Poliția Române face reclamă la suplimente sportive și pastile de putut

Cineva a uitat să reînoiască domeniul alertarapirecopil.ro, așa că linkul „alertă răpire copil” de pe siteul Poliției Române duce pe un site care vinde suplimente sportive și pastile de putut. Domeniul a fost înregistrat în noiembrie 2018 de Sotexo LTD., cu sediul în Marea Britanie.

Din ce am găsit pe archive.org, siteul a fost făcut de ing. Brulea Ionuţ Daniel și pare că este o chestie din aia inutilă de sifonat bani aiurea. Ți s-a răpit copilul? Suni la poliție, nu la Alertă Răpire Copil!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. Măcar acum e un site util.

    00
  2. Iar dacă suplimentele sportive nu dau rezultate, poți suna la poliție?

    00
  3. reinnoiasca*

    00
  4. Nu inteleg procesul prin care se creaza continutul. Adica, de ce cineva ar cauta sa vada daca exista aleratarapirecopil.ro si apoi sa fie facut din asta un articol. Pe cine intereseaza asta?

    00
  5. Personal cred ca e vorba de SQL injection. Cineva a exploatat un bug și a ajuns sa insereze în baza de date articolele.

    00
  6. Eu am spus ca presupun ca site-ul ala este controlat și de altcineva nu numai de noul detinator. Nu am contrazis faptul ca ar fi fost preluat de Sotexo LTD., cu sediul în Marea, închisă de altfel tot în nov. 2018.

    00
  7. NOU
    #9

    interesant si ce se intampla in background. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/pericolul-din-umbra-ce-pandeste-romania-odata-cu-preluare-presedintiei-consiliului-ue-1063569
    in contextul in care toate platile, mare parte din achizitii le fac online, deja-s mai rezervat in a folosi soft fara licenta luat de pe nu stiu unde si cu tot felul de portite sau in a accesa site-uri de filme si seriale. cred ca in maxim 5 ani chestiile astea piratate vor disparea de la sine din cauza asocierii cu tot mai multe „atacuri cibernetice”

    00
  8. Nu e departe ziua in care vei merge la sectie de politie sa faci o plangere si vei afla ca acolo sa mutat o trupa de camatari si trebuie sa timbrezi cererea cu tot ce ai in portofel plus de aici incolo taxa de protectie lunara

    00
    • E valabil si pentru unii dintre procurori, respectiv judecatori. Ar trebui sa isi creeze structuri paralele. Te duci la procuratura lor, nu mai conteaza daca ai dreptate sau nu. Baietii te ajuta din momentul in care cotizezi.

      00
    • Dupa cum se poarta cu cei care apeleaza la ajutorul lor se pare ca in multe sectii trupa de camatari s-a mutat deja.

      00
    • NOU
      #13

      Cam ca la doctori, când mergi la cabinetul de „stat” și te cheamă la cabinetul lor particular :D

      00
  9. E util site-ul, bagi suplimente sa poti mute linistit sa faci altul in caz de rapire.
    Ma duc la marmacie

    00
  10. La fel au făcut și cu domeniul unde era promovat proiectul cu laptele și cornul

    https://www.cristianiosub.com/laptescolar-profiti-domeniu-nefolosit/

    00
  11. Probabil s-au luat niște bani de la UE si i-a împărțit Poliția Română pe la rude si presă, după un an totul s-a inchis.

    Recent s-a scris pe Hotnews despre sistemul si site-ul Digibuc realizat cu 3 milioane Euro, bani din Fondurile Europene pentru Digitalizarea Bibliotecii Bucuresti dar de mai bine de 2 ani site-ul are probleme, multi studenți si cercetători foloseau site-ul pentru documentare. În ianuarie 2018, Gabriela Firea spunea ca problemele s-au rezolvat si s-au cumpărat cateva hdd-uri noi, azi ianuarie 2019 site-ul inca are probleme.

    Pe forumuri se spune ca administratorii de rețea minează criptomonede pe serverele Bibliotecii Naționale, credeți asa ceva in România 2019 ?

    00
  12. Pulanul la pulan trage

    00
  13. Exista politie in Romania ?

    00
  14. s-a rezolvat între timp.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube