Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Valcov are cardurile si conturile blocate, e executat din toate partile din cauza asta „nu are conturi si carduri”. Ce bani si valori are sunt pe numele altora.

    00
    • Există mai multe părți decât una?

      00
    • Valorile îi sînt bine adăpostite:tablouri, biju’, etc
      Și de astea va avea grijă pappi Dragnea să nu i le confiște statul paralel.
      Ce, a fost cumva executat secu’ Voiculescu și noi nu știm?!

      00
  2. Reamintesc ceva pentru cei tineri: în 2008, toată lumea de la conducere sau cu legături la acea vreme, în București, știau că va veni criza. Nimeni n-a zis un fâs, nimeni, niciun politician, nici Isărescu, nici guvern, nicio președinție, niciun șef sau administrator dintr-o agenție de stat.
    Toți & pânza lor de anturaje apropiate au aflat la un moment dat și știau sigur că venea criza, toți și-au luat măsuri de precauție, toți și-au văzut de treabă până în ultimul moment când s-a declarat că a venit criza și la noi.

    Nu vă așteptați că, dacă începe vreo criză undeva pe planetă, cineva dintr-o conducere sau cu legături să afirme publicului să vă luați măsuri de precauție cu 5-6-7 luni sau un an înainte. Istoria se va repeta, fiți sigur de asta. Ăia cu legăturile lor vor ști din timp, voi veți fi ocupați să văprefaceți că lucrurile merg așa cum merg, până când vă veți uimi că s-a rostogolit stânca pe deal peste casa voastră.

    00
  3. NOU
    #5

    Valcov e un infractor rusesc prin care economia romaniei este asasinata. Nu-i face nimeni nimic pentru ca are “protectie”.

    Ne meritam soarta, ba chiar si mult mai rau.

    00
  4. Valcov are banii in cripta.Poate sa retraga marafetii din orice cimitir…din lume.E suficient sa vorbeasca cu cei mai buni prieteni…groparii.

    00
  5. O sa se dea o lege ca bancile sa aiba minim 60% investitii in titluri de stat. Profiturile alea de tara bananiera vin si cu riscuri operationale. ..

    00
    • Hai că asta-i tare.
      De cînd țara cu economie de piață impune unei entități private cum să își administreze banii(banii acționarilor)?

      00
  6. Problema cu titlurile se rezolvă rapid prin OUG, încât activele bancilor în titlurile de stat să fie excluse din calculul taxei alea idioate. Și așa vor redeveni toți din nou prieteni…

    00
    • @Berenger,
      Treichl parcă zice altceva, dar, în fine, ce știe el, un amator…

      00
    • de fapt, vorbești prostii. taxa e atât de idioată încât, și cu excluderea titlurilor de stat din activele supuse taxării, băncile tot pe pierdere sunt.

      00
    • Treichl ala care zice altceva are el niste chestii in cap si ceva backup in spate. A facut o analiza buna si Biris, in cursdeguvernare.

      Bancile astea or sa puna mana pe bani fara sa mai si plateasca taxe. Cum fac asta? Simplu: isi micsoreaza activele bancare, fara sa diminueze profitul LA NIVEL DE GRUP. Nu mai cumpara titluri de stat BCR Romania, cumpara direct Erste Bank. Bum! Am sarit peste taxa. Nu mai imprumuta BCR clienti mari din economia, aia solvabili, care cer, pe buna dreptate, dobanzi mici. Nup. O sa ii trimita direct la firma mama. BCR o sa pastreze doar activele cu cota mare de profitabilitate si oricum o sa scoata toata taxa asta din majorari de preturi (majorari comisioane, majorari marja bancara la credite si asa mai departe). Adica IMM-uri si persoane fizice. Ca nu sunt toti din tara asta Valcov, sa se bazeaze doar pe lingourile din cavou, cei mai multi oameni normali si cele mai multe firme mici din tara asta au nevoie de imprumuturi si servicii bancare.

