Rise a mai publicat…nimic

După succesele răsunătoare din #teleormanleaks, unde au găsit nimic și au publicat tot, Rise Project publică ieri o chestie care …nimic.

201904231123073737

E teribil de simplu. Când ai ceva care o să bubuie, o dai sau o fabrici (vedeți cazul Bercea Băsescu). Nu o arzi 2-3 ani misterios, nu spui că ai, nu fugi din țară, nu plătești lătrăi care să confirme că o ai. Ori o dai, ori n-o dai.

Mai zic o dată: când ai ceva tare, care ar putea zgudui totul, o dai. O dată la Hiroshima, o dată la Nagasaki, să vadă dușmanul că ești pe treabă.

Dar ăștia n-au nimic. De aia o ard așa, misterios, cu chestii de doi lei servite sifoanelor. Singurul care are chestii e Coldea, dar nu vrea să se sinucidă căzând de 3 ori în topor și apoi, că să oprească sângerarea, să-și pună un garou de gât.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. NOU
    #1

    este totusi o confirmare (inutila daca nu se sesizeaza organele) a faptului ca mafia este mai mare decat ne putem imagina si din pacate singura solutie este o „curatenie” extrem de scurta, dura si eficienta

    00
  2. stirea importanta de ieri e ca tariceanu a fost achitat definintiv….ma enerveaza la maxim ca idioti de procurori condusi de minunata codruta au facut dosare de kkt pe care le-au trimis in judecata si au primit achitari pe linie : tariceanu definintiv si ponta,sova,ghita in prima instanta. si ce ma enerveaza si mai mult e ca acum psd,a3 si restu au munitie servita sa-si faca talentul… vine tariceanu spalat,parfumat,frezat si plange la a3 ca 4 ani procurorii l-au abuzat si tinut in instanta si uite dupa 4 ani el e achitat. nu prea ai cu ce sa l contrazici….
    sa nu ne miram daca la anu e presedinte tariceanu

    00
    • Este normal sa se intample asa cand ai procurori incompetenti alesi pe criterii politicite/nepotisme si nu profesionalism. Cu ce s-a remarcat dna sub kovesi? Procese pe banda rulanta necastigate in instante. Probabil ca ar trebui anulata prostia aia de imunitate la procurori si judecatori. Ba, ai prejudiciat statul cu un proces inutil? Nici o problema, poprire pe conturi pana se acopera dauna si demitere din sistem dupa 2-3 dosare de acest fel

      00
    • Un dosar se poate termina cu o achitare din mai multe cauze:
      – dosar facut prost
      – procuror prost, trimite dosarul aiurea / la comanda
      – procuror corupt (face „greseli” in dosar)
      – judecator prost
      – judecator corupt
      Corupt aici nu inseamna musai ca a luat bani, poate sa insemne si influentat.

      00
  3. Când tu și Fluture sugerați curățenie și vorbiți de „mafie”/”status quo” vă gândiți și că poate asta își spun și mafioții de care vreți să scăpați?
    Sau vouă nu vă miros bășinile precum pulimii și când se va face curățenia voastră, pe placul și indicațiilor voastre, ne va conveni și nouă automat ?

    00
    • Am nevoie se subtitrare

      00
    • NOU
      #11

      @Dan iti traduc eu :

      de ce tu reprezentantul pulimii faci propaganda urii si a epurarii infractorilor in mod barbar si e corecta gandirea aceasta iar ei sarmanii infractori daca indraznesc sa spuna acelasi lucru sunt considerati criminali ?

      00
    • NOU
      #12

      Nu anteleg.

      00
    • daca am inteles corect vorbim de ceva de genul “daca nazistii au epurat everei, noi n-avem voie sa epuram nazisti?”
      cand iti pui intrebari d-astea ai pierdut deja batalia.

      00
    • @Dan am vrut să-i răspund lui vlad_tiran_din_vitan
      @vlad_tiran_din_vitan îți mulțumesc pentru traducere, ai sumarizat bine ce împrăștiasem eu în grabă. Permite-mi să mai sumarizez și eu aspectul care mă stârnește:
      „de ce tu reprezentantul pulimii faci propaganda urii si a epurarii infractorilor in mod barbar” și nu realizezi că tocmai natura criminală a propunerii o face imposibilă ? Iar dacă vei reuși imposibilul te vei trezi în situația mafiei actuale adică ești răspunzător pt. tot și doar uciderea ta mai poate schimba ceva .

      00
    • @kmlx
      Deși e inutilă, îți mulțumim pt. reducția logică tipică generației noastre .
      Din habarnismul meu infinit aș zice că naziștii au fost judecați și condamnați și asta face toată diferența morală între cei care au învins nazismul și cei care comentează pă internet că epurează naziști și n-au nimic împotriva evreilor .

      00
    • NOU
      #16

      @Marian, kmlx a avut dreptate :
      – nu numai ca ai pierdut batalia din start dar nici macar nu ai plecat la vreo batalie pentru ca in mintea ta se desfasoara urmatoarea schema logica : daca adversarii te casapesc cu tot arsenalul din dotare, tu ca agresat trebuie sa le raspunzi cu flori si poezie ca sa nu fii ca ala de te-a atacat pentru ca vei sfarsi ca el !

      – cand vorbim de o batalie care se desfasoara pe teritoriul legii si in limitele ei atunci da ai dreptate !

      – in romania anului 2019 nu vorbim de un meci de sah al camasilor albe ci de niste golani in adevaratul sens al cuvantului care nu au respect pentru absolut nimic ce tine de legalitate si au pus bocancul pe tot ce tine tocmai de respectarea LEGILOR (si asta nu este opinia si observatia mea ci a unor oameni care chiar se pricep si a unor rezultate din ce in ce mai palpabile a actiunilor lor) !
      – deci cum contracarezi asa ceva ?
      cu #HasTag, cu #Luminite, … lasa-ma sa ghicesc prin #VOT ?

      00
    • data viitoare cand te alegi cu vreo infectie ceva lua medicamente. nu te gandesti ca poate infectiilor nu le covnine automat chestia asta?

      00
  4. Zoso, nu stiu exact la ce te referi cu „o dai, sau nu o dai”, dar ei au publicat inregistrarea la ei pe site
    https://www.riseproject.ro/audio-santajul/ . NU stiu cat de veritabila/facatura e inregistrarea,,, dar au „dat-o”

    00
    • nu, tati, mă refer la cine a făcut-o și cine crede că îi folosește cumva.

    • Calitatea inregistrarii sugereaza ca nu s-a facut pe ascuns. Zici ca era microfon de calitate plasat pe masa intre cei 2. Ori sursa e DNA ( presupun ca dialogul a avut loc la DNA si procurorul l-a inregistrat ) ori e teatru radiofonic :)…

      00
  5. Galusti pentru fraieri, sa fie tinuti sub controlul manipularii „ia uite colo mafia, coruptia”. Sa nu care cumva sa va uitati la noi. Oamenii trebuie tinuti constant sub control, altfel, lasati catusi poate de putin, ar putea incepe sa gandeasca. De exemplu, sa ajunga sa se intrebe: ba ia stai, cine a inregistrat? De ce a inregistrat? De ce a abia acum scoate la iveala? Ziaristii astia unde au gasit inregistrirarea? Daca le-a fost servita, ce alte lucruri le-au mai fost servite? Ce credibilitate mai are Rise?

    Si cel mai rau , Doamne fereste! sa ajungi la urmatoarea concluzie: Ba, ia stai, daca astia sunt toti niste hoti care s-au ascultat toti intre toti iar ce vedem la suprafata e doar asa un fel de amenintare publica „Ba, ia uite, vezi ca poate scot ceva mai tare”, o sicanire publica in care evident pica victime colatarele si toti manipulatii de manual.

    Hmm, atunci urmatoarea concluzie evidenta ar fi: hopa, ia stai, inseamna ca eu am fost doar masa de manevra. Am fost un fraier manipulat. Din fericire, disonanta cognitiva intra in joc mult mai devreme, esti safe, nu poti ajunge la o asemenea concluzie. Probabil a intrat deja in joc dupa prima propozitie a acestui post.

    PS. Poti inlocui Rise cu Antena 3, textul are aceeasi valabilitate pentru ambele tabere, stai linistit :)

    00
  6. Nu e un pic ciudat ca a aparut acuma cand l-au exclus pe portocala din magistratura…sau or fi gasit tot pe camp inregistrarea ? :D

    00
  7. Astia sunt prostii aia ce au gasit o servieta?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.