Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

36 comentarii

  1. În lista aia de invenții eu aș fi strecurat și fermoarul.

    00
  2. De pe twitter: nu e o idee rea deloc https://youtu.be/OpqGDtelhU8

    Nu e o ideea nouă, dar la 5 dimineața trezești jumătate de bloc din somn: https://www.youtube.com/watch?v=T1qvgWcAABw

    00
  3. Fain topul ăla cu invențiile. Videocamera e mai puțin importantă decât HDTV. Ca doar HDTV ar fi putut exista și fără videocamere :)

    Până acum 15 ani nici nu știam ca ne lipsește.

    00
  4. Inteligent ăla ce zice ca n-are bani de parcare dar merge cu mașina la serviciu. Avem niște săraci bogați.

    00
    • Merge cu masina la servici fiindca si-a cumparat locuinta „unde a avut bani” si eventual lucreaza in celalalt capat al orasului. De ce sa plateasca chirie si sa faca maxim jumatate de ora pana la servici cand poate sa plateasca rata, benzina, abonament la metrou si sa mai faca si 2 ore pe drum.
      Avem doar saraci, atat financiar cat si intelectual doar ca in romania este mult prea ieftin sa ai masina.

      00
    • Acu’ pe bune, tu crezi ca iti lasa tie masina straulesteanu in parcare acolo dupa ce s-a acomodat si incalzit in ea. Daca el ar da lunar 200-200 lei pe parcarea aia + 5 lei pe cartela cum crezi ca o sa mai aiba el bani de tigari? Nu toti care stau la marginea Bucurestiului in „rezidentiale” o duc bine, multi inca au fosa septica.

      00
    • n-are 11-12 lei pe zi pt. parcare, dar probabil da 35 de lei pe zi pe tigari

      00
    • Comentez doar să spun că eu am o garsonieră închiriată în Titan, cu banii plătind o chirie în 1 mai (diametral opus) pentru ca aveam job in Băneasa. Faceam 20 de minute până la serviciu. 20+20.
      Dacă aș fi traversat zilnic Bucureștiul, Titan-Baneasa și retur…

      00
    • Asta cu „nu își permite lumea” e o vrăjeală sa justifice niste bani cheltuiti aiurea pe când celelalte capete de linie se sufoca de mașini.

      00
    • Nu are 10 lei de dat pe parcare, prefera sa dea 5 lei pe 1l de motorina pe care il arde stand inca o ora in trafic pana la Victoriei.
      Veriga lipsa aici e amenda pentru parcare ilegala pe trotuar la Victoriei. Sau o taxa de 5 lei/zi de intrat cu masina in centru.

      In apararea oamenilor, metroul ala de la Straulesti e oribil si vine rar, ca sa ajungi in centru trebuie sa schimbi, faci 30-45 de min pana la Victoriei, M1 e aglomerat dimineata, daca ai treaba pe M2 mai schimbi inca o data la Victoriei/Unirii care sunt deja impracticabile.

      00
    • Linia blogului asta e sa considere oamenii la gramada cam tampiti, incapabili sa isi vada interesul.

      In fapt, daca pui pe hartie, vezi ca omul ala face cam 25 de km zilnic pana la lucru, adica undeva la 500 de km lunar. Sa zicem ca are un consum mediu de 10 litri/suta de km, daca nu are vreun tractor. Combustibilul il duce la 250 de lei, adica cam cat parcarea aia si biletele de metrou. De ce sa se agite?

      Mai trebuie sa apare alte chestii care sa il faca sa isi schimbe opinia:
      – sa devina cvasi-imposibil sa parchezi in centru si sa dai si acolo bani pe parcare
      – sa se bage taxa la intrarea in zona centrala, pe modelul Londra
      – sa inceapa si metroul ala de la Straulesti sa vina cum trebuie si sa ajunga statia aia un loc mai rezonabil de asteptat (cafenele, toalete curate, wifi, chestii)

      Adica o combinatie de băţ-morcov care sa il aduca pe om pe drumul Ţ”cel bun”.

      00
    • In Viena sunt 11 parcari de tip park&ride si sunt folosite de foarte multi cetateni. Asta vara am platit 3.40 euro/zi. In rest, ora de parcare costa de la 1 euro in sus si astfel in Vienna nu vezi nicaieri o masina oprita neregulamentar. Bine, cred ca o fi si de la amenzile care sunt destul de faine.

      00
    • Poate ca 1 RON pe ora e cam mult pentru niste oameni care deja fac un sacrificiu prin naveta ( da bai bogatilor, unii chiar nu au optiuni, va deranjeaza ca exista si astfel de oameni?) .
      In calitate de corporatist, ca sa parchez la mine la munca platesc 200 RON pentru o parcare subterana ( nu ploua, nu ninge pe masina). Metrorex ce imi ofera de 250 RON pe luna? De ce nu vedem si valoarea adaugata la serviciile astea? Ok inteleg dam bani dar sa si merite in pastele calului. Si daca va fute atata grija de saracia altora, mergeti si parcati la Victoriei pe Buzesti la 9 RON sfertul de ora.

      00
    • Adevarul e ca la cat de eficient, curat, civilizat e transportul in comun in Romania, e si pacat sa circuli cu masina ta. Ultima oara cand am fost cu autobuzul in Bucuresti am fost amenintat cu cutitul de niste suedeji. Veneam de la aeroport, aveam bagaj si ceva bani la mine. Lumea se facea ca ploua, deci senzatie maxima. Din momentul acela mi-am zis ca nu mai urc niciodata in transportul in comun.

      00
  5. NOU
    #22

    Cat de relevant sa fie sondajul ala cu armata, daca la el au participat aproximativ 25 de persoane din fiecare judet sau sector. Daca ii mai imparti si pe categorii de varsta, ai undeva la 3-4 persoane pe fiecare segment. Asta-i mai degraba citit in stele decat statistica.

    00
  6. ”Varsta aduce intelepciune”. Fals, aduce incontinenta de toate felurile

    00
  7. poza cu cele mai multe like-uri pe instagram era o poza a lu kylie jenner. e irelevant cu ce poza si nr de likeuri ( vreo 18 milioane ). a fost batut recordul de poza asta de pe profilul asta : https://www.instagram.com/world_record_egg/ care are vreo 40 de milioane de likeuri la ora asta.
    daca era la noi asa ceva sigur sigur comentau cativa ” astia care dau like la mizeria asta sunt aia care voteaza psd :)

    00
  8. si inca o stire din seria „oldies but goodies”. prigoana s-a certat iar cu bahmuteanca de data asta pt ca fiuso ala mare care are 11 ani are ganduri suicid sau ceva de genul asta

    00
  9. cutia de viteze automata nu este in top iar toporul doar locul 23

    00
  10. Ne dai si contul de la zfcorporate?

    00
  11. Link-ul cu inventiile l-a dat Radu acum zile. Ntz ntz.

    00
    • când îmi rescria articole nu te vedeam pe la el combativ.

    • Pentru ca nici la tine, nici la el, nu consider ca e ceva intentionat. S-a nimerit sa dati acelasi link, respectiv sa scrieti despre aceeasi chestie. Comentariul de mai sus avea rostul numai sa arate ca poti sa pici de partea gresita a unei coincidente.

      00
    • asta zic, ai simțit nevoia să faci sublinierea asta la mine.

    • La tine, pentru ca tu te-ai atacat cand s-a nimerit Radu sa „rescrie”. Radu e mai calm.

      00
    • …când s-a nimerit radu să rescrie a treia oară…

      am corectat eu.

    • @alunelu
      No offense, dar cum ar fi sa ma supăr eu ca pe doua bloguri de parenting scriu sau fac publicitate la același lucru/produs..cel mult poate fi un semn ca e timpul sa iau o decizie..

      00
  12. Super articolul cu idei financiare

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube