Știrile zilei – 7 noiembrie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

46 comentarii

  1. sa intrebam Autovit daca a auzit de gdpr?

    • Da, să protejeze datele celor care vor să fie contactați pentru a vinde ceva.

      00
    • Denis, ce spui tu e imposibil: te împotrivești proiectului e-government și nu uita că datele tale aparțin deja la bănci (exemplu luat la întâmplare), care le-au externalizat în țările de origine (sediul) pentru oamenii din serviciile secrete să vă facă un profil.

      00
  2. Numerele de tel sunt afisate pe site.

    00
  3. ”Întrebarea e cum au ajuns acele persoane în posesia numerele de telefon ale celor persoanelor care au publicat anunțuri pe Autovit.”

    Anno Domini 2018, datele personale se pot procura ușor fiindcă, aproape exclusiv, se află salvate pe servere sau într-o bază de date centrale accesibilă.

    00
  4. In vara am avut de postat un anunt pe autovit, oarecum intr-un moment de inspiratie zic hai sa iau o cartela prepay daca telefonul este dual sim nu ma incurca. In 5 zile anuntul a fost sters, la 3 saptamani primeam sms-uri cu oferte de credite si alte oferte, pe un numar pe care inca nu il invatasem.

    00
  5. Luni seara, intr-un sat, intuneric afara, cam ora 17:40…radar. Pe sensul opus o caruta nesemnalizata, o duba mai mai ca a intrat in ea (duba circuland cu aprox. 50kmh), evitand la limita si strecurandu-se printre masinile de pe celalalt sens. Opresc langa masina politiei, ma dau jos sa le mentionez de caruta nesemnalizata si ce au de gand sa faca…cand ajung la geam, radaru pornit, dar nimeni in masina…WTF. Si am mai dat de 3 carute farqa lumini in urmatorii km.

    Imi rezerv dreptul de a spune: muie politia romana

    00
  6. Citind argumentele pulitiei romane, mi-au dat lacrimile. Ca sa il parafrazez pe domnul ex-prim ministru/senator/puscarias si multe altele: „voi nu ma vedeti, dar eu plang”. Revenind: tot muie pulitiei romane! Mai bine sa isi faca datoria. Aaa, stiti, noi nu putem face asta, cand eram mici, am fost si bolnavi. Mars, ma!

    00
  7. Offtopic: https://youtu.be/iQ4lTPVR3qc

    100+ HP plus 4×4 plus hybrid.

    00
  8. Deci sa le dorim politicienilor sa li se intample cat mai multe chestii nasoale, poate asa se mai indreapta ceva in tara asta.

    00
  9. „Întrebarea e cum au ajuns acele persoane în posesia numerele de telefon ale celor persoanelor care au publicat anunțuri pe Autovit.”
    pai din anunturi,nu ?

    00
  10. Prin provincie am vazut ca nu prea se mai dau flash-uri, lumea foloseste intens statiile radio CB.

    00
  11. Ăștia de la poliție au trecut și ei din epoca de piatră în aia de bronz? De stații au auzit? Dar de Waze?
    Iar motivul ăla pe care îl dau… Toți urmăriții internațional circulă cu viteză mare, corect? Așa au văzut ei în filmele americane din anii ’80. Aiurea! Se apropie sărbătorile și nu reușesc să-și facă planul de amenzi sau au descoperit că măririle alea de salarii cu care i-a vrăjit psd-ul nu prea acoperă inflația și caută metode alternative de rotunjire a bugetelor personale?

    00
    • Stai sa vezi ca de anul viitor se va dezgheta si punctul de amenda… momentan este 10% pe grila veche de salarizare, anul viitor va fi 10% pe noua grila de salarizare, adica 200 de lei punctul de amenda si sa vezi ce muie vom lua atunci pentru 2-3 puncte.

      00
  12. „Gianni are un retard mintal sever, adică a absolvit facultatea de jurnalism. Tehnic vorbind, asta înseamnă cunoștințe de 10 clase, jurnalismul este printre acele facultăți din care ieși mai prost decât ai intrat” ….dar ce are Eftimie cu jurnalistii :)

    00
  13. „Cineva trimite SMS_uri în numele Autovit
    Întrebarea e cum au ajuns acele persoane în posesia numerele de telefon ale celor persoanelor care au publicat anunțuri pe Autovit.”

    Ma dor ochii de la cititul acestei fraze. A murit gramatica :))

    00
  14. Deci de-aia a fugit Ghita in Serbia, venea frumos cu masina spre Bucuresti sa se predea dar i-au dat unii flashuri si s-a intors.
    Nu mi-e clar, se practica asta cu flashurile si la avioanele de Costa Rica?

    00
  15. Eu cred ca prostul de Niculae a pierdut arma ca un prost ce e si a dat-o pe asta cu spartul locuintei ca efectiv nu avea ce altceva sa zica.

    00
  16. ohoo, se pare ca pe domnii PSD-istii ii afecteaza legile date chiar de ei? Unde iesi dupa 3 ani din puscarie pentru orice? Oare cat credeau ca mai dureaza cand ei stau in palate si lumea in jur moare de foame? cativa ani si o sa ajungem ca in Africa.

    00
  17. e misto senzatia cand trece unu pe langa tine in localitate cu 100+ si apare pe celalalt sens un cetatean cu simt civic si ii da flash si ala scapa de permis suspendat si isi continua distractia. nu mai dau flash-uri de multi ani si ma bucur de fiecare data cand un cretinopat din ala isi fura amenda si eventual scapa de permis. muie vitezomanilor!

    00
  18. Daca ar pune si radarele alea in locuri cu adevarat periculoase, nu intre ultima casa si semnul de iesire din localitate, pe un drum drept si plat, cu 2 benzi de circulatie.

    Poate ar fi bine sa se miste toata ziua pe strazi si sa dea amenzi si pentru alte probleme (faruri necalibrate sau stinse noaptea, masini cu probleme clar vizibile). Fara ochi foarte bine format, cred ca pot da lejer 10 amenzi doar in drum spre munca si inapoi.

    00
  19. Pana la flash-uri as vrea sa vad politia cum rezolva problema ca tampitii care merg noaptea cu proiectoarele de ceata aprinse aiurea.

    00
    • lasa, bine ca le au si pe-alea. sa vezi ce fain e cand te-ntalnesti noaptea cu unu’ care n-are aprins pe masina decat becul de la bricheta.

      00
  20. Flashuri? Da ce sunt astia, anii 2000? Waze nu a dat fail pana acum, doar in situatia cand am nimerit fix cand s-au asezat si am dat eu report. Oricum si asa merg civilizat si ocazional in marja „legala” de +5-10km/h in plus incat sa nu ma intereseze prezenta lor cu radarul.

    00
    • Depinde de traseu. In bihor sunt drumuri pe care nu a calcat sofer cu waze de luni de zile. La bucache cluj si brasov e altceva, alta concentratie de soferi ce folosesc waze. In bihor in afara de drumurile europene nu este foarte util, mai utila este o statie.

      00
  21. Poate citeste pulitia romana comentariul meu. Daca v-ar pasa cu adevarat de chestia, pe sectoarele periculoase, s-ar amplasa camere, ce iti fac poza inclusiv la fata. In rest multumesc tuturor celor ce mi-au facut flash, m-au salvat de la cateva zeci de amenzi.

    00
    • Camerele nu sunt bune, că nu le poți suna șeful in caz că amendează pe cine nu trebuie.

      Noi trăim încă în feudalism, în care regulile se aplică țărănimii, nu lui vodă și boierilor.

      De exemplu, că fapt divers, ați văzut vreunul din aia cu abțibild de MAI pe parbriz să ia amendă vreodată? Cum reacționează imediat când își văd colegul?

      Poate unul din ăia care merg cu peste 100 în localitate are spate și de-aia nu-l interesează, în general unul fara spate o ține sub 50 peste limită ca și dacă ia amendă măcar să nu rămână fără permis.

      Eu clar aș pune camere video peste tot și la revedere. Scos din funcțiune toți ăștia cu radarul și trimiși să rezolve blocajele in zonele aglomerate

      00
  22. Senatorul ala nu a terminat cred jurnalismul dar tot pe acolo e la capitolul retard mintal. Deci aia i-au spart casa si el vrea „o lege care să permită „măsuri extreme” împotriva hoţilor care intră în casă”. Data viitoare o sa ii sparga masina, dupa aia biroul de senator, dupa aia cotetul porcului. Si poate dupa aia face si el o mica extrapolare.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube