Geacă de iarnă Wedze – Decathlon

Am dat pe ea 270 lei anul trecut. Am fost cu ea în Laponia, e călduroasă și se strânge bine pe corp dacă ești mai slab, ca mine, inclusiv pe mâini și pe corp.

Are trei mici probleme: manșeta e galbenă, se murdărește și apoi se tocește, fermoarul e subțirel rău și deja începe să dea rateuri și căptușeala de pe interior nu e prinsă tocmai bine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

52 comentarii

  1. Chiar trebuie să scrii despre orice oricând și oricât ?! Mai ia-ți și liber, te rugăm ! Si plus de asta e scumpă ca dreac, mai bune gecile de 50-100 lei făcute de chinezi!

    00
  2. nu poti sa indoi manseta in interior? la mine merge, e tot la a 2a iarna si nu are nimic. de murdarit da, se murdaresc ca si fermoarul alb…

    00
  3. tine 2 sezoane? daca da, si-a scos banii, iei alta.
    cand ai luat-o scria ceva pe eticheta legat de temperatura pana la care tine caldura?
    eu mi-am luat una tot de acolo, scria -10grd, orientativ probabil, dar la 0 grade mor de frig in ea, cu tricou+ hanorac gros pe sub. si nu sunt genul friguros. nu inteleg cum sunt date temperaturile alea, poate imi scapa mie ceva.

    00
    • zice pe site, -15 temperatura de confort. e ok, e călduroasă rău.

      ce ai luat, din aia subțire de puf?

    • scrie ca e de ski, deci daca stai sa vinzi in piata o sa-ti fie frig.

      00
    • 2 sezoane? ce faci? te legi de snowmobil sa te tarasca dupa el?

      00
    • @zoso : n-o mai gasesc pe site, am luat-o anul trecut, de ski, nu cu puf, are un fel de polar la interior, nedetasabil. este destul de comuna, o vad des in oras:) ideea era ca scria -10grd.

      nu, nu vand in piata in ea:) pur si simplu, am iesit saptamanile trecute cand era frig, pana la mega, metrou, etc si nu m-am simtit confortabil.

      00
    • @maxp, tocmai din cauză că este pentru ski nu este călduroasă. Acolo se transpiră și jachetele sunt făcute cu tot felul de perforații, în așa fel încât să elimine umezeala. În momentele în care nu schiezi, pe acolo intră frigul.
      Dacă vrei ceva călduros caută la departamentul de vânătoare (e un sport static, deci îți trebuie ceva călduros pe tine ca să nu îngheți), sau la drumeții.

      00
  4. De fapt ai vrut sa ne spui ca suntem saraci ca nu am fost si noi in Laponia…

    00
  5. Am avut 3 ierni la rand modelul asta: https://www.decathlon.ro/jacheta-rainwarm100-3in1-id_8343503.html. N-am facut Laponia ci doar Carpati si Nordul Moldovei cu ea, 3 ierni in Romania. Am cumparat iarna asta acelasi model si sper sa ma tina inca 3. Pt banii aia mi se pare the best that you can get.

    00
    • O am si eu. E foarte buna. Fleece-ul e detasabil, se poate purta separat. Asa ca geaca poate fi si de primavara-toamna (e impermeabila), si de iarna, cu fleece-ul atasat. Imi place mai ales gulerul inalt, care opreste vantul (desi un buff extra nu strica niciodata). Singurul minus pentru mine e ca gluga nu e detasabila (dar se poate rula si baga intr-un buzunar special la ceafa).

      00
    • Sub -5 e frig in aia

      00
    • Acelasi model, luat din UK tot acum 3 ani. Era la reduceri £25 fata de £40 la cat e listata acum. Desi initial o luasem pentru sesiunile de trekking, a devenit treptat solutia principala pentru orice iesire in natura, din octombrie pana la sfarsit de aprilie, cu sau fara fleece in functie de temperatura de afara.
      Dupa 3 ani arata ok, fara semne de uzura majora.

      00
    • n-am numărat, dar cred că a mea face a patra iarnă. și-o folosesc și vara, la munte, în zile ploioase sau prin țări mai friguroase și mai ploioase. trebuie să-mi mai cumpăr una, până ce nu dispare modelul (nu strica dacă era c-o palmă mai lungă)

      00
    • Și eu am una. Pare foarte răspândit, am văzut și la ceva coleg la fel. Este buna dar pentru foarte, foarte frig mai pui ceva pe sub.

      00
  6. Eu am cumparat una cu care am fost in Laponia si am constatat ca iese la greu puful din ea. Am mers inapoi la Decathlon si mi-au zis ca e cunoscuta problema, dar sa o tin si cand arata nasol o schimb pe garantia de 2 ani. Intrucat nu mi s-a parut chiar fair, am returnat-o :-)

    00
  7. Oare de ce e asa varza site-ul decathlon? Nu inteleg nimic despre cum trebuie intretinuta geaca asta:

    Recomandări de întreținere A se spăla înainte de o primă utilizare. A se spăla manual. A se umezi acul. Va recomandăm sa apelaţi la un serviciu de curățare chimică pentru a întreţine produsul mai usor.

    Si apoi:
    A se spăla automat la max 30° – program normal
    A nu se curăța chimic

    00
    • Oare de ce e asa varza site-ul decathlon?

      pentru că vând oricum mult offline și foarte mult online. de ce să bage bani, dacă treaba merge oricum?

    • Daca ai program de spalare manuala, la masina, atunci o bagi asa. Sau la program de delicate. Spalata la 30 de grade si stoarsa la 600 de rotatii.

      Daca nu, direct la curatatorie si gata.

      00
  8. deci o recomanzi?

    00
  9. Am luat o mașină. E buna. Merge. Tocește cauciucurile ocazional și încep să nu se închidă bine ușile. Plus că e culoare deschisă și se murdărește ușor…. Daca geaca ta era mașină.

    00
  10. Nu mai suport nimic sub Patagonia. Cand ma duc la tara, mai imbrac cate o gioarsa de la Columbia sau TNF.

    01
  11. Juma de Pipera are geaca Wedze. E un fel de uniformă. Sa nu te ia lumea drept corporatrist.

    00
  12. Toate hainele se murdaresc la fel indiferent de culoare.Tu doar vezi mai bn murdaria pe culorile astea deschise.
    Materialul e alta discutie.

    00
  13. Chiar ieri am luat geaca asta https://www.decathlon.ro/jacheta-trek-500-barbati-id_8317909.html, aș vrea să mă țină 2 ani.
    Aș fi luat-o pe cea pe care ai prezentat-o dar nu-mi plac gegile cu glugă.

    00
  14. pentru scaparile fermoarului incearca sa strangi putin cheita cu un patent (e posibil sa se fi cracanat puin si sa scape). la mine de multe ori merge (cel putin daca nu e din plastic)

    00
  15. pentru ca va pricepeti la geci, am o curiozitate.
    am prins o geaca Marmot la 100€, dar faza e ca iese puf din ea. deja am puf pe toate hainele purtate pe sub geaca.
    asta e, dar pe negru https://www.marmot.com/tullus-jacket-73710.html

    e normal sa iasa pus?

    voiam Mammut sau The North Face, dar nu erau la reducere. iese puf si din astea? sa stiu daca e normal sau nu..

    00
    • puful iese la orice geacă de genul ăsta, iese și înțeapă fiindcă ăia n-au cum să proceseze fulgii mici, în plus la spălat li se adună pufii în gemotoace și după 2-3 spălări le poți arunca cu succes că nu se redistribuie uniform orice le-ai face și oricât de bine compartimentate ar fi secțiunile pe interior

      00
    • multumesc pentru raspuns

      00
  16. Unpopular opinion, dar am luat acum 7 ani o haina Columbia (a fost ~650lei). Ski, munte, plimbări prin sate de munte iarna. Și-a făcut treabă excepțional și nu vad de ce nu ar mai tine 4-5 ani.

    00
    • du-te un pic printr-un magazin columbia din româna. de curiozitate doar. au niște geci de nu mai știi cum să fugi de acolo.

  17. Schimb fermoare! Orice culoare! :)

    00
  18. Oare nu merita efortul financiar catre una de asta? https://www.decathlon.ro/jacheta-trek-900-barbati-id_8373600.html Intreb pentru ca ma batea un gand sa cumpar, dar sincer, review-urile de pe site sunt foarte subiective.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube