Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

45 comentarii

  1. Se pare ca i-au bagat-o. cu mancare

    • Sa ne asteptam la o purtare mai relaxata acum ca i-au scos batzul… err sarma din cour.

      00
    • pare genul care înghite pe nemestecate.

    • Egzista o explicatie.
      In tinerete, Vranceanu Firea Pandele etc a plecat de jos, ca majoritatea celor ce au ajuns cineva in viata.
      Eh, in perioada cand era doar Firea Si Atat nu avea bani de prezervative, asa ca se phootea in coor (se pastra pentru etc), iar pe post de prezervativ folosea o punga de 1 leu legata cu… ati ghicit: sarma.
      qed

      00
    • Probabil Pandele si a dorit un Prince Albert, dar pe varianta damboviteana…si a iesit…adica n-a iesit, ma rog…

      00
    • Am sa incerc sa va explic eu care e treaba cu „sarma” respectiva. Sigur, la figurat vorbind, putem spuna ca duamna fiind moldoveanca, nu a fost suficient de atenta si nu a auzit avertismentul „sarmaaaaa , baaaa!!!!” la timp, inghitind o bucata de sarma care a ajuns in colon.
      In realitate, un prieten chirurg mi-a povestis ca nu e chiar vorba de o sarma. E un fel de elastic, lasat acolo in urma unei interventii chirurgicale, duoamna avand in atecedente o fistula, din cate am inteles, ce a necesitat o asemenea interventie.

      00
    • Dragi romani , aveti grija cu muia aia care o dati pesedeului! Trebuie sa dati una curata, romaneasca fara sarme de la brucsel pentru ca vedeti ce pateste duamna firea. Cred ca a luat muie de la robocop sau terminator

      00
    • Dovada???

      00
    • Sarma aia ii mentinea erectia lui Pandele si doamna a supt cam prea tare.

      00
    • asa se intampla cand pui gura pe tot ce prinzi.

      00
  2. Cu riscul de a lua minusuri multe. Eftimie are drepate.

    00
    • Ei nu se considera secui, ci maghiari.

      00
    • @Dorin, you didn’t get it, ii faci atat de „Secui, o comoara culturala ROMANEASCA” cu promovare comerciala agresiva inclusiv in cadrul localitatii incat schimbi modul de relationare.

      00
    • Mă mir cum de Eftimie a rezistat să nu includă in articol altă poză furata de pe Facebook cum a făcut in articolul despre Dancila de 1 Mai.

      00
  3. Pt mine singurele stiri de azi pe care vreau sa le citesc sunt despre Liverpool. Ignore all other

    00
  4. Practic, știrea din ZF despre BMW, e tradusă mot-a-mot din Bloomberg. Măcar puteau să adauge și celelate detalii menționate în articol, că sunt câteva puncte interesante atinse

    https://www.bloomberg.com/tosv2.html?vid=&uuid=f12115e0-cec4-11e9-b9f8-ad9b4edacfef&url=L25ld3MvYXJ0aWNsZXMvMjAxOS0wNS0wNy9ibXctZmlyc3QtcXVhcnRlci1wcm9maXQtc2x1bXBzLW9uLTEtNi1iaWxsaW9uLWZpbmUtcHJvdmlzaW9u

    00
  5. NOU
    #19

    la recensamant s-au declarat 532 de secui. 5 3 2. despre ce secui vorbim?

    00
    • Asa, si cati dintre romani s-au declarat a fi moldoveni sau olteni la referendum? Mno, ala e numarul moldovenilor si oltenilor (etc) din Romania. Deci, dupa logica asta putem declara spune fara a gresi ca nu exista olteni/moldoveni/ardeleni in Romania

      00
    • @dan: secuii sunt considerati etnie distincta. Oltenii si moldovenii nu, ca orice roman e fie oltean fie moldovean intr-o masura mai mare sau mai mica.

      00
    • @alex, secuii sunt maghiari prin limba si simtire. Chestia aia a fost bagata la referendum ca poate o sa mai scada artificial numarul maghiarilor din Romania: daca se declarau secui un numar mare, atunci maghiarii ar fi fost mai putini si s-ar fi schimbat complet (artifical) structura populatiei, cu tot cu ce decurge de aici (statistica, eventuale hotarari legislative bazate pe procent de populatie, etc). Stiu sigur ca inainte de referendum populatia de limba maghiara (secui si ne-secui) a fost indemnata sa se declare maghiara si nu altfel.

      00
  6. NOU
    #24

    BMW schimba radical Debrecen-ul, e o forfota productiva extraordinara pe acolo, de la firmele mici/medii care vor livra pt. ei, pana la Universitate. Investitia e uriasa in zona si cred ca nu doar acolo – se pregatesc pentru revolutia in domeniu si isi schimba tehnologia. Discutiile au fost destul de avansate si cu Oradea din cate ciripesc pasarelele insa lipseau destul de multe din zona. Alta pasarica zice ca dupa acest esec, s-a produs un cutremur pe la Universitate (care ar trebui sa furnizeze resurse pentru economie) si toata tencuiala veche da sa cada si sa puna una noua, asa cum trebuie.

    00
  7. Băi, Firea nu pare genul care se îmbuibă.
    Chiar dacă e antipatică, sunt convins că are şi duşmani puternici.

    Imaginaţi-vă că păţea asta Kovesi, Armand sau nevasta lui Şora. Băşcălia actuală se trasnsforma în tăcere expectativă sau ultragiere de-a dreptul

    00
    • poate au și pățit, dar nu vom ști niciodată. persoanele pe care le-ai enumerat nu sînt genul care se duc la latrina3 să se laude că au o sîrmă în cur, plantată de o mînă criminală

      00
    • Kovesi si armand nu se fut in cur ba pagane.

      00
    • NOU
      #29

      Normal ca nu se imbuiba, nu cred ca cineva cu capul pe umeri isi inchipuie ca a inghitit sarma aia de 4 cm fara sa-si dea seama. Te las pe tine sa-ti imaginezi cum altfel ar fi putut ajunge sarma aia acolo (indiciu: tubul digestiv are doua capete si probabil n-a fost implicat nici un „dusman puternic”).
      Cat despre Kovesi etc. (desi de obicei nu raspund postacilor de partid): E greu sa-mi imaginez ca oricine (nu doar Kovesi) ar putea „pati” asta fara sa stie, cam greu sa te trezesti asa, pur si simplu, cu o sarma in cur. Iar daca ai „patit”-o si ai si dat publicitatii, sunt convins ca nu scapi de bascalie, oricine ai fi.

      00
  8. Nu mai fiți săraci. Fiți Rovana Plumb.

    De unde are asta bani?

    00
  9. Legat de Rovana, la PSD este foarte simplu de stiut cine are pe cine la mana. Trebuie doar sa te uiti la cei impinsi in fata pe care clar seful cel mare si gasca lui ii au la mana cu ceva. Vezi Rovana, Iordache, Nicolicea, rahatul ala cu mitraliera, primarii, ministrii, sefi de agentii, etc.
    Doar nu o sa puna pe cineva in aceste posturi pe baza de competenta.
    Pe tanti Rovana o au la mana cu ceva grav.

    00
  10. NOU
    #37

    Despre „România are cel mai ridicat cost fiscal pentru angajat”: e bine sa precizam ca e vorba despre impozitarea salariilor mici (minim pe economie).

    Bine, e poate cu atat mai aberant, sa impozitezi acei oameni cu 41%. Estonia impoziteaza acei oameni cu 5%, Bulgaria cu 22% si asa mai departe.

    Dar sa nu uitam: in urma iepocii de aur pe care o traim, am ajuns cu doua milioane de oameni cu salariul minim pe economie. Merita biciuiti bine cu taxe, ca sunt saraci, dar multi. Scoti cam 4 miliarde de euro pentru buget de la sclavii astia, nu merita iertati

    P.S. Nici la impozitarea medie a muncii nu stam „rau”, suntem in primele 6-7 tari din UE, ne batem cu Germania, Franta sau Ungaria. Deh, tara cu guvern socialist, impozitam munca pana la plasele si suntem extrem de relaxati cu profitul, dividendele, veniturile din bursa, din chirii, impozitele pe proprietate, impozitarea profesiilor liberale, chestii.

    00
  11. Articol în care plângem de grminorități …

    00
  12. Articol în care plângem de grija minorităților … este
    Articol în care plângem de grija musulmanilor … este și asta
    Mai lipsește un articol despre turistele care fac groupie prin franța/spania/italia și țipă viol după aia

    00
  13. Sarma aia, e clar ca i-a pus-o SRI-ul in fund, cand dormea. E evident ca era acolo pe post de antena de transmisie.

    Din pacate s-a trezit inainte sa ii implanteze si radio-ul cu casetofon.

    00
  14. Firea, fata mea, stiu ca esti obsinuita sa sugi si sa inghiti direct, dar sfatul meu ar fi sa mai si mesteci cand mananci, poate decoperi mana criminala atasata chiar de tine!

    00
  15. Aia cu impozitele e vrajeala.
    Diferenta e ca la noi e impozit fix, la ceilalti e in trepte.
    Platesc impozite prin mai multe tari si poti sa-ti spun ca te mananca si englezii, si francezii, dar si nemtii. Iti baga niste impozite de 40-60% de te pisi sange.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube