Cât de profitabil e să susții mizerii și mizerabili

Mă gândeam la o fază. Prin toate presele din lume sunt oameni care susțin puncte de vedere greșite, oameni evident nocivi, ducerea propriei țări în zone nedemocratice și alte minuni. Și fac asta evident contra intereselor țării și propriilor cetățeni.

Răspunsul simplu pentru acțiunile lor este, desigur, banii pe care îi încasează direct. Cu toate astea, ne întrebăm cum vor mai profita oamenii ăștia de banii strânși dacă țara pică în haos, daca prețurile se duc naibii, dacă…

Răspunsul îl are Sean Hannity, unul dintre cei mai nocivi prezentatori ai Fox News:

As of April 2018 Hannity owned at least 877 residential properties, which were bought at nearly $89 million. He purchased some of the homes with the help of loans from the Department of Housing and Urban Development (sursa).

Omul are 877 apartamente sau case pe care le dă în chirie. Chiar dacă totul se prăbușește, cresc prețurile, invadează turcii, oamenii tot vor avea nevoie de locuri unde să stea. De asta nu îi pasă când susține mizerii. 877 chirii lunare îi asigură o pâine albă pe masă.

film-greek

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

57 comentarii

  1. Ha…ce chestie are aproape la fel de multe case ca Negoita.

    40
    • Vorbind serios acum, Zoso tu de ce nu te duci in barca PSD-ului?Probabil te-ar plati cu 10-15k euro pe luna, viata ta ar fi mult mai simpla, copii tai ar urma sa studieze in strainatate si in general vei trai mai bine.Probabil vei pierde o parte din cititori dar banuiesc ca nu esti atasat emotional de ei.Desigur nu te transformi in Antena3 dar uite de exemplu la Alexa, mai scrie in articol pe bune, mai un articol de lauda despre PSD si o duce bine.Eu zic sa te gandesti serios la lucrul acesta ca viata trece si tu tot la Subaru ai ramas.

      20
    • nu știu de ce. am deja casă, am mașină ok, banii din blog sunt ok. nu știu dacă aș fi mai fericit într-nu bentley sau într-o vilă.

    • @Mihail fericirea nu se cumpara cu bani.

      00
    • @Marian, să vezi minusuri!

      00
    • @Mihail: nici nu trebuie să intre pe segmentul A3. Face precum catavencii sau Dobrovolschi: nu vede absolut nici o greșeală a psd-ului, mai scrie câte ceva simpatic despre Veorik, și toți din opoziție sau bloggeri independenți devin trădători, angajați ai statului paralel etc. Practic se adresează publicului mai spălat.

      00
    • practic, antecedente am. dau constant în USR. am scris asta. mă duc să cer bani!!!!

      serios acum, dacă e nevoie, explic mai pe larg de ce nu e cazul…

    • Poate vrea sa doarma linistit noaptea …

      00
    • @vali: Ca un cititor oarecare al blogului asta, cred c-ar fi interesanta eplicatia ta mai larga. Fara nici un proces de intentie. Mai mult s-ar putea ca unora sa le fie de ajutor eplicatiile tale.

      10
  2. Foarte profitabil! Privește la ziariștii care au contracte de publicitate cu băncile, cu câtă patimă le susțin interesele.

    00
  3. Ți-a fost oferit așa ceva recent și realizezi că o conștiință ușoară nu ține de foame ? https://zoso.ro/problema-continutul-2019/

    00
  4. Dap interesul cetatenilor americani e sa importe cat mai multi sud-americani pentru „diversitate” si sa le dea ajutoare sociale pana devine SUA Mexic.

    00
  5. O pâine albă pe masă? Saracu!

    00
  6. „toate presele din lume” ?!?

    00
  7. asta fac toți de la putere. PSD, PNL, toți.

    00
    • Ia hai sa fim un pic mai atenti la detalii.

      Cum face PSD-ul trebusoara asta, nu o face nimeni. Oamenii sunt niste mafioti bine organizati, nu o sa vezi vreodata pe Orban, Ciolos sau Barna capabili de asemenea „performante”. Reteaua Udrea/Evz/B1TV mai a incercat asta, dar si aia erau la ani lumina de mafia actuala.

      Vezi articolul din Newsweek in care sunt luati la bani marunti Bușcu, Drăghici, Chirieac, Pieleanu, Palada, Savaliuc, Anghelescu sau Alexa.

      Schema e extrem de simpla: toti presteaza servicii de consultanta (nimeni nu stie ce dracu vand ei acolo, niciunul nu a spus) catre o firma tampon in care PSD-ul baga direct bani cu vagonul.

      Campion e Bușcu, care a primit de la Kirkhhoff Consult SRL (firma tampon in care varsa PSD-ul vagoane de bani) peste 50.000 de euro lunar in ultimele 6 luni. Normal ca Viorica iti devine o tanti extrem de simpatica dupa asa incasari. Si oricum Bușcu nu mai are demult greturi, omul utilizeaza batista de multa vreme.

      10
    • Si in Newsweek cine baga bani ?

      00
    • „se susțin din piață”, ca și cațavencii.

  8. sper sa nu citeasca Iohannis articolul,ii vin idei :)

    00
  9. NOU
    #26

    Toti mafiotii spala bani.

    As indrazni sa fac un o contorsionare morala si sa spun ca fara hoti nu ar exista progres.

    80% din ce vedem in jur nu ar exista fara violarea anala a moralei in mod repetat. Poate chiar mai mult.

    So, who cares?

    00
    • Auzi, sa vezi cat de zen o sa fii tu cand „violarea anala a moralei” si ” fara hoti nu ar exista progres” se traduce cam asa: un barosan din asta da cu masina, beat mort, peste cineva din familia ta si apoi fuge de la locul accidentului.

      Si apoi se scoate, ca poate sa cumpere expertii si judecatorii bucata cu bucata.

      Am pus un caz extrem, dar sunt si cazuri mai putini extreme: stiu o firma mica care era sa dea faliment, actionarii si-au vandut tot ce aveau ca sa scape, asta pentru ca luasera o teapa de 50.000 de euro de la firma unui senator (nici nu mai spun partidul). Si judecata a fost o mizerie, mureau cu dreptatea si facturile in brate.

      00
    • NOU
      #28

      Ti-am dat like la comment, regretand putin ca poate n-ai inteles mesajul meu.

      Nu SUSTIN ceea ce am zis, doar constat.

      Cat despre cazul extrem, esti liber sa-l urmaresti in justitie, iar daca nu-ti convine ce-au decis, sa iti urmaresti propria ta justitie.

      P.S.: Au aflat unde are biroul senatorul? Mai are geamurile intregi? Nu?

      ATUNCI ISI MERITA TEAPA!

      00
    • dar cu ce au gresit geamurile?!

      00
  10. Cum era aia.. presa a 4 putere în stat :)
    La cum cresc bubele pe presa am impresia ca din ce în ce publicul o sa se orienteze tot mai mult spre știrile din bloguri și în general spre persoanele care nu depind cu venitul de acolo, ca cel putin rromanica n-ai nici o baza în presa.

    00
  11. Adica vrei sa spui ca ala pe care il sustine infocat Fox News este un mizera… ? (ma rog, este cum se sustine in titlul postarii, ca eu nu am curaj sa spun ? )
    Cred ca NSA deja a programat vreo 2 sateliti sa supravegheze mai atent o anumita casa din Brasov / Romania :-)

    00
  12. De ce nu-l intrebi direct pe Liviu Alexa? stiu, bla bla, sunt carnat etc.
    PS. poti sa fii prieten cu cineva cu idei total nocive si fara sa incerci sa-l speli in public sau sa iei apararea.

    00
  13. Si eu colectionez, ca nenea ala. Doar ca dopuri de vin, nu case. Si doar ca nu am 877 ci vreo 200

    00
  14. Raspunsul tau simplu nu pusca cu exemplul. Ala are bani garla deja, nu cred ca tot banii il mai mana in lupta. E suficient de bogat cat sa nu mai suga pula politicienilor.

    00
  15. Este nociv coruptul, dar macar pe el îl poți vedea, asculta, judeca, dar mai nocivi mi se par cei corup, acolo lucrurile nu vor fi niciodată suficient de clare astfel incat oamenii aia sa nu profite indiferent de situație.

    00
  16. ce e de apreciat la el e ca de la inceput a zis ca il sustine pe Trump si a mers pana la capat cu sustinerea. daca era roman o ardea ca el e jurnalist independent care dupa parerea lui obiectiva trump ar fi mai bun ca hillary pentru ca bla bla bla.

    00
  17. @update-ul de pe twitter
    „2 din 3 romani face.. ” ca de obicei, esti prea exigent..

    00
  18. Oricine ar face asa ceva. Sa lasam deoparte viziunea asta ca ce naspa sunt aia care fac propaganda contra cost nu stiu cui. 99% din oameni ar face exact la fel pentru o suma de bani. Depinde suma. Ah, ca nu au ocazia…aia da. Pot sa se pronunte cei curati ca lacrima si care au avut ocazia sa incaseze niste bani si nu au facut-o. Altfel, e doar retorica stearpa.
    Si nu la nivelul ca nu am luat o mie de euro de la compania X sa fac reclama. Ca propagandistii astia nu se vand pe o mie de euro. Sa vedem oameni care au refuzat salariu de 10.000 euro/luna sau un bonus de 100.000 euro sau mai mult. Nu exista asa ceva. Sa vedeti ce repede intervin calculele si motivatiile bine intemeiate pentru care sa faci orice.

    10
    • Sa vedeti ce repede intervin calculele si motivatiile bine intemeiate pentru care sa faci orice.

      pula de la mogul are alt gust într-un bmw.

  19. Este profitabil cat timp sustinerea acelor mizerabili nu te afecteaza direct, iar tu ai o anumita libertate de miscare. In momentul in care una din ele dispare, nu-ti mai place situatia…

    00
  20. „Prin toate presele din lume sunt oameni care susțin puncte de vedere greșite, oameni evident nocivi, ducerea propriei țări în zone nedemocratice și alte minuni. Și fac asta evident contra intereselor țării și propriilor cetățeni.”

    Sper ca intelegi ca in descrierea asta se incadreaza lejer si prietenul tau, Alexa?

    00
    • și eu tot acolo mă încadrez, că doar voiam să moară țăranii.

    • NOU
      #48

      La tine altceva e nociv: relativizarea „si ceilalti (USR, de ex.) au pete negre si ar trebui sa fie imaculati”, creand impresia – falsa – ca nu exista alternativa la PSD pe sistemul „toti sunt la fel”.

      00
    • raspunsul lui zoso: alexa nu se incadreaza in descrierea aia, pentru ca nici eu nu ma incadrez cu treaba cu taranii… lol

      00
  21. „Cu toate astea, ne întrebăm cum vor mai profita oamenii ăștia de banii strânși dacă țara pică în haos, daca prețurile se duc naibii, dacă…”
    Mai cumpără cinsutetreișpe locuințe?

    00
  22. sunt de cacat aia care sustin mizerii si mizerabili, in afara de aia cu care sunt eu amic – cam asa trebuia sa fie titlul.

    00
  23. „Articol publicat de Ziarul de Cluj, sub semnătura lui Liviu Alexa, intitulat „EMOŢIONANT / Pensionarul Florian Coldea şi Dacian Cioloş, lacheul imperialiştilor, au luat masa în decembrie la Viena. Vezi UNDE şi mai află şi nişte detalii.”
    Altfel, noi sa fim sanatosi.

    00
  24. Deci raspunsul scurt la intrebarea ta retorica este: Foarte!

    00
  25. Articol care infiereaza cu minie proletara ce poate face un om cu milioanele proprii facute dupa vreo 30 de ani in presa si showbitz?De-aia muncesc aia prin America,sa faca bani,iar cind ii fac,nu-si iau BMW si tzoale la mall,ci ii baga in investitii.Bani care fac alti bani.Asa merge capitalismul.Poate-ar fi bine sa-ti apleci privirea si asupra familiei Obama,care-au venit la White House in curul gol,doar cu hainele de pe ei,si-au plecat multimilionari,dintr-o leafa de bugetar.Dar aia nu se vede,aia au fost cool,desi Obama n-a muncit macar o zi,in toata viata lui,in afara de a fi mincator de cacat la sindicat,apoi in politica.Daca citeai “ mai adinc”,desopereai ca Sean Hannity,inainte de a fi host la Fox(si la multe alte posturi TV si radio) a fost antreprenor in constructii,imobiliare.Poate de aia baga bani in proprietati,poate stie cu se maninca chestia asta,nu?

    00
  26. Dacă vine o dictatură și îți ia toate casele și apartamentele pe motiv că ești boier, cine îți mai plătește ție chiria? Prin urmare nu e chiar o idee bună să stea liniștiți indiferent de ce se întâmplă.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube