă-sa acasă nu era nevoit să facă eforturi de-astea (sau alte echivalențe de-astea, de om matur, în caz că nu ai deja copii, sunt multe semnale, orice femeie le citește) și ajungi să capeți sentimente și pentru bărbatul beta, acu’ dacă ăla suferă de lipsă cronică de atenție, nu mai e problema ei

      00
    • @pizzi: Deci incurajezi strategia clasica de a face copii cu Ion si dupa ce te paraseste iti cauti un George care le face micul dejun copiilor si e liber la punga fara sa cracneasca.
      Si nici nu se da prea mult la tine (ca nu esti chiar asa atrasa fizic de el).

      Dar ti se inmoaie genunchii atunci cand deschide portofelul si vine miros de euro dinauntru.

      Un fel de fraier care vine si te scoate din rahat, pentru ca esti o femeie frumoasa, puternica si independenta.

      00
    • nu încurajez nimic, vorbesc despre lucrurile care li se întâmplă în viață adulților, ce mă distrează e că pari să ai impresia că femeile nu fac nimic toată ziua decât să atenteze la portofelul tău/vostru folosindu-se de sex, nu au un job, nu au alte dimensiuni sociale sau umane, sunt niște păpuși gonflabile autonome :D

      00
  9. Săracii, ți-e și milă că îi vezi cum își reduc singuri șansele la fericire. Tot niște nesocializați cu idei fixe, doar că altele. Par să fie varianta masculină a „crazy cat lady” dar cu mașini sau alte jucării de bărbați.

    Dacă ai întâlnit persoana potrivită și strâmbi din nas pentru trecut ești mare fraier după părerea mea. Viața e așa scurtă să zici „dom’le are copil nu mă bag” sau „a fost prin cluburi”. Acuma nah, dacă te știi prostibil, da, normal să fii suspicios. Dacă te îngrijorezi ce o să zică lumea că ea are kilometraju’ dat peste cap e iar problema ta. Sună a invidie că nu ai fost piesă din cock carousel.

    Dar fun așa ca patologie…tre să facă un ban și psihologii.

    00
    • Viața e așa scurtă să zici “dom’le are copil nu mă bag” sau “a fost prin cluburi”.

      In cazul asta poate deveni si mai scurta. Ti-o mananca ea.

      00
    • Such beta.
      Sau…esti cock carousel rider?

      00
    • „Sună a invidie că nu ai fost piesă din cock carousel.”
      Scumpo, băiatul a zis clar că e disponibil pentru sex, dar atât. Deci deja este o piesă din cock carousel. E lesne de înțeles de ce nu are motiv să-i ofere mai mult de atât.

      00
    • Am un amic care si-a luat una de pe Tinder. Se certase cu fostu si avea sala nunta rezervată. Asa ca l-a împachetat pe asta in 2 luni, l-a cerut de bărbat și el a zis da, la care ea raspunde „perfect, am sala rezervata pe data de x”.

      Am incercat sa il avertizam, da n-ai cu cine. Omul nici nu isi pune problema, e îndrăgostit si zice ca a rezervat ea din prima săptămână cand s-au cunoscut. Oricum nu are nici un cuvant de spus, toată ziua e la socra unde îl toaca amândouă.

      Tipa e acuma in wedding planning mode, sa vedem cum o fi după ce trece nunta.

      00
    • Nu cred ca intereseaza pe nimeni a a fost in cluburi si a futut tot. Problema este a in timp e a fost in cluburi si a futut tot nu a facut nimic, si acum este o ancora, o povara pe care sa o cari tu. De ce?

      Si copilul altuia? Sigur, daca am chef sa adopt sunt ok cu copilul altuia, DAR eu nu am chef sa adopt. Nu tu stabilesti pentru mine pe cine accept in viata mea, eu ma ocup cu asta.

      Dupa ce ai tras 10-20 de ani sa ajungi undeva, si sa ai ceva, de ce ai da totul de pomana unuia are in timpul asta a ales sa se distreze, arata de parca a trecut patina timpului peste ea, are un compas moral complet dat peste cap, si singurul lucru de care ii pasa e interesul sau personal? Pai daca tie iti pasa exclusiv de tine, mie de ce sa nu imi pese exclusiv de mine?

      Un om care a frecat-o in timp ce tu munceai nu este o persoana potrivita. Distractia costa. Si vine cu o factura destul de lunga la sfarsit. Si cei care ar putea sa o achite se uita si ei cat au tras si nu vor sa isi bata joc de asta aruncand totul pe geam cand:

      1. exista tipe misto care au facut ceva cu viata lor
      2. exista tipe misto care pot face ceva cu viata lor
      3. exista tipe care arata misto, inteleg sa isi asume ce fac, si sa fie responsabile pentru viata lor, si nu vin cu pretentii de doi bani sa fie scoase din groapa in care s-au aruncat singure.

      Si chestia asta e valabila si invers. La barbati.

      00
    • true. dacă vrei să iei una care n-a făcut nimic până la vârsta aia, iei una de 22-24. care nah, abia a terminat școala și a lucrat barista pe undeva. nu una de 30-35, care e in continuare vânzătoare la mall.

    • Problema de fapt este cu femeile care nu ofera nimic (pentru ca nu au nimic de oferit), dar isi cauta barbatul perfect, care sa arate bine, sa le poata intretine, sa fie inteligent, civilizat si sa fie alaturi de ele cand au crize existentiale.

      De multe ori se intampla sa fie exact acelasi barbat pe care l-au refuzat cu 4-5 ani in urma din cauza faptului ca nu erau inca dispuse sa isi „lege” viata de cineva.

      00
    • Știți ce ajută, chiar dacă o să ziceți că nu e „alfa”? Niște terapie. Inclusiv chestia asta cu alfa și beta merită discutată. Strânsul în grupuri care își validează reciproc părerile e comod dar nu duce la nimic bun pe termen lung.

      Such bitterness, of of.

      00
  10. Este si un pussy carousel, doar ca te dai putin mai tarziu jos din el :D

    00
  11. cock carousel…that brings back memories :)

    00
  12. @Zoso: E buna ideea cu melodia asociata unui post.

    00
  13. NOU
    #73

    Sublim! De-a dreptul sublim!

    00
  14. NOU
    #74

    trendul asta era de cand aveam eu 20 si retelele sociale nu existau. Ne intalneam ca pularaii si discutam fix subiectele astea. Cum femeile cauta numai derbedei, masculi alpha si baietii buni ca noi n-au nicio sansa. Cum de fapt suntem programati genetic asa si nu ne putem lupta cu natura fetelor de a cauta siguranta sociala, amuzamentul, sexul de calitate.
    Asta era atunci !
    Ma gandesc ce am fi facut in era social media cand 90% dintre femei se cred bombe sexuale care ar putea avea oricand, orice barbat, pai un mascul are sansa sa ajunga lejer la 40 de ani absolut virgin DACA ramane fidel MGTOW.

    Eu de exemplu, dupa cativa ani am inteles ca prea mult pride barbatesc gen „ori ma accepta asa cum sunt ori la dracu cu ele”, am inteles ca daca ma schimb intr-o versiune apropiata de ceea ce vor femeile (in aparenta) o sa ajung sa fut.

    Ori urmatorii ani au fost minunati, in stil blizerian, cunoscand de la femei maritate in cautare de ceva mai bun la fete deosebit de sexy si inteligente care in asteptarea unui fat frumos bogat si-o mai trageau si cu altii.

    Dupa alti ani am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa ti se rupa, sa te implici ca un fatalau dependend de mamica ca si cum ai fi MGTOW chiar si intr-o relatie serioasa de lunga durata.
    E bine ca femeia sa fie tot timpul constienta ca daca maine iti va cere sa te schimbi pe colo pe colo caci altfel sunt altii care abia asteapta s-o aiba, poate sa-si faca bagajele in urmatoarele mintute pentru ca si pentru tine e fix la fel.

    fun fact: alea de le vedeti pe instagram cu vieti perfecte, poze in costum de baie pe plaja, glamour, etc sunt de cele mai multe ori amazoance singure cu panza de paianjen pentru ca 1. aia pe care ii tintesc ele sunt fie luati fie le trateaza ca pe niste curve, adiancente relatiilor lor oficiale sau 2. o groaza de barbati sunt speriati de ele si nu le vor nici sa-i frigi cu fierul incins.

    00
    • fun fact: alea de le vedeti pe instagram cu vieti perfecte, poze in costum de baie pe plaja, glamour, etc sunt de cele mai multe ori amazoance singure cu panza de paianjen pentru ca 1. aia pe care ii tintesc ele sunt fie luati fie le trateaza ca pe niste curve, adiancente relatiilor lor oficiale sau 2. o groaza de barbati sunt speriati de ele si nu le vor nici sa-i frigi cu fierul incins.

      fie sunt escorte. fie sunt întreținute de cineva care nu vrea să divorțeze.

    • NOU
      #76

      alea intretinute de cineva care nu vrea sa divorteze intra in categoria 1.
      chiar si astia sunt din ce in ce mai putini caci multi au realizat ca nu au nevoie sa dea bani ca sa le tina pe langa ei ca poate, poate, candva. Doar trebuie sa le dea sperante din cand in cand.

      Cunosc o poveste cu o diva dintr-asta care face naveta saptamanal vreo 4 ore pe tren pana in fundatura unde are ala conacul, cand ajunge acolo aluia i se rupe de ea, joaca jocuri, bea whiskean, o fute in pauza de la fifa, ii promite ca vor fi impreuna si o trimite inapoi la bucuresti, fata e multumita si plina de sperante.
      cum zicea „Red” in Shawshank: Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing.

      00
    • „alea de le vedeti pe instagram cu vieti perfecte”
      Am o colega care pune poze pe instagram… cum spunem noi la Vaslui, „in piz#a goala”.
      Vezi pozele pe instagram, iti vine s-o pui jos sa i-o tragi.
      La serviciu vine jumatate din timp „in curul gol” (decolteu din dantela)… dar jumatate din timp juri ca a plecat de la vandut cartofi in piata Crangasi.
      Instagram e FOARTE „amagitor”.
      In plus, fiind atent la colega mea, am observat si diferite trucuri pe care le folosesc fetele pentru a arata bine in poze. Nu, nu m-au interesat pana acum, dar nu-mi explicam de ce fata asta arata super-bine pe net, iar la serviciu e normala, chiar putin disperata….
      Bineinteles, cum spune si antevorbitorul, nu are pe nimeni.
      ––-
      Apropo de MGTOW, revin cu opinii si despre alte… maimute de la munca.
      Sapte fete, una arata de 9, restul arata de 9 adunat.
      Toate cred ca arata de 9. Le-am surprins o discutie partiulara:
      – Tu, da’ ala are doar Hyundai.
      Tu-ti gatu’ tau de maimuta, ala are „doar” Hyundai?
      As putea sa le fiu tata la jumatate, asa ca nu am nici un interes la ele. Dar, va spun sincer, daca mi-ar fi fost colege de clasa in liceu, ar fi fost ultimele gagici la care ne-am fi uitat.

      00
    • ai colege care și-au pus sâni și se plâng că se dau bărbații (greșiți) la ele?

      ai secretare care arată bine, au creierii varză, și-o trag cu toți șefii și șefuleții și se plâng că nici unul le ia de nevastă?

      ai colege care umblă numai cu străini? mă rog, nu mai știu cum e acum, dar pe vremea mea să umbli cu italieni sau arabi era ceva foarte șic și îndrăzneț.

      ai colege care obțin contracte la orizontală?

      ai colege care o dată pe an se plâng că au luat o boală venerică?

      ai colege cărora le propui ceva in teambuilding, că auzi că se plâng că sunt nefutute, ele zic nu, după care dimineața te trezești cu 10-20-30 apeluri pierdute de la ele?

      ai colege care se laudă că și-au tras-o cu o vedetă acum 5 ani și acum nu mai pot umbla cu cineva mai jos de ăla?

      ai colege care au plecat cu mircea radu în concediu la mare, ele fiind căsătorite, apoi ăla le-a dat cu piciorul și ele s-au întors la soț?

    • Apropo de Vaslui si de „in piz#a goala”.
      Desi se aud multe cazuri de violuri si abuzuri sexuale in Moldova, Moldova este cea mai religioasa parte a Romaniei.
      Asta face religia, bai. Retineti.
      E exact la fel si la arabi.
      Invatati-va copiii sa faca sex cand vor, cum vor, unde vor. Vor face X luni asta, apoi se vor
      plictisi.
      Stiti ca generatia asta Y, sau cum se cheama copchii de azi, sunt prima generatie in care sexul conteaza mai putin decat generatia trecuta?
      Astia ca mine, din generatia X (nascuti pana in 1980), sunt cam cea mai activa geratie sexual de pana acum. Astia noi, care vin din urma, nu prea mai au chef de sex. De ce?
      Pentru ca nu mai e tabu nimic. E plin de porn moka, bagaboantele ofera reduceri, apar jucarii sexuale, putem merge oricand in Amasterdam sa futem si sa fumam iarba… ce sens are, ca nu mai e „cool”. :)
      Da… nu stiu cata legatura are cu subiectul… aia mai pudici si mai „pretentiosi” sunt cei mai disperati cu sexul. Asta e concluzia. Te-a batut preotul cu ceaslovul in cap ca orbrsti daca te masturbezi, ajungi sa violezi.
      (idem: unde e Mafia? In Sudul Italiei, cea mai religioasa parte a Italiei. Te taie in bucati, apoi merg la biserica… )

      00
    • dumnezeu nu bate cu grindina, bate cu mafia.

    • @Vali, nu știu ce colege ai avut tu, dar eu n-am auzit nicio cunoștință feminină (colege de serviciu/facultate, prietene, dușmance) zicând oricare frază din ce zici tu acolo. nimic, nada.

      00
  15. Au aparut acum niste sex doll misto pe la 50k si inca se dezvolta segmentul. Sa vezi cand devin din ce in ce mai responsive si foarte aproape ca experienta de cea umana cat de multi barbati vor alege sa nu mai aiba contact cu femeile…

    00
  16. Black Mirror – Striking Vipers

    sau cum sa iesi la o bere cu baietii peste vreo 20 de ani.

    00
  17. miscarea asta este ok in general, realista spre deosebire de celalalte, cu aceeasi origine, in mod evident, faptul ca barbati ok ar fute si o gaura de cheie daca ar putea, implicit mai putine femei pentru tipii mai beta… isi deschid ochii si nu mai se plang de acest fapt si nici nu se mai multumesc cu femei deja regulate puternic de altii… in acelasi timp, miscarea asta nu aduce vreo rezolvare, daca nu accepti o tipa bine uzata fiind beta, nu vei avea parte de femei per total, deci este o miscare de promovare a celibatului per total

    00
  18. Am 45 ani, în tinerețe făceam eforturi să fut, le prindeai greu dar aveam timp ca nu erau distracții. Acum le prinzi ușor de futut însă sunt multe distracții, numai contează femeile, fututul nu mai reprezintă ceva.

    00
  19. Unii nu inteleg pt ca nu se pot proiecta afara din propriile valori si trairi. Sunt barbati ce nu sunt facuti pt viata de familie. Sunt mai retrasi si sociopati. Sociopatii nu se ataseaza de nimeni, nici de femei si mai tarziu nici de proprii copii. Din cauza parintilor, sarcina nedorita, presiune sociala unii isi fac familii si de obicei iasa un calvar pt ei si pt cei din jur. Asta este, ideea e ok sa fii si singur nu neaparat ca vrei sa te distrezi sau ca esti alcoolic sau alte minuni, pur si simplu nu esti facut pt viata de familie. Sunt si femei in aceeasi situatie.

    00
  20. Am observat asta si pe youtube. Adica, incep sa fiu bombardat cu clipuri de tipul MGTOW. Nu stiu de ce, banuiesc ca e un fel de „moda”, dupa #metoo.
    Ascultand cateva clipuri, nu pot spune ca ideile baietilor sunt proaste. Cam extremiste, dar deloc proaste. Adica… puii mei, MGTOW e ce era pe vremuri „macho”, aplicabil si la cei mai putin macho. :)

    Sandman e un nene care face clipuri din astea de cativa ani buni:
    https://www.youtube.com/user/SandmanMGTOW

    Jumatate din ce spune e cam „extremist”, dar jumatate merita ascultat. :)

    00
  21. Banc foarte vechi: se însoară Ion cu Măria. la câteva zile Ion află chestii și o ia pe Măria la întrebări
    – fă Mărie, io am auzit c-ai mai fost și cu alții din sat? ai fost? (Ion era or fraier, ori un domn, n-a luat-o din prima la poceală)
    – bă Ioane, îți place cum gătesc?
    – îmi place, Mărie
    – îți place cum țin casa, cum spăl, calc, cum îngrijesc animalele și grădina?
    – îmi place
    – da’ ce-am făcut azi-noapte și-n restul nopților în pat, în șură, în fundul grădinii ți-a plăcut?
    – mi-a plăcut mult Mărie
    – tu unde crezi că se învață toate astea?! la fără frecvență?!
    :)

    00
  22. Singura problema la MGTOW este ca, dupa cum spune TOATA istoria, un barbat nu poate trai ok fara o femeie. La fel e si cu femeile.
    De fapt, cum spunea poetul, avem nevoie de cineva care „sa ne completeze”.
    E fapt dovedit ca, oricat o sugem toti, oamenii intr-o relatie ok traiesc mai mult decat aia fara relatii.
    Femeia care naste e „mai tanara” celular, e dovedit stiintific.
    Barbatii care isi impart viata cu o femeie sunt mai optimisti, mai calmi mental, traiesc mai mult, sunt mai sanatosi (si nu doar pentru ca fac sex iar asta reduce rata cancerului de prostata).
    MGTOW nu e ok, nu e o solutie pe termen lung.
    Mai e si miscarea feminista din secolul asta, alta idiotenie a omenirii – care spune ca femeile nu au nevoie de barbati.
    De fapt, totul e la mijloc. Femeile sa fie mai putin cicalitoare, barbatii sa se spele mai des si sa fie mai atenti. Nu e greu, numai sa vrei.
    Da… nu stiu. Nu cunosc nici o femeie singira care sa fie fericita, la fel cum nu cunosc nici un barbat singur care sa debordeze de fericire. Lasa ca faci tu sex si bei cu bajetii, recunoaste in sinea ta ca ti-ar placea o relatie cu cineva care sa te iubeasca asa cum scrie in carti. La fel si femeile. O ard „sexoase”, de fapt, asta cauta si ele: un bajet care sa le iubeasca „asa cum scrie in carti.”
    Am peste 40 de ani. Am cel putin 3 cunostinte/amice femei care ma suna sa se planga. Asa sunt eu, uneori pot fi mama ranitilor. Ma suna sa planga. Divortate, nemaritate vreodata, bat pe la 40 de ani madamele. Triste. Plang ca nu mai gasesc decat barbati care vor sa le-o traga, atat. Ele fiind putin bagaboante, pe la 20 de ani.
    Idem, barbati. V-am spus ca-s „mama ranitilor”. Ma suna UN MUNTE DE OM, sfarma piatra in mana… are 40 de ani si e singur, nu a fost insurat niciodata. Asta era MGTOW inainte de a se inventa acronimul asta. Gagiul e un nespalat, nu se spala cu saptamanile, adica. Nu se imbraca ok, iar pentru el „femeile sunt niste proaste”. Asa a fost de mic, l-am banuit ca e gay. Nu e nici pe dracu’, vorba unor tovarasi: „Bai, daca era gay, se spala, arata ingrijit, se uita des in oglinda. Lu’ asta i se lipesc ciorapii pe linoleum daca merge desculti! Nu e nici un gay, e nesimtit, asta e.”
    Ma suna, acum la 40 de ani, sa planga. Nu are pe nimeni, nu are femilie, nu-l iubeste nimeni. Bineinteles ca ce-i oferim noi nu e iubire asa cum vrea el. Pentru ca noi nu suntem femei, iar el asta are nevoie acum, desi nu recunoaste.
    So, MGTOW si feminism sunt niste prostii. Merg asa, sa nu te lasi calcat in picioare, atat. Doar atat, doar pentru asta.
    ===
    Feminismul din din secolul XIX era ok, acum sunt doar proaste care nu stiu ce sa mai faca pentru a capta… ce? ATENTIE, ma. Dar de ce, de ce vor ATENTIE!?
    Q.E.D.

    00
    • Trebuie o functie de editare a comentariillor, am uitat niste virgule, si se inteleg chestii gresit. :) Am scris si in graba, am cateva greseli.
      TREBUIE cumva o functie de editare a comentariilor.

      00
    • Pai femeile chiar nu mai au strict nevoie de barbati, isi castiga singure banii iar cand raman fara au tati, frati, veri (dar si tipi care balesc dupa ea) de la care se pot „imprumuta”.

      Iar pentru companie, intre 18 si 40 multe femei isi gasesc exact genul de barbat care le atrage: Barbatul care se casatoreste la 40 de ani cu o femeie de 25 si a avut minim 7 relatii (si probabil o mana de f*t*iuri scurte) inainte.

      Si cam asa sta treaba, omoloaga feminina a lui MGTOW a fost in general cam bagaboanta, pe cand nenea MGTOW a fost virgin sau cvasi-virgin.

      Iar „soultia” ta nu functioneaza, femeia aia „experimentata” nu va suporta sa fie cu un tip plictisitor cand toti fostii ei au fost barbatii foarte populari.

      Tipul e, la randul lui, deja cinic si blazat. Speranta e pentru generatia care vine din urma.

      In plus cand „te iei” cu o femeie la varsta asta (40) e problematic: cu rudele ei, cu prietenele ei, etc. Daca mai are si copii mici se lasa cu runda bonus.

      00
    • ce legătură e intre ce am scris eu și ce ai comentat tu?
      eu am dat exemplu de trei femei și un barbat, cu care vorbesc măcar lunar. Una din femei „bate” pe la 2000 de euro pe lună, dar mă sună duminica la 1 noaptea, să plângă.
      Că nu găsește pe nimeni ok, numai „creeps”. Are 35 de ani fata.
      So, are banii ei, casa ei, locuiește într-un oraș universitar, unde e PLIN de tineri. Totuși?
      So, care e legătura între ce ai comentat tu și ce am scris eu?
      Comentariul meu privește altfel problema, o scoate din „linia matematică”.
      Și feministele, și MGTOW, abordează doar matematic problema.
      Dar viitorul în care te plimbi pe plajă de mână cu cineva care îți cunoaste toate slăbiciunile, fără să profite de ele… asta nu e luat în calcul.

      Sora mea are 50 de ani, măritată, doi copii. A trăit cu soțul mai mult decât a trăit cu mama. Iar mama se pregătește sa moară, că n-o trăi o veșnicie.
      Cui rămâne sor-mea?
      Aceste mișcări nu iau in calcul niște alte date… UMANE.
      –-
      Despre rata divorțurilor e așa: nepotul meu a terminat anul trecut liceul. Era singurul copil din clasă a cărui părinți NU erau divorțați.

      00
    • @Cristi, mgtow nu cauta sa rezolve nimic. este pur si simplu un „hai sictir”. nu-i o miscare, nu cer drepturi in functie de cm de pula, e un comportament.
      vezi ca scufunzi cu mra

      00
    • @cristi: Fata asta de o cunosti tu cu 2000 de euro salariu gasese numai „creeps” pentru ca a fost obisnuita cu altfel de barbati intre 18-30 de ani.
      Barbati care acum nu vor sa se mai lege cu ea la cap.

      Asa ca acum ii raspund mai mult tipii cu mai putina experienta, mai beta, care mai baga ocazional un raid de WoW.
      E si normal sa-i para ca barbatii astia noi sunt „creepy” in comparatie cu ce a vazut in tinerete.

      Cat despre „viitorul în care te plimbi pe plajă de mână cu cineva care îți cunoaste toate slăbiciunile, fără să profite de ele”, el se formeaza dupa niste ani de relatie, cu o mentalitate deschisa si sanatoasa.

      Iar femeile trecute de 30 (mai ales de 35) vor sa gaseasca un barbat bun, care sa le aprecieze dupa 3 saptamani de „relatie” ca si cum ar fi fost impreuna 5 ani.

      00
  23. NOU
    #98

    inca o chestie mica: voi ati observat ca „la terase”, in pub-uri, resto-uri vedem din ce in ce mai des mese „de femei” sau „de barbati”? te duci in centrul vechi vineri seara si 70% din mese sunt mono gender (nu includ aici iesirile fortate – corporatiste).

    Am realizat asta pentru ca mi-am amintit ca in anii 2000 cand eram eu flacau cu mustacioasa nerasa, aia care ieseau la bere singuri intre pularai erau clar aia dubiosii, sociopati, singuri, labagii. Aia de succes ieseau fie in cuplu; in doi, fie in cupluri, 2-3 cupluri la o masa, ii vedeai ca erau 3 la 3.

    Sunt singurul care a observat asta?

    00
    • „Barul de blonde” e ceva cunoscut, in spate la Ateneu.
      Acum vreo 10 ani erau numai blonde la mese! :)
      Radeam cu astia… bai, numai blonde?!?
      Treceam saptamanal… nu vedeai decat blonde.
      Acum s-a mai… mai vezi si brunete. :)

      00
    • Ba asa e. Si daca in schimb tu le inviti, ele zic ” nu stiu” , nu pot ” „sunt obosita, mai vedem ” Una din replicile de ejectat

      00
  24. Bun post, Vali!

    O chestie pe care lumea nu o intelge cand aude de mgtow: NU e o miscare! E un set de idei, de principii de viata etc. O miscare e MRM, Men’s rights movement.

    Ai sintetizat in mare corect, cat sa prinda chestiile de baza oricine afla pentru prima data despre subiect. Alpha fucks, beta bucks, beta provider, cock carousel, the wall etc.

    Ti-a scapat chestia cu blue/red pill, esentiala pentru o buna intelegere.

    Problema e urmatoarea: Multi baieti care n-au succes la fete, gasesc o evadare in chestia asta: „Nu ma descurc cu fetele? Fuck it, i’m going mgtow! Le arat eu lor!”. E ca si cum un cersetor te ameninta ca de maine nu mai sta cu mana intinsa la colt de strada…

    E primul pas inainte de acceptarea adevaratei pastile in cazul acestor indivizi, si anume cea neagra. Nu, incelule, nu esti mgtow, esti incel in denial! Din cauza felului in care arati, a felului cum gandesti, eventual a problemelor la mansarda, femeile nu vor sa aiba de-a face cu tine. Valoarea ta de piata (SMV) este prea jos pentru a fi luat in considerare de catre o duduie, drept pentru care trebuie sa stai pe bara si ameninti ca devii mgtow.

    In manosphere sunt si alte puncte de vedere. Indivizi care promoveaza invatarea de „game”. „Bai, vrei sa ti-o freci singur toata viata, in „monk mode”? Pune mana si invata niste lucruri sa te interactionezi intr-un mod santos cu femeile, sa poti vedea si un vagin din cand in cand etc”.

    In fine, pentru cine descopara acum chestiile astea si vrea sa inteleaga mai multe despre hipergamie, female dual mating strategy, smv etc, il recomand pe Rollo Tomassi si „cartea de baza a manosferei” – The Rational Male
    https://www.emag.ro/the-rational-male-rollo-tomassi-author-9781492777861/pd/DBFZ90BBM/

    E prezent din plin si pe youtube:
    https://www.youtube.com/watch?v=D9BQ-_33RGg
    https://www.youtube.com/channel/UC8eLDzfH6YfZRDbDuMsNWiA/videos

    00
    • Te-ai gandit vreodata ca poate nu are rost „sa te interactionezi intr-un mod santos cu femeile” (ce naiba o fi vrand sa insemne asta)?

      Baietii ca tine traiesc cu impresia ca MGTOW balesc la muieri pe strada ca niste hiene flamande.

      Nu ti-a trecut prin minte ca avand de ales intre „portofel ambulant” si „nici o relatie”, a doua varianta e preferabila.

      00
    • Știti cât costă o escortă decentă?
      Cu cei mai mari sâni naturali pe care i-am văzut în viața mea. Cât costă? 200 de lei. 300 de lei dacă vrei de două ori.
      Când aud din astia cu „n-au futut în viața lor”… câți ani aveți, și unde vă credeți, în Coreea de Nord? :)
      200 de lei, face ce vrei. PEPENI, nu sâni. Adinna escortă. Are și site cu reviews.

      Reveniți-va cu „n-a văzut pizda în viața lui.”, că s-au schimbat timpurile.

      00
    • găsești și cu 100 și cu 150 lei. https://nimfomane.com/escorte/miki-3/

    • MGTOW înseamnă „their own way” = în condițiile lor.
      Adică, eu pun condițiile, nu femeia. Nu accept să fiu cârpă.
      Asta înseamnă MGTOW.
      Dacă proștii (inclusiv de prin State) înțeleg altceva… sunt doar proști.
      Merg cu fata la suc. Decidem amândoi să ne vedem după muncă. Cine plătește?
      Ei, MGTOW nu te obligă să plătești tu tot, dacă nu vrei. (n-am alt exemplu acum).
      Ce spui tu se numește „monk” parcă… au un nume (inventat) ăstia care nu mai vor să vadă femei în viața lor. (fără a fi gay ei :) )

      00
    • Un barbat sanatos, cu un nivel optim de testosteron, da, baleste la muieri pe strada. Ca-si spune mgtow sau nu, partea subconsitena a creieirului raspunde la stimulii vizuali.

      Trebuie sa te mutilezi serios ca sa poti suprima dorintele animalice, mai ales cand inca esti relativ tanar. Asta vrea ADN-ul de la tine. Menirea fiecarei fiinte este de a procrea. Unii pot, altii nu (btw, de-a lungul istoriei pana in 40% din barbati au reusit lucrul asta, in timp ce procentul la femei e pe la 80%). Iar pentru a procrea, ai gargaunii din tine care te imping sa doresti sex ca un nebun! Daca toti si-ar putea suprima dorinta respectiva, omenirea dispare rapid.

      Cei care nu prea au succes sexual, incearca sa se minta ca oricum nu voiau asta… Desi daca sunt sinceri cu ei, inteleg ca SEXUAL femeile nu ii doresc oricum. Si de aici raspunsul: „Bai, decat sa relationez cu o femeie pe baza unei tranzactii, mai bine ma lipsesc. Oricum nu ma place decat pentru chestiile financiare pe care le pot oferi….”. Dar recunoaste, la naiba, lucrul asta! Nu te ascunde in spatele unui cope.

      O intereactiune santoasa cu o femeie presupune o atractie fizica de ambele parti! Intimitate din placere, fara conditii financiare sau de orice fel. Un schimb de orgasme reciproc avantajos, cu entuziasm si din partea ei. E genul ala de relatie cand te asteapa in lejerie acasa si te intampina cu o felatie cand ai intrat pe usa. Cand cand te lasa sa ii ejaculezi pe fata, cand iti inghite sperma cu zambetul pe buze, cand simti ca are orgasme si isi da ochii peste cap, vorbind in limbi straine. Toate astea fiind opusul acelui starfish sex, de care stie sau a auzit toata lumea. Asta e diferenta intre transactional sex si validational sex, iar un procent urias de barbati nu pot intelege diferenta asta si resping conceptul. Daca o pot baga in vagin cumva, nu mai conteaza pe ce baza…

      Legat de escorte. O escorta nu poate indeplini o nevoie fundamentala: Nevoia de validare. Si acolo STII exact ca e strict o chestie tranzactionala, escorta fiind scarbita de tine in timp ce o freci.

      Sunt barbati care niciodata nu vor cunoaste nimic altceva decat transactional sex, chiar daca ajung in casnicii de lunga durata cu multi copii.

      Pentru cunoscatori, las ceva din Michel Houellebecq.

      „It’s a fact…that in societies like ours sex truly represents a second system of differentiation, completely independent of money; and as a system of differentiation it functions just as mercilessly. The effects of these two systems are, furthermore, strictly equivalent. Just like unrestrained economic liberalism, and for similar reasons, sexual liberalism produces phenomena of absolute pauperization . Some men make love every day; others five or six times in their life, or never. Some make love with dozens of women; others with none. It’s what’s known as ‘the law of the market’…Economic liberalism is an extension of the domain of the struggle, its extension to all ages and all classes of society. Sexual liberalism is likewise an extension of the domain of the struggle, its extension to all ages and all classes of society.”

      „It’s been hopeless for a long time, from the very beginning. You will never represent, Raphaël, a young girl’s erotic dream. You have to resign yourself to the inevitable; such things are not for you. It’s already too late, in any case. The sexual failure you’ve known since your adolescence, Raphaël, the frustration that has followed you since the age of thirteen, will leave their indelible mark. Even supposing that you might have women in the future – which in all frankness I doubt – this will not be enough; nothing will ever be enough. You will always be an orphan to those adolescent loves you never knew. In you the wound is already deep; it will get deeper and deeper. An atrocious, unremitting bitterness will end up gripping your heart. For you there will be neither redemption nor deliverance. That’s how it is.”

      00
    • @ion2 Pai mai Ioane, nu asta au zis si altii? Ce altceva sa mai recunosti?

      Si nu tine doar de felul cum arati. Uite eu sunt un tip fara defecte majore fizice, am 1,80m, am tot parul in cap la peste 30 de ani.

      Defectul meu e ca sunt oleaca „autist” si supraponderal. Nu ca un american, ca un roman burtos.

      As putea sa ies in oras cu femei, am agatat si pe Tinder ceva (ce-i drep, destul de rar).

      Dar nu-mi place sa fiu „sentient wallet” pentru tipe, asa ca am ales sa ma retrag, cel putin momentan, din jocul asta. Nu-i ca si cum n-am ce face in timpul liber.

      00
    • Da. Poate ai dreptate, ioane.
      Totuși caută chipurile lui SandmanMGTOW pe YouTube. Omul primește scrisori pe care le citește și răspunde.
      Vezi ce scrie lumea, care e motivul pentru care se gândesc băieții sa devină MGTOW.
      Pe scurt, e pentru că femeile „nu mai sunt ce-au fost”.
      Oare îi scriu ăstuia numai „beta”?
      –-
      În plus, e amuzant cum feminismul este făcut de „frmei puternice”, iar o mișcare echivalentă, MGTOW… „care, mă, numai loseri și beta”. :)

      00
    • Da nu mai usor platesti pt sex? Mi se pare mai accesibil :)) Shi nu glumesc. Evident sexul gratis are un cost :-)

      00
    • Cristi, o bomba: cel putin 80% dintre barbati sunt beta.

      Sandman si mai toti realizatorii de content pe subiect au chestii care oricum ii fac indezirabili pentru femei si pot fi considerati MSTOW (S e de la sent).

      Fie au ceva tulburari de spectru, fie sunt urati, fie ambele.

      Da, filozofia are elemente de bun simt, utile, actuale, in contextul modificarilor sociale. Evident ca femeile nu mai sunt ce au fost. A avut loc o revolutie sexuala, o emancipare, femeile acum isi fac banii lor, sunt independente, iar nevoia unui protector a scazut in tarile civilizate. Eliminata nevoia unui barbat care sa le intretina, selectia sexuala a devenit nemiloasa, iar rezultatul e ca multi barbati sunt considerati undateable si unfuckable.

      Mai adaugi in ecuatie si social media, unde toate obositele sunt dive si vedem rezultatul: Aproape 30% din barbatii intre 18 si 30 de ani din America au declarat ca in ultimele 365 de zile n-au vazut niciun fel de pizda. Probabil procentul e mult mai mare.

      Asadar, cand ai o tara unde o treime din barbatii tineri sunt incels, e normal sa apara niste lucruri nasoale.

      Solutia o propune alt youtuber mgtow: Elimina toate drepturile femeilor si adu-le in anii 40-50. Evident ca nu mai e posibil asa ceva, iar cei care nu pot concura, stau pe margine si se uita neputinciosi. Un mgtow, daca ar fi fost selectat, crezi ca nu si-ar fi dorit sa fi fost in rotatia catorva fete aflate in perioada de cock carousel? :)

      00
    • Lasand la o parte faptul ca e extrem de trist sa platesti pentru sex, in conditiile in care sunt o gramada dornice pe gratis, la sexul ala pe bani, atata vreme cat nu e complet legal si nu obliga nimeni doamnele prestatoare de servicii sa-si faca analize medicale in mod regulat, doamne fereste sa ai un accident cu prezervativul si sa traiesti cateva luni in teroare, nestiind daca ai luat ceva misto sau nu de la aia.

      In plus, gandeste-te cat de trist e un supt cu prezervativ… trist, bre, trist rau.

      00
    • Am revenit și azi.
      So, se poate „sa futi”, da? Vă puteți opri de la „n-a văzut pizda în viața lui”? OK.
      4 pizza sau o gagică de pe dite-ul furnizat de zoso.
      Am încheiat subiectul asta, sper. :)
      –-
      Rămâne celălalt. Diferența între femeia ta și una pe bani.
      Well, aici am scris mai sus. Subscriu la ce spuneți, nu e același lucru să faci sex cu femeia ta, sau cu o prostituată.
      Dar asta e pentru că o relație e mai mult decât sex. Bineînțeles asta, nu contestă nimeni, sper.

      E ciudat să mergi la curve când există multe fete care ar vrea și gratis.
      IN CE CONDIȚII?
      Eu sunt adeptul mersului la curve pentru că ele nu-mi pierd timpul.
      În plus, sunt cel mai sincer om pe care l-ati cunoscut vreodată (am pierdut prieteni pentru că le-am spus exact ce gândeam despre ei).
      Dacă în seara asta am chef de sex, nu pot să o sun pe colega super-bunoaca, care e singură de 3 ani. Nu pot pentru că ar spune că-s un jegos nesimțit. Deși aș fi cel mai fin băiat cu ea. :)
      Well, ce trebuie să fac? Sa stau sa prostesc trei luni la una pentru a face sex cu ea? Nici când eram virgin (am fost mult timp) nu făceam asta. EU NU MINT FEMEILE.
      Pe vremuri, în apusul studenției, am scris pe forumuri ca n-am chef de prosteala, dar vreau să fac sex. Sinceritate maximă. Au venit două. :)
      Azi aș face la fel. Dacă ești femeie și vrei sex, nu te aștepta ca tipul ăsta să te ia prin învăluite. Vin, facem sex, îți repar si aspiratorul dacă vrei după, fac și micul dejun, dar nu mă pune să-ti dau prosteala.
      30% dintre americanii ăia nu au văzut femeie, fizic, în ultimul an. Aș putea să mă trec pe listă, dacă exclud mersul la curve (rar!)
      Vreau să fac sex zilnic? NORMAL!
      Aș vrea să trec de registrul de prostituate? BINEÎNȚELES!
      Sunt dispus să stau să dau prosteala uneia DOAR pentru sex? NU.
      Prefer să ascult prieteni plângăcioși la telefon decât să merg cu una la un suc, sa nu fiu atent la ce vorbește, doar pentru ca peste trei ore sa fiu in pat cu ea.
      Ce mai aflu din discuții cu fete (fiind super-sincer, capăt încrederea unor femei – celor care au creier în cap): așa… agățată la mare. Ajunsă acasă, tipul o tot suna. Ieșit in parc, pizza, mall… vine și seara cea mare. Ajung în apartamentul lui, iar fata spune „Nu”. Pleacă. Trei săptămâni pierdute de tip. Pentru ce, când „madam pepeni” e 200 de lei?
      (bineînțeles, e posibil să mă fi mințit fata, dar nu văd de ce să fi facut-o)
      Concluzie: e plin de femei care si-ar trage-o și gratis, numai că foarte mulți bărbați nu au chef să le asculte ce vorbesc, nu au chef să piardă timpul pentru ceva care costă… chiar, cate ore-munca ar însemna mersul la curve? Preferi sa muncești și SĂ MERGI LA SIGUR, sau sa prostești trei săptămâni o fată fără siguranța că și marchezi?

      00
    • Curvele au boli iar fata combinată care cade in două luni n-ar avea…
      Ești sigur? ;)
      În Germania există zone în marile orașe unde sexul vândut e legal. În Hamburg, strada de prostituate are la un capăt un sediul de poliție, iar la celălalt capăt o policlinică.
      Româncele au început să învețe de afară. Există forumuri cu recenzii. Clientul descrie cum s-a simțit.
      Există multe fete care nu fac sex cu tine dacă ai pădure jos. Există prostituate care nu fac sex cu tine dacă nu faci duș pe loc, la ea în apartament. Dacă ești naspa ca și client, se aude de tine „în piață”, ai șanse să nu fii primit de alte prostituate.
      Nu știu, mă bucură mult stadiul în care am ajuns și unde ne îndreptăm.
      Prostituatele sunt o necesitate. As prefera să dau bani la prostituate decât la psiholog. :)
      Să vă fac să râdeți: când am făcut gem, am sunat-o pe madam pepeni să o întreb dacă vrea un borcan. :) Madam pepeni are copil, și a terminat liceul la Caragiale în București. Și-a făcut singură site-ul, de exemplu.
      Well… una care FACE CE VREI, în condițiile de mai sus, sau una pe care trebuie să o ascult zilnic cum vorbește căcaturi, POATE DOAR as băga-o în patul meu.
      Nu e grea alegerea.

      Pot asculta cacaturi; doar dacă am în plan să facem copii împreună, și să-i creștem „ca și cum ar fi ai noștri”. :)

      00
    • @Sabotor: in afara de alea de pe centura, am impresia ca fetele care „se respecta” pe ele insasi si practica meseria asta, isi fac analize mai des decat cele „dornice” gratuit care se afla in cock-carousel.

    • Iar dacă vreo NF (NeFututa) citește pe-aici: nu fizicul tău e important pentru unii (mă includ).
      Am fetișuri cu BBW, cunosc BBW, ar fi dispusă să „ne combinăm” (ea mi-a spus), doar că nu pot să susțin o conversație cu ea. Nu e proastă deloc, doar că e dusă de-acasa, face conexiuni logice ciudate, bea mult, fumează PREA mult.
      Faptul că e balenă e ultima ei problemă. E și frumoasă la chip, adică poți uita că are burta cât a mea. :)
      Dar personalitatea e… prefer curve pe bani, pe bune. Și spun asta cu tristețe. :(

      Cunosc și altă grasă (asta e, am trecut de 40, multe de vârsta mea cam aia sunt)… So, grasă. Mai balenă decât prima. Super amuzantă, glumeata, deșteaptă, știe să facă o plăcintă, nu bea, nu fumează. COADĂ de bărbați, disperati după ea. Mulți! Unul voia să divorțeze pentru ea.
      Ce vedeți la pitica asta cu fundul cât un butoi!? :) PERSONALITATEA. Cel de Sus nu i-a dat fizic, dar i-a dat suflet și inteligență. Repet: un tip a vrut să divorțeze pentru una ca ea…

      00
    • Cristi, nu vrei „una pe care trebuie să o ascult zilnic cum vorbește căcaturi, POATE DOAR as băga-o în patul meu”, dar ai timp sa asculti femeile care te au in friend zone si care te folosesc drept tampon emotional, varsandu-si mereu necazurile la telefon…

      Un barbat select nu asculte cacaturile femeilor. Un astfel de barbat are mereu mai multe femei la care gaseste usa deschisa oricand. Astia sunt procentul mic de barbati la care viseaza majoritatea femeilor cand vine vorba de sex. Barbatul select nu e mgtow. Da, e pe drumul lui si interactioneaza cu femei dintr-o alta pozitie , fiind un barbat curtat.

      Multe femei tin chestia asta ascunsa fata de partenerii lor: sexual sunt nesatisfacute. E greu sa gaseasca barbati care le pot oferi acea euforie hormonala pe care iubitul/sotul beta nu o poate da niciodata. Good dick is hard to find! Si de asta sunt amantlacuri, despartiri, cautari, divorturi, femei dispuse sa imparta un barbat cu altele etc.

      In fine, lucruri grele, care atenteaza la orgoliul celor 80% dintre barbatii beta si care greu, probabil niciodata nu vor intelege si nu vor ajunge in pozita de a fi „select”.

      00
    • Tot văd scris pe-aici „cock carousel”.
      Asta ce e, un fel de laudă pentru femei? Pe vremea mea le numeam curve pe astea, nu „cock carousel”. Aia care se futea cu toată gașca era cotată ultima rapandula.
      S-au schimbat vremurile, acum „cock carousel” e ceva „aspirational”?
      Uite de asta… cum era aia cu „de mii de ani avem geneticul programat, și nu putem fi altfel”?
      Uite ca în ultima sută de ani am trecut de la „muze”, „gingășie”, la „cock carousel”.
      Cacat. Plin de femei singure, dar una nu ar ști o strofă dintr-o poezie. Tu! Lemne pot tăia și eu, și înjur mai bine decât tine!
      Bărbații NU au nevoie de pizde proaste „tip cock carousel”!

      Mă rog, poate doar eu cred că femeia de iubit și de făcut copii cu ea trebuie să te completeze ca om.
      Iar multor brute pe care le cunosc asta le lipsește.
      Vorba unui prieten: „nu știu să spun cuvinte frumoase, dar am 15 ani de experiență în strangulari” (face jiu jitsu de când era în liceu).
      Animalului ăsta, cât un taur, îi lipsește poezia. El mănâncă cacat ca nu-i trebuie, dar nu se poate ascunde nimeni de gagiul care vă scrie acum.

      Ești pizda „cock carousel”? Ai sa sfârșești CEL MULT cu un „beta”. ;)

      00
    • ioane, femeile „din friend zone” sunt „friend zone” de minimum 10-15 ani.
      Măritate, divorțate, eu relație, ele relații… numai „friend zone”! :)
      Știi, există bărbați care au prieteni femei fără să vrea ceva de la ele.
      Le cer sfaturi când îmi place o femeie… ehe! nu te-ai gândit la asta, nu? :p
      Nu am fost niciodată in friend-zone așa cum crezi tu.
      Chiar acum mă gandesc cum m-as comporta daca M. ar veni goală in fața mea. Măritată, divorțată.
      Aș râde.
      Unele relații, când te cunoști cu oamenii din școala generală și tu ai acum 40 de ani… nu se mai numesc „friend zone”.
      Și as sta cu M. zile întregi la mare; fără sa vreau ceva de la ea. E ca o soră. După M. mai e T., I. … Nu merge, mancam cireșe cu ele și ne urcam in copaci cand eram mici. Cum să gandesc sexual despre ele? :)

      00
    • Acum îmi dau seama unde greșesc de acum nu am o relație stabilă: devin prea prieten. Futu-i.
      Trebuie să mă învăț să fiu mai puțin prietenos decât sunt.
      Eu te cunosc azi, mâine iti aduc clătite, poimâine trec să-ti repar chiuveta.
      Nu e bine, băi „beta” care citiți. Nu e bine… dar eu „am suflet de mamă, ce să fac?” (Ghe. Dinica în Filantropica). :)

      00
    • Multe femei sunt nesatisfăcute în pat pentru ca sunt proaste.
      Atât de proaste încât bărbații n-au chef de ele. Intră, termină, ies.
      Nu vrea nimeni sa fie „select” cu toate proastele.
      Ce spui de logica asta? E inversă față de a ta. Tu o sugi punând femeia în poziția de forță.
      MGTOW e invers, pune barbatul in poziția de forță: Nu ma chinui sa te satisfac pentru că nu am pe cine.
      Cine se vrea „satisfăcută”, o proastă cicălitoare? Marș, fă!

      Am „egalat” inepțiile tale?
      „Good dicks are hard to find”… cine spune asta, jumătate din maimuțele balabuste care se cred femei?
      Pe cine interesează ce cred rateurile naturii alea?

      Vezi ce simplu e să aruncăm cu cacat unii în alții? :)
      Reflectează la asta data viitoare când vei vrea să… de fapt, dacă ești barbat ești clar un „beta”.

      00
    • Ba, da, poti sa ai ghinionul sa iei ceva si de la o „fata cuminte”. Dar, statistic, sunt sanse mai mari de la una care are 5 clienti pe zi, timp de cativa ani, nu?

      @Znuff
      Ma gandesc ca unele isi fac ele analize, pentru sanatatea lor. Dar n-ai de unde sa stii care-s alea si trebuie sa te increzi 100% intr-una care pentru 200 de lei se fute cu tine desi nu vrea, si se preface ca-i place :). Iar daca ar fi sa fac un exercitiu de imaginatie – sa zicem ca la una din asta care se respecta tocmai ii iese pozitiv un test HIV. Nu prea stie sa faca altceva care sa-i aduca bani, ca tocmai d-aia se fute pe bani, n-are alta sursa de venit. Ce crezi ca face apoi, se lasa de singura ei sursa de venit, sau nu?

      00
    • „MGTOW e invers, pune barbatul in poziția de forță”

      Cristi, mgtow pune barbatul in pozitia de forta din locul in care e barbatul mgtow, adica strict un beta provider! Practic e o revolutie a celor sexual indezirabili. „Bai, ne luam banii si cumparam sex dolls daca nu va comportati cu noi cum va comportati cu barbatii selecti!”

      Nu, femeile sunt nesatisfacute sexual de catre partenerii cu care sunt in relatii de lunga durata, din compormis, cum a scris zoso in postul despre starfish sex.

      Nu tu alegi sa fii select. Femeile decid cine e select si cine e non-select. Intorc capul femeile pe strada dupa tine? Ti se fac complimente cum ca esti „hot”? Iti cauta prezenta? Sunt toate un zambet cand iti vorbesc? Te cauta sa fie in relatii cu tine? Te suna sa vina/vii sa le rezolvi cand sunt horny? Daca da, posibil sa fii select.

      Daca te chinui sa le aburesti, faci eforturi sa ajungi la ele in pat etc, esti pe alt palier al ierarhiei. Unii barbati nu pot face tranzitia niciodata din non-select in select, pentru ca geneticul nu le permite. Nu poti fi urat, cu un schelet stramb si sa speri sa ai in prima secunda efectul pe care il are un barbat select asupra femeilor. De asta zic, barbatul non-select are unghiurile lui lucru. Beta provider, tampon emotional etc. Are alte roluri in viata femeilor, nu acela de a satisface nevoile sexuale.

      Ceva legat de friend zone: Cand esti acolo cu o femeie, ai fost deja respins drept un partener intim. O femeie nu are prieten pe unul care o o atrage fizic. Pe langa amant si beta provider, femeile mai au si alte nevoie de la barbati. Una e nevoia de tampon emotional si i-o satisface perfect un astfel de individ, dispus sa-si piarda timpul ascultand plictisit cum se plange femeia ca nu mai gaseste baieti bun si toti o fut si apoi fug… Si se plange la tine, pentru ca barbatul select nu are timp de asa ceva si nu e rolul lui asta.

      Daca esti sincer cu tine, ai recunoaste ca ai avut candva interese sexuale cu femeia asta, dar nu s-au materializat si ai ramas pe post de tampon.

      00
    • Intrați pe nimfomane si cititi reviews. Unele fete își pun buletinele de analize pe net!
      Dacă una are probleme, vin băieții și scriu despre ea pe net.
      La acuzații false se răspunde cu buletinul de analize.
      Când am descoperit lumea asta, m-a lăsat mască. Și eu credeam ca voi, ca prostituată = centurista fără dinți în gură. Aiurea! Mai puțin de jumătate sunt așa.

      00
    • @Cristi
      ma, eu nu plec de la idea ca prostituata=centurista fara dinti in gura. Dar, pula mea, asa cum am zis, atata vreme cat „meseria” asta nu e complet legala, ca sa poata fi obligate pe cale legala sa-si faca regulat analizele, permite-mi sa fiu un pic circumspect. Si permite-mi sa nu ma incred 100% intr-una care nu-i in stare de altceva decat sa se futa pe 200 si sa se mai si prefaca ca-i place.

      00
  25. dpdv evolutiv, rolul femeii in societate a ajuns intr-un punct unde nu a mai fost niciodata.
    Istoric, pana acum , lumea era dependenta de rolul reproductiv al femeilor, prin urmare ele isi aveau locul intr-o familie cu multi copii si un barbat care sa le intretina pentru indeplinirea acestui rol. Nevoie de natalitate sporita exista din cauza molimelor si a razboaielor care decimau populatiile. Niciodata pana dupa anii 70 ai secolului 20 femeia nu a fost in situatia reala de a-si croi propriul drum, de a avea libertate cu adevarat, asemenea unu barbat. (bine, fie vorba intre noi, nici barbatul nu a avea prea multe optiuni: razboi, munca, moarte).
    Insa odata cu eliminarea cauzelor producatoare de mortalitate accelerata, femeia nu mai este datoare/responsabila cu inlocuirea populatiei si asta deschide orizonturi pentru care dpdv genetic si istoric, femeia nu a fost obisnuita.
    Asta deschide niste implicatii interesante pentru viitorul femeii in societate, ea practic fiind intr-o competitie directa cu barbatii si fiind evaluata dupa aceleasi criterii (competitie in care barbatii au mai multa istorie si experienta), prin urmare atuurile de care ea s-a folosit pana acum, sunt de mai putina importanta (sexappeal, fertilitate, subterfugii sau manipulare).
    Unul dintre efecte este ca multe femei s-au trezit debusolate intr-o lume competitiva in care trebuie sa concureze cot la cot cu barbatii si unde este nevoie de o atitudine mai activa, mai agresiva, mai dinamica ,deci mai masculina. Cele care reusesc, efectiv nu mai au nevoie sa isi intemeieze familii pentru supravietuire,sau nu mai au nevoie sa faca compromisuri pentru a isi gasi o pereche – asta in cazul in care isi mai cauta asa ceva.
    Celelalte se simt mai degraba cum obisnuiau sa se simta barbatii refuzati : fara un rost, fara sperante, fara viitor. Repet, in istoria recenta, femeia nu s-a mai intalnit cu aceasta stare de fapt. Nu stim ce va fi.
    Dar dpdv evolutiv, ea se va adapta. Dar si barbatii se vor adapta. Vor mai constitui ei parteneriate familiale sau materiale ? Probabil, dar din perspectiva altor rapoarte de forte.

    00
    • NOU
      #126

      multa filosofie si istorie pe acolo care nu au legatura cu realitatea contemporana; 1. dupa un recul post revolutia sexuala, sunt stabilite din ce in ce mai multe casatorii (la o varsta mai inaintata, evident, dar sunt); 2. manipularea barbatilor de catre femei (mai mult sau mai putin evidenta) este inca un principiu de viata viabil pentru acestea (vezi egalitatea de numar la locul de numar, miscarea metoo, inca acel concept de „onoare” fata de femei, care nu trebuie sa fie atinse nici macar cu o floare, acuzatia de viol in care femeile sunt crezute ca fiind „sexul mai slab”… femeile vor continua sa aibe putere asupra barbatilor atata timp cat va exista drive sexual in specia umana, sexul nu este facut doar pentru reproducere, sexul este facut si pentru distractie (sub o forma mai mult sau mai putin pervertita fata de scopul reproductiv initial)… dilema mai mare este pentru barbati, atata timp cat alphas fut si gauri de cheie, cei beta vor avea din ce in ce mai putine posibilitati de a ajunge la a manui ceva diferit de propria laba

      00
  26. La MGTOW nu ai mentionat si de barbatii care au divortat dupa cativa ani si s-au trezit cu casa si economiile luate, pensie si intretinere la 50-70% din venituri si copiii luati. La noi nu primesc femeile asa mare procent din venituri dar cazuri de copii alientati sunt destule.

    00
    • La noi femeile nu primesc niciun procent din venituri. Pensia alimentară este exclusiv pt copii.
      Și dacă un bărbat se teme că fosta va cheltui pe poșete și pantofi ce dă el pt copii atunci să pună mâna și să creeze o relație adevărată și bună cu propriul copil din ziua când îl vede prima oară la maternitate. La noi copiii peste 10 ani sunt întrebați cu cine vor să rămână și mulți judecători țin seama de dorința copilului, mai ales dacă părintele ales îndeplinește restul condițiilor (venituri, locuință, stabilitate psihică, etc).
      Este adevărat că legea presupune că bunurile acumulate în timpul căsătoriei au fost plătite jumi-juma, dar doar presupune, nu bate-n cuie. Dacă el demonstrează că locuința era proprietatea lui (a cumpărat-o înainte de căsătorie, a moștenit-o, a primit-o donație de la unchiul Griguță), iar pt restul el avea venituri de 2000 de euro și ea de 200, ea o suge grav la divorț.
      Iar bunurile proprii nu devin comune nici după 5 ani de căsătorie, nici după 10, nici după 50 de ani și 10 copii.

      00
    • Instantele dau copiii mamelor, indiferent de conditii. Vezi pe jurisprudenta.com cat lupta tatii sa stea cu copiii. Am trecut personal prin asta. Si da, am fost la toate consultatiile din sarcina, la maternitate, am stat cu copilul tot timpul liber. Prejudecata ca barbatul sta la bere si la amanta in timp ce femeia se ocupa de familie nu se aplic in toate cazurile, dar de, lumea isi da cu parerea. In acelasi timp, orice femeie 30+ cunosc , vrea plimbata si sa „imparta” cu el treburile casnice.

      00
  27. Forumurile si subredditul MGTOW e plin de labangii, cu siguranta obsedati de femei nicidecum ei nu „go their own way”. Ironic, nu?

    E usor doar privind linkurile alea infectioase, plin de frustrati tristi.

    00
    • NOU
      #131

      cred ca este un plus faptul ca este cel putin o teorie care ii face pe oameni sa se deschida si sa vorbeasca despre problemele lor, spre deosebire de cursuri PUA sau self help in care doar li se pune pe masa un tratament de-a gata, de cele mai multe ori fantezist…

      00
  28. Creierul nostru este focusat pe reproducere, ca de aia inca mai existam. In rest, vorbim de nuante. Parerea mea e ca femeilor nu le mai place sa fie feminine. Sa fie sanatoase! Barbatii care critica orice mai rau ca femeile sunt jalnici. Sa fie si ei sanatosi!

    00
  29. Problemele astea sunt vechi de când lumea. Seinfeld le-a explicat bine:

    https://youtu.be/IrLtHatB6IU

    00
  30. ce raspuns imi dau algoritmii dupa documentare despre migto https://imgur.com/ZVhdiEp

    00
  31. Din punctul meu de vedere vârsta _minimă_ la care ar trebui să-ți pui serios problema de căsătorie și/sau copii e de 27-28 de ani. Fie că ești femeie sau bărbat, ai nevoie de timp să înțelegi ce ți se potrivește, ce poți tolera la un partener (că lucruri bune de iubit găsești la mulți / multe), și măcar să nu mai depinzi financiar de părinți. Deci, dacă aștepți până la 27 dar ai lucrurile astea bifate, n-o să îți fie extrem de greu să găsești un partener bun de viață, și de căsătorie dacă asta vrei. Rata divorțurilor printre cuplurile care se căsătoresc în jur de 30 de ani e la sub o treime față de ăia care o fac până în 24-25 de ani – nu mai zic de ăia care se iau la 18 c-a rămas ea însărcinată… Deci, party on, #fetelor, da nu numa’.

    MGTOW mă lasă rece. Reprezintă o fracțiune dintr-un procent, și o bună parte dintre ei – dacă mă iau după comentariile lor – sunt incels sub acoperire, care-au decis ei într-o bună zi că strugurii-s prea acri. Dar cum nu fac rău nimănui, n-am nici eu nimic cu ei. Să fie sănătoși.

    00
  32. Vali, acum ca ai prezentat subiectul asta, mgtow, care e ceva red pill, un aperitiv, poate cobori un pic in gaura iepurelui, catre pasul urmator, cu un post despre black pill.
    Ca documentare, ma gandeam la astea, pentru familiarizare:
    Looks Theory – https://www.youtube.com/channel/UCGlLEGoGE1ZUAMQcUFNa8QQ/videos
    Height & Dating – https://www.youtube.com/watch?v=ZbG05ePWRQE
    FACEandLMS – https://www.youtube.com/user/FACEandLMS/videos
    What Attracts Women 1 REMIX: LOOKS, MONEY and STATUS – https://www.youtube.com/watch?v=2V7TcSr9GiM&t=2s

    00
  33. cred ca barbatii astia sunt ca si grasele lenese care viseaza la printul pe calul alb care le duce in vacante exotice si le cumpara o galeata mare de la KFC. ratatii astia probabil pot obtine niste ratate ca si ei destul de usor dar nu se uita la acel gen de femei, ei vor supermodele, de unde si dezamagirea.

    00
    • Te înșeli…vor niște partenere normale, dar nu prea mai există…toate mânuitoarele de exceluri se cred dive cărora li se cuvine…

      00
    • @car
      Nu cred că se înșeală. Sunt o groaza de bărbați care n-au nimic de oferit in afara de o dantura plina de carii, dar care vor o fata cuminte, deșteapta, frumoasa și devreme acasă. Și cu țâțe mari. Ce-i mai salvează pe ăștia e faptul că după o perioadă de stat hardcore pe laba, le mai scad standardele și o acceptă și pe strâmba satului. Chestie ce se întâmplă destul de rar la alea de care pomenea Maddy.

      00
  34. MGTOW ăștia sunt un fel de lumbersexuali? Bărbați dinăia sexi, cu cămașă roșie cu carouri, barbă și topor pe umăr care trăiesc în pădure pentru că nu mai au nevoie de femei?

    00
  35. Nu inteleg de unde nevoia asta a unor grupuri in societate sa le impuna altor grupuri ce si cum.
    MGTOW pare o alegere personala, cei care se mint singuri o fac pe barba lor iar cei care aleg contient asta cu atat mai mult, bravo lor. De ce toata lumea din comentarii tre’ sa judece si sa aleaga tabere de parca e razboi?
    Imi place ca toti ne etalam valorile de moralisti, macho, pro/contra femei dar nimeni nu e in stare de un lucru elementar: sa respecte ca fiecare face ce vrea cu viata lui femeie sau barbat.
    P.S. Observ ca femeile ( cele care au comentat )sunt extrem de ofensate de faptul ca unii barbati aleg laba/curve decat o gioarsa rulata plina de bagaj emotional. Stiu or fi acri strugurii, dar daca esti atat de nasoala cat sa prefer o laba spune destule si despre tine nu?

    00
  36. Interesant articolul, dar se pierde „the big picture”. Si aproape nimeni nu s-a obosit sa le citeasca forumul. Vedeti acolo o gramada de thread-uri pe linga care Titanic-ul e comedie, atit de multa durere si drama e acolo.
    MGTOW isi are originea in America si multe din „invatamintele” lor isi au originea in America si mai precis in legislatia divortului. De-aia spre exemplu, ei pun mare accent pe contractul prenuptial.

    Sa le luam intr-o ordine aleatoare:
    – e perfect legal ca instanta sa ordone plata unei pensii alimentare care depaseste cu mult veniturile curente ale barbatului. Acesta nu are cum plati, evident si ajunge la puscarie. De acolo e scos din cind in cind si intrebat daca plateste. Nu poate plati, deci se intoarce inapoi. Puscarie pe viata (ma rog, pina face copilul 21 de ani) in rate.
    – in unele state, platesti pensie alimentara si daca dovedesti ca copilul nu e al tau. S-a nascut in timp ce erai casatorit cu respectiva… ghinion.
    – in unele state, chiar daca nu ai copii, platesti pensie alimentara pina o ia altul de nevasta. Cum ziceam… ghinion.
    – copii se duc aproape invariabil la femeie si instantele inchid ochii la cazuri evidente de alienare parentala, pe principiul cel mai bun dintre tati e inca inferior celei mai rele mame. Partea buna e ca la ei contractul prenuptial poate acoperi inclusiv partea asta.
    – o acuzatie de viol/hartuire e suficienta ca sa mergi la puscarie. Ea nu trebuie sa dovedeasca nimic, tu trebuie sa dovedesti ca esti nevinovat. De-aia au aparut formularele de consent (si nu ma refer aici la gacicile lui Bilzerian).
    – „egalitatea” si „societatea opresiva a barbatilor” nu se aplica si in tribunal, femeile sint de zeci de ori mai egale decit barbatii. E de asteptat intr-un sistem unde majoritatea judecatorilor sint femei si unde serviciile sociale sint 99.99% formate din femei.

    Comunitatea MGTOW este departe de „nu am ce fute in seara asta, deci ma simt frustrat”. Este raspunsul pe care l-au ales unii care s-au fript rau, foarte rau. Majoritatea sint tipi obisnuiti care cindva au avut familii. Cind femeia a ajuns la concluzia ca e mai rentabil sa divorteze, au divortat si sistemul juridic a functionat „exemplar”. Nu s-a intrebat nimeni de ce trei sferturi din divorturi sint initiate de femei?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.