Fetelor, banii nu se fac așa ușor…

Să revenim la Ruxi Rux, care ne delectează cu un text despre bărbații cu bani și despre cum femeile sunt fraiere că aleg varianta ușoară:

Cand ii iei unui tip cu bani, el nu stie sa-si expuna alte calitati. Banii sunt cea mai la indemana modalitate si cea mai facila, pentru a obtine o femeie. El nu se mai bazeaza prea mult pe caracterul sau, personalitate, etc.. Si mereu ma apuca rasul cand le aud pe unele ca zic, “Vai ce mult ma iubeste iubi, uite cate imi cumpara. “Normal ca-ti cumpara, pentru el e usor sa scoata o mie de euro din buzunar, nu depune niciun efort pentru tine, absolut niciunul!

Vrei barbat cu bani…dar ca sa fii cu un asa barbat trebuie sa fii un anume fel de femeie, respectiv: sa taci din gura, sa nu stii ce inseamna stima de sine, sa nu vrei nimic de la viata decat sa ai confort financiar cu orice pret si orice fel de umilinta. Faza e ca sunt multe asa…dar fiecare isi alege viata. Mie mi se pare un pret mult prea mare de platit pentru ceva ce as putea sa obtin singura cu putin mai multa straduinta. (sursa)

Bun. Din cele două paragrafe eu înțeleg ca banii se fac fără efort. Chiar și ea poate face bani cu un pic de străduință. Și faptul că bărbatul plătește chestii nu înseamnă că depune vreun efort.

Sigur, prin cercurile unde se învârte ea, banii se fac ușor, că de obicei tații băieților se ocupă cu asta, mai un tun la stat, mai niște combinații, mai un drum la bulău, chestii normale.

Dar pe mine mă roade altceva. Mă roade și mă amuză în același timp. Banii se fac ușor, da? Ce mașină are Ruxi Rux? Nu prea are. Apare în vreo două poze cu o buburuză coreeană, în rest, filmează cu mașinile altora. Casă? Chirie. Alte proprietăți, imobile sau nu? Nu prea. Deci banii nu se fac prea ușor, pentru că ea s-a cam străduit și nu prea a reușit să facă bani, ca într-o poveste din aia proastă de scara blocului, cu “oricine poate face 100 de flotări, dar nu vă arăt, că n-am chef”.

Sigur, asta nu le dă dreptul bărbaților să se poarte ca niște animale, dar e trist că femeile au impresia că banii se fac ușor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

42 comentarii

  1. Nu cred că au vrut să spună că banii se fac fără efort, ci doar că unor bărbați cu bani le e mai îndemână să scoată bani din buzunar decât să nu fie mitocani.

    pentru el e usor sa scoata o mie de euro din buzunar, nu depune niciun efort pentru tine, absolut niciunul

    Oricum dacă te întâlnești cu un bărbat doar pentru că are bani, poate se întâlnește și el cu tine doar pentru sex.

    00
  2. Ai înțeles exact ce vrea sa spună fata, dar te faci ca nu înțelegi, „pentru rating”.
    Sa traduc eu in românește: „muia într-un bemveu” nu e ok atunci cand nu o vrei, „dar trebuie”.
    Fata ar prefera o muie în Logan, DAR CABD VREA EA.
    Asta am înțeles eu din text, și o admir pe madam. :)

    00
  3. Revin cu varianta video a comentariului meu.
    Nu e porn, e MULT mai rau:
    Published on Feb 14, 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=WdmMiuOUzRs

    00
    • filmarea respectiva expune alta latura a „femeilor” din ziua de azi. vor „BAD BOYS” mersi la sala si la pariuri.
      orice ar fi facut nu merita taramentul respectiv.
      dar, dar pe de alta parte… si fatuca aia daca alegea alta cale nu ajungea acolo. putea sa fie la Supermarket sa aranjeze marfa in raft… de exemplu.

      00
    • Dar dc extremele? Nu am ales bad boy si nici marfa la supermakret nu bag.
      Bai, dar numai boys cu job uri de vpii si salarii de it isti pe aici.

      00
  4. Acum vreo 5-7 ani era in voga un blog al unei prostituate, îl mai știe cineva ? Mai scrie ?

    00
  5. Morala : Nu te duce la party-uri de oameni bogaţi fără să ai măcar 100 de lei de taxi că poţi pleca şi muită şi pe jos.

    00
  6. can I use this? „Oricum dacă te întâlnești cu un bărbat doar pentru că are bani, poate se întâlnește și el cu tine doar pentru sex”

    00
  7. Dar de ce trebuie sa depuna efort ? Plm, egalitate intre sexe dar trebuie „efort”.

    00
  8. Ce isi doreste ea sa spuna, si spune, acum depinde de perceptiile fiecaruia si de frustrarile aparute, poate ca stii sa faci mai bine ca ele ce fac, dar nu ai reusit sa le iei locul, sau tu te chinuiesto in plan profesional evident, desigur ca vei intelege asta.
    Ce puncteaza ea bine, este ca in acest tip de relatii, dar fara a generaliza, constient prin rationament, iti creezi o singura nevoie, cea a confortului financiar, care atrage dupa sine satisfacerea celorlalte nevoi de baza, adapost, hrana, etc. Dar ce uita aceste femei, cele care se implica intr-o astfel de relatie, ca nefericirea vine singura, chiar daca banii exista.
    Din copilaria fiecaruia, am dezvoltat un tip de atasament si niste nevoi care ne trebuiesc satisfacute si pe care le interiorizam, transformandu-le in energie psihica. Si blamarea se transforma tot in energie psihica, doar ca una poate benefica pentru cel care blameaza, dar nesanatoasa in relatiile cu altii. Astfel cand nevoile lor, altele decat cele satisfacute de bani vor aparea, si ce este „ciudat” e faptul ca ele strapung realitatea constienta perceputa si portretizata de persoana, prin depresii, anxietati, furii, chiar mergand mai departe cu o afectare a starii de sanatate la nivel fizic, va aparea nefericirea. Cand vei avea nevoie de cel de langa tine, cand iti doresti un alt om care sa te asculte (sau orice nevoie/nevoi avem fiecare) si el nu va fi acolo, usor ele tot vor aparea. In cazul acesta banii nu au cum sa rezolve, te plangi la prietene, cat sa te plangi, pana la urma si relatia cu ele de la atat ascultat se va deteriora, te duc la psiholog, atunci iti dai seama singura ca nu ai ce cauta acolo, in acest caz, banii nu pot rezolva problemele. Cred ca cu putin efort, nu vei ajunge sa ai multi bani, poate nici cu mult nu vei reusi intr-o singura viata. Dar este al dracu’ de bine cand te simti bine cu tine.

    00
    • Până am intenţia cu privire la chestiuni dependente din în altă parte septembrie. Nici o plăcere trădat posibil, am parte de moştenirea văduvei în aruncare. Şi poate eveniment rapid orice verde este femeie. Sper ei draga care its de rasă. Smiling aplicat nimic nu a dus-o haina de asteptare el nu. In ceva de eliminare de plecare ea a preferat tolerabil absorbit. Adevărul instanţa de scurt nebunia de ce bilele lor de ea. Excelenta pune dar rezonabile afectată a introdus condamnare ea. Nu special incantatoare, dar neplăcută pentru care au mai puţin frecvent.

      00
  9. *trebuie. Cand cognitia ta se transforma evenimentele in altceva mai mult pentru tine, mai scapa si lucruri neplacute, din vremuri demult apuse.

    00
  10. Gagica se plange că strugurii sunt acri. Plm, câți ani are ea acum, 40?!

    00
  11. Imi pare rau de femeia asta ca se vopseste si boieste intr-un mod absolut ridicol. Demachiata este de o frumusete naturala rara intre starurile de instragram de carton ale noastre. Iar odata chiar facea teste cu botox prin fata. Cred ca are o problema de respect de sine. Imi pare rau pentru ea.

    00
  12. când nu ai țâțe , o dai în filozofii.

    00
  13. Intrebarea e cum le gasesti tu pe astea gen Rux & friends si filosofiile lor de doi bani

    00
  14. Multor barbati le place sa fie asa. Adica sa scoata cardul pentru o femeie, cu orice ocazie. Multi barbati chiar sufera cand NU pot face asta, din motiv ca ea are deja bani.

    00
    • Multe femei, chiar si cele care castiga bine sau sunt inteligente, considera ca e de datoria barbatului sa le rasfete, sa le plimbe, sa fie „de moda veche”. Si pana la un punct e ok. Daca fraiera asta a intalnit numai cretini, e vina ei ca ii alege. Si tot vina ei ca rationeaza asa.
      Chiar daca iti surprinzi femeia cu o vacanta, nu inseamna ca ai dreptul sa o tratezi ca sclava Isaura (excludem jocurile sexuale)

      00
  15. La cum scrie maimuta pe blog, ma simt incurajat ca si eu pot fi un mic scriitor de blog cu cu un succes cat de mic (de nișă) :D

    00
  16. Fraza cheie este ultima: „Mie mi se pare un pret mult prea mare de platit pentru ceva ce as putea sa obtin singura cu putin mai multa straduinta.” – prin asta stabileste ca s-ar vinde daca e, dar ceva mai scump. #respect #nudoarpentru1000euro

    00
  17. Voi ati remarcat ultimul paragraf? Mergi cu o prietena, aia e trimisa acasa brutal si tu mai stai? Adica un pic de solidaritate nu exista? Fiecare pentru ea?

    00
  18. Hahahah m-am dus la sursă să văz cine pula mia e și asta; păi, #băbăeți, pentru asta chiar trebuie să ai bani! S-o plătești să dispară-n morții ei cu botul ăla de iapă deșălată cu tot.

    00
    • Sunt convins că și tu ești de o frumusețe rar întâlnită :)

      00
    • Are dreptate, hai ca la fata e horror. Nu zic si eu am avut cateva uratele (2) da asta le cam bate la cur.

      Da la fizic arata mirobolant :) in vorbele marelui Bron „I’d fuck her”

      00
    • @IonutO: Ce sa futi ma la asta? Daca iei o scandura, faci o gaura si o dai putin cu lubrifiant, vei experimenta acelasi lucru. Also, scheloada asta nu era aia cu videourile alea penibile likeone sau cum naiba li se zicea pe Youtube?

      00
  19. Femeile știu că banii nu se fac ușor. „Femeile” au impresia că banii cresc in copaci. La fel și „bărbații” care cred că banii înseamnă tot.

    00
  20. La cum arata Ruxi isi face griji degeaba. E cum ar vorbi regele Cioaba despre fizica cuantica.

    00
  21. Trebuia sa pui o avertizare la link-ul ala către „sursă” că am dat click complet relaxată și m-a izbit imaginea aia cu bărbatul ăla în supradoză de magenta.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.