Cioloș la început de 2019

Teodor Tiță scrie un articol foarte bun despre încercările pe care îl așteaptă pe fostul premier Dacian Cioloș și are dreptate: de doi ani de zile nu a făcut nimic și sunt șanse să moară speranță la cum își calculează fiecare pas mic pe care îl face. Pentru că, dacă pică prost la alegerile astea, e gata.

Mie îmi place Cioloș, pentru că e tăcut și ciudat și pentru că preferă să tacă în loc să deschidă gura cu fiecare ocazie, dar până și USR a reușit să mai miște una alta prin politica locală. El și specialul ăla de Voiculescu fac pași atenți, strâng semnături și emailuri și se gândesc la alianțe politice. E obositor și dezamăgitor ca, în doi ani de zile, să nu faci nimic și Teodor subliniază bine faza cu “dacă nu pui mâna să faci ceva, se vor șterge din memoria colectivă și puținul pe care l-ai făcut când ai fost la guvernare”.

Da, știu, pe deoparte vrem  politicieni civilizați, pe alta vrem să sară la scandal cu leprele astea de ne conduc acum.

fun-propaganda-rusa

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

114 comentarii

  1. Va face lucrurile astea din fruntea unei liste în care numărul de membri ai unui partid înființat acum o lună e egal cu cel al membrilor unui partid care, de la alegeri încoace, duce greul Opoziției alături de PNL.

    Săracii de la PNL, cum duc și ei greul Opoziției. Să nu-i doară spatele, numai.

    00
  2. Politicieni civilizati sa fie cand au cu cine sa fie. Pana atunci avem nevoie de tupeisti si nesimtiti ca Dragnea, dar cu intentii bune. Un fel de anti-Dragnea.

    00
    • Ciolo e anti virus ul de care avem nevoie cu licenta pe 10 ani

      00
    • adica basescu

      00
    • @Noname, nu că m-ar interesa așa tare subiectul, dar poți să argumentezi de ce crezi asta? Ce a făcut sau cine e Cioloș de-l vedeți așa mulți ca pe un salvator?

      00
    • @Ciuby: Ciolos a condus guvernul cu cei mai competenti oameni pe care i-a avut Romania la Palatul Victoria de vreo 20 de ani incoace.
      Iar pe perioada guvernarii sale au si pornit niste proiecte interesante, toate din pacate oprite de psd.

      00
    • Domnule Ciuby, in primul rand din ce colt ai tarii esti? 2. As vrea sa l vad 10 ani ce face el cu un guvern cu oameni totali noi/din alte domenii, ca de restu am vazut care e treaba. Tu ce zici? Sa incercam ceva nou, decent, zic? Nu e nici pe departe un salvator, dar oameni de astia care imi.arunca in fata vorbe de astea ca ce a facut X, Y is satul. Am vazut ce au facut restu pana acum. :). Hai cu schimbarea, cu ceva nou.. prin ardeal viata e ok, in sud/est e cam multa mizerie .. culmea nu? Autobuze stricate de la turcaleti si multe altele.
      Just my 2 cents.

      Ps: bucurestiul e un jeg. Vara trecuta am fost acostat de un semi colores taximetrist pur si simplu degeaba, ca mi s a cerut un foc si l am.refuzat vezi doamne ca nici nu m am uitat in ochii lui. Si o parte din lume e mai putin civilizata si cu o atitudine de bagabonteala si marlanie. Bo$$

      N am patit asta nicaieri pe unde am fost, ba da nicaieri.

      00
    • @florin
      daca avea coaie ciolos dadea OUG ca alegerile locale sa fie in 2 tururi… nu-l putea opri nimeni nici macar psd. a dat multe OUG dar nu si p’asta sau altele asa ca mai usor cu pianul pe scari

      00
    • @bebe: gresit. Parlamentul era PSD (ma rog, USL), si daca dadea asa o ordonanta, imediat o lua parlamentul in dezbatere si o respingea. Ma rog, detalii.

      00
    • @florin
      habar n-ai!! de cand dezbate si respinge parlamentul OUG-uri ???
      OUG il da doar guvernul -> se publica in monitor si gata. doar guvernul ala sau alt guvern in viitor umbla la ea….

      00
    • @bebe: nu le ai, dar te dai destept. Banuiesc ca te referi la HG. Pentru ca OUG este reglementat de art 115 din Constitutie. HG-ul e la art 108. Si nu se poate schimba legea electorala cu HG.

      00
    • @florin
      ba frate te rog frumos cauta pe google „OUG alegerile locale ciolos” si o sa gasesti articole de la ziarecom pana la hotnews in care spun oameni care se pricep isi dau cu parerea ca ciolos la vremea aia putea da oug dar ciolos a dat-o mereu ca nu e treaba guvernului si e parlamentul. i-a fost frica de psd, de o motiune de cenzura, nici nu mai conta ce facea psd dupa.
      in ochii votantilor ciolos ramanea ca un om care a avut coaie si personalitate si le-ar fi zis muiepsd din functie nu asa din strada ca fraierii. intelegi diferenta ???!!!
      in schimb el a preferat un loc caldut sa nu supere pe nimeni,sinecura merge, ca sa fie bine ca sa nu fie rau… intelegi ?? degeaba zici ca psd e ciuma rosie daca atunci cand o vezi pe dancila ii pupi mana… au avut coaie aia de la sectiile de votare de cand le-au intins mana basescu si dragnea aia au zis „nu dau noroc cu tine”
      FACTS !!!!!!

      00
    • Eu din ce tin minte in momentul in care Ponta a plecat si a venit guvernul tehnocrat PSD-ul si-a lasat acolo o portita de salvare si au zis asa :

      Guvernul trebuie sa administreze / guverneze tara pana la urmatorul ciclu electoral fara insa sa poata da OUG / HG care sa modifice substantial situatia. Alegerile locale / parlamentare clar ieseau din discutie.

      Treaba Guvernului nu e sa dea legi in locul Parlamentului ca de aia avem Parlament. Se dau HG / OUG doar in cazurile in care e un caz de forta majora si pentru a pune in practica ceva care ar putea dura prea mult ( vezi amendamente si dezbateri inutile in Parlament). E o exceptie nu o regula cum au facut cretinii astia de la PSD de la Grindeanu incoace.

      De ce a trebuit sa existe OUG 13 cand asta se putea face in Parlament? Pentru ca se taragana discutia foarte mult , lumea afla care erau efectele juridice , se pute bloca promulgarea legii samd. De asta au folosit astia metoda pumnului in gura , cainii latra, ursul trece.

      In momentul in care faceau asta sareau cu gura pe ei si cereau dizolvarea guvernului.
      A fost lasat pe scaunul soferului cu pistolul la tampla , mergi inainte, nu schimbi directia, nu schimbi viteza, ajungi pana la urmatorul ciclul electoral si de acolo preluam noi.

      Ceea ce s-a si intamplat

      00
    • @Noname, complet de acord cu tine, dar cu o mică mențiune: cam asta s-a zis și despre actualul președinte și acum, din ce văd, lumea îl cam înjură.

      @Florin, există pe undeva o listă cu realizările respective? Ceva imparțial, din care pot să înțeleg exact cu ce s-a ocupat în anul ăla?

      00
    • @bebe: „de cand dezbate si respinge parlamentul OUG-uri ???”
      De cand exista articolul 115 in Constitutie.

      00
  3. cam cat de rau a ajuns tara asta daca speranta e intr-unul care nu a facut absolut nimic in viata, e marioneta unor baieti destepti, specialist in plantat rosii si castraveti, si cand a avut ocazia sa fie la guvernare a reusit sa faca cu mare kkt…

    si sunt prostavani care il vad ca pe julien mesia…

    00
    • nu mai bea clorul din apă.

    • macar nu mai tre sa il filtreze prin paine :)

      00
    • Da ma, astia scoliti, decenti si deja verificati prin Europa nu-s buni. Bine ca-i buna vita aia de Dancila.

      00
    • Zet – Pretenas, tu vrei schimbare, dar nu accepti o schimbare..cum kkt vine asta.. adica cum vrei sa schimbi ceva stand in cur si comentand aici? Esti postac?

      00
    • Argumente PRO==Argumente CONTRA==ZERO BARAT. Trist!

      00
    • @Alex
      pana una alta adevarul despre Ciolos e ca omul e somer de vreo cativa ani buni, asa verificat prin europa si scolit cum e el.
      si lumea sa nu uite, Ciolos a fost ministru agriculturii candva in romania ,a mai fost membru PDL si „la europa” unde zici tu ca a fost verificat a fost trimis de basescu….

      00
    • Intr-un an a facut mai multe lucruri bune decat PSD+PNL+cinemaivrei in 25 de ani.

      Nu crezi? Uita-te de date: financiare, sociale, de oricare.

      00
    • theo – cum ar fi? nu vad sa fi luat ceva masuri dupa scandalul cu colectiv asta ca un prim exemplu negativ

      00
    • asta cu „ciolos a facut, Uita-te pe date: financiare, sociale, de oricare” e o chestie care o data ce a intrat in mintea unora nu mai iese, au impresia ca il cunosc pe ciolos de o viata ba chiar baga si mana in foc pt el ca e cinstit, etc ….
      imi aduce aminte cand eram la liceu daca se raspandea vorba ca o fata e curva asa ii ramanea stampila fetei chiar daca ea a avut doar 2 gagici in toata viata ei…. stampila ei in bula noastra de atunci ramanea ca aia e o curva…. cam asa e si cu „ciolos a facut”

      00
    • E greu de folosit google. e mai bine sa iti dai cu parearea ca nu a facut nimic

      Uite un exemplu : https://www.wall-street.ro/articol/Economie/206258/bilantul-guvernului-ciolos-cele-mai-importante-realizari.html

      00
    • Ce a facut ciolos? A crescut salariul? Ponta deja il avea in program la 1200, ciolos a mai plusat un 50 de lei si l-a luat ca fiind al sau. Asta cu somajul sunt vise umede, ai trecut de cele 6 luni din somaj ai iesit din statistica, nu mai intereseaza pe nimeni daca ai unde lucra sau nu dupa cele 6 luni. Fondurile atrase sunt din era ponta, proiectul nu il poti depune in ianuarie iar in februarie sa vina cascavalul. Deci, cum zicea, guvern zero.

      00
    • dupa 1 an de ciolos am stat acasa si am lasat psd sa treaca ca prin branza, pentru ca

      00
    • … pt ca ciolos nu a facut nimic timp de un an. In timp ce psd are controlul statului de aproape 30 de ani si a făcut o labă.

      00
  4. de-o parte. deoparte se foloseste cand „pun deoparte”

    00
  5. factual vorbind, în ultimii 30 de ani, psd a pierdut, în parlament, doar în fața (fantomei lui) coposu și în fața lui băsescu. și, de fiecare dată a pierdut pentru că toți ceilalți erau (sau au fost forțați să fie) strâns uniți împotriva lor. cioloș nu este, din păcate, nici motor electoral, nici unificator de forțe, dar este un personaj absolut ok pe care tabăra anti-psd trebuie să se bucure că-l are. din păcate, nu el, sau nu numai el va aduce eventuala victorie împotriva psd.

    00
    • Parcă a pierdut și-n fața lui Iohannis…

      00
    • ce cuvânt, din astea două: „în parlament”, nu înțelegi?

      00
    • separat, le intelege!

      00
    • Cu sau fara Ciolos portavoce, inevitabil se vor coaliza intr-o alianta electorala, macar pt turneul final din 2020, pe baza experientei de la meciurile-test de anul asta.
      Problema e ca nu cred ca USR-PLUS-PNL vor reusi sa atraga >50% din voturi, indiferent de portavoce. Deci iar o sa depinda totul de curvele maghiare. Care se vand foarte scump. Singura speranta ar fi o prezenta la vot mai mare, care sa duca UDMR-ul sub 4% si sa le mai scada din marja de manevra la negocieri.

      00
  6. facand o paralele cu o intersectie, cred ca as vota pe orice aduce o stabilitate in tara, face niste autostrazi, centura lu bucuresti si nu isi ridica palate cu bani de la popor.

    00
  7. Eu as vrea sa vad un om care inspira. Care are o viziune. Un lider. Ciolos nu este un lider. Nu a fost niciodata. De asta nu va avea vreo sansa in politica actuala. Vreau sa vad un politician care se concentreaza mai mult pe ce putem face, nu sa ma trimita dupa tigari cu acelasi MUE PSD deja obosit. Sa ma faca sa-l votez pentru ca m-a convins ca e capabil si doreste sa faca ceva pentru tara. Sa-l votez pentru el, nu ca sa nu iasa altii. E clar ca daca vrei sa faci curat in cotet la porci, va trebui sa te murdaresti. Omul trebuie sa fie dispus sa se murdareasca. Sigur ca nu va mai avea imagine impecabila. Dar la final sa poata spuna, da, a trebuit sa ma murdaresc, dar uitati ce am realizat. Dar pentru un asemenea politician nu exista electorat. Sustinatorii psd-ului nu au o problema cu mizeria atata timp lor le e bine, iar opozantii psd-ului viseaza la oameni impecabili care nu au voie sa se murdareasca in curatenia facuta.

    00
    • Un fel de Macron?

      00
    • Sa avem grija ce ne dorim. Pe criterii asemanatoare, in 33 nemtii l-au votat pe Hitler.

      00
    • Coaie, Mesia a murit acu’ 2000 de ani, nu-l mai astepta ca nu mai vine. Lucrurile sunt facute de oameni impreuna, nu de unu singur. Unu singur poate cel mult sa-si futa viata. Vezi Snowden, vezi Asange, vezi Khashoggi.

      00
    • adică un arafat? ăsta e tot la psd, a spoit un pic gardul și-a sărit la cea mai bună șansă de moment, probabil pentru că oamenii care vor să facă „ceva” conștientizează că se luptă cu o caracatiță mult prea mare pentru puterile lor și pentru câți sunt cei care vor altceva decât mafie, șmechereală, furt, descurcăreală orientală (nota bene: azi m-a informat un aitist că la 2-3000 de euro salariu el n-are nevoie de pensie)

      00
    • adică un arafat?
      Nu, arahat e pentru aia care vor un voda, un sef, un dictator cu mana de fier sa le zica ce sa faca. Lider inseamna altceva.

      00
  8. incercarile care pe care il asteapta. pe intuneric. la colt de strada.

    00
  9. Ciolos sau Dancila? Alegeti voi!
    Ciolos sau Dragnea? Alegeti voi!
    Vlad Voiculescu sau Serban Nicolae? Alegeti voi!
    Cristian Ghinea sau Rovana Plumb? Alegeti voi!
    etc….

    00
    • NOU
      #47

      Adica papitoi vs incompetenti. Ce zici de alta varianta la fiecare intrebare?

      00
    • dacă ar fi doar ”papițoi vs incompetenți” ar fi o treabă, dar e ”papițoi (rămâne totuși de dezbătut) vs hoți/șnapani/tâlhari/răuvoitori/infractori”.
      așa că eu prefer papițoi, chiar și în cazul în care chiar sunt papițoi.

      00
    • Straini, in pula mea. Sa vina strainii sa ne conduca, romanii au asa o ciuda pe tara asta, ceva de speriat. Doar in dusmanie, doar contra suntem condusi. Trebuia azi sa se uite Polonia in sus la noi, nu sa ne uitam noi in sus la Bulgaria.

      00
    • @ sofer_de_masina_puternica: inca il astepti pe Mesia? pe printul cu cal alb?

      00
    • @ sofer_de_masina_puternica: inca il astepti pe Mesia? pe printul cu cal alb?

      Nu, nu mai asteapta pe nimeni, lui ii ajunge Dragnea.

      00
  10. Eu astept de la Opozitie un Program de Guvernare cum a avut PSD, sa spuna ca in 4 ani vom ridica 2 spitale, vom construi 20 de WC-uri si o sa inauguram 20 km de autostrada. Nu vreau chestii futuriste gen facem apartamente pentru medici sau inauguram 100 km de autostrada pe an, vreau sa para ca cineva are un plan.

    Din pacate Opozitia se uita cum PSD isi da cu tesla in laba piciorului si se asteapta ca romanii sa ii voteze pentru ca sunt singura alternativa. Dar cand 3 din 5 angajati lucreaza in sectorul public eu nu cred ca PSD va fi sub 30% la alegerile pentru președenție.

    00
  11. Ciolos si gasca lui de printese mediocre vor fi votati exclusiv de oameni rupti de realitate. Ciolos nu reprezinta pe nimeni si nimic… iar la vlad voiculescu am alergie

    00
    • Domnu’ @mihai, Mesia zicea să dăm cu piatra doar atunci când suntem „flawless”.

      E așa greu sa pui un certificat ssl valid pe site-ul ala ?
      Câtă credibilitate crezi că mai au sfaturile tale, când browserele urlă că e un site nesigur?

      00
    • Mihai, comentator de internet, macar daca ai face si tu 1% din binele pe care il face Vlad Voiculescu, cel la care ai tu alergie.
      E bine ca nu ai alergie la dragnea, veorica, olguta, valcov, tariceanu, tudorel toader si celelalte jogodii… ca daca aveai alergie la astia te scarpinai toata ziua…
      Ce sa mai zic, roman prost ce esti, nu iti place sa fii reprezentat de oameni cinstiti si competenti, iti place sa fii reprezentat de hoti.

      00
    • ce bine ca PSD ul reprezinta pe toata lumea

      00
  12. Bai Vali, dao-n mama ei de treaba, dupa ce ani de zile testia lumea de „bloggerul lui Basescu”, acum vrei sa te stie de „bloggerul lui Ciolos”…nu mai bine ramai tu la critica si-i lasi pe altii sa propagandeze?Nu, pe bune…

    00
  13. Intr-o seara ploioasa am vazut ca din sens opus, pe trotuar, vine Voiculescu. M-am gandit sa ma opresc, sa-i strang mana si sa-i urez succes. Imi place tipul, asta e. Doar ca apoi am vazut ca era cu Florin Grozea asa ca am mers mai departe: „Aia e Vlad. Win some, lose some”.

    00
  14. Si daca ne gandim, nu e greu sa faci o schimbare. Daca ar fi niste oameni in frunte, si nu acei teroristi. Eu am asa repulsie fata de acele personaje, afirm cu tarie ca as fi bucuros sa aud la stiri ” Casa poporului a fost bombardata de un avion taliban”. Dupa, s-ar putea atrage investitori, proiecte, fonduri ue, inasprirea legilor, mai multi politisti pe strazi, arestarea suedejilor etc. Asa a fost si gandirea lui Hitler in acel punct al istoriei. Sa fim seriosi, toti de aici, ganditi asa. Hitler a strans evreii, noi am face-o oricand cu suedejii, i-as inchide cum a fost atunci, le-as confisca tot. E un fenomen periculos, si cred eu scapat de sub orice control.

    00
  15. parerea mea despre Ciolos:
    cred ca e perfect pentru linia a 2-a dar nu are talent de politician de prima linie.dc? pentru ca nu il ajuta fatza(nu are carisma), vorbeste o romana cam ca un maghiar care sta de 20 de ani in romania,are o dictie mai rea ca ion cristoiu, nu e spontan si se vede ca mereu cand vorbeste are textele pregatite sau citeste,nu are replica (cred ca intr-o confruntare politica il bate si ludovic orban) si nici nevasta’sa care zici ca a baut apa dupa guru bivolaru nu-l ajuta deloc…. si sa nu-mi spuneti ca „da ba da in franta,germania,belgia…. asa trebuie sa fie un politician bla bla bla”, aici vorbim de piata politica romania iar el vrea voturi aici!!
    JEGUL de basescu a fost nascut cu talent pt a fi politician. mi-a furat votul in 2004 si ala a fost ultimul vot pt el cand am realizat ca pe langa primul talent are talent si sa fie un hot si o curva de om dar realitatea e ca a castigat de 2 ori bucurestiul si de 2 ori presedintia… O JAVRA DE OM
    Ciolos a pierdut in 2016 cand a ales sa fie fata mare care nu participa la alegeri si a pierdut 3 ani numai el stie pentru ce sau la ce i-au folosit.

    00
  16. NOU
    #68

    Mie imi place Ciolos, dar din pacate apropierea sa ne-explicata, sau explicata cu tafna, de un securist ordinar din vechea garda ma pune in garda.

    Tot cu el o sa votez sau cu USR, dar o sa votez amar, cu gandul ca tara este oricum pierduta, asa cum a fost dintotdeauna.

    Nu am nicio speranta. Romania e o tara de gunoi, condusa de un grup favorizat de securisti obscuri, care in functie de interese ne flutura maimutici prin fata si Motzoci.

    Duca-se dracului.

    00
    • Problema trecutului si umbra serviciilor este cea mai mare pata pe Ciolos. Sunt barfe multe, pe care omul nu le a lamurit.

      00
    • „Sunt barfe multe, pe care omul nu le a lamurit.”

      Eu am auzit ca esti postac rus, te plateste direct sputnik. Te rog lamureste asta cat mai repede si cat mai convingator.

      00
  17. Părerea mea e ca Cioloș n-a vrut sa risipească prea multe calorii cu implicarea, pentru ca înregistrarea miscarii Ro100 bătea pasul pe loc, fiind taraganata prin Instanțe. Cred ca nu voia sa facă valuri sa-și dea mai tare foc la valiza. Probabil acu, ca i-a ieșit cu Plus, omu va fi mai vizibil. La nivel de țara am înțeles ca are doar câteva sute de oameni activi, deci nici cu cine face treaba, nu prea are. Strângere de semnături, organizare in teritoriu, care implica in primul rând bani. Care de unde?! Tac’su Soros, l-a cam lăsat din brațe. Rămâne de văzut, though. Eu unu’ l-as vota cu amandoo mâinile.

    00
  18. In ultimi 30 de ani, Romania a dat 2 mari asa-zisi lideri:Iliescu si Basescu. Acesti lideri, s-au validat in niste tururi de scrutin, au produs emotie pe unii i-au inspirat si au carmuit tara. In tot acest timp, esaloanele inferioare nu au putut sa produca ceva mai bun, cam asta e situatia la zi.
    Revenind, Ciolos este interesant precum o femeie nu foarte frumoasa este interesanta, dar isi tine gura, are un mister aparte. Dupa ce deschide gura se risipeste misterul si realizezi ca nu are absolut nimic interesant. Acelasi lucru il spun si despre primul plimbaret al tarii.
    Sa faci acum politica in Romania, iti trebuie 2 chestii simple:curaj si expunere. Nu ai nevoie de idei, nu ai nevoie prea multa minte, daca esti anti-pesede deja ai un mic avans. Si am uitat, zilnic expui niste postari pe facebook(twitter nu a prins la noi), niste previziuni apocaliptice si cum PSD este de vina.

    00
  19. Ar fi frumos sa ne spuna Ciolos cu ce s-au ocupat parintii lui, cu ce se ocupa fratii lui (dar pe bune, nu minciuni) si ce liceu a facut si de cate ori a dat la facultate pana a intrat.
    De asemenea, sa ne mai spuna cate zile a lucrat in domeniul facultatii pe care a absolvit-o, ca tare mare tehnocrat e considerat.

    00
  20. Tare mi-e ca Ciolos va avea soarta lui Denis Alibec, sa se nasca talent si sa moara speranta.

    00
  21. Primul comentariu pe blogul asta in urma aberațiilor spuse de unii tot in comentarii. Ma asteptam ca cititorii tai sa nu fie 50 % din cei care se uita la antena3…:(

    00
  22. pe cei ca mine, psd-ul nu ii considera romani: ”mai multi bani in buzunarele romanilor!”.
    daca ne considera romani, sloganul ar fi fost: ”mai multi bani din buzunarele romanilor!”.

    00
  23. Liderul politic providential – prima data a fost desigur – Ceausescu, dupa aia Iliescu – dupa aia Constantinescu(ca e profesor), dupa aia Basescu ( ca el nu e cu mogulii si baronii), dupa aia Iohannis ( ca uite ce fain e la Sibiu, omu e neamt bla bla bla) – dupa aia Ciolos( uite dom’le merge cu low cost, sta la semafor si ce frumos vorbeste la digi cu „sustenabilitate si durabilitate”, ne prezinta cifre si grafice si ce cover photo frumos si-a facut in paint). Fiecare generatie trebuie prostita cu ceva, vrajeala difera.

    00
  24. Ciolos este un politician atipic! Nu este obisnuit cu galceava electorala, tocmai de aceea este mai putin prezent in mass-media. Romania are nevoie de politicieni care vorbesc putin, dar realizarile sunt vizibile in fiecare zi. Un astfel de politician este Dacian Ciolos.

    00
    • Ai dreptate, dar tu confunzi „are nevoie” cu „dorește”.

      România are nevoie de multe, are nevoie de exemplu ca poliția rutieră să-și facă cu adevărat treaba, câți crezi că ar vota pentru un trafic mai disciplinat?

      Are nevoie de o restructurare masivă a aparatului de stat, cine va vota pentru așa ceva?

      Are nevoie să-i tune pe toți ăia cu micro-hidrocentralele ce au distrus o grămadă de păduri, munți, ecosisteme de ne vin animalele în orașe după apă și ne mirăm de ce.

      Astea-s doar așa, din 2-3 secunde.

      România nu vrea ce are nevoie.

      Și asta nu e valabil doar la români, oriunde în lume, și maduro a sunt convins că a câștigat corect primele alegeri, doar la majoritatea venezuelenilor le convenea să se facă că muncesc la stat, când toate minusurile erau acoperite de petrolul de 100 usd. Boierie.

      00
  25. @m
    Nu cred ca a mancat salam cu soia prea mult pt ca tatal lui era ofiter de militie si astia o duceau bine pe vremea lui Ceausescu. Nici mama lui nu avea o pozitie foarte rea, cica era telefonista la militie/securitate.
    Tot timpul vorbeste de bunicii din Pericei, niciodata nu a precizat ce au fost parintii lui.

    00
  26. @m
    L-au ajutat si parintii cat au putut, ascensiunea fulminanta a lui Ciolos a venit dupa ascensiunea fulminanta a unchiului sau, indeosebi dupa Caritas.

    00
  27. unchiul sau fiind cine? si ce legatura are cu Caritasul?

    00
  28. @m
    Unchiul sau fiind Virgil Ardelean (sau poate e var, dar e diferenta de varsta intre ei) si a anchetat Caritas-ul cand era seful politiei Cluj.
    Dupa Caritas, Virgil Ardelean a avansat foarte mult.

    00
  29. pesedeu a promis că punctul de pensie va fi peste doi ani 1750 de lei, dacă Ciolo plusează cu 2-300 de lei să mor io dacă nu-l votez, pe el şi pe toţi jmecherii care-l finanţează.

    00
    • dragnea a marit in doi ani punctul de pensie de la 871 lei la 1000 lei, perioada in care preturile la produsele cumparate de pensionari au crescut cu 50%!
      idealul meu electoral ar fi partidul care propune desfiintarea pensiilor speciale, bugete cu deficit zero, desfiintarea comunelor care nu-si permit cheltuielile cu primaria din venituri proprii, investitii doar din fonduri europene, reducerea cu 10%/an a aparatului functionaresc, limitarea veniturilor totale pe care le poate obtine o persoana de la bugetul de stat la o catime din venitul sefului statului.
      in lipsa idealului, votez oferta cea mai putin departata de ideal.

      00
    • Tocmai această spirală nebună a populismului trebuie evitată cu orice preț!
      Tocmai de acest gen de alegători mi-e cel mai frică, adică a alora care zic ”X a promis un nivel de bunăstare. N-a reușit căci ,na, era foarte greu spre imposibil să reușească. Da’ hai să-l votez data viitoare pe ăla care promite bunăstare X 2! Promite cineva bunăstare X 3? Ăla e!!”

      00
  30. @m
    Chiar ca nu are rost sa continuam dialogul, daca nu stii care e treaba cu Virgil Ardelean si cat de smecher a fost in Romania, las-o balta.
    Pana si Ciolos, intrebat de Mihaiu recent, a recunoscut ca ii e ruda.
    Ma uit la Antena 3 si nu mi-e rusine, nu vad legatura cu cazul de fata.
    Pai Ardelean era mega tare in Romania cand inca nu se infiintase Antena 3.

    00
    • acesta nu este un dialog, sunt o serie de insinuari, ca ma sa a fost telefonista la securitate, Ardelean ii este unchi sau var, caritas etc.Pe modelul acuza l de orice, ca tot ramane ceva, specific Antena 3. Bine ca nu ai spus ca e fiul lui Soros.

      00
    • E bine ca tot lasi comentarii cu unchiul lui Ciolos. Hai sa-l arestam pe nepotul lui Hitler si varul de-al 2-lea al lui Ceausescu.

      E cit se poate de corect : vina prin inrudire.

      00
    • @Vasile
      Dacă te uiți la A3 cu plăcere (și nu sporadic, ca la zoo, de curiozitate) atunci s-ar cuveni să-ți fie rușine fără legătură cu cazul de față!

      00
  31. Mai are România vreo scăpare?…
    De ce te zbați? Pentru cine te zbați? Pentru niște proști, pentru niște oameni care au o gândire limitată, monodimensională și incapabili de a vedea lucrurile și dintr-o altă perspectivă, pentru niște oameni de căcat care-și văd doar propriul interes? Pentru niște oameni bârfitori și disprețuitori care-ți vor răul?

    00
  32. @m
    Chiar e ultimul comentariu la acest articol: sa stii ca Ciolos a fost ajutat foarte mult in ascensiunea lui si de asa zisul grup PSD de la Cluj.

    00
  33. Dacă mi-ar permite Vali, ce i-aș înjura eu pe unii p-aici….
    Le cam miroase Cioloș nu știu cum, nu sunt de acord cu modul cum se prezintă, nici USR parcă nu prea le-ar conveni….
    Bă, voi ați văzut unde e euro? Și cum sar în sus prețurile? Votez și o maimuță de la zoo dacă își face partid, decât să-i vă d în continuare pe ăștia la putere. Nu fiindcă sunt hoți și ticăloși, ci fiindcă sunt și proști. Și, nu numai că mulg vaca până leșină, dar vor s-o omoare de tot.
    Mai stăm la discuții și analize politice acum? E ori psd(+pnl, să ne înțelegem!), ori ăilalți (care vor merge împreună, chiar dacă nu o arată). Simplu! A sau B. Și dacă e tot psd ne putem considera fericiții contemporani cu ultimele alegeri (oarecum) libere din Ro.

    00
    • Preturile sar in sus pentru ca suntem vaca buna de muls a europei asa ca de ce nu ar sari?… intrebara este: ai cu cine vota? toti migreaza ba in stanga ba in dreapta, daca nu e psd majoritar e cu udmr, daca nu e pnl majoritar e cu psd si udmr si tot asa… acelasi cacat doar ca intors pentru a se usca

      00
    • In caz ca nu v-ati prins verdenpom e cu bubulii care ne vor raul

      00
    • @Animaloo
      ”Bubulii” e desuet. Azi se zice ”statul paralel” (finanțat de UE)!

      00
  34. Pai a facut ceva. L-a adus pe Cristian Preda in partid. Probabil urmeaza Basescu.

    00
  35. daca aduni comentariile care sunt suspecte de ‘postacism’ poti observa foarte usor similaritati la numele utilizatorului. si mai ales ca tot apar comentarii la anumite articole. doar la ele.

    00
  36. deci nu votați cioloș pentru că
    „nu sunt tupeiști și nesimțiți”, că apoi tot voi să ziceți că nu votăm tupeistii ăștia jegosi
    „pt ca nu a dat oug cu 2 tururi, pt că ia fost frică să nu ia mue de la psd” alegeri de care oricum ne-a durut in cur si iesea tot pesedeu, ca era in doua tururi sau nu.
    „nu a facut absolut nimic in viata… si cand a avut ocazia sa fie la guvernare a reusit sa faca cu mare kkt” pesedeu are de 30 de ani majoritatea functiilor cheie din romania si fix un kkt este
    „Argumente PRO==Argumente CONTRA==ZERO BARAT.” fair enough, gata votez psd
    „omul e somer de vreo cativa ani buni” sigur reușea să se dedice politicului cu un job part-time, trăind eventual de pe o zi pe alta
    „nu vad sa fi luat ceva masuri dupa scandalul cu colectiv” fair enough, macar e bine ca au luat 3 guverne psd masuri
    „A crescut salariul? Ponta deja il avea in program la 1200, ciolos a mai plusat un 50 de lei si l-a luat ca fiind al sau.” binefăcătorul ponta, cum l-a fraierit ciolos pe el. trebuia sa ii dea banii inapoi lui ponta si sa stranga de la 0, ca apoi sa isi ia mega mue cand castiga psd-ul alegerile si iau banii ca fiind ai lor
    „proiectul nu il poti depune in ianuarie iar in februarie sa vina cascavalul.” din nou
    „Ciolos nu este un lider. nu a fost niciodata”, gata votez psd, dragnea lider suprem
    „Omul trebuie sa fie dispus sa se murdareasca”, ca apoi sa nu il votam pentru ca e murdarit
    „papitoi” e papitoi amator, psd e papitoi profesionisti
    „Ciolos nu reprezinta pe nimeni si nimic… iar la vlad voiculescu am alergie” daca toti asteptati perfectiune normal ca nu va reprezinta nimeni
    „era cu Florin Grozea” condamnat penal de doua ori, fair enough
    „Problema trecutului si umbra serviciilor este cea mai mare pata pe Ciolos. Sunt barfe multe, pe care omul nu le a lamurit” LOL
    „Dupa ce deschide gura se risipeste misterul si realizezi ca nu are absolut nimic interesant” okay pesedistiii sunt fix pe gustul tau
    „Ar fi frumos sa ne spuna Ciolos cu ce s-au ocupat parintii lui…” ar fi fain sa ne zica si pesedistii cu ce se ocupa parintii lor si cum au ajuns sa ocupe aproape toate pozițiile cheie (dar pe bune, nu minciuni)
    „De asemenea, sa ne mai spuna cate zile a lucrat in domeniul facultatii pe care a absolvit-o, ca tare mare tehnocrat e considerat.” si pinul de la card pls
    „ne prezinta cifre si grafice si ce cover photo frumos si-a facut in paint” pesedeu are niste cover photo chiar faine, au fost facute in timpul liber de niste angajate la protectia copilului
    „niciodata nu a precizat ce au fost parintii lui.” k

    Singura problema pe care ciolos trebuie sa o rezolve ASAP este sa se alieze cu cat mai multe partide non-psd.
    Daca la urmatoarele alegeri trebuie sa numar din oceanul pacific a iesit un peste mic, ne ducem pe pla.

    00
  37. De acord cu textul.

    Dar am si eu o intrebare. Am tot vazut ca vehiculezi pe aici ideea sa nu mai asteptam “sa se faca” ci sa pui mana sa faci.

    Eh, in aceeasi idee, cand te vedem si pe tine sa bricolezi ceva pe la USR sau PLUS? Ma gandesc ca PSD e out of the question.

    00
    • În primul rînd, cine apoi va fi primul care va zice ”nu mă interesează articolele tale, ești implicat politic, deci părtinitor”?
      În al doilea rînd, poate că e și preferă să nu se laude. Orice faptă bună devine în mod natural chestionabilă dacă faci paradă cu ea. Pentru cei cu sinapse rectilinii: nu insinuez nimic aici, am zis ”poate”.

      00
  38. Doamne cati postaci PSD pe aici zici ca e intrunire de partid. Vedeti pe cine ataca cel mai mult ca sa vedeti de cine le e frica cel mai mult. Toti vin cu aceleasi besini pentru retardati in incercarea de a-l compromite. S-ar putea sa pateasca ca la ultimele prezidentiale cand au luat-o grav.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.