Donații pentru psihologi pentru „Copii Singuri Acasă”

Organizația Salvați Copiii are nevoie de ajutor pentru a consilia copii și adulți rămași acasă după ce unul sau amândoi părinții copiilor au plecat în străinătate la muncă. În ultimii 8 ani au ajutat peste 7.500 oameni și mai sunt de ajutat.

TransferGo se alătură inițiativei și încurajează utilizatorii să doneze în contul organizației, suma astfel strânsă urmând să fie investită în ore de consiliere psihologică pentru copii. Transferurile sunt disponibile online sau cu ajutorul aplicației desktop, dar și mobile TransferGo. Pe perioada campaniei, donațiile nu vor fi comisionate indiferent de țara din care se face transferul.

Contul în care se pot face donațiile este:

Nume Companie: Salvati Copiii
IBAN: RO15 RNCB 0071 0114 3479 0005 (lei)

salvati-copiii-bgf-1920x583

(nu e articol sponsorizat, nu fi paraonici, e my good deed pe anul ăsta)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. Uite un cabinet psihologic care face gratis servicii de evaluare/intervenție psihologică pentru școlarii cu diabet zaharat, FĂRĂ COSTURI, ca parte a unui program de cercetare doctorală, ce include:
    • evaluare psihologică inițială
    • intervenție psihologică
    • re-evaluare psihologică la finalul programului terapeutic
    Valabil pentru copii intre 07 și 14 ani. Ca idee, evaluarea inițială dureaza intre o oră jumătate – două ore.
    Pentru cine este interesat, link: http://www.psyconsultancy.ro/evaluareinterventie-psihologica-pentru-scolarii-cu-diabet/

    00
  2. N-am inteles niciodata de ce nu-si iau copii cu ei. Am la firma o fata din Vaslui, face curatenie, barbatul ei munceste undeva intr-o fabrica. Imi povesteste ca fiul ei s-a integrat bine, are note bune la scoala, n-a avut nico problema cu limba, se duce la fotbal cu nemtii, face prostii ca orice copil de virsta lui. Nu sunt oameni cu facultate, dar se descurca bine. Copilul nici nu vrea sa auda sa se intoarca in Romania, fata mi-a spus ca mai au o singura ruda acasa, pe maica-sa. Daca ea nu va mai fi, ei nu mai au niciun motiv sa se intoarca acasa. Practic aud acest lucru in ultima vreme din ce in ce mai des. Daca pina acum oamenii duceau agoniseala acasa si investeau banii in Romania, mai nou au inceput sa vinda ce au cumparat acasa (apartamente, terenuri, case) si iau credite aici in vest pentru locuinta sau casa. Multi au renuntat la ideea ca se mai intorc vreodata acasa. E pacat ca unii isi abandoneaza copii asa de usor. Aici in vest un copil are sanse mult mai mari de a deveni cineva decit in Romania. Nici alocatia si deducerile nu sunt de neglijat.

    00
  3. eu i-as ajuta cu un bilet dus catre unde le sunt parintii. oricum acolo ajung.

    00
  4. Eu as dona bani dar vreau sa vad facturile de anul trecut efectiv pe ce au futut banii…

    00
  5. Ce model e moto sapa din clipul porno?

    00
  6. Nu vad cum e logistic posibil sa mergi prin sate din Pizdeea sa strangi copiii celor plecati si sa-i duci la psiholog ca sa ce ? Pe langa faptul ca nu ai o evidenta clara cine e plecat si unde(nu s-ar declara de frica taxelor :) ) cred ca nu ei sunt pb principala: parintii plecati sunt o sursa de venit. Astia au ce manca, ce imbraca si merg la scoala chit ca acasa ii asteapta doar bunicii sau o matusa. Avem insa copii din familii dezorganizate sau cazuri sociale de copii ce nu merg la scoala si traiesc mizer de pe o zi pe alta si sunt tinuti de parinti betivi pt alocatie si ca sursa sociala de venit. Astia trebuiesc ajutati ca lumea ca sunt multi si sunt identificati, cam in jur de 200k.

    00
    • Sa stii ca este o evidenta. De cele mai multe ori o are SPAS (Serviciul Public de Asistenta Sociala) care functioneaza pe langa primarie. In special in sate e mai usor, pentru ca oamenii se stiu intre ei. Si daca nu o are SPAS, o are DGASPC.

      00
    • Cauta-l pe baiatul Maslow cu piramida si o sa intelegi.

      00
  7. Din păcate majoritatea părinților nu se descurcă să interacționeze și să comunice eficient cu proprii copii. Cât despre timpul pe care îl alocă și felul în care o fac, aș spune că nici aici lucrurile nu stau prea bine. Iar un copil oglindește întotdeauna ceea ce se întâmplă în propria familie. Neglijența și abandonul se regăsesc din plin și în familiile în care părinții nu au plecat din țară. Din păcate mulți nu știu și nu înțeleg cum ar trebui să se poarte ca părinți. Are și Zoso destule articole pe tema asta aici pe blog. De-aia e nevoie de psiholog.

    00
  8. Ăștia nu sunt aia care erau împotriva darii in plata? Doar zic…

    00
  9. Salvati Copiii e organizatia aia care s-a bagat ca musca in lapte la faza cu darea in plata? Ca nu se mai pot arunca oamenii la credite ca apucatii si raman copiii pe drumuri, ca nu mai au unde sta? Organizatie care a ignorat complet orice argument economic? Organizatie complet dezinteresata, doar ca apoi dovedit sponsorizata de BCR, banca direct afectata de darea in plata?
    Sigur, sar cu banu’ acum. Sau poate nu in viata asta. Sa ceara de la BCR.
    Pana una-alta, vedeti primul comentariu, cu niste cabinete care fac asta FARA BANI!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube