Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. Pe-aici era unu „nimeni de nicăieri” care s-a făcut mare exclusiv din conținut furat. Acum e ambasador iQOS. Așa că ordonața aia care le mărea taxele inclusiv la ăștia cu tutunul e ok, că și ei sunt jeguri.

  2. E un moment bun să facem un profil pentru „George Stanca” să fie exemplu pentru ciorditorii tineri, să vadă și ei cum ajungi la bătrânețe. Că au impresia că asta va funcționa tot timpul.

  3. Tare aia cu primul loc la sanatatea copiilor. Si la infectii in spitale eram pe primul loc, toata Romania nu vazuse una bucata infectie de cativa ani (in rapoarte)

    00
  4. La stirea aia cu boxerul ma gandeam cum de a ajuns om al strazii dat fiind faptul ca a avut o cariera destul de impresionanta. Am gasit explicatia pe Wikipedia: „In 1986, he was arrested in Portugal for drug trafficking and jailed for four years. After that he worked on funfairs…”

    00
  5. Romania are primul loc la sanatatea copiilor.
    Are si primul loc la mortalitate infantila!

    Adica oamenii nu duc copii la spital si mor acasa.
    Oricum mor si la spital :(

    Asta inseamna un sistem de sus si pana jos bazat pe promovarea pilelor si nu a valorilor.

    00
  6. rezidentialele construite cu avizurile spaguite ale primariilor polueaza apele cu amoniu ( adica cacat), apoi apa nova dezinfecteaza apa de la robinet cu clor pana la cantitatea maxima admisa, dsp-urile primesc si ele spaga sa n-aiba habar de capul lor, problem solved

    00
  7. lumea inca mai pune botu’ la statistici de toate felurile?

    00
  8. Am 3 telefoane pe olx (1 al meu si 2 ale prietenilor) din care 1 sigilat. Exceptand teapa „stau in anglia, da-mi datele de bana, iti trimit banii si trimiti tu telefonul), doar „oferte” de „bun simt”: listat la 3300: frate iti dau 2100 ca atat am, „schimbi cu ceva din ce am (si daca te uiti vezi tot felul de ciurucuri de zici ca e targ de vechituri)- oricum e precizat „fara schimburi” , frate nu da telefonul pana sambata cand intra banii :)).

    Pana acum doar o singura oferta concreta, anulata cu 15 min inainte, pe motiv ca „a intervenit ceva”

    Cel mai mult ma enerveaza scuza cu: „iti dau 1000 de lei ca atat am”. Pai bine, du-te si ia-ti ceva listat la 1000 de lei, daca tot ai atat. Nu te uita la ceva listat la 1500 de lei.

    00
  9. NOU
    #21

    Toate ziarele online dau știrea despre italianul cu opt clase. Opt clase Hahaha..” Noi avem două facultăți și ăla opt clase „

    00
  10. Statiile deverseaza apa menajera in balta, apa de ploaie; in oradea s-au construit cateva blocuri peste o fosta fabrica de chimicale cu autorizatie desigur. Conteaza? neah, studiul geotehnic? Facut din pix fara forare
    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/zeci-de-locuitori-din-oradea-exasperati-de-un-miros-intepator-in-cartierul-lor-de-unde-provine.html

    00
    • acum e totul roz, a trecut deranjul. 3 camere 80k+. se pastreza principiul de la articolul cu pestii infectati cu metale grele… da’ ce e maica? eu ti-am zis sa stai acolo?

      00
  11. Janet(a) si Marie(cica) dame de trefla, restu’ uteciste si/sau sovhoznice !

    00
  12. A fost si discursul pt Starea Uniunii, printre altele parca a citit pe-aici aia cu Venezuela:

    „Here in the United States, we are alarmed by the new calls to adopt socialism in our country. America was founded on liberty and Independence and not government coercion, domination, and control. We are born free, and we will stay free.

    America was founded on liberty and Independence and not government coercion, domination, and control. We are born free and we will stay free!

    America will NEVER be a socialist country.”

    00
    • free sa fie violati anal de corporatii si de cei bogati :)

      00
    • Dupa ce au exterminat bastinasii, au construit cu sclavi si s-au omorat intre ei de la bani si teren au inceput sa emita hartii si sa isi spuna ca-s liberi, bineinteles acum iti cer viza sa ai acces la libertatea lor :))

      00
    • Ha ha haa sure, Perkele & NIX, comunisti mititei ce sunteti voi :) Vulpea care n-ajunge la struguri spune ca-s acri. Si va mai mirati de ce PSD&co ies deasupra tot timpul.

      00
    • nu-s comunist, sunt doar adeptul unei piete libere atent regulate de catre stat in folosul cetatenilor si, in cazul in care isi permite, masuri de protectie sociala si in folosul cetatenilor (educatie gratuita, asigurare medicala de stat si alte manele). fiind si cetatean finlandez, am vazut ca treaba asta merge in unele conditii, la noi n-ar merge implementata momentan, iar SUA e paradoxul total: tara de oameni care devin tot mai sclavi incercand sa fie liberi. in plus, sistemul de libertate totala si neinterventie a statului e un sistem depasit, n-a mers pe la 1800, n-ar merge si acum :)

      00
    • @perkele Asta e cea mai tare manea: „piete libere atent regulate de catre stat” :)

      Statul nu va „regula atent” niciodata. De fapt regulatul neatent e viol, ceea ce se si intampla intr-o gramada de tari cu taxe-peste-taxe pe capul cetateanului ca doar nah, avem educatie+asigurare medicala „gratuita”!

      Iar restul? „protectie sociala” – sa fim seriosi, alt BS inradacinat in Europa, de ce se crede prostia asta ca apanajul socialismului e „protectia sociala”? Ca vine la pachet cu alta legenda („sa se dea”), nu-i asa?

      00
    • America nu este socialista. Doar ca…
      Profitul este tratat in mod capitalist, merge la actionari si eventual platesc taxe cit mai mici iar pierderile sint tratate in cel mai socialist mod: statul sa plateasca ajutoare. Ca sint „prea mari sa cada”.

      00
    • @mihai: Vorbesti sa te afli-n treaba, Trump a micsorat taxele, economia americana merge excelent. Exxon baga $10miliarde in infrastructura americana si matale o freci la rece cu filozofii ieftine. Cum plamea sa fie tratat profitul altfel decat „capitalist”?!? :) csf n-ai csf, toata romanimea/raul-ramul stie exact cum merge treaba in alta parte, in America mai ales. Iar cand e vba de vot in Romanika, ies TOT sacalii astia.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.