Oameni despre care credem că nu există, dar…

Îmi vine foarte greu să cred că oamenii de genul ăsta există. Pur și simplu e atât de aberant cum se poartă încât nu cred că există.

După care mă uit în jur.

La fi-miu în clasă e unul care are păduchi a doua oară anul ăsta. Tatăl white collar job, mă-sa casnică/antreprenoare/mlm-istă. Dacă intri la ea pe profil, te iei cu mâinile de cap. Dă share la toate rahaturile posibile, banane cu sida, Soroș, Iohannis a vândut copii, tot. Zi de zi, la orice oră din zi și din noapte. Dar nu are timp să îl spele pe ăsta micu. E greu. E ocupată, are chestii de dat share, comentarii de lăsat, oameni de informat. Propriul copil pălește în fața zecilor de like-uri pe care le ia pe ce “muncește” pe Facebook.

Și sunt zeci din ăștia, care n-au timp să facă un duș sau să se spele pe dinți, pentru că au like-uri de adunat…

proasta

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

41 comentarii

  1. Nu pot sa cred ca e reala conversatia..

    00
    • Probabil ca nu-i. Dar descrie niste atitudini.

      00
    • Ce te face sa crezi ca e reala conversatia ?

      00
    • Nu degeaba, dacă ai lucruri inutile și nu vrei să le arunci la gunoi, mai bine ceri o sumă simbolică pe ele decât să le dai gratuit. Că te sună fel de fel de oameni: n-ai alta mai nouă, da’ de ce e cu zgârâieturi, nu vrei să-mi le aduci până în fața blocului și să le ridici până la etajul 7 etc.

      00
    • Si eu am citit toata conversatia si n-am cuvinte…pfff… o trimiteam la origini imediat.

      00
    • Conversatia este cam 50/50 sanse sa fie reala, era ieri pe r/all si nu parea foarte dubiasa tipa dupa comment history sa arate a karma whore.

      00
    • Cred că a plecat de la o conversație reală care a fost dramatizată și condensată pentru a oferi publicului esența. Am cunoscut mulți părinți (în special mame) de când e fiică-mea la școală și unele nu-s foarte departe de single-mom-ul de mai sus.

      00
    • Exista un subreddit care se numeste ChoosingBeggars. Va invit acolo sa vedeti cat de reale sunt unele conversatii.:)

      00
  2. 5 fucking minute. Te uiți la plod până se reîncarcă FB-ul. 5 minute. E suficient să vezi păduchii în cap. Încă cinci minute să-i dai cu petrol. 5 minute să-l cicălești. Un sfert de oră. Refresh la pagină.

    • ești prost. în 5 minute dai 20 de like-uri!!! vezi un filmuleț amuzant! citești o stire pe un site de propagandă. cum să pierzi cinci minute să te uiți la copilul tău?!

    • awwww petrol brings back memories. si pieptenul ala des, special pt asa ceva

      00
    • in caz ca aveti probleme de genul asta, mergeti la farmacie si folositi ce va da de-acolo, nu petrol! petrolul poate provoca arsuri ale pielii capului

      00
    • @corcodusul:….pai lasi tigara din mana cand ii dai cu petrol pe cap….toata lumea stie asta

      00
    • @Atilla: tigara i-o dai copilului sa o tina si sa nu traga mai mult de doua fumuri

      00
    • Sau il duci cu tine cand alimentezi si il dai un pic cu pompa pe cap, asa cam 0,5 litrii ca s-a ieftinit benzina.

      00
    • decat petrol and shit nu mai bine faci altul?

      00
    • Te rog eu nu da cu petrol pe capul copilului, ca nu lustruiesti topoare, ca sa fiu in linia de activitate a gazdei noastre :D

      Exista la farmacie chestii care te scapa instant.

      Acu’ problema ramane … lasi like-urile si-ti misti curul la farmacie, nu duci copilul de 5 ori cu umblatori prin par.

  3. paduchii se cam iau din alte parti. nu ii faci daca nu te speli. nu sunt o boala de piele… :)

    00
    • In momentul in care e singurul care vine cu asa ceva de mai multe ori, nu cred ca e cazul ii gasim scuze.

      00
    • Nepoata mea (7 ani) a luat paduchi de la IKEA, de la stat cap in cap cu alti copii in spatiul de joaca. Copiii nu au un spatiu personal asa extins ca adultii, intra foarte usor in contact unii cu altii, de aia iau si gripe asa usor, si alte bucurii.

      00
    • Ai dreptate dar nu ai inteles ce a vrut sa spuna autorul.

      00
  4. De la fiecare, după posibilități și fiecăruia, după nevoi.

    00
  5. Nu mai bine era in iEpoca de hAur?
    Te cauta invatatoarea de paduchi si te si tundea 0 pe loc daca aveai probleme.
    Scandalul cu parinti cu alte cele – Priceless!
    Imi explica cineva care are ceva treaba cu sistemul de educatie pre-scoalara in Anglea ca e destul de comuna problema asta la ei. Ceea ce m-a facut sa ridic putin din sprancene.

    00
    • Am vazut chestii horror in anglia, gen parintii fumati/sparti, mizerie pe jos si copilul in scutece dupa parinte … sau, prin parc copilul singur cu semne lasate de plosnitele de pat.

      00
    • Frate, poate nu ne comparam cu Anglia la multe aspecte, dar suntem mai curati, mai spalati ca ei.

      00
    • Da ma, voi comparati cazuri singulare vazute de voi pe acolo cu voi peste medie in RO. Comparatii pe astia cu cei din RO care merg in adidasi prin noroi 2km iarna si stau la 10 grade in clasa. Cand se intorc acasa, primesc o bataie sora cu moartea c-au uitat sa dea apa cald la porc dimineata.

      00
    • Nu sunt cazuri singulare…e plin de mame cu carucioarele negre de jeg, la fel arata si premergatoarele, hainele donate au luciu din ala de jeg inclusiv cele ale femeilor. De altfel vezi bluza zici hmmm eleganta si cand o intorci pe dos, ce crezi, e neagra la gat. Tocmai in plm ca aia au TOATE conditiile si nu se spala! Au facut si scoala, sunt londonezi si stau hainele scoarta de jeg pe ei! Dar pana mea e greu sa accepti ca da altii pe anumite planuri sunt mai nasol ca romanii. Sa mai zic de verisoara-mea ca a spus de austrieci ca put a toate cele? Nu, ca probabil noi astia de intalnim zi de zi chestii de genul, asa ne place noua sa inventam, doar ca sa ne contrazicem.

      00
    • Am locuit câteva luni in Regat și pot confirma imaginea de „parinti dezaxați” care-și cară copiii de 5-6 ani in căruțe jegoase, cu haine jegoasele, cu copii îmbrăcați în pantaloni scurți iarna/pe ploaie (la 12-15°C). Am locuit într-un orășel din Cornwall și am văzut și părinți „sparți” și scandaluri intr părinți beți – exact că în localitățile rurale din România (între etnici englezi)

      00
  6. E plină lumea de oameni de genul acesta. Doar să îi pui în contextul potrivit ca să își dea pe față frustrările și să încerce să profite.

    00
  7. Eu cred că e reală…din păcate am avut și am de-a face cu astfel de personaje.. de fapt toți avem : exemplu Dragnea : ‘eu nu am furat,dar vreau să se dea grațiere pentru fapte pentru care aș putea merge la închisoare’…

    00
  8. Nu mai fura de pe Boredpanda!

    00
  9. Oameni ca ăia există, dar „Acest local își rezervă dreptul de a-și selecta clientela”. Parcă pe aici era un articol unde zicea despre business-uri că doar 5% din clienți aduc 95% din venit. Așa că te poți lipsi de mulți dintre ei.

    În România lumea e dată pe spate că dacă nu-ți convine, îți face vânzătoare semn cu mână să te cari în alt loc. Așa m-am învățat. Nu-mi place un local/magazin, nu mai mă duc acolo și cumpăr de la altul.

    Mereu vor fi alți clienți, mereu vor fi alți agenți economici.

    00
  10. Ce știți voi, femeia aia și-a luat de la gură să facă un copil, este o eroină!

    00
  11. Lucrurile care se pot folosi dar mie nu-mi mai trebuie (telefoane mobile vechi, haine, tablete, veioze etc.) le pun pe gunoi. Dispar ele. Nu ma complic cu olx pentru cei 30-50 de lei pe care i-as obtine.

    00
  12. aia cu păduchii (fix cu paduchii, nu atitudinea generală a mamei respective) e cu dus și întors. păduchii de păr se cam iau pe păr curat.
    atitudinea tipei din mesaje: whaaaat?! mamaie care faci gogoși, ce mama dracului tocmai am citit?!
    sincer, mi se pare puțin înspăimântător că există oameni cu o astfel de atitudine. de la așa ceva până la a da în cap fizic cuiva că ăla are și agresorul nu, nu e mare diferență.

    00
  13. Tot din categoria „oameni despre care credem că nu există, dar…”:

    https://casajurnalistului.ro/umilinta-suprema/

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.