Cronică de film #106

The Equalizer 2 (2018)
Chiar dacă e regizat de Fuqua, filmul e prost. Nu că primul ar fi vreo mare realizare, mai ales pe la final, când rămăseseră fără bani, sau scenele alea de luptă cu Bilzerian. Anyway, ăsta e și mai prost și mai plin de clișee și mai trist la final.

Bohemian Rhapsody (2018)
Oamenilor care nu au citit istoria Queen le place filmul. Cei care mai știu una alta sunt un pic dezamăgiți de cum sunt prezentate unele lucruri și de cum povestea e lăsată în coadă de pește. Rami Malek face un rol foarte bun.

 

Bohemian_Rhapsody_poster

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. Equalizer 2 e prost, zici ca e un film de-a lui Steven Seagal. Rami Malek face roluri bune, de vazut e si Papillon, nu e prea stralucit ca au lungit-o de numa dar e ok-ish.

    00
  2. A revenit în tara vloger-ul meu preferat, Alex Timiș și a reînceput sa facă emisiunea 3lăr. Pentru cine vrea analize funny pe trailer-e de filme cât și o doza maricică de cultura cinematografica, baiatul e de urmărit.

    https://m.youtube.com/watch?v=SAYCZ29j6s4

    00
  3. Upgrade ⭐⭐⭐⭐
    Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot
    Siberia (⭐⭐, dar am văzut și filme mai slabe cu Keanu Reeves)
    Terminal ⭐⭐⭐

    00
  4. Pff, am incercat sa vad si eu Equalizer 2 dar am adormit de vreo 2-3 ori la inceputul filmului :( .

    00
  5. BR e un film energetic – scuzati barbarismul. E foarte bine facut, fara sa-ti bage degetele in ochi, cu un casting fara greseli, un scenariu corect, fara foarte multa subtilitate, dar urmand cronologia si trasand liniile importante. E un film muzical impecabil. Daca va asteptati la scene gay, renuntati. Filmul sugereaza doar. Patetic cat trebuie, emotionant cat cuprinde. De vazut.
    (Pentru filme arthouse exista Les Films de Cannes.)

    00
  6. am dat click pe linku wikipedia ca sa dau de-acolo click pe linku imdb

    00
  7. Le-am vazut pe amandoua, Bohemian mi s-a parut foarte bun in ciuda istoriei un pic diferita a Queen si Remi l-a interpretat foarte bine pe Freddy.

    00
  8. Am vazut Bohemian. Mi-a placut, m-a emotionat dar eu cred ca nu este un film asa bun. Este un film cu o muzica extraordinara si asta stiam toti dar daca ai fi surd…ce ai zice de film?

    00
  9. La Equalizer2 mi s-a parut mie sau si imaginea e cam stearsa, sa dea o nota de retro? Mentionez ca l-am vazut in sala la Cinemacity.

    00
  10. ma distreaza cand vad cata lume are o problema ca in BR nu e facuta ca la carte autopsia Queen. adica cum mama dracu aia nu au respectat intocmai dosarul cu viata Queen. cum isi permit? practic au stricat tot, trebuia sa faca totul la milimetru. niste incompetenti

    00
  11. Mie, personal, Bohemian Rhapsody mi-a placut. Stiu ca nu respecta fidel istoria formatiei, dar chiar mi-a placut. Noroc ca sunt atatea filme acum ca sa impace pe toata lumea. :)

    00
  12. Nu e cu bi sexuali saruturi pasiune ..asta de fapt era tot motorul vietii lui , a muzicii , de aici si boala care a facut si mai notoriu aceasta superva voce.. altfel e facut de disney sau marvel

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.