Transferuri de peste 100 milioane către România prin TransferGO (p)

Doar anul trecut.

Peste 300.000 transferuri în valoarea de 100 milioane euro au fost operate către România prin intermediul TransferGO în 2018, dintr-un total de 1,25 miliarde de euro la nivel mondial.

TransferGO au avut o creștere de 100% în 2018, atât ca număr de clienți, cât și la valoarea sumei transferate, având un boost de clienți după ce a lansat transferul gratuit.

„Utilizatorii români folosesc în proporție covârșitoare aplicația TransferGo și îi acordă recenzii foarte bune. Vorbim despre un public digitalizat, atent la produsele pe care le punem la dispoziție, dar și la accesibilitatea lor. Ne bucurăm să fim un partener de încredere pentru tot mai mulți români din țară și din străinătate și să putem ține pasul cu stilul lor de viață”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

ro_infographic_2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. Lasa tu reclama …

    Unde-i filmuletul de la therme sa trebuie sa-i arat la nevasta.
    Cum poti alti, noi de ce nu

    00
  2. Primul link nu funcționează.

    00
  3. Ce chestie, după un articol referitor la diacritice avem exprimări ca: ‘romanii au trimis acasa in Romania’ … îmi amintește de jocul Dacii și Romanii.

    Nu am folosit TransferGO , ma așteptam sa aflu ce îmi oferă acest serviciu din prima fraz[, nu la mijloc.

    Sper ca Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo să aprecieze feedback-ul.

    00
  4. TransferGo – 0.0 – 2.99euro/transfer + 0.0-2.2%/conversie valutară
    Revolut – 0.0/transfer + ~0.2%/conversie

    Dar Revolut are hate trigger pe acest blog

    00
    • “The Bitterness of Poor Quality Remains Long After the Sweetness of Low Price is Forgotten”
      La o tranzactie conteaza pretul pe tranzactie, apoi metoda prin case ajung banii in cont, pe card, cash in mana, cum poti trimite banii: in persoana, prin telefon, online, aplicatie, cum primesti banii: in cont, in aplicatie. Cat dureaza transferul, cat de transparent e totul, apoi tracking si in final in ce moneda trimiti si primesti banii.
      Nu am folosit nici un servicu din cele doua mentionate.

      00
    • @Mihai
      Am folosit TransferGo anul trecut ca sa platesc un avans la rezervarea vacantei in Grecia. Atunci era 10 lei comision. Am facut o plata din internet banking catre contul TransferGo de la BCR specificand la detaliile platii un anumit cod Transfergo si peste cateva zile, grecoaica a primit in contul ei suma de bani, prin transfer dintr-un cont grecesc.

      Am si Revolut, dar nu stiu exact cum functioneaza plata intr-un cont bancar. Am incercat o simulare, dar zice ca plata se face prin SWIFT si este posibil ca banca celui caruia ii trimit banii sa ii perceapa comisioane suplimentare.
      In cazul meu punctual, ca vine acum februarie si trebuie sa achit un avans pt rezervare, daca trimit din Revolut catre un cont din Grecia, banii sunt primiti de catre grec din cont local (comision primire 0 sau foarte mic) sau din vreun cont extern (Revolut UK), unde este posibil ca banca grecului sa ii perceapa un comision mare?

      00
    • Grecia are euro deci SEPA… nu exista comisioane la Revolut pentru asta. Si banii ajung in maxim 48h, de obicei a doua zi daca faci plata pana in pranz.

      00
    • Foloseste codul HDVWOV la prima inregistrare si iti ofera un bonus de 10GPB dupa primul transfer daca iti faci cont prima data/sau de mai multe ori ca sa beneficiezi de mai multe bonusuri
      trgo.co/en/r/HDVWOV

      codul GOODID sau SUPERSONIC iti asigura taxele de transfer 0 zero inclusiv pentru transferul rapid.

      00
  5. Era un banc sec prin 2005-2007. Era cam așa: „Toți îți fac publicitate cum să transferi sute, mii sau milioane de lei, euro sau dolari, dar niciunul nu-ți arată/ajută cum să-i faci mai întâi.”

    00
  6. Offtopic. M-ai nenorocit cu acel tweet, Zoso, m-am indragostit! :)
    https://www.instagram.com/vlada_bbb/?hl=ro

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.