Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. Ii propun dlui Scripcaru ca toboganul ala sa-l prelungeasca pana in Pipera. Ai ajunge mai repede cu sania decat cu masina, ajuta si relieful.

    00
  2. Offtopic. Acum ca toata lumea stie ca maimutoiul de badea are subaru…it’s time for a change. :D

    00
  3. Hotel lido. Aia de la profit n-au fost platiti pt reclama sau atat ii duce capul? Serios poze mai naspa nici un orb nu cred ca reusea
    RR masina inutila folosibila doar pt dat jos vip-ul in fata covorului rosu.. pe semne ca a crescut nr vip-urilor ori si-au reinnoit parcul auto majoritatea.
    Amazon, microsoft, cu sila in inima dar mergem inainte vreau doar sa nu aud stiri despre cum astia schimba in bine lumea, de fapt o schimba mai ales daca e sa comparam cu bravii nostri politicieni sau chiar orice politicieni in general, macar astia au ca deviza eficienta

    00
    • Totul pute, totul e nașpa…
      Lighten up.

      00
    • LIDO pe vremuri(inainte de 89) era un futai place pentru barosani,folosit inclusiv de catre Securitate ca sa-i friga pe straini.Era in complicitae cu barul Melody de la subsol de alaturi la Cinema Patria si cu Continentalul unde bea Dinica/Paraipan.Pizdele de la Lido erau mai tari decat alea de la Melody,dar in schimb mai ieftine,La Melody fara 50 de $ nu futeai nimic,in schimb la Lido cu 50$ futeai(daca te tinea) toata noaptea.Va spune asta un bosorog trecut prin aceste chestii povestite si intamplate inainte de 89.Daca ma credeti bine,daca nu nicio suparare.

      00
  4. Ps. Imi cer scuze dar cred ca astia mi-au pus cofeina in alcool 😐

    00
  5. Astazi doar blonde si brunete? Niciun peisaj, manastire nimic…

    00
  6. NOU
    #12

    noua partenera a lui Bezos tre sa fie foarte inteligenta.

    00
  7. au aparut vloggeri noi pe youtube : https://www.youtube.com/watch?v=eY9MiRRpEQw
    ti-a scapat stirea asta

    00
  8. 70ml de zapada, cred ca ai curatat zapada la sticla

    00
  9. Știrea cu statul paralel cel adevărat îmi aduce aminte de trei cazuri.

    Primul caz, o puță și prietenii săi fumau țigări. Îi iau la mișto și-i întreb ”Voi de ce nu sunteți la școală?”, răspunsul evident fiind ”Nu vrem să fim la ora pe care o avem”. Eu persist, ”Nu păreți s-aveți 18 ani. De ce fumați dacă e ilegal?” (aveau 16-17 ani clar), răspunsul mi se dă ”De ce să respectăm legea dacă nouă nu ne convine?”. Păcat de ei dar măcar ei fumau țigări. Păcat și așa și de sănătatea lor, cert e că aveau părinții plecați să le trimită bani să-și cumpere țigări.

    Al doilea caz, eram la coadă la supermarket. Erau trei boșorogi care se văitau de lucruri în viață. Nu știu cum se face dar pe urmă pălăvrăgesc de neajunsuri, de lipsusuri și altele. Mă bag și eu în discuție fiindcă ziceau niște chestii absolut incorecte, adică false, false, complet false, împletite cu retorici de frică și spaimă. Era ceva legat de agricultură și îi contraziceam cu privire la hectare de pământ, irigații, pânza freatică (legătură cu WC-ul în fundul curții). Răspunsul lor a fost prompt: ”Să facă statul.” Păi bine, dar nici statul nu mai e ce-a fost și asta implică ceva inițiativă și pierderi de episode de chefi la cuțite. Nup, ”să facă statul, să ne dea statul, noi păstrăm 60%, statul ia 40%”.

    Al treilea caz, eram cu un amic. Vorbeam de unele de altele și înjura de toți și taote, polițiști, medici, politicieni, birocrația locală etc. Câteva săptămâni mai târziu țin eu minte, iarăși stăm de vorbă și zicea ceva că să încerce să se bage în administrație sau poliție locală. Eu mai defazat, îl întreb ”Păi stai bă așa, n-ai zis tu aia și ălea despre polițiști și politiceni și birocrație și că una alta?”, îmi răspunde apatic ”Eee, nu se știe niciodată, poate ajung acolo.”

    00
  10. „Încrederea în instituții? Dacă ar fi să o luăm pe o scală de la 1 la 10.
    Ștefania Ciuraru, voluntar: Nu vreau să zic 1, pentru că e clar că mai respect unele lucruri. De exemplu, instituțiile care asigură securitatea în țară.”
    E cam greu cu securitatea în cazul unui război hibrid.

    00
  11. Uite o stire demna de „Stirile Zilei”:

    Avertismentul după ordonanța Guvernului privind măsurile fiscale are rapid urmări: Digi majorează tarifele lunare. Noile prețuri și de când va fi aplicată scumpirea

    E „demna de stirile zilei” pentru ca arata clar ce se intampla cu „masurile Guvernului”.
    Ar fi fain ca stirile de felul asta sa ajunga la fiecare votant PSD… Sunt bani REALI, ii vezi pe masa, apoi nu-i mai vezi.
    PIB, altele, nu intelege tugurlanul. Dar cand vede banii pe masa, si apoi nu, sa aiba un raspuns exact de ce.

    00
  12. Claudia e romanca. You’re welcome.

    00
  13. De stirea asta ce zici, Vali? Crema naturista produsa de Aur Derm care ar avea in componenta ingredienta medicamentoase. Am atasat linkul original de unde provine stirea, poate fi tradus cu Google Translate.

    Pe diverse grupuri pe facebook vad ca e mare agitatie, unii pro, altii contra.

    00
  14. PS: in legatura cu stirea despre Bezos si Lauren Sanchez, Jeff ar fi trebuit sa invete din experienta lui Tiger Woods.

    Citez din Tiger Woods, „A fost greu să nu plâng după ultima gaură”.

    https://www.gsp.ro/sporturi/altele/foto-tiger-woods-in-lacrimi-dupa-primul-turneu-castigat-in-ultimii-5-ani-a-fost-greu-sa-nu-plang-dupa-ultima-gaura-549018.html

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube