Vico MORY GPS review

E o cameră foarte bună ca raport calitate preț. E mică, are GPS incorporat (afișează locația și viteza pe filmare), are buton de salvat înregistrarea curentă, are baterie proprie pentru cazurile când se oprește curentul mașinii. Este net superioară camerei mele curente Goluk T2 și la un preț mai bun (600 lei).

Problema de care suferă e simplă: în unele cazuri nu înregistrează bine detaliile. Uitați-vă la prețurile de pe panoul de la benzinărie sau la numerele mașinilor din față. Uneori se văd, alteori nu.

 

Filmări cu ea aici: test pe zi, test pe zi, test pe noapte. Filmările sunt scoase direct din cameră, am folosit MPEG Streamclip să scot sunetul să nu mi le blocheze Youtube, dar partea video nu a fost alterată.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. De ce ar bloca youtube clipurile?

    PS. Giveaway la vechea camera? 😎

    00
    • Daca ai radio pornit, iti scoate youtube-ul clipul pt ca nu ai copyright pe melodii.

      00
    • Pentru ca probabil Vali asculta radio, si youtube recunoaste automat piesele ca apartinand caselor de discuri.
      Altfel poti avea orice in film: decapitari, copii dezbracati, versete satanice, toate trec prin raportare si moderare manuala. Dar nu cumva sa scape 30 de secunde de Michael Jackson fara sa-si incaseze omu banii, ca incepe sa se rasuceasca in mormant cu mana la prohab.

      00
  2. La banii aia nu mai bine iti iei GitUP Git2 sau ceva de genul? Calitativ mi se pare ca-i net superioara.

    00
    • am eu ce zici tu, filmarea (chiar si pe calitate maxima) este problematica.

      am acasa si un DOD LS430 care ma enerveaza din cauza capacitorului cretin si al ecranului care e inutilizabil pe 30% din suprafata de la o tranta. dar cu toate astea filmarea este extrem de buna

      la GitUP Git2pro (cu firmware actualizat acum 2 luni)
      – nu se vad bine numerele de la masini
      – nu are claritate buna filmarea de noapte (compar exclusiv cu dod-ul)
      – alimentarea excelenta, in timpul verii cu 20-22 grade setate pe clima, mi-a fost teama sa nu imi explodeze acumulatorul de litiu – i-am intrebat pe producatori daca este ok sa o folosesc ca dashcam si au zis ca nu are probleme
      – softul de comunicare wifi – prost (mai rapid pun cardul intr-un reader si copiez instant)
      – extrem de proast G sensor-ul, la un drum sofia – brasov am ramas pe cardul de 64 de gb cu filmarea din ploiesti pana in brasov, in rest tot felul de prostii salvate din cauza vibratiilor care au blocat la stergere diverse filmulete (aveam cam 40de gb de filme blocate in interval de 15 zile), acum senzorul il tin pe off

      pretul a fost cam 100E

      ps. aukey este super producator pe partea de accesorii telefonie, incarcatoare si cabluri super tari, etc

      00
  3. Mie nu mi se pare ca filmeaza mai bine decat camera cu care ai facut filmuletele din saptamanile trecute. Are asa o alura de chinazarie in ceea ce priveste filmatul + hublouri in dreptul becurilor de pe stalpi

    00
  4. De curiozitate, de ce nu ti-ai luat Vico Marcus Opia 2 ? Nu e mare diferenta de pret. Stiu ca nu are GPS incorporat.

    00
    • nu mi-am luat-o nici pe asta.

    • Eu ma gandesc la Garmin Dash Cam™ 55. Obligatoriu WiFi, optionat GPS inclus.

      00
    • Am eu Garminul asta, partea de wifi e de toata jena, aplicatia aia e numai probleme. Cel mai rapid mod e sa scoti cardul. In rest OK, mai ales partea de avertizare pentru depasirea benzii, apropiere fata de masina din fata si plecarea coloanei in caz ca stai pe telefon la semafor :)

      00
  5. Poti sa ma injuri daca vrei, dar camera mea, Prestigio RoadRunner 585 vede mult mai bine..distinge detaliile mult mai clar (numere de inmatriculare si alte semne) si asta la un pret de ~ 2.5 ori mai mic (price range: 250 lei -380 lei, in functie de perioadele de reduceri) si este si mai mica ca dimensiuni! Just my 2 cents! :)

    00
    • am avut-o și pe aia in teste, e ruptă cu spume :)

    • Defineste „rupta cu spume”, te rog! :P

      00
    • calitate VHS salvată ca HD

    • Man, ce zici tu pare ceva defect la ea, pt ca eu sunt multumit de ea si vede clar numerele chiar si de la o distanta decenta, am trimis si la Politie filmare cu un idiot cu numere de CJ si se distingeau toate detaliile..sunt constient ca nu are calitatea unui Vico Opia, dar fata de ce se gaseste pe emag si alte site-uri in categoria de pret sub 400 lei, este cea mai buna alegere!

      00
  6. eu am (avut) un midland. calitatea imaginii net superioara. dar bateria tinea ceva gen 30 de minute. si in mai putin de 2 ani s-a dus dracu de tot. nu mai merge nici in priza.

    00
  7. Am dat 50 de lei pe camera mea si functioneaza, se vad numerele si cam atat.

    00
    • N-ai cum bo$$ sa ai camera de saraki si sa te mai si lauzi aici.Daca nu ai camera de bord macar de la 1000 de lei in sus,iti iei minusuri,dovada ca ai acumulat deja 3 bucati.Arunca-ti chinezaria in foc si ia-ti camera de barosan,ca altfel esti de toata jena.Aici pe blog chiar si un tricou de bumbac trebuie sa plece de la cel putin 180 de lei in sus.Altfel esti sarak si aici nu se accepta din astia. :)

      00
  8. Recomand VIOFO A119(s). Probabil cea mai decentă cameră video auto, până în 500 de lei.

    00
    • Si eu le recomand. Am un model mai vechi A118C de vreo2 ani si merge fara probleme. Ce mi-a placut la el este ca e foarte discret aproape ca nu se observa daca nu te uiti dupa o camera.

      00
  9. Eu elimin sunetul folosind VLC, caută pe net: How to remove Audio from a Video file using VLC Media Player

    00
  10. Am o intrebare legata de salvarea filmuletelor. Camera sa spunem ca salveaza clipuri de 5 minute. Daca tu apesi butonul la secunda 2 sa zicem din noul clip, ea atat salveaza? Adica pierzi incidentul pe care il urmareai de vreo 4 minute?

    00
    • Camerele video auto functioneaza altfel: filmeaza in bucla si cel mai vechi fisier scris pe card va fi primul sters cand porneste o noua bucla, deci vei avea mereu cele mai recente evenimente surprinse salvate, iar limita de 5 min per clip este introdusa ca sa iti salveze restul filmarilor in caz ca apare o eroare in momentul scrierii pe card (altfel ai fi pierdut intreaga filmare daca sa zicem ca ar fi aparut o eroare la scriere la min 45! ). Mai mult decat atat, in momentul unui impact, prin prezenta senzorului G-shock, camera va inregistra automat ultimele 20 de sec inainte de incident si urmatoarele 10 sec, fiind protejate impotriva suprascrierii!

      00
  11. Eu folosesc GoPro. Nu este camera de bord propriu zis, dar ma scuteste de multe din neajunsurile acelor camere (probleme tehnice, lipsa autonomie, solutii de prindere facute pe genunchi).

    00
  12. NOU
    #28

    De ce nu investesti intr-un BlackVue?
    Scapi de toate problemele chinezariilor gen Vico sau Goluk.

    00
  13. Goluk are avantajul de a fi micuță, nu iți ia din câmpul vizual ca paleașca aia. Nu asta a fost unul din motivele pentru care ai cumpărat-o la vremea aia?

    00
  14. Abia am luat un AUKEY dr-02(habar n-am cine sunt). Mictioneaza pe cartofu asta si ziua si noaptea. 48lire.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.