Știrile zilei – 27 februarie 2019

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

  1. Foarte tare doamna care a obtinut demolarea. Daca ar avea ceva minte, locatarii din sector ar trebui sa o voteze cel putin consilier local

    00
  2. Bună dimineața!

    Legat de condamnarea în primă instanță a fostului primar al Romei, Gianni Alemanno, nici o agenție de presă românească nu a considerat necesar să menționeze alături de cei 6 ani de închisoare și interzicerea pe viață de a avea o funcție publică („interdizione perpetua dai pubblici uffici”).

    Într-o țară ca a noastră în care pînă și curtea constituțională face maieutică legat de cine poate fi prim-ministru/președinte în România, în care interzicerea unor drepturi în urma unei condamnări este dezbătută din punctul de vedere al condamnatului și nu al dreptății, al actului de justiție, această omisiune mi se pare foarte relevantă.

    Am zis!

    00
    • Păi vezi cat a durat procesul cu ăla care a construit ilegal un bloc…5 ani .. vorba lui zoso : ‘justitia pe care o apărăm’. ..și vorba mea : ‘psd suntem toti’..

      00
    • Asta cu justiția care o apărăm e adevărată dar doar 50% oarecum.

      Sunt multe probleme, și multe caractere infecte în justiție, corect.

      Dar cine face legile după care funcționează ăștia? Nu cumva tot idioții din politică? De ce nu se măresc bugetele la justiție să poată merge mai repede treburile? (prin bugete nu mă refer salarii, aia e șpagă mascată, ci mă refer bugete pentru noi angajați, noi echipamente, etc).

      Cine are interesul ca să fie justiția lentă în românia, nu aceeași idioți din politică?

      De ce nu există legi clare de responsabilitate a judecătorilor și procurorilor care fac abuzuri? De ce sunt așa multe chestii la latitudinea procurorului, nu cumva ca să poată fi cumpărați când trebuie de cine trebuie? Ca și cazul din Țăndărei, judecătorii și procurorii ăia trebuia să zboare, indiferent dacă ar fi făcut prostia aia intenționat sau nu, pur și simplu legea nu trebuie să permită așa ceva.

      Și-au lăsat politicenii la portițe imense, de ani buni, și evident că și-au implantat și oameni peste tot, care atunci când e nevoie fac treaba necesară.

      00
  3. Problema nu este de ce cumpara lumea fluturi, problema este de ce un blogger cunoscut lasa un fluture sa isi scrie elucubratiile pe site-ul lui

    00
  4. Iti cumperi o tesla si o incarci de la telefon.

    00
  5. Nu neaparat un telefon ca ala de gros, dar as cumpara unul cu baterie de 8000mah de exemplu, cu grosimea aferenta. Nu ma prind de ce nu fac producatorii consacrati, modele de top.

    00
  6. nimic despre accidentul din pasajul obor?
    1. aseara la 5 erau 3 care s-au lovit la iesirea spre piata iancului
    2. azi la 7 erau 5 care s-au lovit la iesirea spre lizeanu https://www.antena3.ro/actualitate/social/accident-in-pasajul-obor-din-bucuresti-au-fost-implicate-cinci-masini-510005.html

    00
  7. Cum ma sa pui la stirile zilei ca Jysk deschide magazin nou in Onesti? Pe cine intereseaza?!

    00
  8. pana la urma Fold are dunga aia pe ecran sau nu:))
    cine da 2000e sa afle?

    00
  9. pcworld zice cica „The 4.6-inch Fold display actually brings us back to iPhone 7 territory—and that’s too small”.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.