Știrile zilei – 19 noiembrie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

  1. Ai si tu bugul ala de la emag pe site?

    00
  2. ”Puneți mâna la muncă, leprelor!!!
    Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a ajuns preşedintele Biofarm, unul dintre cei mai mari producători de medicamente din România”

    La vremuri noi…

    00
    • Cred ca Hrebe senior are dositi minim 40 milioane de coco, bani deja curati uscati cu pedepse prescrise ca doar nu a omorat pe nimeni in anii 2000. Prin 2050 un Hrebe jr.jr va candida la o functie ceva cu o aura de onorabilitate data de o avere dobandita de mai multe generatii

      00
  3. ai uitat sa dai publish at :)

    00
  4. Imi spune si mie cineva ce vrea sa demonstreze malin bot prin asta ? Din ce stiu eu vandalismul e fapta penala. Dovada o are chiar el ca s a filmat. Jur daca reusesc sa inteleg ce crede el in mintea lui ca realizeaza daca ii pipeste lu ala pe gard hartii cu muie. Eu cred ca mai mult ii face un bine decat ii face un rau

    00
    • e un debușeu. se mai răcorește lumea.

    • desi cred k e o strategie de a mentine donatiile cred ca e si ceva bun/bine facut..
      si dau un exemplu asemanator, in franta, cand lumea se satura de ceva ce le pune guvernul pe masa, oamenii iau vesta reflectorizanta, o agata de oglinda si cu inca 2-3 prieteni se apuca de blocat autoruta… la noi nu prea vezi asa ceva pentru ca „ce crede el in mintea lui ca realizeaza ” exact ce vor conducatorii ilustri, sa avem impresia ca nu putem realiza nimic si ca suntem sclavii lor, bine, romanasul nostru e gica contra, el nu crede ca e sclav, el ‘stie sa se descurce’ =))

      00
    • Compari mere cu pere. Aia in franta nu fac vandalism cu vestele lor reflezforizante. Cel mult e contraventie ce fac ei. Daca nu stii care e diferenta intre infractiune si contraventie atunci nu vb. Asa e, francezii stiu sa faca si greva si blocheaza tot si stiu sa si protesteze dar nu vandalizeaza casa niciunui demnitar pt ca stiu sa faca diferenta intre una si alta.
      Intr o tara civilizata malin bot si restu primeau ordin de restrictie fata de ciordache si casa lui si nu aveau voie sa se apropie la x metri. Solutia nu e asta, solutia in orice democratie ( asta cere inclusiv mali bot ) e prin vot. Te duci si votezi cu udmr,pnl, ciolos, usr,pmp si pl mai prinde psd mandate in parlament. Ce urmeaza dupa logica lu NIX si malin bot : cocktail molotov ? Il astepti la drum de seara si ii dai cu bata in cap?

      00
    • Ii mai taie din aroganta si ii mai reduce sentimentul ala de „nu ma puteti atinge”. Exagerand un pic, daca-ti aduce un camatar copilul cu masina de la scoala si iti spune sa nu uiti pe data de sa ii aduci banii aia, oare ce efect are?

      Astia trebuie injurati si avertizati peste tot unde dau ochii cu alti oameni in afara celor ca ei.

      00
    • @Dan
      Asta cred și eu, ca toate acțiunile, protestele, etc. #rezist sunt precum acele cutremure de magnitudine joasa, create și controlate într-o oarecare măsură, pentru evitarea unui cutremur mare, cu final mai puțin predictibil..

      Intr-adevar marea problema este ca violenta naște violenta, iar incurajarea unui comportament bazat pe agresivitatea verbala, hartuire etc. poate avea consecințe nefaste, mai ales în cazul celor instabili psihic sau imaturi emotional, pe lângă faptul ca discreditează noțiunea de protest și astfel demersul civic al cetățenilor de buna credinta.

      00
    • Poate nu mai vrea functie publica #farapenali .
      Fix asta era argumentul mei impotriva #farapenali.

      00
    • Daca te uitai in clipuri observai ca Malin Bot a fost acolo doar in calitate de reporter si cameraman, nu a facut nimic altceva decat sa filmeze si sa prezinte situatia de la fata locului ca orice jurnalist adevarat.
      Deci nu are nici o legatura cu protestul din fata casei, ca vandalizare nu este, neindeplinind conditiile pentru a fi vandalizare pentru ca s-au folosit materiale ce se dau jos cu usurinta, exact cum lasatul de pliante in geamul masinilor sau in gardul caselor nu e considerata vandalizare. Dar sa nu lasam adevarul sa strice o propaganda de partid.
      Presa a preluat o prostie de la presa de propaganda PSD, cum ca Malin Bot si Mihai Dide (care nici nu era prezent acolo) ar fi fost cei care au facut protest acolo, si tot in mod manipulatoriu au scris ca au fost amendati pentru vandalizare, cand amenzile date nu au fost pentru vandalizare ci pentru prostia bagata in lege special pentru a amenda pe oricine iese pe strada numita „deranjarea ordinii publice”, ca atunci cand iesi pe domeniul public e considerat ca deranjezi ordinea publica prin prezenta pe domeniul public.
      Mai mult decat atat, toate procesele verbale intocmite dupa legitimarea fara temei legal au fost intocmite in afara legii.
      In ceea ce il priveste pe Malin Bot chiar a fost abuzat de autoritati la ordin, doar pentru ca el critica puterea.
      Malin Bot cel mai probabil va contesta amenda, avand in vedere ca el chiar nu a facut nimic, doar si-a facut datoria de reporter si a filmat situatia de la fata locului. Si imi e greu sa cred ca va fi vreo instanta care sa spuna ca exercitarea profesiei poate fi considerata ca „deranjarea ordinii publice”.

      De cei filmati de malin Bot acolo ma abtin sa comentez.

      00
    • Si unele amenzi au fost pentru „dezlipirea afiselor lipite pe domeniul public”.

      Cel mai tare a fost politistul de la fata locului care a declarat ca legitimeaza persoanele pe motiv ca in cartierul lui Ciordache S-AU FURAT LOCUINTE… o fi scapat adevarul din gura politistului si l-a dat in vileag pe Ciordache ca a furat casa in care sta?

      00
    • @Dan V
      Un simplu search pe google si o sa vezi ca au scris pe usa/poarta „muie”. Te asigur ca dupa plangere aia e cel putin distrugere care e fapta penala. https://imgur.com/a/YUCnHhx
      „Malin bot prezenta faptele de la fata locului ca un jurnalist adevarat” :)))))) a ghicit in urina malin bot ca fix atunci niste „patrioti” pe care nu ii cunoaste sunt fix in fata casei lu ciordache si fix atunci se apuca ei sa lipeasca afise si sa scrie „muie” pe gard si poarta fasei. Esti unu din aia care a halit vrajeala ca rise project a luat valiza de la un om care a gasit o pe camp. Si argumentul ca „se pot da jos cu usurinta” e genial, doar un om de buna credinta ar putea sa spuna asta. Astept un link cu legea unde spune ca daca „se da jos cu usurinta” ceva atunci poti sa l lipesti unde vrea pl ta pe proprietatea mea

      00
    • @ NIX&all apropo de Franta…sper ca s-a vazut interventia fortelor de ordine intr-o tara democrata,da?…..asta asa ca sa nu avem vorbe la proces.
      Apropo de bot chiar sunt curios ce gandeste o persoana care-l ia in serios p’asta,daca imi poate spune cineva.

      00
  5. Pentru mine asta cu „citesc carti recomandate” suna a „citesc ca e trend”, asta bineinteles la un nivel mic, dar da, unii citesc ca da bine, ca sa aiba ce comenta cu persoanele considerate importante sau interesante, pe principiul ” ba Marioara e misto si citeste…pare desteapta, ia sa incep si eu sa citesc ca sa fiu si eu vazuta asa”.. Nu zic ca e rau, dar nici citit din pasiune nu e cand citesti „carti recomandate pe care dai orice suma”…. Include chiar si putin snobism. A si inca ceva, in acest studiu se iau in calcul si anticariatele??

    00
  6. Daca am putea toti sa plecam din tara asta, sa ramana doar jegurile astea cu nepotismele lor. Probabil in orice tara din lumea asta exista niste furturi de bani, nepotisme, dar ca in Romania probabil mai vezi prin tari din lumea a 3 a sau tari controlate de traficanti ca Mexic. Trist!

    00
    • si tot nu am rezolva nimic, ar avea ei de impartit resursele tarii si adus la munca niste sclavi din tarile asiatice.. vrei sa spui ca ro nu e tara de lumea a3a ? wut? probabil ai impresia ca si congo e tara de lumea a3a ceea ce e fals; aia e tara de lumea a5a or cv asemanator.

      00
    • Te-ai gandit ca sunt oameni care nu vor sa plece din tara? Nu ma da afara din casa pe mine patriotismul, da’ nici in alte parti nu aleaga cainii cu covrigi in coada.

      00
  7. astept declaratia de avere a lui hrebenciuc jr.

    00
    • Daca nu e și angajat în funcție publica poți aștepta mult și bine din ce știu eu privații nu sunt obligați să își facă publică averea. Asta daca nu te întreabă băieții cu ochi albaștri de sănătate…

      00
    • Baietii cu ochii albastri nu-i intereseaza, ei au bani si influenta aferenta inspirata de la rusi. „Securocratie”, parca asa i se zice ce avem noi…

      Faptul ca-i portretizezi a oameni buni mi se pare de un cinism stupid absolut.

      00
    • Asta era ala despre care se plangea ca e gaurit in puscarie, sau gresesc odrasla de mafiot?

      00
    • Unde dai și unde crapa, unde în comentariul meu am zis „bravo sie, trăiască sri”?

      00
  8. Eu inca sunt curios, daca la 5 zile dupa ce am tot incercat, stie cineva ca firstbank.ro nu funtioneaza.

    00
  9. bag pixu. vad ca nu mai e de stat. stirea asta nu ca mi-a stricat doar ziua. dar ma intreb daca nu e mai bine sa plec?. cateodata cred ca daca i-as mitralia pe toti, tot nu as reusi sa-i starpesc.

    00
  10. Ce faci cand iti scad contributiile pe Patreon cum este in cazul lui Malin Bot.Mai faci o scamatorie, mai scoti un iepure din joben, in fine faci tot ce poti sa nu te uite lumea.Circ ieftin doar pentru buzunarul propriu.

    00
  11. Nici eu n-am mai cumpărat cărți de foarte de mult. Asta nu înseamnă că nu citesc cărți. Împrumutate sau „împrumutate”

    00
  12. am fost la gaudeamus. dezamagire crunta. organziare de rahat… spatiul extrem de mic (da, e acelasi de anul trecut, dar bookfestul in primavara a fost in pavilioanele noi) si a fost o aglomeratie de nedescris. preturi din ce in ce mai mari de la an la an si observ o tendinta spre editii de carti din ce in ce mai „de lux” cu preturi in consecinta. aproape ca nu mai scoate nimeni editii simple, probabil ies prea putini bani. o gramada de edituri freakshow , isusi, dumnezei, sfinti, apostoli si dupa aia restul de ciudati cu sellimprovement si oznuri si aure si puterea spirituala a pietrelor. si toate astea inclusiv la editurile mari.

    multi oameni pur si simplu stand pe scari, pe langa scari, pe culoare, in fata rafturilor si incurcandu-i pe toti ceilalti. multi oameni si copii cu cate un teanc de carti in brate, in mare parte d-alea scumpe. dupa ce am iesit de acolo am trecut prin decathlon si dupa aia prin kaufland. o aglomeratie fenomenala in amandoua, iarasi aglomeratie fenomenala. si numai cosuri pline. totusi, in parcare la kaufland o chestie care mi-a descretit fruntea… un betayga parcat ca pula in fata intrarii cu roata blocata.

    00
    • De când e Bookfestul pe lângă Gaudeamus, gaudeamus a fost în pavilionul central (mereu înghesuit ca toți dracii) și bookfest în altă parte (au fost ediții inclusiv undeva la Teatrul Național).
      Recunosc că în ultimii ani prefer bookfest. Au mereu suficiente pliante pt public cu editurile participante și așezarea lor. Plus că așezarea din pavilioanele noi e mai simplă, geometric vorbind decât cele x niveluri întrepatrunse din pavilionul central.

      00
  13. sincer, m-am oprit din citit carti atunci cand am descoperit blogurile, ce e de facut acum?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube