Știrile zilei – 14 februarie 2019

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

51 comentarii

  1. Datorie mare ca Grecia avem, fuduli si prosti ca grecii suntem, numarul doi in stat grec avem, doar clima e un pic diferita dar cu ceva poluare se rezolva si asta. Singura chestie diferita, pe aia i-au scos nemtii din cacat pe noi ne vor baga si mai tare rusii

    00
    • Doar ma-sa era grecoaica, el nu. Cica…

      00
    • Alt analfabet funcțional care poluează degeaba planeta.
      Care datorie mare ca Grecia?

      00
    • :) sly stii ce inseamna analfabet functional… eu cred ca descrie o persoana ca tine. Asta ca idee, nu vad dc nu poti sa-ti exprimi o parere fara sa jignesti pe cineva pe cine nu cunosti, rautatea gratuita e arma prostului. Esti prost?

      00
    • Sly e special. Dacă îi spui că e mu!st pentru că mănâncă rahat despre tine pe oriunde apucă se supără și te întreabă ce ai cu el, de ce îi vorbești urât. E un fel de Mircea Badea wannabe.

      00
    • Goldfein dacă ai o informație și nu o poți procesa, adică să compari 2 numere simple, să faci o comparatie de clasa ZERO, atunci stai draqului în banca ta și nu deschide gura că ești toxic.
      Pe lîngă asta, cine citește ce ai debitat consideră ca real ceea ce ai spus.
      Se numește FAKE.
      Tu poți procesa ce a zis analfabetul ăsta „datorie mare ca Grecia avem”?
      Nu sînt un ipocrit și mincinos cum ești tu.Dacă cineva este ipocrit atunci așa ii voi spune.
      Vezi că nu mă cunoști ca să îti exprimi părerea despre mine :)))
      În felul ăsta al tău nu ar mai exista nici un feisbuk.
      P.S. ionuț tu închide-ți muya că iasă prea mult kkt din tine. Asta așa de fentă zic să mă cobor la nivelul tău de digestie(nu de înțelegere). Mă cunoști de undeva să îți exprimi părerea despre mine, vorba lui goldfein?

      00
    • Propun moderarea comentarilor lui Sly înainte de publicare.

      00
    • Găniescule tu de ce te bagi în jocul ăsta?

      00
    • asa incepe realitate Idiocracy, cand cineva spune o chestie sanatoasa si niste parliti scot comparatii din burta.

      pe aceeasi linie cu „Romania are datorie cat Grecia” se poate spune ca si Romania are acelasi pib cu Germania, nu e mare diferenta intre cele 2 comparatii (evident gresite)

      btw, nu stiu cine poate da like la dejectia postata de @nicu

      00
  2. NOU
    #10

    Vedeți mă cum se ține mâna pă volan la biemve?

    00
  3. NOU
    #12

    In articolul de la politichii m-am oprit aici „Economia a mers întotdeauna bine sub guvernările lor”. Aveam niște bănuieli din alte articole dar m-am lămurit pe deplin cu ocazia asta . :)

    00
    • #amin. spalatura de aia eleganta, pe termen lunng. tot acolo am inchis si eu

    • te supara adevarul ? :))

      00
    • Exact la propozitia aia m-am oprit si eu. Concluzia era, „ce ne-am face fara psd?”

      00
    • NOU
      #16

      @Alex Adevărul e că perioada 90-96 a fost de vis. Cum m-am putut înșela?

      00
    • si la ce te asteptai ? sa umble cainii cu covrigi in coada ? nici nu iesiem bine dintr-un regim dicatorial… pe bune…

      00
    • Pentru ca nu-i asa, evaziunea fiscala n-a crescut deloc strict in guvernarea PSD la cote record de a fost nevoie sa fie introdusa o acciza la combustibil?

      Oh wait, it did! :D

      00
    • „Au furat, maica, dar au si facut” intins pe in articol.

      00
    • După articolul ăla din 2008 când abia ce se spărsese buboiul imobiliar, dar domnul cu tichii își sfătuia cititorii că atunci era cel mai potrivit moment să-ți cumperi casă și că nicidecum piața n-o s-o ia în jos, nu mai citesc nimic scris de respectivul.
      Dar Vali insistă să ni-l bage pe gât.

      00
    • V-ați gândit că poate insistă să vi-l bage pe gât pentru că e de acord cu anumite idei exprimate acolo? Dar voi nu aveți nevoie de oameni cu opinii diferite, din alt unghi, vreți doar o cameră de ecou. Sunteți niște mici cenzori frustrați că nu aveți putere de viață și de moarte asupra altora.

      00
    • e nevoie și de niște păreri cerebrale din bula cealaltă.

    • NOU
      #23

      „Ținând cont că din decembrie până la mijloc de ianuarie au fost concedii, evident că aceste negocieri au durat mult. ” Asta nu e deloc o părere cerebrală. Doar o încercare de scuză pentru niște puturosi incompetenți. O firmă serioasă ar da afară în șuturi toată conducerea. România e cea mai mare firmă din țara asta, care e amânată pt ca au fost concediu.
      PS. Am citit multe păreri din cealaltă bulă. Nu vin cu nimic concret. Doar scuze, găsit vinovății în orice altă parte dar nu în curtea proprie și cea mai tare e neasumarea nici unei decizii. Pasează pisica de la unii la alții

      00
    • Citeam cu plăcere articolele lui Mordecai cu toată că nu eram mai niciodată de acord cu opiniile lui. Dar omul ăla știa să scrie și își argumenta părerile.
      Dar dacă limbile date de domnul cu tichii în curul pesedeului sunt considerate păreri cerebrale, atunci nu mă miră ca vine câte un ionuț să-și cace ritos sentințele-n drum.

      00
  4. Te rog eu, nu-l mai promova pe imbecilul ala cu politichii! Este mai toxic decat trolii rusi, daca nu o fi chair unul. Parca i-ai mai dat un link in care zicea ca nu se intampla nimic grav in Romania, ca totul este exagerat si ca de fapt nu o ducem deloc rau.

    00
    • Eu zic ca e bine sa fim informati, sa vedem pareri din ambele tabere – pentru a ne putea feri (pe cat se poate) de manipulari.

      00
  5. Grav cu datoria publica este ca nu se vede nimic din banii aia in infrastructura, se imprumuta bani pentru pensii si salarii.

    00
  6. „Berea Tuborg cumpără iaurtul Muller”
    Daca pe viitor cumpara si o fabrica de hartie igienica eu m-as feri sa mai cumpar de la ei.

    00
  7. Daca 500 oameni = 500mil , 10mil = zero.

    00
  8. macar avem poza frumoasa in articolul cu cele mai corupte tari :D

    00
  9. NOU
    #34

    Bilka… un instalator partener de-al lor din Sinaia (pot da si nume daca e nevoie) mi-a pus prost acoperisul. La o ploaie mai puternica mi-a intrat apa in pod. Partenerul din Sinaia nu a mai raspuns la telefon, iar baietii de la Bilka m-au ascultat si apoi s-au facut ca ploua. Cam asa e la romani cand iti merg bine afacerile.

    00
  10. politichiile au reusit sa trezeasca psihopata din mine: cum sa termini litere si sa folosesti termeni ca „isterical“? cum sa nu fii capabil sa pui niste virgule corect dupa doăjdeani de jurnalism? despre limba adânc infiptă in anusul psd au zis deja altii, ce sa ma mai mire, si mb ko este absolvent de matematica si are logica mai fluida decat unul care-a terminat spiru

    00
    • și ”expertiza marilor firme de audit” care i-au ajutat pe greci să aburească bugetul. mi se strepezesc ochii când văd ”expertiză” în loc de ”experiență”.

      00
    • Expertiza, experienta, devansare, devastare, cam tot pe acolo se invart

      00
  11. m-am mirat să văd că nu suntem în top 3 la cele mai corupte țări

    00
  12. Ala cu laser jammer-ul e prost. Trebuia sa-si puna Stinger sau Al Priority care nu genereaza erori pe device-ul care masoara viteza si sa invete apoi cum se foloseste asa ceva. Ideea la un laser jammer e sa franezi imediat dupa ce primesti alerta si sa-l dezactivezi dupa max 3-4 sec, astfel incat sa ti se poata masura viteza.

    00
    • Uite cine stie detalii. Continua te rog ca poate suntem curiosi :)

      00
    • @Alin actually dupa ce m-am uitat mai atent pe pozele din articol, se pare ca eroarea era E01 care defapt inseamna „Measurement error – target never acquired. The target was out of range or was too close.” care e ok. E07 in schimb inseamna ca respectivul are jammer si incearca sa interfereze cu masuratoarea… deci cel mai probabil omul pur si simplu nu a oprit jammer-ul si au intrat astia la banuieli. Avea totusi un jammer ok.

      00
  13. „People start being interested in something because it’s going up, not because they understand it or anything else.”
    Dacă o majoritate ar înțelege circuitul banilor în natură, n-ar mai fi fun pentru greii din branșă.

    00
  14. Dincolo de toate cliseele kitsch, azi e Sfantul Valentin, deci sa ii dorim lui Vali sanatate si zile bune de ziua numelui. Si cititori multi si destepti, desigur…

    00
  15. Datoria externă a României=98,4 miliarde Euro……….

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube