Fenta cu falsul doctor și prioritățile presei…

Minimum minimorum: care era cea mai arzătoare știre de zilele astea? Manda și Olguța și-au luat un mic conac cu bani din salariu. Deja se începuse un cârd frumos de glume pe tema asta când a lovit știrea cu falsul doctor, care are de toate: scandal, fals în acte, un cetățean străin dând șpagă, posibilitatea de țîțe. Un combo perfect.

De asta se urmărește subiectul în continuare, pentru posibilitatea de țîțe. Ați văzut vreun interviu cu soții Manda pe tema provenienței sumei cu care au cumpărat? Nu știu, se poate să fi fost, a fost acoperit complet de știrile cu doctorul.

Și e greu să notezi în agendă să suni la fiecare 3 luni la poliție pentru un subiect sau altul (eu am o fixație cu carambolul ăla de pe ceață de pe autostradă cu instructorul auto care a frânat pe banda a doua ca un imbecil), nu faci audiență cu știri de genul ăsta.

Nu zic că cineva l-a aruncat pe doctor la presă, ci doar ca presa a luat repede subiectul cu țîțe și a abandonat orice altceva.

film-a-star-is-born

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

44 comentarii

  1. Aseară la ora 21.00 Olguța drăguța a explicat de unde are banii și care este situația conacului.

    00
  2. Ok, atunci tatele mai mari sa invinga!

    00
  3. De ce nu e voie să frânezi pe autostrada? Nu pricep.

    00
    • că vin mașini din spate.

    • că vin mașini din spate CU VITEZĂ ÎN PULA MEA

    • @Vali: Nu si daca mergi pe contrasens

      00
    • @Tziahs faza de care zice Vali este ca pe o ceata cu vizibilitate extrem de mica un dobitoc a oprit pe banda 2 pe autostrada. evident ca au venit din spate masini cu viteza si nu l-au vazut pe ala si a iesit un mega carambol.
      nu e vorba ca nu ai voie sa franezi pe autostrada…

      00
    • Instructorul este considerat cel mai nevinovat dintre toti implicati in accident (conform politistilor care se/s-au ocupat de caz). 90% din ceilalti au declarat ca au fost loviti din spate initial. Dosarul e in faza de expertiza tehnica/ crminalistica (ceva de genul asta)

      00
    • Si eu am ramas trggered cu carambolul ala, deci daca ai ceva informatii in plus, sunt curios

      00
    • despre acest accident e vorba.

      am sunat eu de două ori la polițistul care instrumenta dosarul (am luat-o așa, pedant, din telefon în telefon și din polițist în polițist până am ajuns la el), o dată la câteva luni și o dată în toamna lui 2017, la un an după accident, „e în cercetare, nu vă pot spune nimic” și „a fost trimis procurorului, nu vă pot da detalii”. nici numele procurorului, nici numărul dosarului, nimic.

    • el e de vina ca a redus ca a redus viteza in conditii de vizibilitate proasta si ceilalti sunt nevinovati ca au continuat sa mearga ca tembelii fara sa vada nimic? poate inteleg eu diferit adaptarea vitezei la conditiile de drum. dar ma rog, sa nu mai intram iar in discutii inutile

      00
    • el e de vină de 3 ori:

      1. pentru că e instructor auto, deci trebuia să știe mult mai bine ce și cum.
      2. că mergea cu viteză prea mare pentru câtă vizibilitate avea
      3. că a pus frână pe banda a doua de la 90 la 30 (sau de la 120 la 30, depinde de declarații).

      repetă după mine: nu te oprești ca vita în drum! te dai într-o parte, într-o zonă sigură, te duci la mă-ta, dar nu te oprești în drum!!! și mai ales pe banda a doua. las-o-n morții mă-sii, e minima logică.

      uite, colet pe banda a treia frânând ca un imbecil https://zoso.ro/img/2018/06/b136pop.mp4

    • Accident si ceata pe autostrada nu era cu un taximetrist?

      00
    • nu, era cu un instructor auto cu logan 1.2 pe gpl.

    • care e limita de viteza cand e ceata densa? eu stiam 50kmh.
      daca intru intr-o zona cu vizibilitate foarte redusa eu nu zic: ‘ii dau la fel, sper sa nu fie nimic’, ci ‘reduc viteza macar la un nivel raportat cu vizibilitatea’.
      deci in mod sigur franez. reducerea vitezei intr-o astfel de situatie nu este doar recomandata, ci obligatorie. intrebarea e de ce naiba cei din urma nu au franat, pt ei nu era aceeasi ceata?
      de fapt de ce ma mir, ca pe vreme de ceata sau zapada/drum alunecos eu printre singurii care reduc un pic viteza, ceilalti sunt zmei. si nici macar nu sunt un melc, ci merg rezonabil.
      stiu de cand a fost subiectul ca ai sarit sa il acuzi pe instructor, dar eu nu pot fi de acord cu asta. e total diferit de filmarea ta in care ala franeaza nejustificat.

      00
    • problema nu e ca a redus viteza, ci ca a redus-o mult si brusc si a ramas pe banda a doua

      00
  4. NOU
    #19

    „Presa” = conglomerat de organizatii atent supravegheate, infiltrate si controlate de servicii, cu meniri multiple, dar complet diferite de misiunea originala a presei: aceea de a informa corect si prompt de cele mai importante si relevante subiecte ale zilei.

    De obicei, urmaresc crearea unei stari permanente de pericol si de panica, in scopul de a mentine controlul asupra „glandei emotionale” din creierul consumatorului de media.

    Se recomanda a se consuma cu un graunte de sare sau a nu se consuma deloc.

    Nimic nu e vreodata atat de important pentru a pierde vremea cu el via mass-media.

    00
  5. Si nu uita probabil cel mai important subiect acoperit de tzatze: bugetul!
    E februarie, bani nu sunt, laudele au fost deja prezentate, toti primarii urla…se discuta avansat despre reducerea numarului de bugetari din primarii…totul acoperit de tzatze! Super-eficient si destept!

    Eu ii respect pe baietii care decid astfel de strategii! Sunt destepti!

    00
    • Firea nu face nimic pentru bucureșteni pe 10.000 pe lună
      Cretinul nostru, la 9000 de locuitori ,nu mișcă nimic pe 4500
      Aș fi vrut să-i văd pe „edilii” ăștia când urlau de bucurie că și-au majorat salariile

      00
    • ar fi bine cum spui tu, dar primaria capitalei nu face nimic pe mai bine de 1 mld. euro/an, iar cea mai defavorizata primarie comunala, toaca minim 200 de mii/an, doar cu salariile si sediul.

      00
  6. Sau ca sa ramanem pe domeniu, a mai intrebat-o cineva pe tante de la Ministerul Sanatatii cati au murit de gripa saptamana asta si ce masuri concrete s-au luat in afara de a declara epidemia? Exact, țâțe!

    00
    • Las-o mai moale că miroase urît.
      Ce kkt de treaba are ministrul dacă x, y, sau z nu se vaccinează?
      Cîte decese au avut loc doar din cauza gripei?Și din aceștia cîți au fost vaccinați?
      Mentalitate de om care așteaptă ca statul să îți pună în farfurie, să mestece, să kacze în locul tău și tu să fi fericit.

      00
    • sorina are tzatze!

      00
    • NOU
      #26

      La ce imunitate ofera vaccinul antigripal, care e destul de nesigur, cred ca daca erau vaccinati, din aia o suta mureau 96. E drept, ar fi salvat 3-4.

      Acum ma intreb, pentru ca cei morti de gripa nu au murit doar din cauza gripei ci mai aveau si ceva pe langa, oare ar fi supravietuit vaccinului?

      00
    • Ai dreptate, ministrul sanatatii e pus acolo numai sa ne povesteasca cum si-a luat italianul parafa „de mila”.

      De curiozitate, tu esti vaccinat antigripal? Ai gasit vaccinul la medicul de familie? Ai cautat vaccin in farmacii in ultima luna? Crezi ca intr-un sat oarecare de 100 de case, sa zicem din Baragan, batranii de 80 de ani (categoria probabil cu cele mai multe decese) au acces la vaccin? Sau la doctor? Asta o fi treaba ministrului?

      X, y si z nu s-au vaccinat, in ciuda apelurilor repetate ale ministrului, si in ciuda campaniilor intensive de informare facute de minister, nu?

      00
    • Comentariul anterior e pentru sly

      00
  7. Dar de ce neaparat serviciile, baieti cu strategii, fumigene etc. Nu putem accepta ca reporterii zilelor de azi sunt atat de prosti ca doar la asta se pricep ? Tzatze, barfe …. Cati dintre ei reusesc sa puna niste intrebari la obiect si in cunostinta de cauza despre buget, sanatate, coruptie ? Cati dintre ei reusesc o relatare sau un comentariu fara greseli gramaticale de pronuntie ? Stirea cu tzatze si buze e mana cereasca pentru ei si o lalaie cat si cum pot pana la urmatoarele „evenimente” cu limbi si cururi.

    00
    • a mai aparut un doctor care nu e doctor. nu ti se pare o stire demna de prima pagina ca in romania profeseaza doctori care nu sunt doctori?

      00
    • Poate … Pentru o zi, doua top! Pagina intai nu e rezervata pentru evenimente cotidiene iar in Romania anormalitatea a devenit ceva cotidian, Pagina 5 a devenit Pagina 1, daca ma-ntelegi. Influenceri care nu sunt influenceri, autostrazi care nu sunt autostrazi, doctori care nu sunt doctori, politisti la Rutiera care nu au permis de conducere, prim-ministru care nu e prim-ministru… si asa poti continua toata ziua! Serios, pe tine inca te socheaza “evenimente” de-astea? Stii ce m-ar soca pe mine sa urmaresc in media? Stiri de genul “In doar un an, in Bucuresti s-au construit/renovat cele 4 stadioane promise pentru Euro 2020” sau “C.P.T. a fost rapit de catre necunoscuti si obligat sub tortura sa marturiseasca adevarul despre guvernarile ultimilor 16 ani” sau “A fost (re)adoptata Legea Ilicitului” sau oricealte alceva de genul asta.

      00
  8. Intre timp, Pomohaci a scăpat de proces.

    00
  9. Medicii de familie trebuie să solicite vaccinul și să îl administreze. Din cîte cunosc nu ar fi probleme cu numărul medicilor de familie din oricare zonă a țării.
    Persoanele cu risc care trebuie să se vaccineze:copiii și bătrînii.
    Vaccinul nu se face in ultima lună ca și tuica înainte de masă.
    Se pot face mii de campanii dar care nu vor avea efect fiindcă există diverse cauze și ministrul nu cred că o fi prima.
    Nu sînt în categoria de risc, îmi cunosc organismul și știu cu cîți oameni intru în contact. Deocamdată nu am nevoie de vaccin.
    Ăia 80 de bătrîni nici nu au nevoie de vaccin dacă trăiesc ei cu ei fără să intre în contact cu un om bolnav.
    NIMENI din lume nu produce vaccin SIGUR așa că las-o baltă. Eficacitatea unui vaccin este cam de 50%.
    Dacă aș avea nevoie de vaccin atunci l-aș face gratuit nu l-aș cumpăra.

    00
  10. Numai un cretin poate crede că gripa ucide. Ceea ce nu se „vede” este că firmele producătoare de vaccin fac bani la greu de pe urma statului și pulimii.
    Toți cei morți, dar absolut toți, au murit de bolile cronice pe care le aveau. Gripa a fost doar cireașa de pe tort.
    Acum e pe val imbecilul italian, dar pulimea uită că țara merge-n cap.
    Pulimea uită că Arafat „cumpără” ambulanțe de la Deltamed cu 250 mii euro pentru stat, iar aceeași ambulanță a fost cumpărată de la Deltamed de-o firmă non-profit cu 95 mii euro. Asta nu vede nimeni.
    Și că tot veni vorba de puletele italian: cine și cum i-a echivalat diploma? Muistu’ din DSP care i-a dat cod de parafă, a fost doar „mutat disciplinar” și nu închis. Oare de ce?
    Simplu: pentru că România este un cancer, dar unul care place pulimii.
    Ah, nimeni nu mai știe că Dragnea deține juma’ de Teleorman sau că gripa porcină a fost o manevră ca fi-su să vândă 30 mii porci la foc rapid (la 100 Euro bucata, o făcut flocea ceva bani, nu-i așa?).
    Și pulimea uită că muistu’ cu cămașa albă care a „coordonat” jandarmeria la protest a fost promovat, pe când în orice altă țară din Europa, ar fi fost închis.
    Scandal: urșii au ajuns în oraș!
    Dar nimeni nu vede că pădurile-s tăiate sistematic din 1990 încoace. Unde pula mea să meargă și ursul ăla?
    P.S. Manevra asta cu vaccinul antigripal e anual în România, doar așa se pot băga sub preș chestiile cu adevărat importante.

    00
  11. Aici iar pornești de la o premisă greșită, că scopul presei noastre este de a informa (nu am spus și corect). Nu Scopul presei noastre este clickul sau propaganda. În afară de Cronica lui Orlando și agențiile unde mai găsești știrea brută, restul fac fie clickbait, fie propagandă, fie amândouă.

    00
  12. Din cauza viloiului a respins-o Johanescu pe Olguta. Viloiul pare mai mishto decat fiecare din cele 6 case ale lui facute cinstit din meditatii.

    00
    • postac alert

      00
    • in plus, olgutza poate da meditatii doar sub catedra!

      00
    • Pentru prostaci: tema articolului este despre faptul ca presa s-a dus dupa fente si nu a insistat pe sursa banilor pentru viloi. Mai este de interes si faptul ca Olguta a fost respinsa a N-a oara iar faptul ca viloiul arata mai bine decat cele 6 case poate fi un motiv de respingere. Poate nu. Ramane intrebarea de unde au banii pentru viloi la fel cum aceasta intrebare se pune si pentru cele 6 case ale politrukului, viloiul lu’ Dragnea si mai sunt si altii. E clar ca pe retardati ii intereseaza doar smecheriile unora, altii pot face orice
      si daca vre-unul comenteaza fac pe ei de suparare.
      PS: pentru mutanti, omu’ a zis despre el insusi ca e politruk – https://www.youtube.com/watch?v=kjm_VbHKIjU

      00
  13. Fără țâțe viață e pustiu!

    00
  14. Nu cred că e vorba numai de țâțe. Ci mai ales despre faptul că un impostor a putut opera ca urmare a faptului că instituțiile de profil i-au dat aprobările necesare ”din milă”, deși recunosc ei înșiși că nu au înțeles nimic din diploma aia (pentru care nu i-au cerut traducere legalizată, așa cum era normal și au ales s-o ia de bună, probabil tot din milă. Sau din imbecilitate, sau dintr-o mare durere-n dos sau din toate trei cauzele).

    Asta e știrea, de fapt. Nu țâțele puse de ăla. Deși a mutilat oameni. În context, faptul că X și Y au mai delapidat ceva alunecă pe plan secund. Și serios acuma, se mai miră cineva de asta? A, au mai furat ăia din nou niște bani, quelle surprize. Not.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.