Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

33 comentarii

  1. Clipul ala cu dosarele x de Romania tipa a fake

    00
  2. ”Guvernul dă afară niște bugetari
    Pentru că nu mai are bani de salarii”

    Pentru băeții și fetili selecte, ielitele, există, întotdeauna a existat, sinecura e sinecură precum nomenclatura proletcultistă moștenitoare.

    ”Românii iubesc mașinile diesel”

    Boborul a decis!

    00
  3. Aia cu “greselile opozitiei” pute a propaganda PSD.

    00
    • Nu e ca și cum opoziția ar fi făcut ceva semnificativ in ultimul timp

      00
    • nico, explică, te rog, ce-ar fi trebuit să facă opoziţia şi nu a făcut

      00
    • @berenger: sa-si gaseasca niste lideri, sa-si promoveze un plan de guvernare…. inutilitati d’astea

      00
    • atilla, vorbeşti de parcă alegerile ar fi mâine şi vorbeşti de parcă nu ai cunoaşte politica românească. un plan de guvernare emis fix la mijlocul ciclului electoral, în românia, e o prostie, pentru că, în următorii doi ani nu va mai rămâne nimic din el. în rest, lideri sunt. practic pe fiecare domeniu, la fiecare lider psd găseşti în opoziţie doi-trei mai bine pregătiţi şi mai carismatici. că nu-i vezi tu înseamnă că urmăreşti doar a3.

      00
    • @berenger Explica-mi tu planul opozitiei de pana acum, pentru ca eu recunosc am probleme cu vederea.

      00
    • @nico
      Tu trebuie sa votezi cu ei. Atât. Decât program ca al PSD…

      00
    • nico, ai evitat răspunsul. oricum, ca să nu fac ca tine: planul opoziţiei este să se opună puterii. şi, de vreme ce puterea nu prea mai reuşeşte să-şi treacă prin parlament legile dubioase, opoyiţia chiar îşi face bine planul

      00
    • @berenger Oy vey!

      00
    • Da, mai ales aia cu „lipsa viziunii, a programului de guvernare, a planurilor pe termen lung, a liderilor” si tot asa. Asta e rostogolita la greu.

      Mie guvernarea actuala mi-a scazut standardele pana mult sub nivelul marii: sunt gata sa votez orice om care e politicos, se exprima decent in limba romana, are studii care par sa fie facute pe bune si nu are probleme penale.

      Wow. cum pot sa fiu atat de tampit, sa votez pe cineva doar pentru asta? Unde e programul electoral? Unde e viziunea?

      Pe ma-sa de viata, lasa ca are Dragnea si compania „viziune si program de guvernare”, eu nu mai am nevoie.

      Programul meu de guvernare e sa dispara PSD-ul cat mai repede de la conducerea tarii si atat. Poate pentru unii pare putin lucru, dar eu cred ca e mai complicat decat pare. Si inca ceva: orice guvernara construita din oamenii descrisi de mine mai sus (decenti, studii pe bune, fara probleme penale) o sa fie la ani lumina de mizeria actuala.

      P.S. Iar articolul ala e impanat cu clisee si date false, verificabil. Conform ultimul sodaj IMAS, opozitia (PNL, USR si MRI) au deja undeva la 45%, cumulat. Aia cu plafonarea la 20-25% e o barba.

      Clisee: opozitia jigneste oamenii saracii, fara pregatire din tara asta. Nu stiu cum sa le vorbeasca, sunt snobi, nu au habar de ce e in tara.

      Adica unul ca Valeriu Nicolae (de la MRI) se chinuie de ani si ani de zile sa ajute copiii din Ferentari cu educatia, mancare si haine, pe baza de voluntariat, dar nu are habar sa vorbeasca cu oamenii saraci. Dar lasa ca stiu unii ca Dragnea, Nicolicea, Olguta sau Iordache ce vor oamenii aia si cum sa le vorbeasca. Misto, nu?

      Singurul punct valid e ca deja PSD isi creste alta oaste, a renuntat deja la un rural ultra-saracit si depopulat (ei i-au trimis pe oamenii aia in Spania si Italia!) si trece masiv la bugetari, pensionari „speciali”, clientela politica (firme de partid si fauna din jurul ei) si ceva pensionari din mediul urban, aia de stau cu ochii beliti la A3 sau RomaniaTV.

      Oaste de stransura, dar arunca partidul ca nebunul cu banii in ei, ca sunt cam mercenari. Mai putin in pensionarii „normali”, dar, hraniti cu basmele de la A3, aia oricum nu se prind ca au cresterile anuale de pensie sub rata reala a inflatiei.

      00
    • Greselile opozitiei sunt din pacate foarte adevarate. In special aia cu asistatii sociali. Nu stiu cati votanti in plus a adus dar sigur a adus votanti in minus: cei care se simteau vizati si cei care nu simpatizeaza cu o platforma resentimentara. Cand candidezi trebuie sa dai impresia ca vei face sa le fie mai bine tuturor.

      00
    • Siliconul … ai scris dita textul si tot n-ai inteles nimic

      00
  4. Datul afara din rândurile bugetarilor e „PR stunt”. Se restructurează posturile pe care nu era nimeni angajat. Asa ca o informație de interior, fiecare instituție de stat are o organigrama încărcată cu atâtea posturi încât dacă ar fi angajați toți, nu ar încăpea fizic în clădire. Deci, praf în ochi…

    00
  5. NOU
    #23

    la diesel costuri reduse? eu stiu ca e tocmai invers, mai ales la cei care circula in special in oras. adica se duc injectoarele, turbina etc tocmai ca mergi cu 30 la ora in medie, distante scurte. plus benzina de 95 e 5,4 lei iar motorina e 5,9 lei. apoi iarna probleme cu caldura cand ai drumuri scurte si multe prin oras. sa zica aia care au diesel daca „o scot la o tura pe centura sa curete depunerile”, ruland la 6000 rpm. diesel-ul e perfect pentru drumuri zilnice de minim 30-50 km, intins. asta ce am prins eu din intelepciunea populara. plus zgomotul, plus mirosul.

    00
    • Dacă tu ții dieselul la 6000 rpm să-mi zici vlce diesel ai.

      00
    • Ai uitat de benzinare: garnitura chiulasa, chiulasa ce crapa mult mai devreme, catalizator, evacuaarea cap coada ca rugineste, sondele lambda idem ca si alea crapa, fise bujii si inca cateva. Ca si preturi sunt pe acolo. Posed ambele motorizari, la diesel turbina e originala, injectoarele o data curatate si recalibrate (1000 de lei), dpf nu am avut din fabrica. La benzinar cheltuielile sunt tot pe acolo, sunt mai ieftine reparatiile dar sunt dese.
      Ps: cand aud de romania si ecologie ma prapadesv de ras

      00
  6. Cred ca articolul din politichii pleaca de la o premisa gresita. Opozitia se mentine la un procent in jur de 20-25%? Asta e scorul PNL. Ce facem cu USR si MRI, care apar in sondaje cu 10-15%, le ignoram? Iar daca presupunem ca sunt erori de sondare, de ce nu presupunem si ca procentele altor partide sunt gresite? Ceva nu se leaga.

    00
  7. alta stire pentru cei cu magazine online:
    Vanzari de peste 30 de miliarde de dolari in 24 de ore la Singles Day
    https://www.cnbc.com/2018/11/11/alibaba-singles-day-2018-record-sales-on-largest-shopping-event-day.html

    00
  8. al dracu userist, cum vrea el amendarea bietilor oameni care gresesc.
    bine, sarmanu nu stie ca e „neconstitutional”, plm, la noi nu poti da amenda pe baza camerelor

    00
    • Nu stiu de ce ai ceva impotriva acestei idei. Nebunii/hotii astia de la putere de-acum vor face orice le sta in putinta sa destabilizeze bruma de ordine din societatea noastra. Asa ca ma gandesc eu, daca ‘astia’ nu face ce e nevoie pt. a institui cat mai mult ‘litera legii’, atunci de ce nu ne-am organiza noi singurei, asa mai grassroots? Ai comis-o, platesti :). Ca si-asa toti oamenii se dau anti-sistem, anti-putere, samd. Asta e ar fi un mod destul de anarhist (usor mediat desigur), de auto-reglementare, independenta fara de sistem. O comiti, platesti :). Zic si eu

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.