De ce-ați supărat-o pe Andreea Berecleanu, bă?

Fazele de genul ăsta sunt mereu adorabile: prezentatoarea TV Andreea Berecleanu a descoperit că la aeroport lucrurile nu sunt tocmai puse la punct și lumea e nervoasă, iar ea se miră de cum nu merge nimic în țara asta.

Adorabil. Andreea Berecleanu avea într-o vreme un soț care încasa bani pentru a pune oameni pe TV, bani pe care îi cheltuia doar el, ea nu știa ce face el. După care s-a dus la Antena1, postul unui infractor condamnat, parte dintr-un trust care luptă împotriva justiției și bunului simț în țara asta. Andreea n-are nici o problemă cu asta. N-a auzit niciodată de corupția intensă de la Tarom sau Otopeni, de taximetriști șpăgari, de studentă japoneză ucisă, de Consilii de Administrație care dau afară directori care vor să oprească jaful și căpușarea. N-are ea treaba cu asta. Ea are treabă cu automatul care nu mai avea fise.

De asta soluția pentru ca oamenii ăștia, care sug, direct sau nu, de la țîța statului, să se trezească la realitate e să li se întâmple lor. Să le moară copiii prin spitale sau pe șosele, poate așa află că lucrurile sunt nasoale în țara asta, din cauza jegurilor de politicieni pe care îi apără ei și trusturile la care lucrează.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

51 comentarii

  1. E ca un film românesc , are dramă și ciorbă

    00
  2. Pe undeva imi aminteste de Amalia Enache care plangea ca lumea e insensibila fiindca nu vrea sa-si dea propriile lucruri copilului ei, care „vede si doreste”. Zi ca nu e de-a dreptul induiosator cand dau oamenii astia cu nasucul lor fin de realitate.
    Smiorc.

    00
  3. Pe langa faptul da d-na Berecleanu are o mama de serviciu (ce-o fi aia, ea stie :) ), ar trebui sa realizeze faptul ca ce i s-a intamplat la aeroport este si rezultatul anilor de furaciuni si jeg moral sustinute, printre altii, si de trustul de presa din care face parte. Ca sa zic asa, d-na Berecleanu, bine ati venit in lumea reala :)

    00
  4. Pf, şi ce zeiţă mi se părea asta când eram puştan (acu 20 de ani)

    00
    • când îți pui dinții pe barter, nu prea poți comenta că acum arăți ca o iapă:)

    • Mai zi si de operatiile estetice „fara numar”. Tot barter. Apropo, ce mai fac Dan si Dana Barter?

      00
    • Asa credeam și eu. Apoi am văzut-o în realitate, și mi-a căzut fața.
      TV-ul te face MULT mai frumoasa decât ești în realitate. :)
      E cel mult „average”. (am văzut-o în 2010, dacă poate conta. Eram la o masă cu mai mulți, printre care și ea.)

      00
    • am avut neplacerea sa o vad pe raicu la un concert. aparent ok dar a zambit sau cum se numeste grimasa pe care a facut-o. bai nene s-a transformat pielea aia intr-o chestie numai linii si riduri de zici ca era un burduf de acordeon. sinistru. a semanat pentru cateva momente cu keith richards

      00
    • mindfulness rules!!!

    • Uratenia ar trebui apreciata mai mult deoarece e vesnica pe cand frumusetea e trecatoare.

      00
    • Sa vina Marius Tuca sa va explice cum era Berecleanca la virginitate …

      00
    • să vină tucescu să îi ceară lu brumă silicoanele înapoi!

  5. Merge sa-si ia sotul de la aeroport de parca ar fi fost unul de 90 de ani ce vine la Bucuresti din Burkina Faso pentru prima data. Cat timp liber sa ai? N-avea 35-40 lei pentru taxi pana in oras?

    In rest corect articolul, dupa ce-ai participat direct si indirect la furt, esti idignat ca lucrurile nu merg :)

    00
  6. am alergie la automatele alea din aeroport. de cand au aparut acum niste ani, nu e data cand am trecut pe acolo sa nu fie pb cu ele. ultima data am bagat fisa, mi-a aratat 6 lei parca, am bagat 4 lei si s-a blocat scriind totusi ca a rescris jetonul. mi l-a scuipat si ma asteptam sa mai am rest de plata 2 lei. m-am dus la mama dracului la alt automat din ala si supriza, acum aveam 9 lei de plata si eu nu mai aveam marunti. am dat Cancel sa mi-l scoata ca sa ma duc sa schimb o hartie mai mare dar mi l-a blocat si s-a inchis si aparatul asta. deci practic am futut 2 aparate in 5 minute.
    ba le-as da foc !!!!

    00
  7. numeste un trust media impartial si corect
    unde ar fi trebuit sa se angajeze ca sa nu „participe indirect la furt”? la Trinitas TV? pai si popii sunt corupti

    00
    • Conform acestui ,,principiu,, daca lucrezi la OMW esti corupt pentru ca Nastase a vândut Petrom pentru ceva șpagă. La CFR atât iti trebuie, ca au cumpărat aia bec-uri cu 500 de lei.Hotule!! Oare Samsung avem voie să folosim? Ca l-au arestat si pe ăla pentru corupție.
      P.S. Berecleanca nu era măritată cu Zaharescu atunci când el lua șpagă pe la Pro. Dar ce mai contează?

      00
  8. NOU
    #23

    Keep up the good work +1

    00
  9. ea e frustrata fiindcă avea impresia ca doar săracii se confrunta cu situații de astea. banii erau o soluție la orice. de fapt e supărata ca a ajuns în rând cu pleava.

    00
    • Exact asta voiam sa spun. ‘nu conteaza cati bani ai sau daca esti vedeta’ – asta e nemultumirea, nu ca stam in mocirla, ci ca stam toti in mocirla. Din punctul ei de vedere, probabil vedetele ar trebui sa aiba sosea separata spre Sinaia, nu tot cu gloata aia de nespalati de care nu a auzit nimeni.

      00
  10. Exemplu clasic de vrem totul frumos, dar să facă alții, să fie alții corecți și integri, nu noi. Este cam ipocrita doamna. Mă deranjează cum generalizează, că toți oamenii sunt mizerabili și că totul este câh. Poate că i se întorc lucrurile. Personal, chiar m-am mirat în ultimul timp să descopăr foarte mulți oameni politicoși, tineri care te ajuntă, îți țin ușa când te văd cu bagaje (umblu des), bătrânei care te îndeamnă să mergi în față la supermarket că nu ai decât câteva lucruri de luat și tot așa. Da, sunt și alții mai necivilizați, dar nu sunt toți așa, de ce arătăm numai asta, de ce să încurajăm numai asta? În general mă enervează generalizările și faptul că dă peste oameni necivilizați, este o consecință a tot ceea ce susține și hrănește și dumneaei. Auzisem că Dl Zaharescu fostul soț sifona bani, cerea șpăgi pentru știri la Pro Tv și că acesta este motivul pentru care au zburat de acolo, probabil că nici despre asta nu știa nimic și era neprihănită și atunci.

    00
    • Doamna fost dintotdeauna aroganta si nesimtita, doar o alta cititoare de prompter. Desigur, din dragoste sincera si dezinteresata s-a maritat cu medicul Stan (care a tunat-o integral.) Despre dumnealui se spune ca e sensibil la farmecele ei operate. Si nici ale alteia…

      00
    • erata: e insensibil la farmecele ei operate. Si la farmecele oricarei alte femei.

      00
  11. A incercat sa arunce cu euro in aparat?

    00
  12. Articolul asta ar merge la ea in comentarii.

    00
  13. Nu-i iau apararea dar si jeguri care claxoneaza fara motiv sunt.

    00
  14. Las ca e bine ca se mai revolta lumea…

    00
  15. Nu va mai suporta nici automatele ba chiaburilor!

    00
  16. Dezamăgirea ei cred ca e amplificată de faptul că cel din fața ei a trecut mai departe. Atunci a realizat că vedeta din ea a devenit un nimeni, neputincioasă în fața unei bariere.

    00
  17. taximetristii u sunt functionari publici, deci nu pot lua spaga, deci sunt perfecti QED

    00
  18. De ce naiba nu fac automatele ca la mall, iti dau tichet la intrare apoi il scanezi si platesti cand pleci. Un teanc mare de sute de tichete are loc mai bine decat vreo cateva zeci de jetoane, in aparat.

    00
  19. ”Să le moară copiii prin spitale”: prima pe lista, cu voia dumneavoastra, vita antivaccinista olivia steer!

    00
  20. Sa se faca… dar sa nu facem noi. Sunt curios cat a durat sa vada ca nu sunt tokene vs cat a durat sa faca poza si alte alea.

    00
  21. NOU
    #43

    Cat de supărat sa fiu… Citind asta „Antena 3 postul unui infractor condamnat, parte dintr-un trust care luptă împotriva justiției și bunului simț în țara asta.” uit de tot, și râd în pumn… Dar mă gândesc totuși, trebuie sa ai frigider imens…..La câți simpatizanți au ăia :))))

    00
    • Dar mă gândesc totuși, trebuie sa ai frigider imens…..La câți simpatizanți au ăia :))))

      primele 3 comentarii, unul după altul, de pe IPuri diferite, au fost fix la obiect. urât, virgin, știm unde stai.

  22. Da, deci barbatii sunt de vina pentru ca ea este o vaca parvenita si infatuata. Hai, sifon!

    00
  23. Voi n-ați observat adevărata ei durere.

    În prima frază o zice. Chiar dacă ești bogat și vedetă, n-ai parte de tratament ca-n Elveția…

    Asta e problema ei de fapt. După ce a tras toată viața să fie vedetă și să fie bogată, să fie și ea upper class, tot trebuie să interacționeze cu ‘săracii’ și cu servicii pentru ‘săraci’.

    Restul după fraza aia sunt detalii. Ea credea că aeroportul are parcare și intrare separată VIP pentru vedete și pentru bogați. Când colo nu.

    Aia e durerea ei de fapt :))

    00
  24. „Dar voi, cei care circulati cu trenuri, cu troleibuze, mergeti in spitale, in scoli, asteptati raspunsuri, autorizatii, salarii, aveti parte zilnic de umilinte.” Nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta exact, da’ mie imi suna a”Voi saracilor care dati cu capul de maruntisuri din astea destinate plevei”…spre deosebire de ea care e acolo sus, unde nimic nu o atinge…nici macar realitatea.

    00
  25. In Italia pățea la fel, nu înțeleg tam-tamul.

    00
  26. Astia de la tv, mai ales cei bine cotati, au impresia ca lumea se invarte in jurul lor…
    Cand ceva se blocheaza – ba, inca, mai o iau si in freza, verbal macar, le cade toata fatada de carton in cap, si ajung cu picioarele pe pamant… Acolo unde traim noi, astilaltii, fraierii.
    Si, ce sa vezi – e ca dracu’ !

    La mai multe Andreea ! Asteptam postari despre cum te-a stropit un nenorocit care a trecut in viteza pe langa tine, despre cum ai deformat janta dreapta fata intr-o groapa nesemnalizata, despre cum ai stat 4 ore la coada la doctor doar ca sa afli ca „nu mai vine azi”.

    00
  27. Sa candideze! Adica sa faca candida :)

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.