      Dar ceva nu bate? Bingo!

      Cineva e prajit bine aici, de exemplu Banca Trasilvania. Ei, de aia or sa fie nasol. Asa lupta guvernul asta cu capitalul strain si ajuta capitalul romanesc, De aia s-a si umplut banca Transilvania de sange pe bursa dupa anuntul asta. Nefericitii sunt dedicati 100% pietii romanesti si nu au sprijin din afara.

      00
    • @belengher…oh cry me a river.Sper ca esti macar vreun lingacios de clanțe pe la o banca pt ca altfel nu se explica

      00
    • @cristian banu, și cum zice altceva? omul spune foarte clar: „Problema este că băncile care operează în mod exclusiv în România nu vor fi capabile să mai obţină profit”. altfel spus, pe operațiunile din românia nu se mai poate obține profit.

      @ alex dumbass, învață să respecți pe cel cu care vorbești și apoi mai vedem

      00
  7. Iti dai seama va Valcov are o gramada de cash dosit prin casa/offshore pentru vremuri grele.

    00
  8. Ministerul a anunţat că ”respinge în totalitate ofertele de cumpărare transmise considerându-le la un nivel neacceptabil al preţului ofertat”.

    S-a apucat statul de vândut pensiuni? :)

    00
  9. stat mafiot,astia de conduc tara nu au carduri,conturi,proprietati.Si asta primeste leafa in punga reciclabila si nu il intereseaza cat costa kilu de benzina.Asta nu mai este judecat ca a trecut direct de la primar de Slatina cu tablouri si bani in cimitir la a face bugetul Romaniei si a trage de urechi bancile !? sau este si el abuzat de sistemul care a nenorocit toti dacopatii +dragnea ?!

    00
    • El nu e abuzat de sistem, din contra. De aproape 1 an, judecatorii aia de l-au condamnat in prima instanta nu si-au gasit timp sa scrie motivarea sentintei. Asa ca procesul asteapta, pana sa treaca la instanta superioara, asteapta mult si bine. De ce nu scriu judecatorii aia hartia aia? Probabil ca au facut carcei la degetul mic cand s-au trezit dimineata cu capul ala de cal in pat.

      Rastimp, Valcov, viclean copil de casa, face si drege . Asa ceva e inimaginabil intr-o tara cu apa calda.

      00
  10. Valcov nu are carduri pentru ca este „sarac si cinstit” .. asa tre’ sa fii ca sa te voteze pulimea.

    00
  11. Smartphoanele cu camera nu pot inlocui aparatele foto profesionale. Si chiar la smartphoane, tot trebuie o firma profi sa faca obiectivele alea. Canon o sa ajunga ca si Leica, furnizori de componente.

    00
  12. Dacă Vâlcov ar fi comentator pe zoso.ro câte minusuri și-ar fi luat că trollează?

    00
  13. Apropo de banci.
    Nici bine nu a zis Moise că se va schimba sistemul de impozitare a veniturilor
    https://www.moise.ro/2019/01/28/isarescu-este-trofeu-electoral-fabrica-de-bani-este-tinta-reala-a-pesedistilor/

    că taica Georgescu a iesit la rampă
    https://m.hotnews.ro/stire/22941663

    Și abia așteaptă scaunul lui Isărescu.

    00
  14. Teoretic, în 2024 aderăm la EURO, întrebarea ce îmi trece prin minte este următoare: ce facem cu lichidităţile în lei? Cumpărăm EURO, investim în imobiliare (aşa proaste şi sus cum sunt acum)? PS: dacă ai avea 50.000EUR la saltea, în ce ai investi în Braşov?

    00
    • două garsoniere și două moldovence.

    • Investiţie cu gândul de sigurantă a deprecierii, nu pentru profit.

      În Braşov, înafară de Maurer, ca şi opinie personală, ce dezvoltatori îţi fac cu ochiul (locaţie, calitate materiale, preţ).

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.