Cum să nu răspunzi când ești luat la mișto – Adrian Niculescu

Micutzu a făcut mișto de speakeri motivaționali, că sunt lepre inutile și false, și un băiat s-a apucat să îi răspundă. Și a bifat toate greșelile posibile: nu așa se face, nu știi să faci comedie, nu știi umor, românii așa fac, vulgaritatea e nasoală, umorul făcut pe seama mea e nasol, unul care face umor de 10 cu succes nu se pricepe la umor și altele din categoria asta. Întrebarea mea e de ce stă cu vesta aia groasă pe el, că nu părea că filmează afară. Dacă la argumente stă prost de tot, măcar la căldura sufletească…

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

69 comentarii

  1. parerea mea.. ori unul.. ori altul.. tot aceasi mancare de peste.. pe principiul.. hotul striga hotul.

    10
    • nici micutu nu e un exemplu de urmat, are glume ieftine. vezi un pic pe youtube ce videouri are cu doar cateva mii de vizualizari. Ce e drept de 1 an incoace a inceput sa scoata ceva mai bun.

      Oricum eu cred ca speakerii astia motivationali sunt laba trista, dar nu ma apuc sa mi-o bat de ei. stii cum e.. fiecare alege in cine si ce sa creada.

      00
    • wtf dude?!

    • @ EPoX La ce?
      (Ca sa pastram acelasi ton al discutiei)

      00
  2. Au ajuns si frizerii sa ne dea lectii! Il credeam pe Micutzu om serios care face misto de taximetristi

    00
  3. „speakeri motivaționali”… la cati ani, 30? 35? 40?
    Exact CE stie o proasta de 30 de ani despre meseria asta?
    Baga-mi-as piciorul, s-a umplut de prosti cu pretentii.
    Parca e „geniul din Romania”, cu masinile lui de cacat, „inventii” de tipul a legat un fir la priza.

    11
  4. Păi n-a prea avut umor Micuțu și gluma pare la nivel de Doru Octavian Dumitru sau cum îl chema pe ăla ce icnea cu multă salivă la TV.

    Dar și replica ăstuia cu calorifer în fundal e la nivel asemănător. Arată că o emisiune de la Tele 7 ABC.

    Ca să concluzionez ca om ce le știe pe toate: cam ăsta ne e nivelul :)

    00
  5. Nu stiu cine e nenea ala si nu imi pasa, dar Micutzu chiar face umor ieftin.

    00
  6. Micutu face glume si e bun de cand a aparut la iUmor ,ca pana atunci nu stiati niciunul de el.
    Iti plac ori nu-ti plac glumele lui,tre’sa zici ca e cel mai bun ca asta e la moda acum si nu vrei sa ramai cumva in urma.

    00
    • … pai eu cred ca a surprins esenta intr-un minut si 54 de secunde. E de prost gust directia in care au luat-o baietii cu ” – Speaker motivational” dupa nume si prenume. Pornind de la gesticulatul nefiresc, pana la clasica duma: „Fa ce au facut/fac oamenii de succes si succesul vine.”, cam la citatul acesta se rezuma toti marii speakeri motivationali, chiar daca folosesc 50 de cuvinte pentru a spune asta. PS: E plin de ratati care iti garanteaza ca ei au solutia pentru tine, chiar daca au dat rateuri in tot ce-au facut in viata… sau tot ce-au realizat a fost construit prin „calcatul peste cadavre” si tepuirea altora

      00
    • Gresit. Micutzu facea glume bune si inainte the iUmor. Cauta pe Youtube – https://youtu.be/ovGcWc2EOzs

      00
    • robert3, analistul comediei, vorbește de parcă e mă-sa lui Micutzu și a fost acolo la prima lui glumă. Doar ei doi.
      @robert3: să mai lași comentarii după ce te asiguri că nu mănânci căcat.

      00
    • Micutzu se apropie de public, are charismă și nu „e bun de când a apărut la iumor”. În schimb, speakerul asta chiar e o glumă. Pare figurant și nu spune nimic concret.

      00
    • Ce imi place la comunitatea zoso.ro este ca nu e plin de retardati si gasesti totusi oameni cu care inteleg limba romana. Se pare ca nu a fost cazul la comentariul asta, ca ati inteles fix pe dos. Micutu este FOARTE bun ,asta este si parerea mea doar ca MAJORITATEA celor care afirma ACUM ca este bun o fac pentru ca a aparut la iUmor.

      00
    • @Teniescu Inainte sa deschizi gura pentru a ma jignii pe mine ,asigura-te ca tu si gasca ta de prieteni care intelegeti comedia nu aratati ca o formatie de travestiti din anii 80

      https://imgur.com/a/MDWKB3p

      @Diana . Cuvantul pe care il cauti e CARISMA fara ” h ” ,nu de alta dar exista si limba noastra acest cuvant.

      @ Toti (ca vad ca trebuie sa explic ca pe sofpedia) . Il admir pe micutu,dar in zilele noastre majoritatea celor care o fac ,o fac pt ca e la moda.

      00
    • Robineata, daca tot de dai rotund, vezi ca nu exista „a jignii”. Hai sa te invat o chestie: cand nu esti sigur daca se scrie „a jigni” sau „a jignii”, cel mai bine folosesti ” a jigniii”, ca sigur nu e bine.

      00
  7. Asta-i ala care a vorbit cu un boschetar si lumea a zis ca asa om destept n-au mai vazut pe lumea asta… doar pentru ca a zis ala 2 citate random, probabil singurele care le stia. Daca e acela e egal cu zero pentru mine…

    00
  8. De ce drac l-as asculta pe ala care nici macar nu stie sa isi rada flocii de pe fata?

    00
    • ce prost esti.. ce treaba are una cu alta?

      ce gandire obosita ai si tu..

      Poate ai incercat sa fii cool prin remarca asta, dar cauta si tu una mai inteligenta.

      00
    • Asa e, stii ce inseamna sa fii cool? Sa nu ai floci pe fata… daca tot vrei sa impresionezi tundeti iarba de pe obraz, toti puradeii au barba.
      PS: umorul este direct proportional cu inteligenta, in cazul tau si al aluia tinde spre minus infinit

      00
    • deci aia cool se barbieresc? daca esti femeie si porti mini esti curva?

      00
    • Sa intelegem ca tu ai alte frustrari fiindca esti span?

      00
  9. Asta de ce a avut nevoie de 7 minute sa spuna… nimic?

    00
  10. N-ai cu cine… Niste tarani!

    00
  11. A scos Budișteanu butoanele de downvote :)))

    00
  12. Primul lucru cand am vazut titlul am zis ” l-a dat dinamo afara si s a facut speaker motivational ??!!! „

    00
  13. Vesta e oglinda personalitatii: „lache flausat”.

    00
  14. te simti singur de sarbatori de incerci sa-ti faci atatia prieteni noi in perioada asta? :D
    interesante si comentariile la video de pe pagina lui. mai multi spicari se incurajeaza intre ei.

    00
  15. Unul face o gluma, buna sau rea, si apare Flocea cu explicatii savante. La cat de slaba fost sketch-ul lui Micutzu, la ale carui glume rad de cele mai multe ori, era suficient un clip de 30 secunde drept replica. Si nu 7min+:))

    00
    • Dincolo de raspunsul lui nenea, personal nu mi s-a parut amuzant sketch-ul. Oi fi eu mai diva asa dar nici mie nu mi se pare da-te in **&^ mea ceva amuzant hahaha sa ne radem. Deci sa inteleg ca tie ti-a placut maxim nu?

      00
    • Am spus ca nu m-a dat pe spate materialul dr fata. In schimb, are glume destul de reusite. Si genul asta mai vulgar, consider eu, i se potriveste bine unui om cu greutate ca micutzu :D Pana la urma urmei, e chestie de gusturi.

      00
    • Corect, nu ai zis ca ti-a placut. Si da, „scuzele” mi s-au parut chiar funny. Poate ca nu am inteles eu actul artistic, palma filozofica :).

      00
  16. Haideti sa vad traduc eu clipul lui Micutzu;

    E relativ usor sa fii speaker si sa dai sfaturi cand viata ta e usoara, practic baietii care bat speakeri reprezinta necazurile vietii, si dupa ce sunt loviti speakerii nu se mai ridica, chiar daca vine un alt speaker si incearca sa-l ajute din „vorbe”. Epic shit! Bravo Micutzu!

    00
  17. Pentru că nu știam cine e al doilea gagiu, am intrat pe site-ul lui oficial unde am rămas la fel de ignorant. Habar n-am cine e și de ce vrea să motiveze alți oameni.
    Despre Micutzu știu că a venit dintr-un oraș prăpădit din Moldova rupt în fund și acum are emisiuni TV, show-uri de stand-up și un barbershop. Pare mai motivațional ce face Micutzu.

    • Câștigă mai bine al doilea. Are mai mult succes cu școala de frizerie, cât și cu frizeria, decât are Micutzu cu emisiunile tv și show-urile de stand-up.

      00
    • Adaug:
      Nu îi țin partea celui de al doilea, amândoi sunt buni în ceea ce fac, unu frizerie, altul comedie, dar cel de-al doilea face mult mai mult pentru „societate” decât face primul. Probabil de aici i-a venit ideea să „ajute” oameni prin acele „mesaje motivaționale”. Cu asta se ocupă zilnic, atunci când predă la școala sa cursanților.

      00
    • Parerea mea e ca vrea sa faca bani din asta, asta e scopul lui in a motiva alti oameni. Oamenii se duc la el, platesc intrarea, asculta ce are asta de vorbit si pleaca acasa satisfacuti. Cam acelasi lucru il face si Micutzu, doar ca e mai cinstit ca el promite ca te face sa razi, nu ca te ajuta sa devii cea mai buna versiunea a ta.

      00
  18. Amândoi au afaceri cu frizerie. Amândoi se folosesc de numele lor pentru acele frizerii, dar diferența este că primul știe să și tundă, are și școală de frizeri pe lângă frizerie, îi merge bine (4000 de lei un curs, are cam 30-40 cursanți pe lună). Micutzu, în schimb, are frizerie, dar nu știe să tundă, deci doar numele de ea… așa că așteptăm war of the frizerie, episod 2.

    00
  19. NOU
    #54

    “Micutzu” este cel mai bun epitet care descrie umorul lui Micutzu.

    00
  20. Superb, atitudine,gesturi si limbaj de pastor penticostar.
    Bravo Micutu!

    00
  21. Eu am un sfat pentru piarizdele alea de la firmele mari care dau sdemii ca sa invite cate un „speaker” din asta: dati mai bine o pizza la angajati si vor fi mai multumiti, plus ca nu mai promovati forme fara fond. Si la noi a fost unul din asta cu nume unguresc care tot vorbea de afaceri, chiar daca ale lui nu au prea avut succes…

    A si pentru cei care zic ca nu e amuzant clipul, Micutu a facut satira aici, nu umor.

    00
    • Prostul ăla nu știe că dacă intri în gura miștocarilor cel mai bine este să stai ascuns până găsesc alt fraier de care să facă mișto.

      00
  22. Videoul micutzului l-am vazut de 3 ori, pe ala al baiatului pensat doar 30 sec ca pe porno ( cate 10 sec la inceput, mijloc si final), enervanta melodia de fundal…

    00
  23. Acum vreo 5 ani, la un Team Buiding cu baietii de la depozit, l-am avut pe Micutzu invitat. Undeva pe langa Sibiu. A patit exact ce face el in clip. Nu l-au batut, dar l-au luat la pula de saracu s-a oprit si a cerut sa plece, sa-i ia jmekerii care se iau de el locul. Ceea ce s-a si intamplat. Probabil nu a uitat si mai nou isi foloseste experientele in schetchuri sau cum s-or numi kkturile astea.

    00
  24. NOU
    #65

    Ei…ce-mi aminteste chestia asta de o faza de acum cativa ani cand ma cauta disperat un prieten prin oras cu niste invitatii la Lorand. Si ce s-a mai ofticat cand i-am dat cu muie.

    00
  25. Umorul lui Micutzu cu batai si exprimari vulgare prinde la o anumita categorie de oameni.. Asta spune multe despre nivelul celor care se pot amuza de astfel de mizerii. E usor sa te amuzi pe seama altuia la modul asta, nu cere mult efort intelectual si neuronul ramane odihnit. Ma intreb cati s-ar mai amuza daca ar fi ei luati in vizor in felul acesta de catre MARELE umorist, comediant sau ce s-o mai crede el.

    00
  26. Reactia lui Micutzu e normala. E inflatie de motivationali, de traineri si de coachi. Eu pe astia ii pun in aceeasi categorie cu popii, cu Gadea si alti vanzatori de iluzii. O armata de sugative si vanzatori de vise, tributari ai unei subculturi de kkt importata din vest.

    00
  27. Cu toate ca-mi displac maxim speakerii motivationali, sketch-ul e de autobaza.
    Sigur putea inlocui bataia cu.. sa zicem o gura de canal in care picau pe rand spikerii.

    00
  28. Eu nici azi nu m-am prins daca Niculescu il copiaza pe Shetty, sau invers.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.