Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

  1. Wow, linkuri de IMDB, uraa, uraa!

    00
    • NOU
      #2

      Ne cerem scuze, a fost spart contul de admin de la site si cineva a facut ticalosenia asta.
      Momentan specialistii nostri se ocupa de remedierea situatiei.
      In cel mai scurt timp se va reveni la linkurile de wikipedia.
      Vizionare placuta.

      00
    • io le prefer pe alea de wikipedia.

      pe imdb am synopsis-uri d-alea „impresionanta poveste a unui tanar turkmen care invinge vicisitudinile sortii de pastor in stepa si isi realizeaza visul de a deveni taximetrist in new york”. absolut orice film pare o porcarie infecta daca citesti bazaconiile alea. reviewurile utilizatorilor sunt la fel de inutile. sunt parerea lor personala, cam ca ce face vali aici. doar ca in timp ce aici il stim ce ii place si ce nu, avem o oarecare experienta cu preferintele, recomandarile si idiosincrasiile lui, aia sunt niste necunoscuti.

      pe wikipedia, daca exista articol, ai mari sanse sa citesti mai pe scurt sau mai detaliat ce se intampla de fapt in filmul ala, fara impresiile personale ale unor anonimi.

      00
    • thebblack, se știe, pe Wikipedia, articolele despre filme nu sunt scrise de oameni ci de însuși zeul filmului.

      00
    • Auras??!

      00
    • motanes, te faci ca nu intelegi. hai sa incerc o demonstratie.

      imdb:
      subtitlul filmului (parca si auzi vocea aia tunatoare) „s-au vazut, s-au placut, pare o iubire imposibila, dar este vreodata iubirea imposibila?
      „recenzia criticilor: „o cutremuratoare poveste de dragoste care isi desfasoara emotionantele secvente pe fundalul disensiunilor sociale din perioada crizei politice”
      „reviewurile utilizatorilor: 1 „mie mi-a placut ca maria avea tate mari”; 2″ mie nu mia placut ca nu vedem nici macar o secunda tatele lu’ maria”; 3 „mie nu mi-a placut ca lumina venea mereu de jos si nu vedem niciodata clar fata mariei pentru ca era in umbra tatelor”; 4 „e prea lung, ion trebuia sa se lase de actorie de la flimul x”; 5 „cine nu-i place de maria, masa-i curva”

      pe wikipedia
      „ion se ducea la munca cu autobuzul. intr-o zi, autobuzul face pana. cand coboara o ajuta pe maria, intra amandoi intr-o cafenea, beau o cafea impreuna si discuta. se plac, pastreaza contactul, se indragostesc. hotarasc sa isi cunoasca si parintii, dar acestia nu se plac pentru ca unii erau psd-isti si ceilalti pnl-isti si incearca sa opreasca relatia. ion si maria emigreaza in olanda unde se casatoresc.”

      care varianta ti se pare mai utila?

      00
    • @thebblack pai.. de departe prima varianta, aia cu tatele. Sa-ti explic, in varianta 2 sunt prea multe spoilere care nu imi spun nimic pe cand in prima comenteaza niste oameni obisnuiti in care filmul a trezit niste sentimente, fie de frustrare ca nu vad tatele sau ca din cauza tatelor nu vad ce vor sa vada fie de nemultumire legata de felul in care joaca un actor. Doreii aia furnizeaza fara sa vrea mai multe incentive pentru a viziona filmul sau pentru a trece la altul. Orice ar fi,, aia au vazut filmul pana la capat dintr-un motiv sau altul.

      Tu preferi sa ti se zica de la inceput despre ce este vorba pana la capat? De ce te mai uiti atunci la film, citeste un review varianta 2 si aia e, poti chiar sa iti dai cu parerea despre film ca deja stii suficiente.

      00
    • @mihai, da, eu prefer varianta 2. stii vorba aia cu „nu destinatia conteaza ci calatoria”? e bullshit. amandoua conteaza la fel de mult. iar povestea este destinatia. si de cele mai multe ori, cand destinatia este zabrauti, calatoria te va purta prin ferentari.

      iar eu prefer sa stiu destinatia tocmai ca sa evit neplacuta calatorie. sau poate invers, stiind ca destinatia este extrem de misto sa ignor cele cateva hartoape de la mijlocul calatoriei.

      de cate ori te-ai dus la casieria cinematografului sa iti ceri banii inapoi pentru ca filmul a fost un cacat cu mot? poti sa ai incredere in vali sau in cetin cand iti povestesc despre un film de bine sau de rau pentru ca ii cunosti. pe imdb…oha. pe wikipedia nu te confrunti cu gusturi ci cu chestii concrete (evident luand in calcul minusurile wiki, dar daca nu le iei, poti sa citesti despre un film si in horoscop) pe care le poti analiza TU cu mintea ta. daca consideri ca merita, n-ai decat sa te duci. dar nu poti afirma ca n-ai avut un „heads up”. pe imdb… e ceata, chiar si cu capul sus tot o gaina beata esti.

      00
  2. Avengers – endgame … meh, nici prost, nici bun, nu merită banii dați pe bilet

    00
  3. Imdb +1

    00
  4. o aparut sezonul doi la O mecanismo.
    Deus ajuda.
    https://www.imdb.com/title/tt6873658/?ref_=nv_sr_2?ref_=nv_sr_2

    00
  5. Cand eram mic si locuiam la tara cu asta ma speriau: daca nu esti cuminte te dau la suedeji… Cand treceau caldararii ma ascundeam… Hehe

    00
  6. „băi, ce se mai aude de giratoriul ăla de la Greenfield?”
    – Intreaba pe Softpedia.
    https://forum.softpedia.com/topic/317183-greenfield-residence/page__st__2376#entry24655801

    00
  7. Border 2018 dragoste, troli scandinavi, descoperirea sinelui prin ceilalți
    Five Feet Apart 2019 – romanticel, lacrimogen, evident, ecranizare după un best seller
    Warrior 2019 – serial după o idee a lui Bruce Lee, cam lălăit de la episodul 5, actorul principal e amuzant când luptă ca o pisică cotonogită și totuși învinge și se vede că n-are absolut nici un fel de pregătire tehnică sau măcar înclinare spre mișcare fizică, măcar n-arată ca un gay pierdut; singurul care inspiră respect e Joe Taslim, de altfel singurul care are ce căuta într-un film de arte marțiale

    00
  8. Sa nu va uitati la US, o porcarie de film in pofida ratingului. Mai bine miniseria Chernobyl, invatam asa cat de aproape a fost Europa sa nu mai existe.

    00
    • Bună seria pînă acum.

      00
    • multumesc pentru chernobyl.

      ar trebui sa fie „lectura” obligatorie pentru tineret. aia era comunismul. realitatea nu exista. ce spune partidul este realitate. chiar daca o sa mori degeaba.

      00
  9. Și eu pot recomanda Chernobyl dar și Catch-22 pe HBO. Războiul văzut și din perspectiva aviatorilor de bombardament.

    00
  10. Fighting with my family e marfa. Pentru cei

    00
  11. The professor cu ion adâncu

    00
  12. Un film care te determina sa mergi la vot: https://youtu.be/G1CDMekM1fc

    00
  13. Nimic despre vot si Muie PSD?

    00
  14. The wandering Earth merge pentru o duminică seara. SF chinezesc cu o idee mișto, efecte speciale OK.

    00
  15. cum se cheama filmu ala cu maria? :-D

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube