Despre aluminiul din vaccinuri

O bucată dintr-o emisiune savuroasă, în care pediatrul Mihai Craiu a șters pe jos cu Olivia Steer, o tanti care mestecă gumă, citește din telefon și din studii dubioase și privește tristă cum pierde.

Și doctorul i-o dă la temelie (secvența de mai jos e la minutul 9): toate vaccinurile conțin, adunat, 4 micrograme de aluminiu, în timp ce un copil ingerează 28 micrograme doar din laptele de la sân în primele 6 luni.

 

Și încă o fază tare, de la final: copilul a avut autism de a doua zi, doar că nu. I-a lăsat doamnei un gust amar în gură.

 

 

Și dacă vă întrebați, nu există nici un fel de repercusiuni pentru dezinformarea pe care o practică doamna. Nici una. Pentru că soțul e la TV și lumea vrea la TV. Daca industria de publicitate nu ar arde să apară la ApropoTV, ar tăia legăturile de publicitate ale Selgros, Heineken, Mercedes și alte minuni și doamna nu ar mai fi așa vocală.

ps: nu uitați că Olivia Steer și-a vaccinat copiii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

194 comentarii

  1. ce mi se pare extrem de dubios este alegerea de a avea o dezbatere cu o cretina neinstitutionalizata, fara niciun fel de pregatire medicala vs un medic, punandu-i, practic, pe acelasi piedestal. as dori sa fiu chemat la o dezbatere despre efectele medicale ale laserului de la magurele, sunt sigur ca aunt cel putin la fel de pregatit ca vita asta

    • Corect. A fost şi prima mea reacţie.

      00
    • din când în când e bine să te mai duci peste lacheți să le mai dai una peste bot. asta a făcut doctorul.

    • Olivia a fost adusa acolo pentru audienta. Daca era doar doctorul…nu interesa pe nici un roman!

      00
    • e mai bine sa fie asa, pentru ca pana acum venea doar ea si debita toate tampeniile posibile. Acum a avut cine sa ii puna botnita

      00
    • A fost varianta romaneasca de Dr. Phil, unde apar tot felul de dobitoci.

      00
    • Imi cer scuze, n-am vazut comentariul lui Cetin, cam acelasi lucru l-am spus si eu mai jos. Poti sa stergi comentariul meu daca vrei.

      00
    • Măcar ea e frumoasă, spre deosebire de 95% dintre femeile de vârsta ei. Uitați-vă în jur. Ba e grasă, ba are o frunte cât China, ba ochelaristă, ba mică. Îi vai de ele.

      10
    • Daca nevasta-ta sta acasa si nu arata bine, e vina ta :)

    • Absolut de-acord că nu au cum fi pe același nivel, dar câteodată trebuie făcute un pic ciocniri din astea de civilizație.

      Pentru că e ok când oamenii ăștia trăiesc liniștiți în bula lor, undeva pe un munte, izolați, n-au treabă cu nimeni. Peste tot în lume există comunități izolate cu credințe stupide.

      Cred în schimb că la ce influență negativă are femeia asta, și faptul că e mereu în atenția publicului din cauza pseudo-vedetismului de azi, că trebuie combătută un pic de un profesionist.

      Pentru că femeia asta zice la alții să nu se vaccineze, aceia vor asculta, și într-o zi vor începe iar să moară copii nevinovați pe capete, din boli pierdute acum zeci de ani. Și asta te va afecta și pe mine și pe tine, pentru că va avea efecte în societate.

      Plus copiii care nu sunt vaccinați din motive obiective (alergii, sunt prea tineri, sunt bolnavi de ceva incompatibil,etc) pot muri nevinovați când în mod normal erau protejați de herd immunity.

      Ce să mai zic în comunitățile rurale sărace unde vor muri pe capete probabil odată ce încep să revină bolile.

      Trebuie câteodată luați la întrebări și dacă au dreptate în argumentele lor, foarte bine, dar dacă nu au, să vadă lumea că sunt argumente de 2 lei ușor de demontat.

      De ex ăia cu flat earth nu afectează pe nimeni cu prostia lor. Îs relativ inofensivi în bula lor.

      Aici vorbim de altceva…

      00
    • Diferența între cei doi se observă imediat.
      Cred că Andy trebuia să arunce prosopul pt KO și cei din platou să curețe mucii ăleia.
      A făcut praf într-un mod elegant: „cercetătorii nu citesc asemenea cărți”.

      00
    • O perspectiva corecta. Pe de alta parte e bine ca a fost nevoita sa raspunda unui specialist. In acest mod cei care aveau tentatia sa o creada incep sa isi puna serios intrebarea daca bate campii

      00
    • Au chemat-o pe Olivia pentru ca este una dintre cele mai vizibile persoane in randul anti-vaccinistilor. Din pacate, chiar daca a parut ca s-a facut de ras, persoanele care o cred nu isi vor schimba parerea indiferent cate argumente rationale ar aduce altcineva. Din pacate pentru anti-vaccinisti ce a facut Olivia acolo a fost o victorie (ajunge sa cititi din comentariile de pe FB ale emisiunii).

      00
    • Mie nu mi se pare deloc dubios, mie mi se pare un caz fericit fericit.

      De obicei, persoane precum Olivia presteaza singura, atunci e drama cu adevarat mare.

      Ca sa o dam, inevitabil, pe politica: un anumit partid din opozitie a avut o propunere legislativa rezonabila, zic eu: o modificare a Legii Audiovizualului, ce prevedea obligativitatea posturilor de radio și televiziune să prezinte „argumente medicale bazate pe dovezi” și să includă în emisiunile pe teme de sănătate „opinia unui medic specialist cu experiență în tema abordată”

      Proiectul a fost respins acum 4 zile de majoritatea PSD/ALDE in Senat, desi a avut toate aprobarile in comisii.

      00
    • @Arhi – Dubios e ca faci deja asta cu o imbecilitate sora cu coada vacii, ca doar de aia ai si tu blog in care cenzurezi ce nu-ti convine

      00
  2. Uitasem cât de penibilă poate fi Olivia Steer! Andi Moisescu, eşti un adevărat erou!

    00
  3. Bwahahahahaha! Citiţi şi comentariile la postarea vedetei antivaccin, sunt savuroase. Oamenii ăştia trăiesc în bula lor, preferă să creadă în teoriile conspiraţioniste şi să gândească cu capul tutei, decât cu creieraşul propriu…
    https://www.facebook.com/oliviasteer/posts/2711748168865162

    00
  4. Săracu bărbat-su, măcar ii frumoasă…

    00
    • noroc ca e si proasta

    • Pare cam isterica, nu cred ca Andi are voie sa o atinga, sau sa doarma in aceeasi incapere.

      00
    • era o vorba cu din batrani „don’t put your dick in crazy”, da ce sa zic e foarte tentant, probabil astea au fost si argumentele sotului.

      00
    • Mda. Diagnostic clar. Lipsa acuta de pula!!! Tratament…. stiti si voi

      00
    • Oare inghite? Stiu, sunt porc dar sunt curios.

      00
    • @Bogdan, depinde cat aluminiu ai mancat la pranz…

      altfel, faptul ca pare un irascibila se datoreaza lipsei de grasimi si proteine animale care contribuie decisiv la buna functionare a sistemului nervos.
      am constatat ca vegetarienii pe care ii cunosc sunt devin f usor emotionali, in general sunt depresivi si f labili psihic. cred ca asta e explicatia…

      00
    • Daca nu bati femeia, de aia face asa :), mai ales asta.

      00
    • Sfatul medicului: doze regulate de pulimicina

      00
    • @Pensionaru :”am constatat ca vegetarienii pe care ii cunosc sunt devin f usor emotionali, in general sunt depresivi si f labili psihic. cred ca asta e explicatia…” care o fi cauza si care o fi efectul…

      00
    • @Bogdan: cu siguranta, si probabil foarte frecvent, inevitabil corpul ei simte nevoia de proteine si aia e practic singura ei sursa de proteina completa. Ala o fi, de altfel, si principalul motiv pt care barbatu-so mai e in peisaj.

      00
  5. M-m-m-m-m-monster KILL!!!

    00
  6. E aproape la fel de buna ca înregistrarea aia de la haznaua3 din seara alegerilor prezidențiale. O punem bine si pe asta.

    00
  7. comentariul ăla cu „de-acum toată lumea știe cât de prost fute moisescu” merită premiul zilei

    00
  8. Mi se pare mie sau vad niste negreala intre dintii de jos?

    00
  9. Genul ala de video la care nu pot sa ma uit pentru ca mi-e jena de jena mea …

    00
  10. As fute-o

    00
  11. Este din aceeași ciclu cu Berecleanu : ‘bhei fraerilor, barbatimiu face bani (deci nu eu) dar asta îmi dă mai multe drepturi decât voua’…iar românii fiind lingăi nevertebrate, crează mediu propice pt astfel de specimene…pt că majoritatea din ei își doresc ‘easy money’ pt ca apoi sa se de-a deștepți, să se pipi pe ceilalți…

    00
  12. Uite ca nici eu nu-s psihiatru, dar la ce miscari necontrolate ale muschilor faciali are duduia, la cum abia se abtine sa nu explodeze cand aude ceva ce nu-i convine, pot sa dau in scris (fac rost si de stampila, ca tot se ia usor), ca doamna are ceva PTSD care s-a transformat in ce vedem azi. Am inteles ca a avut niste experiente neplacute in familie si ca de acolo i s-ar trage- in cazul asta atat simpaticul Andi,cat si restul familiei si prietenilor sunt niste cretini…duduia aia e bolnava. N-as avea incredere sa o las la volan, n-as avea incredere sa o las sa foloseasca o furculita in prezenta mea…
    Are niste reflexe si miscari ciudate pe care le stim toti…oameni cu probleme… o fi dementa, o fi PTSD, cert e ca nu e ok medical duduia

    00
  13. Absolut intamplator am prins live faza cu autismul pentru ca se uita nevasta-mea la TV atunci. Si mai funny a fost ca eu nu am stiut pana in ultimul moment ca aia e Olivia Steer (cu toate ca nevasta tot comenta pe seama ei ca nu-l lasa pe ala sa vorbeasca). Dupa ce toata daravela s-a incheiat (si moderatorul se chinuia sa-i impace) am intrebat si eu „ba da’ cine e asta…?”.

    Bai asta se tot uita in telefon. Poate primea instructiuni cu ce sa zica si ce nu. Am vazut clar la un moment dat cum a inceput sa se uite in tel si s-a schimbat cadrul, au mutat camera pe doctor. Cineva in regia de emisie o fi zis „fmm, muta ma cadrul de pe asta ca iar se uita in cacatul ala de telefon!!”.

    00
  14. Întreabă ăla dacă și-a vaccinat puradeii, ea răspunde că e secret.

    00
    • nu e secret, știe toată lumea că i-a vaccinat. sunt și poze cu ei cu cicatricea.

    • E proasta. Informatiile cu caracter medical se refera la altceva, nu la a confirma daca are copiii vaccinati sau nu.

      00
    • nu prind ideea, ceva s-a intamplat dupa vaccin? a facut vaccinul copiilor si pe urma a aflat de „efectele” lui si regreta? nu are cum asa ceva nu se poate….

      poza e reala? sunt documente care pot atesta acest lucru? o dau in extreme stiu da… pur si simplu ceva nu se leaga, mintea mea nu poate face conexiunea…

      00
    • Bai, daca tu te bati cu pumnul in piept, sus si tare ca nu e OK sa iti vaccinezi copii, se presupune automat ca tu nu ai facut-o. De ce pana mea e secret?

      00
    • Chiar ea recunoaste (acum un an nu era secret? Legea e revizuita de prin 2004 daca nu ma insel), ca a vaccinat pina la un moment dat, can „a aflat ce stie acum!”. Minutul 0.42 – 0.44 pe film. https://www.youtube.com/watch?v=ibbBLx8gCzY&t=205s.

      00
  15. Am fost cu fata la doctorul asta. 10 minute cred ca am stat la el, in 10 minute vreau sa zic ca omul ne-a destins si pe mine si pe nevasta-mea super mult. Am plecat razand ca niste cretini. Tipul este genial.

    Atat :) ca despre cretini(e) nu vreau sa comentez

    00
  16. Concluzia doctorului e ca daca copilul e sanatos, vaccinul nu-i face nimic, la final compara copilul cu o masina buna care da intr-o groapa si nu are nimic, dar o masina proasta care da intr-o groapa se strica.

    Problema majoritatii oamenilor tocmai asta e, ca se vrea sa dea toate masinile in groapa si daca se strica, shit happens, esti doar o statistica, sigur avea copilul ceva.

    Eu sunt de acord ca vaccinurile nu sunt rele si pot face bine, dar ar trebui testati copiii, oamenii, inainte de adminstrare sa se reduca la maxim probabilitatea ca „groapa” respectiva sa nu-i faca stricaciuni majore.

    Mama ce aberatie am putut spune…

    00
    • 7 destepti au si dat minus, vai de steaua voastra. Intr-o lume in care FAA-ului ii spune Boeing daca avioanele produse de Boeing sunt sigure sau nu, voi sunteti dispusi sa credeti orice vi se spune fara sa cercetati. Nici nu ma mir ca luati teapa la mecanici si ca-si bate meseriasul joc de voi.

      Cum cacat sa ti se para normal ca sa dai acelasi vaccin indiferent de greutate, istoric medical fara sa faci niste teste sa vezi ce repercusiuni ar avea intr-un caz specific?

      00
    • Se numeste selecție de naturalizare. A se vedea Vasilica de la PSD care are 5 vaxinuri in minus.

      00
    • bai, dar aici vorbim de viata unui copil, de familia lui, de viitorul lui. Nu e ruleta ruseasca cu sanse 50/50, fie scapa ok fie face ceva complicatie. Nu-i Sparta sa le facem vaccin si apoi sa-i aruncam la groapa de gunoi daca cumva se imbolnavesc si nu-s mai buni pt societate.

      00
    • andrei, dacă îți spun ceva, te superi pe mine.

    • Vali, ce suparare nene? Am subliniat ce a zis medicul. Eu nu sunt impotriva vaccinurilor, sunt impotriva administrarii lor orbeste doar sa facem norma, sa ajungem la 90%+ sa-si ia asistenta aia 40 lei pt adminitsrarea vacicnului.

      Vorbesc in cunostinta de cauza cu 2 copii care au niste chestii auto imune care vaccinul ROR le-ar fi declansat complicatii, asta doctorul a spus-o, nu eu. Cem are lucru nu? Trebuia sa-i vaccinez, ghinionul lor, ce cacat, e mai important ca ghita care sparge seminte si bea bere la PET sa se simta in siguranta.

      00
    • Problema e ca din cauza unor dobitoace/dobitoci anti-vaxxeri se creeaza si o alta categorie de oameni, cei care cred tot ce le spun medicii sau industria pharma despre calitatea vaccinurilor sau ale medicamentelor in general. Vaccinurile sunt destul de sigure atata timp cat vin de la producatori care respecta normele. Piata mondiala e invadata periodic cu loturi de vaccinuri nocive sau de proasta calitate, dar nu mai poti vocifera in privinta asta pentru ca sar de cur in sus si anti-anti-vaxerii, cu toate ca singurul numitor comun al problemei o reprezinta doar cuvantul „vaccin”.

      Exista o conspiratie pharma, cea care elimina de pe piata produsele medicale de calitate ale concurentei pentru a isi vinde propriile lor produse care sunt deseori mai slab calitative. Daca asta se intampla la medicamentele pentru adulti, de ce nu s-ar intampla si la vaccinuri?

      00
    • Pe langa cretinii evidenti ca olivia si antivaxxerii in general sunt si cretinii mai subtili, care sunt de acord cu vaccinarea dar mai asa, spatiat si in functie de greutate. Cretinii astia sunt mult mai periculosi pentru ca par rezonabili intr-o lume in care fiecare parere conteaza, inginerul si imunologul au pareri egale in greutate si despre vaccinuri si despre motoare.

      00
    • mai is si aia care cred in Dumnezeu, sa-i ardem pe rug zic. Tara noastra are un sistem medical de cacat, atat la privat cat si la stat, dar noi avem incredere in tot ce ne spune doctorul, ca doar el a facut o scoala, sigur doar la binele meu se gandeste.

      Cacat, tara noastra e fruntasa la cezariene, dar nu e indoim deloc de ce spune doctorul. La orice magarie se prescrie antibiotic, dar din nou, medicul ala sigur ne vrea binele.

      Sunt oameni cu scoala, chiar medici care spun ca lucrurile trebuie analizate in functie de starea fiecarui pacient, dar cand e vorba de vaccinuri si copii nici nu ne intereseaza.

      Pe aceeasi gandire se lucreaza acum in SUA ca avort sa se poata face si dupa nasterea prematura a copilului, sa nu fie considerat viu decat dupa ce mama decide sa-l pastreze. Noroc ca e usor si nu costa sa faci pe altul prost si nestiutor, sport national.

      Ce rahat, suntem specia care am eradicat milioane de evrei, de negri, de indieni, frica, prostia si banii fac omul animal.

      00
    • @monciu in legatura cu selectarea cazurilor de vaccinare ar fi niste lucruri de zis. Nu toti copii pot fi vaccinati, intrucat cum ai spus si tu pot avea contraindicatii pentru respectivul vaccin. Asta e unul din motivele pentru care e foarte importanta imunizarea in masa( ,, herd immunity”). Tocmai asta ii protejeaza pe cei care nu pot fi imunizati intrucat vaccinul ar face mai mult rau decat bine. Daca nu m-am exprimat suficient de coerent, iti las niste link-uri ca sa intelegi despre ce e vorba.
      https://www.vaccinestoday.eu/stories/what-is-herd-immunity/
      Concluzia e ca nu se vaccineaza ,,toate masinile” iar paragraful relevant din link e urmatorul:
      ,,It is particularly crucial for protecting people who cannot be vaccinated. These include children who are too young to be vaccinated, people with immune system problems, and those who are too ill to receive vaccines (such as some cancer patients).”

      00
    • Hai ca ma chinui eu:
      – „Masina” aia proasta se strica oricum.. Asta trebuia sa intelegi de la doctor.. Cu ocazia vaccinului iti dai seama ca e stricata.. Daca nu faci vaccinul o sa iti dai seama imediat ce intarzie cu dezvoltarea sau imediat ce raceste si face o mica febra sau etc… Calmeaza-te
      – Sunt copii (si oameni) ce nu sunt vaccinati datorita unei boli ce-i afecteaza sistemul imunitar; Ca asta e problema si aia sunt primii afectati cand prea multi idioti ce nu-si vaccineaza odraslele se aduna; Doar in mintea ta si a pseudointelectualelor se intampla ca doctorii dau vaccinurile alea nediscriminatoriu;

      @pono: E o problema ciudata fiindca in realitate chiar exista discutii si diferente intre ce vaccinuri ar trebui sa fie recomandate si date in masa in ciuda caror riscuri (nu autism); In SUA e foarte posibil sa se supravaccineze copiii (poate chiar fiindca se castiga o gramada de bani din asta)… In alte tari poate lipsesc din ele.. Din pacate nimeni nu mai are timp sau curaj pentru o asemenea discutie;

      00
    • Plus ca nu compara copiii cu masinile ci variantele mai vechi de vaccinuri cu o Dacia – perfect functionale de altfel- si pe cele noi cu un Mercedes, in sensul ca cele mai noi sunt mult mai sigure.

      00
    • @m aia e alta comparație, cu mașina și groapa e alta

      00
    • Din punctul meu de vedere scaderea ratei de vaccinare nu e din cauza anti-vaxerilor cat e din cauza sistemului medical care habar n-are sa educe si se complace in mizeria in care e si daca e sa extindem din cauza noastra ca suportam coruptia din tara asta. Ne-o facem cu mana noastra oricat am incerca sa dam vina pe Steer.

      00
  17. Nu văzusem clipurile când am comentat…bhei băiatule…și proastă și agresivă… dacă nu se mărită cu Andi,asta lucra pe la vreun minister sau într-o bancă și le manca ficații ălora care erau nevoiți să aibă de-a face cu ea.. și sigur ajungea ceva sefuta, și pt că vezi comentariile de mai sus, de tipul ‘as fute-o’…

    00
    • Ăla de mai sus cred că s-a gândit că ne face un bine, că dacă duduia ar primi ceva corespunzător, atunci poate s-ar mai liniști.

      00
  18. Cred a a facut un pact cu Andy… altfel nu-l inteleg. Pe langa faptul ca: „Argumente zero… e asa pentru ca e asa.” se si enerveaza la orice argument coerent contra. PS: Totusi ce cauta o duduie dinasta la TV?

    00
    • nu-ti trebuie argument mai bun decat ce a zis medicul, dar voi erati prea atenti la cum arata sau ce spune Steer.

      Practic medicul a zis clar „survival of the fittest”, ai gene bune, vaccinul nu-ti face nimic rau, ai cumva o boala auto imuna sau ceva genetic, vezi prospectul vaccinului, s-ar putea sa-ti sune similar ceva de pe acolo.

      00
    • pact adica sloppy bj?

      00
  19. Ce fatalitate și-a luat ! Satisfacție maxima.

    00
  20. „Nu! Se poate și muri a 2-a zi după vaccin!” – O.S. , îmi amintește de „Pupați-o, domnule, în c*r pe Kovesi!” – M.G.

    -Real life rage quit

    00
    • Teoretic, se poate muri de la vaccin. La fel, teoretic, se poate muri de la un antibiotic. Cunosc pe cineva caruia i se umfla limba (reactie alergica) cand mananca kiwi (in cantitati mari cred ca se poate sufoca). Deci hai sa interzicem antibioticele. Si kiwi-ul! :)

      00
    • Realitatea din spitale e aia pe care o spun eu!

      00
    • Mă refeream la contextul în care a spus-o, nu la afirmație în sine (see video).
      Doctorul vorbea, aducea argumente, ea simțea că s-a cam pârțâit exemplul ei și a intervenit cu replica peste el. La modul: „Na! I-am zis-o!”

      00
  21. Iar nu mai primeste saracu Andy nimic 1 luna…

    00
  22. Nu stiu ce conceptie are doamna Steer despre sexul anal, dar sunt curios sa aflu. Eu sunt fan al metodologiei Eberlien si nu cred ca ma poate contrazice.

    00
  23. I-aș lăsa și eu un gust amar în gură, când mă prinde cu catarama de la curea pe șireturi.

    Ohhhh, stai, Andi Moisescu erou național. :D :D

    00
  24. Dar din mizeriile si minciunilea astea ii iasa ceva bani ?

    00
  25. Mi se pare ca oricât ar vorbi doctorul lângă ea, tuta nici nu se obosește să mimeze ca ascultă. Tot ce contează e sa se audă vorbind ca sa se laude în fața comunității ei ca i-a zis-o. Dacă e să analizăm, comunitatea lor este exact comunitatea noastră în oglindă. Deci trece pe lângă ei orice argument logic.

    Felicitări d-lui doctor ca a nu a tratat-o ca pe un oponent ci ca pe cineva care nu are toate informațiile.

    00
  26. Ar merita sa aiba o fractura deschisa si cand ajunge la spital sa i se dea un ceai calmant de musetel si sa i se aplice comprese pe os cu varza Kale si usturoi. Dezinfectata cu ceai de paducel si coada calului, iar apoi sa fie cusuta cu o ata biodegradabila din canepa si ac facut din os de peste care a murit natural de batranete.

    00
  27. dudia asta zici ca are un baton de dinamita care e gata-gata sa explodeze. Sa nu vorbim de creier in casa decedatului… n-are.

    00
  28. Eu nu inteleg ceva. Dr. Craiu este un savant, un erudit, un om care isi cunoaste foarte bine meseria. Spun asta pentru ca intamplator l-am cunoscut. DE CE se coboara la o asemenea discutie, cu o semidocta cu pretentii de atotcunoscatoare??? Orice i-ar spune, ea nu va crede, pentru ca nu are capacitatea sa inteleaga ce spune el.

    00
    • ca să le dai muie proștilor care pun botul la ce zice maimuțica.

    • Merge si un citat ” Nu poţi să îţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc, ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea ” ( Ciolos )

      00
    • pentru ca ce spune ea afecteaza copiii multor oameni care o cred. e nevoie de dezbatere cu argumente, nu de teorii ale conspiratiei

      00
    • @mst: de acord, dar pentru dezbatere iti trebuie un interlocutor. Ea este doar o sectanta care nu vrea sa auda nimic altceva decat stupizeniile pe care le propaga.

      00
    • asa e, dar dezbaterea nu a fost benefica pentru ea, ci pentru oamenii care se intreaba daca ce spune ea e adevarat

      00
  29. un tip cu foarte mult bun simt, daca a reusit sa ramana calm langa isterica asta care mai are putin si isi ridica fustele. multe femei (ca ea) au ca singur argument ca au dreptate faptul ca vorbesc mai tare sau eventual vorbesc peste tine.

    00
  30. argumentatia nu e valida, nu poti compara micrograme injectate in sange cu micrograme ingerate

    daca 14% din ce mananci ar ajunge in sange ar fi grav :))

    00
    • am sânge de sos de shaorma! prin vinele mel curge cola!!!

    • Geez, omul a fost foarte clar, în toate vaccinurile care se pot face până la 6 luni există 4micrograme de aluminiu. Adunate. Încerca doar să arate că este o cantiate infima și că există și alte surse din care aluminiul poate ajunge în organismul copilului. Printre care apropos, și de la mamă în timpul sarcinii.
      Isteria asta cu aluminiul o înlocuiește pe aia cu mercurul. În ritmul ăsta în 20 de ani n-o să mai bem apă că hidrogenul este inflamabil.

      00
    • Eu sunt unul dintre cei doi prosti care pana acum au dat plus. Eu am dat din greseala.

      00
    • Stai, care sange? Vaccinurile pentru copiii mici nu se fac intravenos. Niciunul dintre ele.

      Documenteaza-te mai bine inainte de a sustine afirmatiile unei femei care era o jurnalista slaba dintotdeauna si o absolventa de drept fiindca era la moda.

      00
    • http://www.rasfoiesc.com/educatie/geografie/ecologie/Tratarea-apelor-pe-suprafata95.php

      nici nu trebuie sa o bei, doar din apa de la dus iti intra in corp mai mult de 4 micrograme de aluminiu!

      00
    • *ce ajunge ca produs final, dupa digestie, voiam sa spun. MOTIVUL pentru care mâncăm.
      Ce fac rinichii, de exemplu, ce filtreaza?

      00
    • @Radu: beeeeeeiiiii, tu de combustie spontana ai auzit???!!??? Acum avem si explicatia. Pericol, oameni suntem niste Hindeburgi ambulanti! Nu mai beti apa! Beti bere. (…). Nu. Nu beti bere. Ca si aia e facuta cu apa. Beti vodca, sau alt alcool. (…) Nu, ca si ala duce in timp la dezhidratare (il pishi, si cu pishatul scoti si foarte multa apa). Beti …Vin. Mda…
      P.S. Da, stiu ca si si vinul are alcool, dar, in insulele din Caraibe, prin secolele XVII – XVIII, cand pirateria era in floare, era mai sanatos sa bei posirca aia imputita pompos numita „vin” decat apa care era ceva infect. Bine, nimeni nu ne spune cat din apa aia imputita ajungea in vin, dar asta e alta poveste…

      00
  31. Antivaccinistii tot antivaccinisti raman. Stiu ei mai bine. Nu intelegeti voi. Aveti nevoie sa fiti salvati.

    00
  32. NOU
    #128

    Repercusiuni, ca oricum n-are.

    00
  33. Is curios daca ea a fost vaccinata cand era mica, teoretic da.

    Nu prea inteleg ce a patit femeia asta, stiu ca acum ceva ani aparea la o emisiune, parea normala pe atunci. Din cele cateva minute vazute in video-urile de mai sus imi pot da seama ca are probleme grave si ii recomand sa faca un control la tartacuta.

    Poate ca Andi ar trebui sa se implice mai mult, ma gandesc cum or creste copii lor…..

    00
    • I-a murit sora dupa o boala lunga si a avut experiente neplacute in spitale in perioada aceea de tratament. S-a simtit neputincioasa si isi imagineaza cum ar putea ea sa o salveze pe Lavinia (o fata super de altfel) daca ar fi putut.

      Increderea in sistemul medical i-a fost zdruncinata in 2005-2008 iar apoi a deviat tot mai rau. La inceput despre tratamente naturale, yoga, mancare sanatoasa iar mai apoi s-a cufundat tot mai adanc in locuri periculoase. Problema e ca sunt destule persoane care ii confirma stupiditatile ei iar atacurile constante nu sunt un mod de a schimba parerea unei persoane, din contra.

      In tinerete era o fata normala, un pic intotdeauna avida dupa atentie dar nu in mod exagerat. Lavinia, sora ei mai mare insa era o femeie superba, inteligenta, sufletista care isi voluntaria tot timpul liber.

      00
  34. Dacă priviți cu atenție, veți vedea că expresia facială a Oliviei Steer atunci când vorbește doctorul este echivalentului unui copil mic care își pune palmele la urechi și începe să strige tare „LA LA LA LA LA LA NU AUD NIMIC CE ZICI LA LA LA LA”.

    00
  35. Întâmplător lucrez într-un domeniu care are legătură cu aluminiul. Bomboanele alea colorate pe care le puneți pe torturi sunt făcute cu pigment care este fabricat din…aluminiu. Cineva să-i spună tutei ăsteia.

    00
  36. Cu dedicație, pentru Olivia:

    Antract- Fă, ești frumoasă* …

    *Cunoscătorii știu

    00
  37. Nu stiu de ce am impresia că între astia doi,Andi este fix ăla care nu dă mu.ie.

    00
  38. Pur si simplu nu inteleg compatimirea in masa a lui Andi Moisescu, de fiecare data cand vorbeste femeia aceasta. Plot twist: daca e si el fix la fel ca ea?

    00
  39. Asta pare genul care crede ca pamantul e plat. Ar fi si pacat sa fii antivaccin si sa nu crezi ca pamantul e plat. Fii prost pana la capat!!

    00
    • Flat Earth Society: „We have members all over the globe”.

      Oare cum ar suna aia de la antivaccinare? „Mulți dintre membrii noștri sunt vaccinați, dar asta nu îi împiedică să ne susțină.”

      00
  40. de frumoasă e frumoasă, de deșteaptă e frumoasă

    00
  41. Vreau sa intreb si eu ceva, cu toate ca poate o sa ma trollati: inteleg ca vaccinurile si ce mai contin sunt ok, dar poate anumite loturi sa fie contaminate cu ceva? Cum au fost dezinfectatii aia hexipharmati, sa fie si aici un caz asemanator.

    00
    • teoretic, există șansa. practic, nu s-a întâmplat niciodată.

    • Ba da, s-a intamplat. Unele loturi nu au fost bune pt ca verificarea a fost proasta. Dar aici e problema, ca nu mai poti lupta in mod real cu vaccinurile proaste din cauza ca te lovesti de anti-vaxeri. Parca ar fi platiti sa spuna tampenii si sa decredibilizeze orice actiune reala de tinere sub control a calitatii. Pe de o parte sunt interesele celor care produc vaccinuri, pe de alta parte anti-vaxerii. Si noi, oamenii normali suntem la mijloc si devenim victime fie a unora, fie a celorlalti.

      00
    • zoso: te inseli. Au existat cazuri si unele nasoale
      To create both inactivated and live poliovirus vaccines, Drs. Salk and Sabin used primary cell cultures from monkey kidneys to attenuate the polioviruses. However, one of the monkeys used, the rhesus macaque monkey, asymptomatically carried an undetected simian (monkey) virus that could infect and cause cancerous tumors in hamsters and other animals. In 1959, researchers discovered that infectious SV40 had been contaminating the Salk vaccine and early batches of OPV that had been given to more than 100 million people worldwide between 1954 and 1961.3

      00
    • ma refeream la cazuri recente, în ultimii 10-20 de ani.

  42. Steer ca Steer, dar Lora e bombă atomică.

    00
  43. Eu pana acum stiam de ea si de ideile ei doar de pe net. Dupa ce am urmarit ce gesturi si reactii are (de om bolnav psihic) imi dau seama prin ce drama trece Andi Moisescu. Nu e chiar asa usor sa o lase (mai ales ca au si copii) si avand in vedere ca practic nu este vina ei pentru modul de a fi ci este clar clinic bolnava.

    00
    • imi dau seama prin ce drama trece Andi Moisescu

      nu trece prin nici o dramă. se complace. e complice.

    • Daca Olivia se poate numi drama, atunci da, Andi trece prin ea.

      00
    • Probabil ca Andi traieste o drama, cum e insa cu „la bine si la rau”. Merita sa fie linsata in fata catedralei mantuirii neamului?
      Vad ca sunt 1.000.000++ de vigelantes pe aici, ca nu degeaba zic cei de la est de Nistru ca sunteti natzi.

      00
    • Vali, cum ziceam, poti sa zici ca se complace cand o suporta pe aia daca ea doar era anti-vax, flat-earth, etc. Dar faptul ca femeia este vizibil bolnava psihic schimba putin datele problemei. La o adica asta nici in instanta nu e pasibila de pedeapsa in caz de ceva.

      00
  44. Ba, suntem prosti. Bine, mai mult voi, nu eu. Femeia stie exact ce face. Aia cu e proasta este cea mai facila explicatie. Tanti este agent de dezinformare pe aceeasi scoala ca Badea si alti minunati. A creat context negativ de la inceput ca discuta nu va fi serioasa si calma, adica boul ala va fi necalm si neserios si tot asa. Eu m-as opri din a o lauda ca e proasta si as cauta-o de bani.

    00
  45. Pentru arhivă:

    Motivele nevaccinării:
    Refuzul general (față de toate vaccinurile) a înregistrat o valoare mai mare în mediul urban. Cele mai mari valori ale refuzului, în cazul eșantionului de copii studiat, au fost raportate în județele Hunedoara (41,5%), Caras-Severin (33,3%), Covasna (33,3%), Sibiu (29,2%) și Bihor (24,5%).

    00
  46. Eu cred că prestația doctorului ar fi putut fi mai bună.
    Cred că discuția trebuia purtată în termeni de probabilități (pt că asta-i realitatea):
    Luînd în considerare un sistem imunitar mediu, X procente de nevaccinați fac boala și mor din cauza acesteia, Y procente mor din cauza vaccinului și Z procente mor din cauza respectivei afecțiuni chiar dacă au fost vaccinați.
    Ce urmează, e matematică simplă.

    00
  47. olivia și-a șters contul. probabil va reveni când lumea va mai uita cât de proastă a fost la emisiunea asta. doar că internetul nu uită.

  48. Olivia Steer e nume de actriță porno.

    00
  49. Olivia ti-ai vaccinat copii ?
    Raspuns: e confidential ca si votul.
    Eu zic ca nu e proasta doar face pe proasta.

    00
  50. Va dati seama cati bani face femeia asta din expunere pe la tot felu de emisiuni si siteuri? Nu exista publicitate negativa, Olivia face bani din trending. La fel si sotu-so.
    Ganditi-va putin la ce inseamna asta

    00
    • nu ne dăm seama, pentru că suntem destul de deștepți să știm că genul ăsta de apariții nu se plătesc. la fel cum suntem destul de deștepți să știm că, dacă 3/4 din internet crede că ești un imbecil, nu prea faci bani.

  51. Bai si cand stai sa te gandesti ca toata vendetta ei impotriva vaccinurilor a aparut ca nu a stiut un copilas sa zica „uite mami calutu'”

    00
  52. Sa cantam in cor, va cer
    Ce proasta e Olivia Steer

    https://soundcloud.com/alexandru-evanghelidis/ce-proast-e-olivia-steer

    00
  53. Deci, cate micrograme de aluminiu sunt in toate vaccinurile pe care le primeste un copil in primele 6 luni de viata?

    00
  54. E foarte bine ca dl.doctor a venit la asa emisiune si a demontat tot ce a zis Olivia Steer cu argumente, pentru ca asa, poate cei care sunt ca si ea, pro-boala sau pro-epidemii, se vor razgandi si isi vor vaccina copii.

    „O.S. (uitandu-se la moderator) – Of…e greu…
    dr.Craiu: Da, asa e cu stiinta…”
    LOL

    00
    • Eu cred că doctorului îi pare rău că a venit și s-a bălăcărit în emisiune cu o ființă ce are capacitatea de înțelegere a unui animal de casă.

      00
    • @ Crimsonware: I beg to differ. Căţeluşele mele – Hunny (golden retriever) şi Bebelina (bichon havanez) – sunt evident mai deştepte decât Andi’s pet.

      00
  55. Ascultati-o insa si aici (a se intelege ca si eu o vad pe Olivia Ster ca fiind un pic…sarita de pe ax):
    https://www.youtube.com/watch?v=jkFaZdFSGPU
    Aici pare normala.
    Cu ce spune aici, are perfecta dreptate. Vaccinurile noastre, curate…sunt OK. Neincrederea in vaccinare vine din calitatea vaccinurile de-afara, multe experimentate pe lumea a 3-a, din pacate si noi considerati de altii…ca lume a 3-a.
    (neincrederea si pe mine m-a cuprins; si pe foarte multi; imi pun deseori intrebarea ce-as face daca acum as avea copil mic care ar trebui vaccinat; ma intreb de unde as cumpara un vaccin CURAT, de care sa fiu sigura ca e folositor copilului meu).

    00
  56. Discuta despre medicina cum discuta Mircea despre politica.

    00
  57. Fact check:

    Doza de aluminiu din toate vaccinurile pe care le face un copil e de aproximativ 4 mg (miligrame) si nu 4 mcg (micrograme) cum spune domnul doctor. Deci de 1000 de ori mai mult decat spune dansul, dezinformand ascultatorii. Asta pentru cei care au facut medicina si nu le prea au cu matematica.

    Sursa:
    http://vk.ovg.ox.ac.uk/vaccine-ingredients#aluminium

    Nu spun ca vaccinurile sunt rele, iar eu nu sunt antivaccin. Spun doar ca uneori nu exista dovezi pentru ca nimeni nu s-a obosit sa caute dovezi. Situatia e mai complexa decat „nu exista dovezi ca vaccinurile cauzeaza autism”. Suna fix ca „nu exista dovezi ca fumatul duce la cancer”. Pana cand se gasesc.

    Si nu mai puneti botul orbeste la tot ce zice un doctor (da, stiu, a facut o facultate bla bla) ca nu e ca la popa. Din fericire, in ziua de azi e destula informatie usor accesibila.
    Nu foarte demult, doctorii ziceau ca fumatul e bun:
    https://www.youtube.com/watch?v=D-y_N4u0uRQ
    Cum s-o fi terminat pentru aia care au ascultat sfatul doctorului?

    00
  58. da bă da a zis vreun doctor vreodată că fumatul previne boala x?

    00
  59. NOU
    #186

    Olivia Steer e reactia constiintei globale la suprapopulare.

    /s

    00
  60. nu mai comentați cu mailuri evident false

  61. Din cate am inteles chestia cu aluminiul e mai nuantata un pic: el vorbea de cat e ingerat care nu-i tot una cu ala de-i bagat direct in muschi si ea chiar ii zice chestia asta, dar pana la urma ramane in aer.

    Anyway ce am mai inteles eu din emisiune e ca ea e OK cu selectia naturala. La un moment dat cand vorbesc de epidemia de rujeola el ii spune ca 60 de copii morti in 2 ani jumate e foarte mult iar ea insista ca nu e.

    00
    • Iată cum explică doctorul Paul A. Offit, MD de la Children’s Hospital of Philadelphia diferenţa între aluminiul injectat prin vaccin şi aluminiul ingerat prin hrană şi apă: https://youtu.be/8H3sOzma22U

      “De fapt, e mult mai probabil să aveți aluminiu în sistemul circulator dacă îl injectați decât dacă îl ingerați. Dar problema este că există aluminiu mult mai mult în mediul înconjurător – fie în alimentele pe care le consumați, fie în apa pe care o beţi – decât veţi primi vreodată prin vaccinare. Cu toate că există o diferență între injectare și ingestie, adevărul e că ingeraţi atât de mult aluminiu încât de fapt ajungeţi să aveți mult mai mult aluminiu în sistemul circulator din cauza a ceea ce mâncaţi şi beţi decât ați primi vreodată prin vaccinare.

      Şi trebuie menţionat că, de obicei, atunci când oamenii au probleme cu aluminiul, este pentru că au rinichi care nu funcționează bine sau nu funcționează deloc. Sau primesc cantități mari de antiacide, care conțin o mulțime de aluminiu. Sau primesc fluide intravenoase care conțin aluminiu.

      Aşa că, de fapt, nu este o problemă și nici nu a fost vreodată. Au fost analizate datele despre aluminiu în ceea ce privește dacă este sau nu dăunător. Folosim aluminiul în vaccinuri încă de acum 70 de ani. Și răspunsul este: nu, sărurile de aluminiu conținute în vaccinuri sunt sigure.

      00
    • Multam, nu avusesem timp sa vad exact rata de absorbtie doar ca mi s-a parut importanta si pana la urma de bun-simt observatia pe care ar fi putut sa o clarifice pe loc Craiu.

      00
  62. Eu cred ca se face prea mult caz pe seama ei, nu ca i-as lua apararea, ea are o parere si a fost demult demonta.. nu stiu de ce a accepta sa vina inca o data la o emisiune si sa vorbeasca pe tema asta mai ales ca si in trecut a fost facut praf ca si-a dat cu parerea despre ceva in care nu are studii, eu zic ca oamenii sunt mult prea rai cu ea si ca cei care chiar aleg sa nu isi vaccineze copii datorita ei au problema mult mai grave decat ea!!!

    parca cineva a adus-o special sa isi bata joc de ea in emisiune.
    cel putin mie asa mi se pare.

    00
  63. Aici avem un alt reportaj antiprogres:
    https://stirileprotv.ro/stiri/inspectorul-pro/efectele-hormonilor-din-carne-fetita-de-10-ani-imbatranita-de-alimentatie-cu-2-ani.html
    Sau poate că antivaccinistii s-au infiltrat la institutul Parhon

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.