Doi proști se șicanează…

Tipul care filmează a pus clipul aici. După ce oamenii au început să îl întrebe de ce a fost idiot, l-a șters.

Povestea e simplă: doi proști se șicanează. Amândoi aveau șansa să renunțe de câteva ori din postura de învingători. Dar amândoi au decis că ar fi o victorie mică și că ar fi cazul să meargă la victorie fără drept de apel. Momentul în care unuia i-a jucat feste „bolidul de lux” pe care îl conducea și a ajuns în zid.

Lecția pe care o învățăm este că nu trebuie să ne șicanăm cu oameni care au mașini mai ieftine decât un smartphone, că Gigel își vinde telefonul și mâine își ia altă gioarsă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

64 comentarii

  1. Mazga pe jos, plouase cu o seara înainte și dacă merge ca tata cu cauciucuri all season vechi de 8 ani……aia e.

    00
    • Exprimarea „cauciucuri vechi de 8 ani” este pleonastică.
      Dar nu mâzga ori cauciucurile sunt adevăratele cauze ale accidentului, sper că pricepi măcar atât.

      00
    • @IonutO: In cazul asta e pericol pe drumurile publice. Il lasi sa circule asa? Cumpara-i macar 2 cauciucuri ieftine sau macar resapate de iarna.

      00
    • Se duce pana la Cora si inapoi cu ea nu paraseste perimetrul. L-am convins sa o duca la Remat pana la urma si sa-si ia una noua.

      [quote]Dar nu mâzga ori cauciucurile sunt adevăratele cauze ale accidentului, sper că pricepi măcar atât.[/quote]

      Cred ca intrebarea ta nu-si are rostul ;)

      00
    • Ai dreptate. Era retorică.

      00
  2. manuala fara ESP, nu bate, nu troncane doar putin zgariata, iese la polish.

    00
  3. Da da da … imediat după accident am trecut pe acolo și erau vreo 8 polițiști de la diverse brigăzi. Am zis auleu NU, iar refugiul de la Adesgo. Când ‘colo ăia se adunaseră să dea un polish. Mersi de iluminare 😜

    00
  4. Toate popoarele de pe planeta asta au doza lor de idioți. Ce ne diferențiază pe noi, românii, e dorința de a ne măsura și compara între noi lungimea penisurilor.

    00
    • NOU
      #10

      pentru ce au facut, ar trebui sa ramana fara permis ambii soferi plus ceva zile de parnaie si cautiune babana + platirea tuturor amenzilor pentru toate ilegalitatile facute de amandoi … numai la cel care filmeaza avem sicanare(condus periculos cu premeditare si provocare de accident), facut stanga aiurea, neacordare de prioritate, depasire pe continua, depsire peste trecerea de pietoni, etc
      – amendat inclusiv ala cu dusterul pentru ca a oprit fara sa puna avariile …
      – vrem civilizatie ? bagati tatii amenzi ca la balamuc si sa vedeti cum smecherii astia cu „bolizi de lux” vor sta in banca lor cumiti

      00
  5. Nu functioneaza clipul :(

    00
  6. Astra G… noua masina a cocalarilor. Tot timpul trebuie sa fii atent la ei in trafic, ca se cred regii soselelor.

    00
    • Mai periculosi decat opelarii mi se par posesorii de Skoda ”puternica”

      00
    • Cel putin in zona Moldovei, masina emblematica a piloților e Golf 4 break. Nu exista idioți mai mare decat șoferii acestui model. Neaparat 1.9 TDI.

      00
    • Boss, nu fi mamut, că am avut 2 ani de zile Astra G cu gepeleu. A ținut cu buzunaru, am învățat să mă deplasez cu mașina pe ea( atenție, nu am învățat să conduc. Eu nu sunt șofer, merg cu mașina. Sunt un șofer foarte prost și excesiv de prudent, după spusele plebei). Beleaua lor e că au început să cadă și mereu sunt probleme la diferite sisteme/componente. Tocmai d-aia am dat-o și am luat Logan dizăl 1.5 decei dă 90 de cai.

      00
    • Am avut astra g, avea pe putin 400 000 km am achzitionat-o(am platit 4 ani la ea fara dobanda deci mi-a fost rentabila) si nu am schimbat decat un senzor… eh ca pica, e plin la dezmembrari, iti faci un astra g fara probleme mai ales ca motoarele sunt ieftine

      00
    • o fi un bug la mașinile astea secănd. dacă dai kilometrajul înapoi, mașina se blochează în modul rachetă.

      00
  7. Amandoi sunt niste super destepti.
    Nu stiu voi cum procedati, insa eu prefer sa stau in spatele astora, nu sa incerc sa ii starnesc si mai rau si sa fiu in fata lor ca sa intre in mine.
    Pacat de autorul filmarii ca a ramas cu masina intreaga si permisul valabil.

    00
    • Asa e, amândoi sunt vinovați. Totusi am speranța ca idiotul cu Opel nu o sa mai faca stânga tăind fata celui care deja sta sa faca stânga. Sunt satul de astfel de idioti, „mari” soferi fara pic de respect pentru ceilalți din trafic.

      00
    • Revin cu o completare: am revăzut filmulețul si am observat ca cel care filmează avea banda 1 blocată de mașini. Nu e clar de unde Vine celălat, adică de pe ce banda a facut stânga si daca s-a încadrat corect.

      00
    • Cel cu Opel a făcut stânga din spatele celui care filmează. Autorul filmării a făcut stânga mai larg, ocolind acele mașini care așteptau să prindă „prioritare”, iar cel cu Opel a făcut stânga din scurt!

      00
    • Vasile nu stiu ce viraje la stanga faci tu, dar daca tu faci virajul la stanga dupa ce ai trecut deja de intersectie ai o problema la fel de mare ca si cel care filmeaza.
      Nici nu conteaza de unde venea ala cu Opel, cel care filmeaza nu era incadrat pentru viraj la stanga, ci pentru taiat fata prin dreapta celor care asteptau sa vireze la stanga.
      Ala cu Astra din traiectorie pare ca era mai bine incadrat (roata lui e langa axul drumului cand efectueaza virajul), asta care filmeaza nu, virajul lui il ducea in cladire, sau maxim pe trotuar in stalp daca isi urma traiectoria fireasca si nu taia calea. In lipsa unei alte filmari care sa indice altceva, pe filmare nu se vede nici o taiere din partea celui cu Opel, doar o presupui, in schimb cea a celui care filmeaza e cat se poate de clara si filmata chiar de el.

      Cert e ca s-au intalnit doi prosti, si doar unul a avut ghinion sa isi indoaie tabla.
      Nu am inteles niciodata „alergatul” asta dupa un incident, in loc sa iti vezi de treaba si sa devii mai precaut in a evita indivizii pe care ii evaluezi ca idioti devii mai prost si mai idiot decat ei si mai agresiv ca sa ce? Sa speri ca in urma sicanarii il bagi in sant si tu scapi neatins? Pentru ce?

      00
    • Mihai, prin evitare fac stânga, nu prin ocolirea centrului imaginar, chill.

      Am zis destul de clar, exista idioți care fac stânga ieșind din coloana muind-ul pe ăla care așteaptă deja sa faca stânga. Nu neg ca cel care filmează s-a încadrat eronat, se vede clar clar ca erau deja alți doi soferi care așteptau sa faca stânga. Cel cu Opelul i-a muit pe aia doi in primul rând. E limpede acum?

      00
  8. Si deaceea trebuie pusi stalpi care sa impiedice intrarea masinilor pe trotuare.
    Din cauza unor idioti ca astia care se luptau sa demonsteze cine e idiotul suprem puteau omora o gramada de oameni nevinovati aflati ca pietoni pe trotuar. Doar o minune a facut sa fie trotuarul gol si sa nu se termine cu morti si handicap pe viata.
    Isi mai aduce aminte cineva de incidentul de acum 2 ani cu Touaregul condus de un bugetar la ROMATSA (adica aia care coordoneaza avioanele sa nu se ciocneasca intre ele) si Loganul pe care l-a impuns in capul de pod si intr-o femeie aflata pe trotuar care a scapat la milimetru cu zile din pur noroc? Stiu ca il arestase pe cel cu Touareg si ii facuse dosar penal, ai stie cineva de el, s-a musamalizat si s-a aruncat pe foc dosarul sau a fost amnistiat si gratiat de legile justitiei?

    00
  9. La inceput, in intersectie erau deja 2 masini care asteptau sa faca stanga si desteptii astia doi s-au bagat unul in fata lor si unul prin spatele lor. Si dupaia s-au suparat care e mai nesimtit.

    00
  10. Cel ce filmează a oprit mașina să îi arate m#ie celui care a făcut accident sau s-au dus să-și ceară scuze ? Pick your choice ca pe Netflix.

    00
  11. Cel mai grav e ca cretinii astia doi puteau sa si omoare niste eventuali pietoni pe acel trotuar.

    00
  12. Pe acel trotuar pute sa fie o mama cu un copil. Nenorocitilor – cei care conduc si voi care comentati pe langa,

    00
  13. Băi, când văd videoclipuri cu șumahări, alergând pe bandă, pe lângă bandă, jur că mă sperii la modul propriu și personal.
    Când văd cum conduc oamenii la București, mă simt ultimu lache, pentru simplu fapt că stau încadrat pe bandă sau semnalizez, de zici că sunt cu convoiu mortuar, să schimb banda.
    Când apar eu cu permis luat la Pitești în 2013, ca ultimu sărac, cu Loganu dizăl, poluator de Euro 4, în minunatu veceu numit București și taie lumea fața, bagă lumea-n față și pe mine mă claxonează, ca un fel de semnal să-mi cer scuze, că nu am frânat din timp să se bage Mitică, chiar mă simt ultima găină.

    Legat de subiect, amândoi sunt proști de put. Atât ăla cu Opălu, ca fosta mașină a mea, cât și ăla cu camera, un mare bou.
    Baws, la câți proști am gășit în ultima lună pe DN1, Brașov, București, Valle du Olte, Pitești, Mioveni(consătean cu Baxt), Slatina/Olt/Vâlcea cei mai proști șoferi din lume( jur pă stâncă), însemna că trebuia să am flotă de mașini.

    Așa se conduce. Nu avem autostrăzi pentru că nu știm ce să facem cu ele și pe ele, nu avem autostrăzi pentru că întâiu om al țării, a condus prima dată la Siliștea Gumești în Teleorman, unde romantismul romanului Desculț, evocă satul românesc evocat de Zoso și acesta trebuie să moară prima dată.
    După ce satul românesc moare, to be continued( noroc cu circuitul banilor în natură)…

    00
    • De multe ori ma ia gandul ca daca m-as fi mutat in Bucuresti,aveam un plus de oportunitati in viata dar cand ajung acolo ma razgandesc .
      Faza la intersectie semaforizata cu 2 benzi pe sens.
      Eu pe banda 1,langa mine vine unu pe banda 2. Langa ala se aseaza unu pe o banda creeata bonus pentru el (un fel de contasens asa dar mai inghesuit). Intre mine si trotuar mai era un pic de loc unde incearca unu sa bage botul masinii.
      Ca sa intelegeti imaginea mai usor,eram 4 masini pe 2 benzi ..unul langa altul.Mai sunt cateva 2-3 secunde pana la verde ,moment in care din spatele noastru vine unu lansat care depaseste banda 2.5 (aia de o improvizase ala de mai sus ) si intra total pe contrasens si ne depaseste pe toti.

      Faza 2 .
      La arcul de triumf toata lumea civilizat,fiecare cu banda lui.
      Apare hamilton in masina nemteasca TDI si claxoneaza ca retardatu 10 secunde incontinuu. Mai sus la semafor ma intalnesc cu el si incepe sa ma injure ca nu l-am lasat sa se bage intre noi pe o banda cumva improvizata de el.

      Si eu ma simt gaina in bucuresti,nu inteleg conventia

      00
    • Pana nu se baga pedeapsa cu închisoare pentru comportament agresiv/iresponsabil in trafic, nu se potolesc piloții din traficul nostru. Aceiasi super piloți din traficul de la noi, sunt niste mielușei in afara. Cand poti sa iei lejer amenzi de la 200€ in sus, parca te gandesti de doua ori daca vrei sa fii șmecher sau nu. La noi exista senzația ca totul e permis, nu are cine sa te tragă la răspundere.

      00
  14. NOU
    #40

    Well, a invatat si ala cu opelu ce inseamna cand iarna e aparent uscat și crezi ca poti da in masina ca vara. Fara ESP si cu mazga pe jos nu-ti dai seama cand pierzi aderenta pe viraje, decat cand e prea tarziu.
    Recunosc, era sa mi-o fur si eu cand am abordat o curba la 90* iarna, la fel cum faceam vara..

    00
  15. Daca tot vorbiti despre categorii de soferi..ce spuneti de cretinii care merg cu ambele lumini de semnalizare de pe fata, pe post de lumini de zi?
    O fi in alte zari ceva normal (stiu ca la VW se codeaza North America style pentru asta), dar la noi legislatia spune altceva.
    Poate spuneti ca nu e mare lucru, dar imaginati-va ca vedeti intr-o oglinda semnalul pus (chiar si fara a fi intermitent)..nu e logic ca vei presupune ca respectivul vrea sa faca o manevra?..
    Si apoi, cind toti vor lumini cit mai albe (si eventual ilegale), astia aprind lampile lui Aladin pe post de lumini de zi…
    Vazind asta, cred ca aia cu proiectoarele de ceata aprinse mereu sint niste ingerasi..:))

    00
    • Nu chiar…

      În primul rând se „codează” la o lumină foarte scăzută ca intensitate.

      În al doilea rând, alea se aprind amândouă – și pe stânga și pe dreapta. Dacă tu le vezi aprinse pe amândouă (și, cum ai zis tu, „fara a fi intermitent”), ai impresia că urmează să vireze spre stânga sau dreapta…?

      Și, ce zice legislația?

    • In oglinzile exterioare ai sanse spre zero sa vezi ambele lampi aprinse ale celui din spate, care, daca vrea sa te depaseasca, e aproape de tine.
      Daca el ‘iese’ un pic spre exterior, nu e firesc sa crezi ca da semnal sa te depaseasca?..
      Serios, chiar avem discutia asta?..ti se pare normal? Sau esti unul din cei cu Golf 5 care merg in felul asta..
      Nota bene: si eu conduc tot G5, dar nu as face asa ceva niciodata.

      00
    • Stimate Dan,

      Te rugam foarte frumos sa conduci cat mai rar posibil, daca spui serios ca tu, ca sofer, nu poti vedea ambele lumini fata ale aluia din spatele tau, ba pe deasupra te mai si sperii de semnalizarile fata aprinse NU intermitent la 40% intensitate.
      In mai putine cuvinte: esti un sofer de weekend caruia nu i se indemana cu covrigul; nu e nimic rau in asta, fiecare ne pricepem la lucruri diferite – spre exemplu eu am inteles ca nu sunt fixat in pozitia de pe strada si pot sa misc volanul stanga dreapta sa vad si celalalt bec de semnalizare; sau sa accelerez si sa ma indepartez de ala din spate ca sa ii cuprind intreaga imagine in oglinzile retrovizoare. Si inainte sa imi spui ca vai imi sare copilul / betivul / caruta (ca uite dom’le in ce tara traim omg) in fata si NU POT FACE MANEVRE STANGA DREAPTA ca o sa fac accident si scrie si in lege si cine te crezi, “shumahar”, mai zic o data: sofeaza cat mai rar spre binele comun – al tau si al nostru.
      Fara suparare, ca e ultima zi din an…

      Apropo, te-a intrebat si Znuff:

      CE “ALTCEVA” SPUNE LEGISLATIA NOASTRA?
      cu nr. art., alin., si litera din norma legala X, te rog

      00
    • NOU
      #46

      Eu m-as multumi daca ar avea toata lumea ZIUA becuri aprinse pe DN (inclusiv atunci cand DN tranziteaza localitatea) si chiar si prin oras atunci cand ploua/ninge.

      00
    • @Random Guy:
      Situatie ipotetica, dar perfect posibila:
      Conduc pe un binecunoscut tip de drum din Romania, cu o singura banda pe sens, in fata mea e un camion, pe care intentionez sa-l depasesc, asigurindu-ma ca pot efectua manevra in conditii de siguranta deplina.
      In acelasi timp, in spatele meu, la aspiratie cum se spune, un alt conducator auto, cu lumini de zi pe semnalizare aprinse.
      Evident, el va incerca sa se asigure, la rindul lui, ca din sens opus nu circula nimeni si va iesi putin in exterior, pentru a efectua depasirea, ca doar n-o fi fraier sa stea dupa mine (ai decretat tu ca sint sofer de week-end, deci un idiot care, dupa 23 ani de sofat-nu profesionist, e adevarat-nu prea stie cum e cu circulatia asta)..
      Eu ii vad semnalul pus, posibil sa nu am timp intre doua manevre stinga-dreapta ale lui, sa realizez daca lumina lui este sau nu intermitenta (insa am observat ca e galbena).
      Tu propui ca eu sa ma asigur daca nu cumva idiotul (pardon, conducatorul auto) are luminile de zi aprinse si nu semnalizarea, facind, la rindul meu, manevre stinga-dreapta, doar-doar voi reusi sa inteleg ce vrea sa faca.
      Serios?!
      In caz ca nu stii, la Golf 5, varianta fara xenon, luminile de semnalizare sint pozitionate spre zona centrala a partii frontale.
      Da, nu stiu sa spun exact unde scrie ca nu ai voie cu lumini de semnalizare aprinse incontinuu, dar daca tu chiar crezi ca e in regula, atunci de ce nu aprindem doua lumini magenta pe fata? De ce nu montam 8 lampi, care sa lumineze precum instalatia de pom?
      Ca doar nu e ilegal, nu scrie nicaieri ca ar fi.
      Dar de ce nici o masina vinduta in Europa nu vine din fabrica, avind lumini de zi galbene?
      Noi sintem o natie de descurcareti, in schimb. Si procedam astfel, sa le facem tuturor in ciuda.

      00
    • Parerea mea e ca esti prost. Daca te arunci la jigniri, sa te astepti sa primesti cateva inapoi.
      Iti explic eu de ce merg cu ambele lumini si daca imi dovedesti cu un articol din lege care interzice asta promit sa iau in considerare ce spui.
      Faptul ca nu esti in stare sa distingi intre culorile luminilor, pozitie, faptul ca nu se aprind simultan si nu numai, nu cred ca e problema celorlalti si cred ca ai mai multe lipsuri ca sofer daca asta e o problema pentru tine si nu iti dai seama daca unul semnalizeaza sau nu.
      Prefer sa fiu vizibil si daca as avea mai multe le-as aprinde si pe alea, pom de Craciun sa fie. Nu merg cu alea de ceata daca nu e cazul, dar in rest la cum se circula prin orasul asta de rahat pana acum as putea zice ca m-au ajutat, avand destul de putine probleme in trafic.

      00
    • @psy: eu cred ca esti foarte prost si ca nu ai inteles nimic.
      Codul rutier stipuleaza ca singurele lumini galbene care pot fi montate in partea frontala a autovehiculelor dint cele pentru semnalizare/avarie.

      00
    • @Dan Tu esti cel mai prost ca nu ai inteles nimic, nici macar ce ai scris. Scrii despre o chestie iar apoi vorbesti despre montare lumini si luminile existente pe o masina. Eu zic sa mai citesti o data ce ai scris initial si apoi ce mi-ai raspuns mie. Daca tu intelegi ceva din asta, inseamna ca sunt eu prost, dar tot tu esti ala mai mare dintre noi doi pentru ca nu stii sa formulezi o parere.

      Tocmai ce ai spus ca nu distingi intre luminile de semnalizare care din cate stiu eu sunt portocalii si luminile normale albe, cu care unii ALEG sa mearga pornite. Apoi, in raspuns vorbesti despre ceva ce stim deja. Pai ce facem acum, o intoarcem?

      00
    • @psy : Cand am spus ‘montate’ ma refer la montajul din fabrica. Atit.
      In rest, uite cite dislikeuri ai primit de la cititorii de aici, mai destepti decit mine, probabil. Decit tine, cu siguranta.

      00
  16. Oare are CASCO la Opel
    Ca RCA are la Euroins

    00
  17. Numai mie mi se pare ca astia doi se sicanau se ceva vreme? Pare ca autorul filmarii vireaza la stanga in ultima clipa, dupa ce aproape trecuse de intersectie. Probabil ca l-a vazut pe cel cu Opel ca o ia la stanga si mai vroia.
    Faptul ca nu constientizeaza ce a facut basca a si postat filmuletul in care conduce in halul ala arata ca e prost rau. La fel ca si alalalt. Ce fain ar fi sa ajunga filmarea la politie si s-o muste amandoi.

    00
  18. Mă uitam zilele trecute la Road Rage USA. Știți voi compilațiile alea pe care le urmărești când te plictisești de văzut chestii interesante pe YouTube.
    Am constatat că diferența între noi și americani in materie de idioți in trafic este insesizabilă.

    Nu înțeleg cum am ajuns așa nervoși, sa ne aruncam cu mașinile în copaci, stâlpi, doar pentru că ne-a tăiat unul calea, sau că n-am semnalizat.

    Cred că avem prea mult timp liber de aia ne enervam pe toate prostiile atât de tare, că dacă am fi mereu ocupați și am avea mintea setată pe ceva productiv, nu te-ai mai gândi că la următorul semafor te dai jos din mașină și îl rupi pe ăla în bătaie că ți-a tăiat calea în intersecția precedentă.

    Ok, sunt țărănușii pe care ii vezi in mall, de la aia nu ai pretenții, ei așa au fost obișnuiți, coboram din mașină cu părul și îl rupem boss, dar noi ăștia de avem un minim de pretenții de la noi?

    Mi se pare absolut stupid sa acționăm în halul asta și să ne punem viața în pericol și pe a altora din cele mai imebecile motive.

    00
    • lumea e o junglă, ești leu sau mielușel?

    • Nu cred că trebuie să fiu leu daca un X nu mi-a dat prioritate de dreapta și să mă apuc sa merg după el că nebunul, sa incerc sa îl scot de pe strada și așa mai departe.
      Consider că mai bine îți vezi de drumul tău și să fim mai relaxați.
      Poate gândesc eu prost.

      00
  19. Bine arata Dustr-ul asta nou :)

    00
  20. Regii soselelor, pilotii Romaniei ,sunt cei cu Passat si Octavia 1,9tdi, daca e 2.0 deja e racheta. Ii intalnesc peste tot, am primit flash-uri chiar si pe dn, mergand cu viteza legala, gen sa ma dau la o parte..

    00
  21. Prostie + lipsa poliției rutiere = filmulețul ăsta.
    Soluția: educație + prezența poliției rutiere.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube