Cifre social media: Hotnews și CEC

Știu cât costă un advertorial pe Hotnews, știu că au 3-600.000 unici pe zi, teoretic ar trebui să livreze rezultate, dar…

57 clickuri în 24 ore.

În apărarea lor, advertorialul e lung și linkurile sunt puse aiurea (nici Hotnews, nici CEC nu se pricep la online), dar e și prost scris pe deasupra. Bani aruncați, încă o campanie de succes.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. Stiu blogeri in blogroll care au mai putini cititori.
    Sapt trecuta am primit un spam de la vodafone prin sms. Avea 5000 clickuri. Cred ca a fost mai eftin decat advertorialul de la celebrul bloger

    00
  2. Cât se mai ia pe un advertorial la 300-400k unici/zi?

    00
  3. Hotnews face concurenta site-ului PMB, ar trebui fotografiat si afișat la muzeul Internetului in Romania.

    00
  4. Tot mai bine se descurca vloggeritele si bloggeritele de fashion, cel mai bun engagement ever: vorbesti de un sampon, iti vizualizeaza articolul 200 k de oameni, 12 comenteaza din care 10 iti spun ca esti minunata si 2 ca produsul e interesant. In total 5 se duc in magazin sa-l vada si 2 il cumpara.
    2000 de euro pentru 2 sampoane vandute, pretul prieteniei intre vloggerita si pitipoanca de la marketing care sparge bani in contracte cu prietenele, priceless.

    00
    • asta pentru ca n-ai auzit si tu de niste cuvinte magice: targetare, retargetare, notorietate, activate, conversie, retentie si inca vreo cateva. Este ca deja devi expert si intelegi altfel spaga aia intre doua tute?

      00
  5. iti dau o mega revelatie: nimeni nu e interesat de reclame

    00
    • Da, felul în care se face reclamă e complet depășit. Eu caut diferite lucruri și știu că există dar acele game de produse nu sunt vizibile publicului. Mai găsesc câte o chestie la youtuberi pe partea de tehnologie. De exemplu unboxing-ul a dispărut aproape complet. Nu am mai văzut un video de unboxing la o placă de bază de peste 2 ani.

      În schimb văd reclame la tot felul de lucruri de care știu de 100 de ani.

      00
    • sunt foarte curios și întreb foarte serios. de ce te-ar interesa un video de unboxing la o placa de baza? gen o scoate din cutie?

    • să îți prezinte fiecare port și slot in 4K. și tu să nu cumperi de pe linkul afiliat. și el să moară de foame. și să inceteze să facă unboxing de plăci. și tu să plângi că nu mai face unboxing de plăci. clasic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube